Melyik kaját,italt utálod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szénsavas szarokat utálom, fõleg a narancslevet (fanta és társai), aztán belsõséges, magyarosnak tukmált kajákat, mint pl. a pacalt, pörkûtt, kocsonya stb. Tökfõzeléket azt de úgy utálom.. Levesek közül is igen keveset szeretem, pl. a húsleves, de utána rögtön a gyümölcsalapú levesek jönnek, de érdekes módon a magyar gyümölcslevest utálom 😄

kaja: hús
pia: minden xar szénsavas cukros lötty...

csabawarchief
tökfõzeléket nem komálom

Nem szeretem a meleg sört. <#duhos2>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

zaki
kösz, hasonlót én is véghez vittem, szal tudom 😛

Gabesz amd64
bantunéger azt megeszi! <#vigyor>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

szacsi
kóla

:-O http://www.ashes.hu O-:

dehogynem! 😊 tücsköt, csótány, százlábú, ezerlábú, mittoménmicsoda...
szal ami nem fehérembernek való 😊)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

gyula159
csapolt arany ászok mûanyagpohárban

paradicsomleves, zöldbab fõzelék

Gabesz amd64
milyen állat az aminek 4-nél több lába van!csak nem bogárra rovarra gondolsz?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
Talán szakács vagy?

kaja: belsõség, káposztás tészta, kocsonya, továbbá minden olyan állat, amelynek több mint 4 lába van (+csiga, mint láb nélküli)

ital: a lónyálak (Pepsi, Sprite, Coca Cola, stb...)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Gabesz amd64
csapolt sör!
"Mellbimbó"(mármint néniknél<#smile>) hmm az finom<#finom>!
de amikor fel KELbimbó az már nem jó<#nyes>

Gabesz amd64
Pacal az undoritó látványilag ízileg meg szagilag is!

modellmaker
Anyád szerethetett, hogy nem eszel meg semmit. 😄DD

köménymagleves, kocsonya. ezeket nem bírom megenni.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Gabesz amd64
Spenót lol sz*r

Gabesz amd64
paradicsomlé fuuj!

Gabesz amd64
köcce!<#vigyor><#vigyor>
ezért gondoltam hogy megnyitom!

Gabesz amd64
Hát én a frissen csafartat azt megiszom! az jó!

Gomba,hal,fõzelék (kivéve á Bab),Körömpörkölt....báhh.
Narancslé..meg az ilyen gyümölcsfélék...

[Walaki]D`Lair
Kocsonya, Pacal...

pfejj...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Dynamic
Tuti jobb, mint ami a debreceni hadseregnél volt😊)
hen-tes
ehhe
látnád a menzai kaját amit minden nap ennem kell ebédre..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Crem
Jó... Azért a zöld túristát én is kihagyom, na de itt lassan 1-2 embernek elõre meg kell rágni a kaját, annyira válogatós!😄DD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
csak volt...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Igyál 3 hétig teát és rájössz!😄

Dynamic
Katonaságnál gyakorlatilag még a szart is megettem, a kõkemény 2 hónapos túrista szalámitól kezdve a leggusztustalanabb disznósajtig.Ettõl függetlenül itthon továbbra sem eszem ezeket, ha lehet meszirõl elkerülöm.
zaki
és onnan fogytál 17 kg-t? az dúva 😄

ja én még a lecsóscsirkét is gyûlölöm, na azt sehogy sem tudom megenni <#vomit>

hen-tes
lál
itt mindenki boxos? :o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Crem
Hát basszus úgy látom még nem voltatok éhesek soha!😊

Crem
181cm 86kg és boxoltam...

hen-tes
fõzelékek nyáá :C
fröccs, tonik blõõ

minden hust ami hasonlitt a porkoltre hozza se nyulok pl lehet brassoi apropecsnye vagy akarmi ilyenkor csak a krumplit eszem ki belole ..
es az ilyen toma szolo meg hasonlo bovli italoktol se vagyok elragadtatva

zaki
cm, és kg adatokat kérek 😊

Crem
Szlovákoknál olyan kaja mint nálunk a gulyás!😛 ( A knédli után!😄DD)

Dynamic
Nem ismeritek a sztrapacskát?<#confused>
Olyasmi mint a nokedli, csak sokkal jobb.
Rózsalány
<#nyes><#nyes><#nyes>

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Dynamic
A sztrapacskát imádom, egy lavórral be bírok tolni belõle.Káposztás vagy túrós-tejfölös a kerály.
*Sztrapacska 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Eltalatad. :>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Rózsalány
vérsajt😄DDDD

Rózsalány
lol😄 én káposzta nélkül ismerem: galuska + pirított szalonnakocka + juhtúró + tejföl - be a sütõbe😊 natyon finya!😊

franco
royál...lál! rossz emlékek?<#hehe>

egyszer próbáltak velem szlovákiában juhtúrós sztrapacskát etetni! annak már a szaga is dúúúúrva!!!

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

ROYÁL VODKA.
PACAL
KOCSONYA
KELBIMBO (nem mellbimbo) 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Taranov
😄
sztapacska? 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Crem
A megmosott, meghámozott burgonyát reszeld le és a liszttel, a tojások sárgájával, sóval és kevés vízzel keverj belõle sûrû galuskatésztát. Lobogó forró sós vízbe szaggasd bele a galuskát, s ha megfõtt, szûrd le. Az apróra kockázott vöröshagymát tedd a felforrósított olajra, s amikor már üveges, tedd bele a kinyomkodott savanyú káposztát is. Kevergetve pirítsd, ízesítsd õrölt köménnyel, majd párold puhára. Egy kiolajozott tepsi aljára terítsd a galuska felét, erre halmozd a káposztát, majd arra a maradék galuskát. Locsold meg a tejföllel és forró sütôbe téve süsd, míg a teteje megpirul.

mi az a sztapacska? 😄D

Sztapacska, csokitorta, párolt zöldségek. ezektõl hányni tudnék..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Crem
😄D

Davidus
Lassan nekem is megflesz a kockahasam. A vízszintes csíkok már megvannak😄

V9ykn8_TZL0