Frank Miller\'s Sin City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
Ez van akkor ha ilyen képregények születnek akkor én szívesen leszek idézem: "Az utca népe"!
Lol ez az ürge bolond minek ír olyasvalamirõl kritikát amihez nem is ért! Ezt pedig ki is jelenti a cikkben.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Hi skacok!

Megnéztem a filmet és nekem ku..ra bejött!! Szerintem a mai filmek közül ez az egyik legkiemlkedõbb film ami nem csak másságával hanem a storyk eszméletlen kidolgozottságával és elvont világával emelkedik a legjobbak közé.

Úgy érzem hogy a sin cityvel 1 új fejezetet nyithatunk a filmezésben! 😊

Ha valaki meg tudja szerzni DVD-n az léccike dobjon egy mail-t! Thanks
Dynamic
Amit meg a képregényekrõl ír az egyenesen botrányos.Nála a képregény szerintem a Móricka újság primitív képsorainál kezdõdik és végzõdik, és gondolom még hírbõl sem halott Todd McFarlane-rõl vagy Goscini-rõl.Áhh, kész!
Loál, menjem vissza a filmmúzeumot nézni, de onnan is az 50es évek nagy filmjeit!

Loál, menjem vissza a filmmúzeumot nézni, de onnan is az 50es évek nagy filmjeit!

Dynamic
Jaj ezt olvastam...Bazzeg csak azt nem értem, hogy egy ilyen vénember minek próbálkozik egy olyan mûfajjal ami már abszolút nem az õ világa.Ilyen erõvel felkérhetném a jazzen és blueson nevelkedett nagyapámat, hogy írjon kritikát a Duran Duran koncertrõl.Kurvára semmi értelme nem lenne.Az ilyen tényleg maradjon csak a Casablanca-nál, Gregory Pecknél,Jack Lemonnál stb.Azért érdekes, hogy a világ elég nagy részének tetszett a film, de jön Bölcs István és megmondja a frankót nekünk, hogy márpedig ez egy szar film(sõt még csak nem is film).
A másik amit utálok, hogy az ilyen nagyokosok meg vannak róla gyõzõdve, hogy ha valaki kamerát vesz a kezébe és elkezd filmet forgatni akkor kötelezõ nagybetûs FILM-et készíteni ami magas mûvészi értéket képvisel minimum H.Bogart és I.Bergmann színtû színészi játékkal gazdagítva.
Ez a fazon megrekedt valahol a negyvenes-ötvenes években...
deep
Nem egyszerû az ipse😄 Igazi kövület😊 Az ilyen minek ír akár egy sort is errõl a filmrõl? Elemezgesse a Casablankát. Fákk<#falbav>
Jópofa KRITIX a Sin City-rõl, ha akartok röhögni egy jót <#vigyor>
http://www.168ora.hu/article.php?id=3620

<#szeret>

mesor
Nagyon baba!
Itt az én háttérképem:

Dynamic
Nálam már 2 hónapja figyel egy ilyen saját készítésû wallpaper😊
deep
A hivatalos oldalon van egy háttérképtervezõ, eszméletlen kurvajó.
Az egész flash, úgyhogy csak ennyit tudok mondani. Downloads, desktops, és ott lesz, hogy custom desktops.
Ilyeneket lehet csinálni:
mesor
Azaz

Iori
The babe wore red

I love this game!

mesor
De úgy tudom hogy ennek a piros ruhás nõnek is van valami külön története.

mesor
Szerintem biztos hogy meghal mert ugye az elején a piros ruhás nõt is cigivel kínálta azt leõlte a csávó.

Iori
azt a részt nem olvastam (gondolom vmi one shot lehet) de egyértelmûen arra lehet következtetni a filmbõl hogy meghalt

I love this game!

Aki olvasta a regényt: Becky meghal?
Iori
unalmas? pfff, jó izlése lehet annak az embernek aki ezt állítja

Az ismerõseim meg azt mondták hogy túl véres meg túl durva az egész, és a végén hozzáteszik hogy miezaszar?

Ezen idõnként úgy kitudok akadni...hihetelen hogy egyesek nem értik az egészet és egybõl lehuzzák a filmet. Menjenek inkább Dr.Szöszit vagy Bridget Jonest nézni. --> na ezeknél unalmasabb filmet én életemben nem láttam.

Csatlakozom hogy mindenki bekaphatja a bránert aki azt mondja az év legjobb filjmére hogy szar. <#violent><#boxer>

I love this game!

