Frank Miller\'s Sin City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lol ez az ürge bolond minek ír olyasvalamirõl kritikát amihez nem is ért! Ezt pedig ki is jelenti a cikkben.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Megnéztem a filmet és nekem ku..ra bejött!! Szerintem a mai filmek közül ez az egyik legkiemlkedõbb film ami nem csak másságával hanem a storyk eszméletlen kidolgozottságával és elvont világával emelkedik a legjobbak közé.
Úgy érzem hogy a sin cityvel 1 új fejezetet nyithatunk a filmezésben! 😊
Ha valaki meg tudja szerzni DVD-n az léccike dobjon egy mail-t! Thanks
A másik amit utálok, hogy az ilyen nagyokosok meg vannak róla gyõzõdve, hogy ha valaki kamerát vesz a kezébe és elkezd filmet forgatni akkor kötelezõ nagybetûs FILM-et készíteni ami magas mûvészi értéket képvisel minimum H.Bogart és I.Bergmann színtû színészi játékkal gazdagítva.
Ez a fazon megrekedt valahol a negyvenes-ötvenes években...
http://www.168ora.hu/article.php?id=3620
Az egész flash, úgyhogy csak ennyit tudok mondani. Downloads, desktops, és ott lesz, hogy custom desktops.
Ilyeneket lehet csinálni:

I love this game!
Az ismerõseim meg azt mondták hogy túl véres meg túl durva az egész, és a végén hozzáteszik hogy miezaszar?
Ezen idõnként úgy kitudok akadni...hihetelen hogy egyesek nem értik az egészet és egybõl lehuzzák a filmet. Menjenek inkább Dr.Szöszit vagy Bridget Jonest nézni. --> na ezeknél unalmasabb filmet én életemben nem láttam.
Csatlakozom hogy mindenki bekaphatja a bránert aki azt mondja az év legjobb filjmére hogy szar. <#violent>#violent><#boxer>#boxer>
I love this game!
De azért bekaphassa akinek nem tetszett...<#mf1>#mf1>
Akit érdekel: a The Hard Goodbye eredeti képregény-változata (ez a marv-os, Mickey Rourke-os rész) magyarul elérhetõ a C4A képregény oldalról, innen.
Regisztrálnod kell magad az eléréshez, de ezért érdemes.
bar n hozza vagyok szokva az ilyesmihez mivel rengeteg horrort nezek😊
ahogy lejjebb is volt ról aszó. vagy megrendeled neten, eredetiben, vagy letöltöd és monitoron nézed, vagy elmész a hazai képregény-boltba, a trillian-ba és ott veszed meg (vagy behozatod), vagy pedig megveszed a Fekete-Fehér magyar nyelvû képregény antológia elsõ két számát, amiben ugyancsak vannak sin city képregények, sok més mellett is.
Igen többször megkell nézni nekem is, kiderült hogy RR meg QT is látható volt egy rövid ideig a filmben! Meg volt egy két érdekesség a filmben, amit megkell figyelni. A vágatlan verziót várom nagyon.
Hogy gagyi akciófilm? Akkor mi a jó? Az utóbbi évek akciófilm kollekciója igen gyér volt szvsz, az egyetlen ami megfogott az a Bad Boys 2 volt. Egyébként a Sin City meg nem is igazán akciófilm hanem krimi, de én mûvészfilmnek is nevezném. Kultfilm ez. No comment. No.1!
I love this game!
Egy kérdés: Az, hogy egy közeli barátom birtokolja a képregény amerikai számait, az nagyon jó... de hol lehet ezekhez hozzájutni? Világéletemben elkerültem a képregényeket, de kivétel erõsíti a szabályt 😊
A stábválogatás is hihetetlen volt, a szereplõk alakítása fantasztikus (fõleg Mickey Rourke és Benicio Del Toro) de a többiek is nagyszerûek voltak (Becky, Miho, Nancy, Hartigan, Kevin stb...)
A vágáson lehetett volna szvsz picit variálni (összevissza dobni a sztorikat) talán úgy még pörgõsebb lett volna. De talán ez zûrt kavart volna azokban a nézõkben akik nem olvasták a képregényt, meg a sztorik között nem volt semmi kapcsolat. De mindenesetre kiváncsi lettem volna milyen lenne ha összevissza jöttek volna a jelenetek.
Egyértelmû hogy az idei év legjobb alkotása, nálam no.1 a film és nem csak Jessica Alba miatt 😄
(alig vágom már a vágatlan, rendezõi változatot (volt 1-2 jelenet ami ki volt vágva)
SPOILER!!!!!!
Marv mikor elviszi Wendyt Nancyhez, azt mondta Nancy hogy elviszi a vmilyen helyre (eddig ua mint a képregény is, de aztán nekem úgy rémlik mintha Marv azt mondta volna hogy vigye Portlandbe a csajt, de ez a filmben már nem volt benne) Vkinek ez feltûnt? vagy halluzok? 😄
I love this game!
De szerintem akkor sem fogják sokan látogatni a topicot. Ez a film egy bizonyos rétegnek szól. Nem lesz tömegtermék!
1. a sin city-t csak 2 napja mutatták be a hazai mozikban
2. a sin city-t a moziban megnézi úgy 70-90ezer ember - egy fõmûsoridõs tévémûsort majdnem 20-szor ennyien látnak. logikus, hogy melyikrõl beszélnek többet.
majd még megnézem egy párszor 😄
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
I love this game!
Pl. a Rettegés Fokához is több hozzászólás ment pedig egy nagy rakás szar az a mûsor a Sin City meg már 1hónapja látható.
egyébként a képregény alapján nekem Dwight tetszik
I love this game!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
"túlhajtottan agresszív"
😄DD, azt üzenem ennek az embernek hogy menjen Tom és Jerryt nézni...tündérmese ilyen szempontból a Sin City az Ichihez. Persze az Indexesek hozták a szokásos formájukat. Még1x csak gratulálni tudok ehhez.
I love this game!
De az egyáltalán nem biztos hogy G-man = Gordon!
Jessica Alba tényleg egy istennõ!<#worship>#worship>