Az ASVA kalózkodás elleni tervei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(SZVSZ)
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
jóval olcsóbb amúgy, pláne nagyobb volumenben - de ez a 'mi kerül rajta ennyiben' ismét csak demagógia, hiszen ki reklamál azon termékek ára ellen, ahol mondjuk a marketing költség a fogyasztó ár 70-80%-a? szerintem senki.
Nieleen
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Szóval lustaság, szó sincs anyagi indokról. (Csak súgok, hogy egy kölcsönzõbõl egyszerre több filmet is ki lehet hozni, de lehet, hogy én lakok túlontúl urbanizált vidéken...)
De ha te az ASVApártját fogod akkor menjél és hízelegj nekik. Mert már bocsi de a hozzászólásaidból ez tünik ki.
Én leköpöm az ilyen szemeteket akiknek van pofájuk ugrálni miközben rázzák a riongyot undorító.
A primitív stílus téged minõsít. Valamint az is, hogy a #49. hozzászólásnál még mindig nem érted, kik ellen akar fellépni az ASVA.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nieleen
lol. mire találták ki a netes dvd-kölcsönzést? havi 2-3000ezer forintért annyi dvd-t kölcsönzöl ki, amennyit csak akarsz és még házhoz is szállítják neked ingyen.
De ha te az ASVApártját fogod akkor menjél és hízelegj nekik.
nofene. nekem nem úgy tûnt, hogy a pártjukat fogná - csak azok ellen van, akik az ilyesmibõl pénzt sajtolnak ki az emberekbõl
Nieleen
Nieleen
Nieleen
Nieleen
A postai lebonyolítás esetén ugyanígy részesedik a Posta, hisz pénzért hozza a csomagomat és pénzért viszi a DVD-k árát is. Szal sztem a példa nem rossz, ha feltételezed a szolgáltatók jóhiszemûségét...
Nieleen
De ha te az ASVApártját fogod akkor menjél és hízelegj nekik. Mert már bocsi de a hozzászólásaidból ez tünik ki.
Én leköpöm az ilyen szemeteket akiknek van pofájuk ugrálni miközben rázzák a riongyot undorító.
Én is azt mondom h omoljon össze a MAgyar cd dvd piac nagyon jó lenne, majd akkor esetleg elgondolkoznak.
Halkan hozzáteszem, hogy az embereknek is ideje lenne ezt felfogni. Én pl: elvböl nem vagyok hajlandó 2000-nél többet költeni Cd-re, és 3000-nél DVD-re. Aki nekem kiínál max 3000-ért DVD, szinkronosan, és jó a film, szó nélkül fizetek. Aki nem, annak ne kelljen a pénzem ok?
Pofátlan árú DVD, még szinkron sincs rajta, de vegyem meg. Ezt eléhg nehezen lehet megeteteni a film szeretõ néppel.
Ott van LEGÁLISAN a DVD center, meg ilyen magazinok. Mennyi kacat van rajtuk? Legálisan nem kell a legtöbbnek mert szar.
Ha utánna gondololunk, hogy hány szart NEM vezs meg a nép, és hány DRÁGA DVD-re nem költ, (ért DVD magazin 1500, de jó film. M8int pl mulkor a düne volt az egyiken. Azonnal megvettem. Megéri? Meg hát. Szonkron, DVD, leagl, olcsó. Pont) akkor kijöna kiadók vesztesége, de az is, hogy még így is mennyi marha költ ilyen kacat filmekre.
Ha tényleg csak annyi DVD fogyna ahány jó film van olcsón, hát apukán éhen döglenétek az egész ASVA-val az élen. szal ne szüköljetek rohadékok, mert a nép még mindíg barom, és többet költ erre, mint az ép ésszel felfogható.
Erre írtam azt, hogy hiába az ügyfél bejelentése a szolgáltatónak arról, hogy az adott számot mire használják, ha a szolgáltató nem érdekelt az ellentevékenységben.
A kettõnek köze sincs egymáshoz.
Az SMS-nél az SMS - a mobilszolgáltató által végzett szolgáltatás - ára (részben) maga az ellenszolgáltatás, míg a posta semmilyen mértékben nem vesz részt a konkrét üzlet létrejöttében és lebonyolításában.
így van. amíg az a lenti és 'és marad és nem lesz belõle vagy.
Legfontosabb feladatának azt tekinti, hogy tudatosítsa az emberekben, bûncselekményt követ el az, aki az internetre filmeket, zenét tölt fel, és azokat tömegesen, pénzért terjeszti,
Hány olyan családot tudsz mutatni, ahol a felnõttek filmnézési aktivitása megegyezik a gyerek(ek)ével? Mert szerintem nem sokat.
Másfelõl ismételni tudomcsak magam ott vannak a kölcsönzõk is.
Persze a lényeg az, hogy a mozi - kölcsönzõ - DVD-vásárlásnál találja meg az ember a normális egyensúlyt egyfelõl, mert vannak filmek ugye, amelyek megérik a DVD árát és vannak olyanok, amelyeknél a kölcsönzési díjat is soknak érzi az ember, de "egyszer-megnézem-legyen-miért-fikázni" alapon kihozza.
