Az ASVA kalózkodás elleni tervei

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nocsak! Finomodik a hangnem? Hiába a lényeg nem változik. Csak most az ASVA próbál jópofizni, de ez csak annyit ér, mint amikor rád mosolyod a tömeggyilkos, majd meghúzza a ravaszt..

csak nekem tünt fel?
"A feketepiac térhódításának érdekében az ASVA továbbra is üldözni,<...>"

a témára nem írok semmit, akár ide is másolhatnám a xxAA témákban írt dolgokat....

ööö ez volt az az okos szervezet amelyik elérte, h üres cd-kre jogdíjat kell fizetni?
Yossarian
nekem is van olyan ismerõsöm, aki addig nem tud lefeküdni, míg valamit le nem tölt. Mindegy mit, csak elmondhassa, hogy ma is letöltöttem X GB-ot.

Az érem másik oldala, hogy a sok gagyi filmet a kutya se nézne meg, ha nem lehetne letölteni...

Nieleen

"sokkal nagyobb eladást produkálnak, mint a normálisk"
Eloszor is nem kellene elarasztani a piacot szemettel. A mai megjeleno jatekok/filmek/zenek teren 20 esetbol 1 amire azt lehet mondani hogy talan megeri a penzt.

bár teljesen igazad van, de nincs igazad.

a szemetet, az olcsó dvd-t viszik, mint a cukrot. az újságmelléklet dvd-k sokkal nagyobb eladást, mint a normálisan. milyen világ már, ahol az embervadászokból 1400-ért több kel el, mint a csodálatos elmébõl (csak példa)?

a tömegnek az olcsó kell, szóval az ezek nyereségébõl lehet finanszírozni az esetleges premier dvd-ket is.

(csak amiatt, hogy kellenek a szemét dvd-k, de nyilván értelems ember ne vegye meg, hagyja az árérzékenyeknek)
"utana almatlan ejszakam volt, mert annyira csalodtam benne. " - ezt ugy kell erteni, hogy kurvara idegesitett hogy elkoltottem olyan penzt ami masra jobb lett volna.

Eloszor is nem kellene elarasztani a piacot szemettel. A mai megjeleno jatekok/filmek/zenek teren 20 esetbol 1 amire azt lehet mondani hogy talan megeri a penzt. Nem egyszer jartam ugy hogy megvettem es utana almatlan ejszakam volt, mert annyira csalodtam benne. Nem vagyok eleresztve anyagilag, de ami jo azert nem sajnalom a penzt. Ha minosegi termekeket adnanak ki, akkor talan nem menne el a gyartasi koltseg fele a vedelemre.

Mike
A kiadók még egy NAGYON fontos dolgot felejetenek el:
azokat akarják megfélemlíteni, akikbõl élnek
ez pedig nem vezet semmi jóra
megfélemlítéssel senkit nem lehet nagyobb fogyasztásra ösztönözni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

És sokmindenki el fogja hinni... Sajnos

"a médiában folyamatosan jelen legyen a téma"

Ettõl félek. Úgy lesz beállítva az iskolás Pistike, mint egy közönséges bûnözõ. Emlékeztek még a TV2-õs hülyeségekre? 10 milla dollár egy kópiáért, piramis, meg a többi hülyeség.

Itt van rá az esély, hogy mindennaposak lesznek.<#szomoru1>

Mike
Mennyibe kerül elkapni a sok "bünözõt" és utána kivonni õket a forgalomból? kiszámolta vki már, hogy ez mennyibe kerül, és mennyi bevételkiesést illetve ráfordítást okoz az államnak?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Red
Hát ezért ez elég optimista hozzáállás, mert rengetegen vannak, akik úgy gondolkodnak, hogy "minek vegyem meg, ha úgyis le tudom tölteni". És hiába jönnek azzal, hogy "ha 2000 Ft lenne egy film/játék megvenném", mert fogadjunk, hogy 90%-uk akkor sem adna ki rá pénzt, hisz ingyen is hozzá lehet jutni. Abban igazad van, hogy sokan gizda dolognak tartják, letöltenek havi 10 játékot meg 20 filmet, aztán rá sem néznek, ott porosodik a vinyón/polcon, de az májer, mert neki megvan ám, bizony. Ha ésszerû keretek között menne a warez, nem a "mindent-le-akarok-tölteni-mert-az-királyság" felfogás lenne az uralkodó, sokkal kevésbé szállnának rá az ilyen jogvédõ szervezetek szvsz.

Az elsõ képen úgy néz ki, mint Fábry...

Ezt el is felejtettem: sokan azért töltik le, hogy megnézzék, érdemes-e pénzt adni rá. Egy trailer is lehet nyálcsordító, ha mégoly rossz filmbõl is van összevágva és vice versa.

Szép törekvések, csak azt tetszett elfelejteni, kedves Kálmán András úr, hogy a magyar piac rendkívül árérzékeny, így talán a járulékos költségekbõl (fõleg a jogdíjból) is le lehetne nyiszálni egy DVD árából, így még többen vennék esetleg. A másik, hogy nekem fontos volna a szikron is, de pl. a Paramount DVD-inél ez hiányzik (Keresztapa, Ellenség a kapuknál, Ryan közlegény megmentése, Forrest Gump, stb.)! Így meg nem fogok még elgondolkodni sem azon, hogy az ilyen DVD-ket megvegyem! Amúgy ügyes és önzetlen emberek már elkészítették a Keresztapa-trilógia szinkronizált DVD-it...

dikki*yysw
Well, tegyék. De ha tényleg meg akarják ismerni a filozófiáját, szemléletét a "bûnözõknek", akkor elmondanám, hogy nagyon sokan nem azért töltenek le valamit mert akkor nem kell megvenni, hanem mert gizda dolog.
Ergo, már sok tanulmány készült arról, hogy hány letöltés tesz ki egy, a kiadók számára elveszett vásárlást - kb. 10-re jött ki - ezt érdemes lenne szem elõtt tartani. Én tökéletesen meg tudnék élni több 10 gb letöltött vacak nélkül is. Ami jó film, azt úgyis megnézik, amely játékot érdemes megvenni, azt meg fogják venni (lásd HL2, rengetegen megvették).

A hírdetésekben, pénzért árulókat, az smswebeket üzemeltetõket nyugodtan derítsék fel, pénzt szerezni a warezbõl gusztustalan dolog. Ugyanakkor nem látom bûncselekménynek a p2p-t, a fenn említett úgysem venném meg ha nem tudnám letölteni dolog miatt.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

← ElőzőOldal 4 / 4