20
-
Freddy TNT #20 De az a kocsi ami emelett a csoda melett áll a képen az nagyon hajonlít a mi szar kocsijainkra :D Csak éppen nincs rajta graffiti. -
dondore #19 2070-ben lesz itt is ilyen vonat. akkor fogja megvenni a mav hasznaltan a db-tol;) -
#18 One of the main projects, he said, was the Lotus-Notes/Domino switchover from z/OS to zLinux for IBM mainframes, which was to be completed by the end of this year. The Federal Railways's Lotus Notes is used as a mail-system by about 55,000 users and about 5,500 databases also run it as an application.
Hát igen. -
TheZsenyka #17 Ez valóban elég kellemetlen félreértés Így terjednek a rémhírek. -
#16 Majdnem, de a gigantclubos képen ennek egy korábbi változata látható, a különbség szembetűnő. Egy kicsit olyan, mint egy Taurust összekeverni egy Sissivel. -
#15 Félreferdítés.
A Lotus Notes az nem laptop. A "Német Vasutak" az egy IBM eServer zSeries 990 szerverüket állították át Linuxra, mely 55k usert szolgál ki.
Tehát nem telepítettek 55k laptopra linuxot. -
Nyiri #14 Kimesz a delibe es lathatsz parat -
trabant #13 Azért az gáz hogy azt az 1 db-ot így kell mutogatni mint egy világritkaságot... -
#12 és mielött kukacoskodsz itt egy kép
LF EC 2000 -
#11 Pl. Liszt Ferenc EC...
A Déliben láthatod esténként, ha nagyon kiváncsi vagy rá -
#10 Hol? -
#9 Az EC-k hasonlóan néznek ki már kb. 2 éve.
-
#8 Úúúúúúúúr isten, nálunk mikor fognak így kinézni a vonatok??? -
vitus #7 Elöbb legyen csukható az ajtaja és után merüljünk bele a szoftveres problémákba. Bár ehhez nem csak a Máv elszántsága hanem a kedves utazóközönségé is szülséges, hogy ne az legyen az első a gyönyörű szőke macának bizonyítva rátermettségünket berugjuk az egyik ajtót majd kacsintunk milyen pengék vagyunk én kellek neked. :) -
Remélem egyre több ilyen hirt olvashatunk.
Balra M$ jobbra Linux a gyengébbek kedvéért. -
Zedas #5 A Lotus Notes-t az emberiséget ért legnagyobb csapások között tartom számon.
Szegény linux... én a helyében nem hagynám hogy rajtam fusson a nócc :) -
strogg #4 gut gut.
Kedves MÁV. 21. század érteeeed!? ;D) -
#3 lotus notes ...
nem is csoda ez a lépés! -
Praetor #2 Helyes! -
#1 ehh, lol :)