Film Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ha mégsem találtam el akkor bocsi.

volt egy pasi aki a bnõjével gyereket akart talán örökbefogadni. egyik reggel telefonált a régi cimborája, hogy megy a városba és csak annyiot kér hagy hagyjon nála egy csomagot. megérkezik, csomag otthagy , eltelik pár óra, és sorban kedzenek jönni emberek a csomagért, mindenki meg akarja kaparintani magának. legemlékezetsebb jelent hogy a faszi le volt bilincslev egy székhez, erre jött egy csaj , nyilván a csomagért, és levetkõztette, majd szó szerint megerõaszkolta a pasit 😄 késõbb jött a gyámügyis vagy mifene akkorra már volt pár hulla a lakásban, többek közte ezt a csajt is amint vonaglott a széken nameg a pasin fejbelõtték úgy emléxem.
hát nagyvonalakban ennyi, eki látta és tudja a címét plz írja meg nekem, mert évek óta nem találkoztam a filmmel de nagyon szeretném újra megnézni. goger83 kukac gmail.com ra ha lehet mert ide változó mikor tudok benézni, de jó lesz ide is,max keresgetek majd a hszek között.
plz aki tudja írja meg
Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz
Fákjúal!
én sajna nem ismerem... assszem...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
In Tyler we trusted!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I love this game!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Itt egy másik