365
A megutált ételed,italod!
-
#365 főzelékek
kávé,sör -
Diego85 #364 kaja: saláták
pia: unicum -
#363 Kaja: fánk
Ital: multivitaminos izék :D -
Imter #362 pöriszaftos meggybeföttet -
#361 pacal -
#360 nem csak 5-10k felett vannak jó borok.. az már sznobság ha az ára alapján méred.. -
#359 tojáséevest el lehet készíteni úgy is hogy jó az ize, és nincs enek benne takonyszerü akármik
kiskoromban sokmindent utáltam, ma már annyira nem
de azért pár dolog megmaradt:
paradicsomos dolgok, tehát paradicsomos káposzta, paradicsomszószós bármi, káposztából is csak a savanyú jöhet vagy a kelkáposzta
aztán mindenféle zsíros magyaros kaja, bármilyen hús/hal amin zsír van vagy mócsingos, ezektől hányni tudnék
növények közül meg a patiszon, illetve mindenféle fás: fás zöldbab, fás karalábé
ezenkivül pedig még a főtt répa, főtt alma -
#358 nyers töklé is van -
#357 a paradicsom zöldség, kicsit se zavarjon
a zöldségeket meg tessék enni
ha utálod, akkor is
bármit meg lehet szeretni, csak sokat kell belőle enni/inni :) -
#356 igazi sznob vagy -
#355 asztalból rántják ki a húst? vagy honnan? hehe -
#354 Amit utálok, az nem érdkeel, amit szeretk, az igen :D
Imádom a rizi - bizit kirántott húsival, a csíkoslevest -ami magyarul húsleves :D, a somogykockát meg desszertnek. A sajt a gynegém :D
A tejet rühellem,hah de csuda véletlen, sose szerettem, és tejérzékeny lettem. Tojáslevessel se kínáljon senki, le nem tudom nyelni, A franc, bennem marad a rím, Malkavian tehet erről is :d Na sebaj, ide még nem kívántam, szval:
Buékot de nagyon jót! -
#353 tonic az télleg gáz számomra is -
lunapopster #352 A paprikával ki lehet üldözni a világból,azonkívül az összes zöldséget imádom.A favorit az édeskömény saláta(vagy párolva?!)
Tényleg vki nem tudja hogy hogyan kell elkészíteni,az olaszoknál ettem... -
Agunesu #351 Én Görögországban ettem rántott kagylót, az jó volt. 100% hal íze volt. :D -
#350 Én általában mindent megeszek vagy megkóstolok. Legalább egyszer :)
Kagylónak pl. kétszer is adtam esélyt. Egyszer konzerv formában nem jött be, majd japán étteremben sem izlett. Viszont meglepő módon a nyers hal nem okozott túl nagy traumát.
A mócsingos húsokat utálom, viszont a pacal pörkölt, az kedvenc :) -
Emcsyke #349 kaja: karfiol, négercsók, káposztafőzelék
ital: paradicsomlé, tonic -
#348 Kaja: Cékla, meg még más is, de nem jut eszembe semmi.
Ital: Azok a multivitaminos italok. :P -
Agunesu #347 De árulnak papírdobozos kiszerelésben dinnyés-töklevet is. Vagy az répás-töklé? Nem emlékszem. -
Agunesu #346 Feldarabolod a tököt, kikaparod a magját, lereszeled, aztán puhára főzöd vízben. Utána összetöröd/turmixolod és mézet meg citromlevet adsz hozzá. Végül ásványvízzel/vízzel hígitva vagy csak úgy magában is lehet inni. -
#345 töklé? olyat még nem ittam
az meg milyen? -
Agunesu #344 Amit utálok...
kaja: máj
ital: répalé, töklé, paradicsomlé... egyáltalán bármiféle zöldség leve. (Igen, tudom, hogy a paradicsom gyümölcs.) -
#343 látom sokmindent nem tudsz hehe
:) -
Slaci17 #342 Ahhoz hogy a féreg már ne éljen teljesen meg kell sütni a húst ropogósra.
-
Slaci17 #341 Én véresen nem ajánlom a steak-et, mert a marhából kerülhetett a húsba féregpete és az elég kellemetlen ha egy 3 méteres féreg mocorog benned!
Egyébként ezt a Discovery-n láttam.
-
zany #340 A forralt nem is olyan rossz, annak legalább van valami íze, de a sima bor az savanyú. És a sör meg keserű. De imádom a palacsintát és a nasikat, meg a borsófőzeléket rántással. -
#339 Főtt tojás! -
#338 Borral mi bajod van?Az jó.Talpas pohárban 1 ki borocska(vmi méregdrága)Náha jól esik.:)
Én a mű borokat utálom(tablettás).Kannásat meg forraltat nem ittam még.De ha innák is(mmint bort)csak eredetit 5-10k felett. -
zany #337 Hali!! Én utálom pl., ahogy a pasim eszi a rántottát, ketchuppal. Utálom még a nyers tojást, mert szerintem nyúlós és undormányos. A Camembert sajtot is utálom, mert a tesóm kitalálta, hogy ondó szaga van, azóta nem eszem meg, mert büdi.
Italban a kólával kevert narancsot, a bort , a sört utálom. Olyat nem lehet írni, amit szeretek? -
Bogiii #336 kiwi szörpöt utálom -
#335 Tényleg, az igazi véres steak-et szereti valaki innen?
Mondjuk az ilyet:
vagy ez:
Sokan mondták, hogy meg nem ennék, pedig nagyon finom. -
Hajnalcat #334 Azt hogy lehet utálni?
(Én meg minden kaját imádok, amiben paradicsom van.)
Egyébként meg italban az almás üdítőt utálom, meg az Unicumot, fújj, az de szar! Ételben meg a mócsingos húsos ételeket. -
#333 Én is el lettem kényeztetve, de én azt eszem amikor éhes vagyok. És azt nem szeretem, ha nincs kaja. :D -
#332 Én mindent utálok amiben paradicsom is van -
#331 akkor állok
aki ki szeretné élni az írási szenvedélyét az már rég blogot ir -
fapapi #330 Sziasztok!
Egy újonnan nyíló weboldalra keresek cikkírókat gasztronómia, éttermek, ételek, táplálkozási szokások és még sorolhatnám!
A munka hobbi célú sajnos anyagilag ezt a munkát nem tudom támogatni de aki igazán ki szeretné élni újságírói vénáját e téren álok elébe!
Ha érdekel írj bátran!
elérhetőségem: [email protected] -
#329 káposztástészta, franciasaláta, szotyi, rakott krumpli.
és minden alkoholos italt utálok... -
#328 én meg csiliscsoki fagyit -
#327 egyik kedvencem nyamnyam
de a másik zöldet nem szeretem,utálom -
#326 sóska