Dynamic
Érdekes, hogy sokan említették, hogy unalmas.Hát nem tudom ezek az emberek mit néztek, de szerintem egy percig nem volt unalmas.Simán többször nézhetõ kategória a film.Tudom-közhely-ízlések és pofonok már egy jó ideje nem is igazán látom értelmét vitatkozni bárkivel is.
De azért bekaphassa akinek nem tetszett...<#mf1>
Sziasztok!
Akit érdekel: a The Hard Goodbye eredeti képregény-változata (ez a marv-os, Mickey Rourke-os rész) magyarul elérhetõ a C4A képregény oldalról, innen.
Regisztrálnod kell magad az eléréshez, de ezért érdemes.
Iori
hát minden dolgot nem vihetnek fel a nagy vászonra 😊

I love this game!

TheBerzerker
talan annyi hogy a hard goodbye kicsit durvabb volt a kepregenyben mint a filmben.egy egesz picit laziottak azert rajta ami persze nem baj.

bar n hozza vagyok szokva az ilyesmihez mivel rengeteg horrort nezek😊

Köszönöm szépen az információkat, azt hiszem, hasznomra fognak válni.

Egy kérdés: Az, hogy egy közeli barátom birtokolja a képregény amerikai számait, az nagyon jó... de hol lehet ezekhez hozzájutni?

ahogy lejjebb is volt ról aszó. vagy megrendeled neten, eredetiben, vagy letöltöd és monitoron nézed, vagy elmész a hazai képregény-boltba, a trillian-ba és ott veszed meg (vagy behozatod), vagy pedig megveszed a Fekete-Fehér magyar nyelvû képregény antológia elsõ két számát, amiben ugyancsak vannak sin city képregények, sok més mellett is.
No, a gagyi akciófilm... nos, szóüval azon említett ismerõsöm szerint Vin Diesel nagy színész, és a Mindenen túl (vagy valami ilyesmi) jó film. Egyszer leültetett, hogy nézzem meg. Cca 15 perc után már csak röhögtem... De ha egyszer ezt szereti... Van ilyen.

Iori
meglehet õket venni neten keresztül (ebay,amazon stb.) de leis lehet õket tölteni p2p forrásokból (pl: torrent)

Igen többször megkell nézni nekem is, kiderült hogy RR meg QT is látható volt egy rövid ideig a filmben! Meg volt egy két érdekesség a filmben, amit megkell figyelni. A vágatlan verziót várom nagyon.

Hogy gagyi akciófilm? Akkor mi a jó? Az utóbbi évek akciófilm kollekciója igen gyér volt szvsz, az egyetlen ami megfogott az a Bad Boys 2 volt. Egyébként a Sin City meg nem is igazán akciófilm hanem krimi, de én mûvészfilmnek is nevezném. Kultfilm ez. No comment. No.1!

I love this game!

És még szerencse, hogy a film egy bizonyos rétegnek való, mert így legalább mi is jutunk valamihez, az elmúlt évek termésében mindössze egy-egy csepp volt, melyet tényleg lehetett élvezni. Azok közül is ez talán a legkiválóbb. Érdemes többször is megnézni, mert kicsit velõs alkotás, s mint ilyen, kicsit tömény is, egészen új, apró részletekre lehet bukkanni.
Egy kérdés: Az, hogy egy közeli barátom birtokolja a képregény amerikai számait, az nagyon jó... de hol lehet ezekhez hozzájutni? Világéletemben elkerültem a képregényeket, de kivétel erõsíti a szabályt 😊

Akik nem ismereik a képregényt (én sem ismertem, de mielõtt megnéztem a filmet, belepillantottam), azoknak amúgy is mindegy lett volna. Egy ismerõsöm (hangsúlyozom, ismerõsöm) elment rá, mert látta a stáb kiírását, aztán úgy jött kia moziból, hogy ilyen unalmas akciófilmet még nem látott. Felvilágosítottam.

Iori
nem, Marv azt mondta hogy San Diegoba vigye (de a filmben biztos nem ez volt)

I love this game!

Iori
Most jöttem haza a Mûvész moziból, és szavakat nem találok. Hihetetlen volt ez a film, 1-1ig visszaadta a képregény világát, atmoszféráját sõt egyes részek (fõleg a poénok) még jobban ütõttek a filmben! Asszem elérkeztünk a képregényadaptációk egy új idõszakához. Kockáról kockára követte a képregényt, ennyire részletes és precíz munkát még nem láttam.

A stábválogatás is hihetetlen volt, a szereplõk alakítása fantasztikus (fõleg Mickey Rourke és Benicio Del Toro) de a többiek is nagyszerûek voltak (Becky, Miho, Nancy, Hartigan, Kevin stb...)

A vágáson lehetett volna szvsz picit variálni (összevissza dobni a sztorikat) talán úgy még pörgõsebb lett volna. De talán ez zûrt kavart volna azokban a nézõkben akik nem olvasták a képregényt, meg a sztorik között nem volt semmi kapcsolat. De mindenesetre kiváncsi lettem volna milyen lenne ha összevissza jöttek volna a jelenetek.

Egyértelmû hogy az idei év legjobb alkotása, nálam no.1 a film és nem csak Jessica Alba miatt 😄

(alig vágom már a vágatlan, rendezõi változatot (volt 1-2 jelenet ami ki volt vágva)

SPOILER!!!!!!

Marv mikor elviszi Wendyt Nancyhez, azt mondta Nancy hogy elviszi a vmilyen helyre (eddig ua mint a képregény is, de aztán nekem úgy rémlik mintha Marv azt mondta volna hogy vigye Portlandbe a csajt, de ez a filmben már nem volt benne) Vkinek ez feltûnt? vagy halluzok? 😄

I love this game!

mesor
Én mondjuk nem 2 napja láttam! 😛
De szerintem akkor sem fogják sokan látogatni a topicot. Ez a film egy bizonyos rétegnek szól. Nem lesz tömegtermék!

Pl. a Rettegés Fokához is több hozzászólás ment pedig egy nagy rakás szar az a mûsor a Sin City meg már 1hónapja látható.

1. a sin city-t csak 2 napja mutatták be a hazai mozikban
2. a sin city-t a moziban megnézi úgy 70-90ezer ember - egy fõmûsoridõs tévémûsort majdnem 20-szor ennyien látnak. logikus, hogy melyikrõl beszélnek többet.
hen-tes
durvás film
majd még megnézem egy párszor 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Iori
igazad van, messze az idei év legjobb filmje, sokkal többet kéne róla beszélni. Én még nem láttam, ma megyek a mûvészbe feliratosan megnézni. Már alig várom, a trailert tegnap vagy 10x megnéztem 😄 meg sikerült a képregényt is befejezni. A DVDt is nagyon várom már (augusztus közepén jön)

I love this game!

CalebJoe
Nem értem, hogy miért csak ilyen kevés hozzászolás van itt pedig ez egy istenfilm többet érdemelne mint néhány szar film, tv topik.
Pl. a Rettegés Fokához is több hozzászólás ment pedig egy nagy rakás szar az a mûsor a Sin City meg már 1hónapja látható.
mesor
Tényleg ez a Dwight valami sorozatgyilkos volt ha jól emlékszem nem? Csak ebben a részben valami új arca volt már (biztos plasztikai mûtét miatt vagy nem).

Nekem meg Shellie. Félelmetesen jó hangja van! imádom!

Iori
számomra nem kérdés Nancy!!! 😊 najó csak Jessica Alba miatt...

egyébként a képregény alapján nekem Dwight tetszik

I love this game!

STREEX
Nekem viszont Miho..

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

mesor
Ja nekem is Marv jött be a legjobban a karakterek közül!

nekem marv karaktere jott be nagyon durva mit lealakit wood se rottontotta el a szerepet mondjuk nincs is tul hosszu neki a filmben 😊 alba meg tenyleg a tokeletes no 😊 mondjuk a goldie nevu no se nez ki benne rosszul

Iori
Index kritika

"túlhajtottan agresszív"

😄DD, azt üzenem ennek az embernek hogy menjen Tom és Jerryt nézni...tündérmese ilyen szempontból a Sin City az Ichihez. Persze az Indexesek hozták a szokásos formájukat. Még1x csak gratulálni tudok ehhez.

I love this game!

mesor
Ismerem a történetet!
De az egyáltalán nem biztos hogy G-man = Gordon!

Ha ismernéd rendesen a Half Life történetét tudnád, hogy G-man valójában Gorgon... (Többek közt azért is G-man).
mesor
Akkor gondolom ez a bérgyilkos majd a további részekbe játszik fõszerepet. Kicsit olyan volt a karakter mint a Half-Lifeba a G-man.
Jessica Alba tényleg egy istennõ!<#worship>

bar jessica alba kicsit tobbet is szerepelhetett volna benne 😊

megneztem tegnap a filmet nekem nagyon bejott szerintem mondjuk eleg durva

Iori
akkor oda megyek

I love this game!

Ne reménykedj, az egyetlen feliratos kópia a Mûvész (!!!) moziban lesz.