Másfelõl pedig felhívnám a figyelmet palika22 #30-ban megfogalmazott véleményére, miszerint nem feltétlenül kötelezõ azonnal rácuppanni minden, újonnan megjelenõ filmre, megnézni minden szart, hanem tessék szépen szelektálni. Vajon mekkora része lenne az elmúlt hónapokban megnézett filmeknek azok a filmek, amelyekre azt mondja az ember, hogy igen, ezt tényleg érdemes volt megnézni? Na, arra tessék árakat számolni, ne arra a töménytelen hulladékra, amit letöltött és törölt a g*cibe, miután megnézte.
U.i.: !!!ISMÉTELTEN: a fenti ASVA-s cikk, a pénzért terjesztõket veszi célba, nem az egyszeri felhasználókat!!!
igen minden bizonnyal...Hiszen milyen jó dolog is fix, emeltdíjas szolgáltatásból jövõ bevételtõl elesni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ha postán küldöm el a pénzt a DVD másoló cimbinek, akkor meg a posta lesz a ludas a warezolásért, mert elõbb-utóbb vissza kellene jusson hozzá és lépnie kéne? Még jó, hogy nem ez a megfigyelõs, nyomozgatós, jelentgetõs világ van már...
Nieleen
Amúgy Garfieldnál van félig a pont: M.o.-n letölteni nem bûn, csak terjeszteni az. A probléma az eD2K, BitTorrent és tsaival van: ott, ha le akarok tölteni, fel is kell töltenem (= terjesztem). Na ilyenkor mi van? (Erre még nincs megoldás a jogban, csak annyit néznek: feltölt? bûnös!)
Nieleen
joval egyszerübb elkapni a warezpistikét, éshát statisztikában mindketten egynek számitanak ...
Forza.
Nieleen
Másik az, hogy ott vannak a videó- és DVD-kölcsönzõk is.
Az egyik mobilszolgáltatónak írtam, mert spam-et kaptam SMS-ben, erre õk azt válaszolták, hogy igen, tudnak a problémáról, mástól is kaptak már ilyen panaszt; aztán nagyon készségesen megküldték a cég címét, hogy rendezzem le én a dolgot személyesen. Érted? Nem feldugják a budipumpát a cégnél, hogy merészelik az ügyfeleiket zaklatni, hanem hogy rendezze le az ügyfél maga... Nice...
Szted vizsgálnia kellene, hogy mire küldtem az emeltdíjas SMS-t?
Nieleen
Ugyemléxem a hõskorban a warez az ingyenes letöltést jelentette.
Én csak a játékokról tudok nyilatkozni,mert az a "foglalkozásom" hobbim,de hallottam olyat hogy scak azért tele zugat egy 80 as vinyót hogy legyen (bibi van 80 gb fillmeeem szint).
én a játékokkal ugyvagyok h ami ismerõsnek hangzik az jöhet (UT2004,D3,RtCW),de én a jó játékot megis veszem(ük) (csak még a D3 nics + eredetiben.jójó most jön hogy burzsuly köcsög papa megvette...,szeretném a flémkedvüket letörni h saját pénzbõl vettük a bátyjámmal,és nem fatosz szponzorálta<#vigyor4>#vigyor4>
A film témárol csak annyir h a tenger tuloldaláról csakugy ömlik a szar,nagyon kevés film volt ami tetszett és jónak ítéltem(nem mintha számítana),de ez elég elszomorító(szvsz).én nem a klózkodás mellett vagyok,ed nem szeretek szart venni.
Sityi: egy trailer is nyálcsordító ,az igaz ,de a HL2 esetében nem emléxem olyan részre ami benne lett volna a játékban.
SZVSZ
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
U.i.: Magyarországon pedig bármekkorák lennének a fizetések, akkor sem vennék meg a DVD-ket azok, akik most sem. Amíg a netrõl ingyenesen letölthetõek a cuccok, addig az mindig olcsóbb lesz, mint bármilyen kiadvány.
Nieleen
kezeit csokolm, de inkább annak az okos buksitoknak inkább a Kormánynál kéne lobbizni hogy több fizut kapjanak az emberek mert ha kapna mindneki havi 350 ezret akkor menne is a bolt.
Ne tessék már a csoró magart kergetni, neked ez nem ciki.
Még kérdeznék valamit mert biztosan elolvasod, ha te is 100 ruppóból élnél és szeretnéd a filmeket s nem lenne pénzed rá hogyan szereznéd meg õket? Gondolom másoltan.
Szal kérem a pofikádat alapállásba helyezni és kussolni.
Egyesek már megint segget csinálnak a szájukból.
Tessék már elolvasni ezt a rohadt írást figyelmesebben:
Legfontosabb feladatának azt tekinti, hogy tudatosítsa az emberekben, bûncselekményt követ el az, aki az internetre filmeket, zenét tölt fel, és azokat tömegesen, pénzért terjeszti, illetve DVD-ket másol és azokat értékesíti.
...
Az igazgató leszögezte, hogy keményen fel kívánnak lépni a piacokon és a hirdetési újságokban terjesztett illegális DVD kereskedelemmel szemben, ezért már több megyében figyelik a helyi lapokat, és adott esetben feljelentéseket is tesznek.
Aki ilyet csinál, az megérdemli a börtönt.
Az egyszerû júzereket viszont hagyják békén.
nézd meg milyen csodapalotát építettek a pénzen
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray