18396
-
#848 A mélység titka -
#847 -
#846 Ez gyors volt:)))))))) -
#845 az uccsó keresztes lovag és még mindig Indiana :) -
#844 -
#843 az. -
#842 A Rajongó??? -
blackgamer #841 Zoltán Erika? -
blackgamer #840 jó a fejléc a "jog" dolog szerintem fölösleges, úgyis kevés hozzászólás jön, örülünk ha valaki veszi a fáradtságot hogy linkel -
#839 -
#838 hajrá :) -
#837 az is igaz :)
lehet összedobok egy bannert... -
#836 nyert, nem tudok, minek? itt vagyok mindig :)
Nagymenők (Goodfellas) -
#835 Goodfellas (magyarul nemtom)
off: házigazdajogot tudsz adni? -
#834 -
#833 qrva nagy film :) -
#832 4 szoba -
#831 könnyű
-
#830 tényleg nem kapizsgáltam rossz helyen, de nem jutott tegnap eszembe másik animfilm amibe lehet ilyesmi :)
na kresek vmit. -
#829 Talált. :)
-
#828 Angol - Wallace & Gromit és az elvetemült veteménylény? -
#827 Na, erre senki?
Akkor segítség: animációs film a közelmúltból. Nem amerikai gyártmány, de itthon is ismert, adták a mozikban is. :)
-
#826 Köszi, az lesz az! Így már rá tudtam keresni, bár sok infót nem találtam. Valami kutya rémlett, de nem voltam biztos. Még egyszer nagyon köszi! -
#825 Nem a Dögölj meg kedvesem-re gondolsz. Abban volt patkanymerges jelenet és a szomszéd kutya ette meg végul. A férj meg ledönttötte kéményt de az mellé esett. Megvan videó kazin csak azért emlékszem rá. -
#824 Nem a Rózsák háborújára gondolsz??? -
#823 Sziasztok! Ne haragudjatok, nem találtam másik témát ahova írhattam volna, bár lehet - sőt, magamat ismerve biztos - hogy figyelmetlen voltam. Na, a kérdésem végülis felfogható valami "kitalálós" játéknak. Ezer éve láttam egy filmet, és most egy barátom kért hogy szerezzem meg, de nem tudom a címét. A film arról szólt hogy egy pasas ki akarta iktatni a feleségét és fordítva. Na ez eddig önmagában nem sok, mert ezer ilyen film van, de a pasi kicsi volt, a filmben pedig volt kéményes és patkánymérges jelenet. Sajna csak ennyi maradt meg, de már hetek óta töröm a búrám és csak nem jövök rá mi is ez. Kb 10 éve láttam, szóval nem egy mai jószág. -
#822 Nem. De az irányzék jó. :)
-
#821 Túl a sövényen?
bár ez nem úgy néz ki mint ha rajz lenne, de abban is van ilyen. -
#820 láttam a filmet és felismertem Owen Wilson-t, de mégsem jöttem rá, hogy abban van :) -
#819 Mondtam, hogy könnyű. Na de ez is?
-
#818 wedding crasher
[tegyetek helyettem is, elutaztam] -
#817 Jah, de első világháborús filmből nincs annyi. :-) -
#816 Ez lehet, hogy könnyű lesz:
-
#815 De, mindjárt rakok egy újat.
-
#814 de megfejtetted azok elől akik tudták volna :)
mondjuk qrva nehéz lett volna, mert akármelyik partraszállós filmben lehetett volna ilyen filmkocka és még egy tucat máshol játszódó háborús filmben is :)
nem akarsz rakni? -
#813 Miért, becsületesen bevallottam, nem? ;)
-
#812 Ja később nekem is eszembe jutott, de úgy gondoltam majd a becsületetekre hagyatkoztok.
De tévedtem! :-) -
#811 nem is hallottam róla :) -
#810 hát jah sajnos én is megnéztem, mert nem tudtam, de nem írtam be így.
eredeti cím: Un long dimanche de fiançailles
magyar cím: Hosszú jegyesség
-
#809 A Very Long Engagement
(és imdb-s linkelésnél csalni lehet, tehát sztem ne használjátok :) )