Melyik filmet utálod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
fújjj
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
mov ah,4ch int 21h end
Elefánt
Egy makulátlan elme örök ragyogása
8 mérföld (nem a színész miatt)
Meg a hú de okos ez a kutya csak épp, hogy beszélni nem tud filmek. Továbbá a karatézni, kung-fu-zni, mitsubishizni tudó 170 magas, 50 kilós, de mindenkit jól elintézõs nõi fõszereplõs filmeket. Valamint az ultra gatyi katasztrófa filmek.
mov ah,4ch int 21h end
\'több milliárd légy nem tévedhet\'
Anakonda
Gyikos pókok stb.... gyakorlatilag az összes "állatos" horrorfilm. Annyira eszméletlenül gagyik, hogy hihetetlen.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
ezek valahogy nem ilyesztoek szamomra..soot inkabb idegesitenek..
plusz az ilyen super babies filmek mikor polyas gyerekek vernek szet nagy kigyurt embereket.. ppff nah az mindennek a teteje
igaz en nem vagyok birka filmek teren, hogy egyutt begessek a nyajjal, sazl
a kenpark pl arra (is) jo, hogy a osk kipolgart megusse jol a guta
masreszrol az emberek nem csak a szar filmeket utaljak, hanem azokat is, amiket nem ertenek
harmadreszt eletkor fuggvenye is ez, ami most ettszik, nem biztos, hogyholnap is, es forditva is igaz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
on: Jogos..
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Mûvészkedõ film<#confused>#confused>
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A rekviem egy álomért az egy trágya....
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Szerkesztes:
#63: Ensem akarom raderoltetni az elfogultsagom, csak sztnem kifejezni a mu iranti tiszteletem. :) K-pax kb egyenrangu a donnie darkoval, kar h pont az ilyen filmeknek nincs nagy viszhangja.
De ez csak az én véleményem, nem akarom ráeröltetni senkire.
Ami meg a legszarabb mûvészkedõ film a közelmultból az a Kontroll
Amit megnéztem és nagyon nem tetszett!!!
-Mars szelleme
-Elefánt
-Sikoly 3
-Moulin Rogue
-A falu
véletlenül egy egész bolygó elpusztitására alkalmas bombát (LCD idõzítõvel amit max 24 órára lehet beállitani, mert Hirosimára is egy ilyen piros-kék drótos esett) visznek egy vonaton egy jó kis (beavatott) csaj és egy sármos (de mit sem sejtõ) borostás fõhös férfi mellett akik csak kirándulni akartak és ezért vettek jegyet. A vonat természetesen személy szállító nemdohányzó és az államnak nincs arra pénze, hogy plútóniumot (oroszországból lehet venni kilóra, a Matróska baba mellé és ilyen zöld és világit de nagyon jól lehet vele dobálózni) pl helikopterrel szállitsa vagy más saját jármûvön.
Persze ilyenkor jön a bonyodalom!
A bakter nyugodtan vezetgeti a vonatot, amikor hirtelen egy keresztezõdésnél kilép elé egy kismacska. A frontális ütközést elkerülendõ, a mozdonyvezetõ egy "jóságos isten!" felkiáltás mellett hirtelen elkapja a kormányt és elkanyarodik a vonattal, ami igy kisiklik. De csak az egyik része! A hátsó részt ahol a bomba van a fõgonosz már leválasztotta! (JUJ) És igy a leválasztott vonatszerelvény elszabadul és a fizika törvényeinek fittyet hányva csak gyorsul és gyorsul (hegynek felfele sincs surlódás a kerekek és a sinek közt). A fõgonosz egyébként egy pszihopata megalomániás volt katona, aki 3 fajta nemzetiségû lehet: 1) orosz (azaz: kész vagy Ivan? Da!) 2) német=náci (azaz: kész vagy Hans? Ja!) 3) Dél-Amerikai drog Maffia. Ez a gonosz ember a pentagon nagyképernyõs tévéjén egy sátáni kacaj után kijelenti: Haha büdös ámerikáiák! Ággyátok 1 millio dollárt VAGY engedjétek szabadon a láncfürészes gyilkost egyébként felrobbantom az egész Földet. Persze ha megkapná a pénzt akkor sem tartaná be igéretét: 1 millióval a zsebében felrobbantja a Földet és akkor õ majd gazdagon egyedül jót nevethet. 24 órája van a világ kormányainak, hogy döntsenek. Az idõ fogy, mert a bombát csak az utolsó 10 másodpercben szokás hatástalanitani és a vonat épp egy város felé száguld (rengeteg ember él benne, és váltók sincsenek a sinen, hogy máshova menjen a vonat)
Na... kicsit elszaladt velem a ló :D a végét nem irom le, mert szerintem ki lehet találni. Ha egy rendezõ ezt olvassa, kérem, írjon privát üzenetet nekem: a történet szabadon kiegészithetõ és átszerkeszthetõ (vonat és atombomba helyett más katasztrófák: gyilkosméhek; macska aki látta a gyilkosságot; 3 éves kisgyerek aki egy hadseregnek túl jár az eszén, ugy hogy azok mind elesnek az üveggolyókon; meteorok/szökõár; Stohl András; stb...)
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
2 tini vigjátékok amiben rózsaszin a lányok telefonja :)
3 doktor szöszi meg ilyen 0 iq filmek
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
tudjátok sokat gondolkoztam azon, hogy pl a Rém rendes családot miért adja le minden csatorna... mert nem ismerek olyan embert aki ne szeretne röhögni Bundy-ékon. De akkor meg miért kell helyette a Halálos meghalás 4-et adni? Világositsatok már fel
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ha mar nem kell nagyon altalanositani akkor amcsi filmek 80%-at utallom, mert vagy ujabb bor lehuzasa egy regi dologrol vagy szimplan gagyi.
plussz matrix 2-3 mert egy jo filmet nem szabad folytatni. (kiveve starwars:))
Mike #33: Abszolut jogos. :D Egyebkent Kurosawaval mi a bajod ? Egyeltalan ha ragondoltal. :)
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.