Film Kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Nem, sajna nem.

Fákjúal!

ffxi
Realista látja pedig<#nemtudom>

Fákjúal!

REALista
Ez a fiúk sorsa?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hellnight
Hát FFXI, amiket Te linkelsz be képeket azokat én egyszerûen nem látom :S

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

ffxi
törölt hozzászólás

Fákjúal!

Bandew
Pedig nem voltam biztos benne. :-D
Rakhattok!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Iori
ez gyors volt 😄

I love this game!

Bandew
oldboy

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Iori

I love this game!

Iori

I love this game!

Iori
ez könnyû lesz

I love this game!

ffxi
Rakhac!

Fákjúal!

Mincsi
Az! Rakhacc..

Rush!

hellnight
Én most kettõt rontottam 😞
Amõgy FFXI megint nem látom a képet

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Iori
equilibrium?

I love this game!

SASboy
én sem szeretem õket :s

nice legs. what time to open?

Amse
pff rohadt Bud Spencer filmek...
4-et hibáztam 😞

ffxi
törölt hozzászólás

Fákjúal!

wesker24
én is pont azt a kettõt hibáztam ugyanis a képeknél forditva jelöltem be õket !!!!
Mincsi
Átadom ffxi-nek!

Rush!

Trisztin
én is rontottam,pedig én még szeretem is ezeket a filmeket... 😊 Bár a bûnvadászok vagy a Nyomás utána-nál én is kétségbe estem...
30/27 ... nekem elég jó eredmény...

Különben meg:
"Mond te,hogy rablótámadás.A te hangod mélyebb!" <#worship>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

ProGabe
azaz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lobsterman
Azért elég gonosz dolog egy kvízen belül 7 vagy 8 Bud Spencer filmet berakni. Nem vagyok nagyon oda ezekért a filmekért így kapásból el is rontottam az összeset(na jó a kincs ami nincs az megvolt) úgyhogy -12rõl indultam kapásból 😞

wesker24
Hatalmas grat érte <#eljen><#eljen> én is kitöltöttem a filmkvizt de 2-öt hibáztam és igy nem kerültem be az elsõ 10-be <#shakehead><#shakehead>
filmkviz.hu Sikerult atvennem az elso helyet 😉

Minden heten haboru

Mincsi
Domino!

Rush!

Lobsterman
vááá. láttam ezt a filmet, abban biztos vagyok, de nem jut eszembe miben is volt...

ProGabe
nem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Broafka
Jerry Springer Show? 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ffxi
Lehet hogy bazi nagy hülység, de: Carter edzsõ?

Fákjúal!

ProGabe

Kojiro
az biza rakj

Kojiro ergo sum.

ProGabe
pontosan

#8498: Minden Héten Háború!

seriesfanatic
Reméljük hamarosan kiderül... (nekem sincs másik ötletem...)

Trisztin
engem nem emlékeztett az édes kis semmiségre... ott más a haja ... meg ... nem is tudom... szóval szerintem nem 😊de nekem még másik ötletem sincs,úgyhogy jah...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

REALista
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁá!Pillangó!Már az elsõ képnél is be akartam írni de aztán mégsem...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ProGabe
ohhh,elnézésedet kérem hogy nem ülök folyton a gép elõtt,különö9sen péntek éjjel és szombat reggel^^
na ha valaki ebbõl sem tudja,komolyan mondom,szégyelje magát 😛

seriesfanatic
Édes kis semmiség???(nem tudom csak tippelek)

De addig ne rakjon már senki amíg van olyan feladvány ami nincs kitalálva....<#ejnye1>

Kojiro
ja ez lemaradt: <#beka3>

Kojiro ergo sum.

Kojiro
na eddig vártam, és most önkényesen: Nesztek egy ízi!

Kojiro ergo sum.

Kojiro
Jajj legyen már valami, jáccunkmá jáccunkmá.... !<#vigyor2>

ezt senki nem fogja kitalálni <#circling>

segíts vagy add át, de mán <#rinya>

Kojiro ergo sum.

ProGabe
nem,de hasonló kaliberû film

otrosinka
nekem is ez ugrott be a képrõl.....

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Lobsterman
bár az nem lehet... ez újabbnak tûnik egy fokkal.
de ez alec guinnes nem?

Lobsterman
híd a kwai folyón?

ProGabe

Lobsterman
Talán a Hero-ra gondolsz. Abban van ilyen jelenet

Adi
Kicsit Off:
Láttam régebben egy olyan japán verekedõs-szamurájos filmet amibe volt egy faszi kardal állt, és ilyen fából épített kis fedelek alatt voltak. Elkezded szakadni az esõ és elkezdet futni az ellenséghez, és mutaták, ahogy a kardal ketté vágja az esõ cseppeket és mindezt lassítva.. Szóval kurva jól meg van csinálva a film, de csak ez a jelenet maradt meg. Nem tudjátok mi a cime?<#falbav>

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

otrosinka
Így van HE-Mam , a világ ura.....
Grat.....

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."