341
nemtetszetfimeid!!! :D
-
#139 és zsákosfrodo tutira meleg... -
#138 sszerintem menj, és húzd le magad a wc-ben, hogy oda kerülj, ahová való vagy -
#137 jól van -
#136 Ezek szerint nagyon kevés filmet nézel. -
#135 Amről úgy gondolom h szar, azt eleve nem nézem meg..
Az említett filmet pedig mindenki magasztalta a környezetemben, ezért tettem egy próbát.
Hollywoodi filmet nagyon ritkán nézek.. sorozatot meg pláne (ami mind2re kivétel a BoB, az pl teccet de lehetett volna jobb is). -
#134 Nevető vagy síró? :-) -
#133 "Hát, a filmek 99%át utálom mint a xart és a sokak által imádott Gyűrűk urát is. "
Indiszkrét kérdés: Mér' nézel filmeket? Ha én valaminek a 99%át utálom, akkor nem csinálom és kész...
De hogy ne csak offtopik legyen: Ha a barátokközt egy részét végig kéne néznem én görcsöt kapnék. Ez komoly. -
#132 Gyűrűk ura 1 -nek énnekem is háromszor kellett
nekiállni megnézni,mert nem bírtam egyszerűen megnézni annyira
szar.
Egyszer meg elaludtam rajta. DD -
#131 :D
nem favoritom ez a film de éppen hogy több szálon fut!!!
digitális trükkök sz*rok? ez akkora lol hogy rég hallottam ilyet... -
#130 Hát, a filmek 99%át utálom mint a xart és a sokak által imádott Gyűrűk urát is.
A történet 1 db rohadt szálon fut, 2 törpe visz egy gyűrűt, amit egy überGonosz csinált.
Extratápolt sárkányonlovagló félistenek nem tudják elkapni őket, pedig a főnök mindent lát.
Ha ezt a gyűrűt megsemmisítik meghal a Gonosz is! LOL
sőt az összes gonosz katonája alatt beszakad a föld! LOL
Ez a Gonosz mindent lát, szinte mindent tud, de a film 3. részének végén derül ki, hogy 1xre csak 1dologra tud figyelni. LOL
Kibaxtt sok minden kimaradt a filmből, ami a könyvben benne volt.
Rohadtul gyengén játszottak a színészek (Gandalf, törpe, elf, a királyok meg a kormányzó fiai) és a rendezés xar volt egy csomó helyen.
A digitális trükkök bénák voltak (nem az akkori legjobb, de ha a legjobb lenne is, ezt a filmet még ma sem lehet tökéletesen megcsinálni!)
A köré épített marketing is undorító, de tudom meg kell vmiből élnie szegény "alkotóknak"..
Tudom h minden tizen, huszon s 30on éves fanatikus rajongó.. -
Raszkolnyikov #129 Én az ilyen tipusú filmeket útálom:
bajban lévő pozitív hős:-miért akarod felrobbantani a világot???
úgytűnik,hogy elpusztul a viág hangulatban lévő (boldog) negatív hős:-MERT GONOSZ VAGYOK!
áááá.... a pihent agy netovábja -
Raszkolnyikov #128 tom mi az a Mike at Home jó van? De akkor sem volt egyértelmű meg ilyesmi... -
#127 szerintem is jó film! -
#126 ezek melle most betarsul a grudge...
az egy dolog hogy elaludt rajta mindenki akivel neztem itthon ( komolyan mondom)
de amugy is egy hatalmas fosadek film.. -
#125 nahja.. gyerekkoromban anno nekem is bejott.. most lehet hogy lefikaznam -
#124 en teljesen keszvotlam a filmtol:)jo ertelemben... mondjuk leginkabb azert mert miami:))))a zoldkartyas szovegnel lehasaltam baze, nomeg a haver is.. de mindenki mas meg ult a moziban csendben.. erdekes:))) -
Marko001 #123 szerintem meg qrva jó film... -
#122 Nem is erről van szó, hogy mi a társadalmi jelentése, hane marról, hogy te pejoratív értelemben használtad és lenézően. -
#121 a bedbojsz 2 mekkora mocsokszar!
ez most jutott az eszembe:) -
#120 mondjuk tök igazad van -
#119 de a kispolgár nem proli
nézz utánna egy lexikonban, mi a kispolgár
de ha igy nincs benne, megnézheted a nyárspolgár szót is -
#118 Igen! -
#117 Illetve azon cserélhetnétek eszmét, de ez a személyeskedő trágyázás rohadtul unalmas.
Biztos ez az új divat...
:DD -
#116 Vazz, vitatkoztok még teljesen szubjektív dolgokon, amik abszolút nem felróhatók egymásnak? -
#115 Te most pejoratív értelemben használtad a kispolgárit.
Ez a divat duma meg elég gáz. Mondhatom én is, hogy szerintem meg az a divatos, aki az ilyen igénytelen filmeket szereti. -
#114 Már megint ez a divat duma...
Már ez a divat! -
#113 kispolgár az nem proli
a birka meg azért birka mert együtt béget a többiekkel, divatból -
#112 Te kedzted azzal, hogy akinek nem tetszett a kenpark, az biztos birka, meg kispolgári proli. -
#111 a Haoward a kacsa (vagy nem tudom hogy kell leírni) az igen trágya volt! -
#110 Mike és Mike at home, egy és ugyanaz a személy
ha rávinnid kicsi kurzorod Mike Wazowski-ra, akkor látnád, hogy a nivk csak Mike
ha tudnál kicsit angolul, akkor értenéd, hogy Mike at home, az Mike otthon
grat a felfedezésedhez -
Raszkolnyikov #109 hmmm... ezt elbasztam!
akkor csapó kettő:
itt ám két Mike van(Mike at Home és Mike Wazowski)! Jó lenne ha valami megkülömböztetést használnánk! Mert én eddíg azt hittem,hogy az utóbbit útáljuk ennyire. -
Raszkolnyikov #108 itt ám két Mike! Jó lenne ha valami megkülömböztetést használnánk! -
#107 begessetek csak
eltero velemenyem van, mar egybol megy a gunyolodas, foldbedongoles
de leszarom -
#106 te velemenyed -
#105 #89 -
#104 Hát igen, kisgyerek koromban én is néztem őket. De köszönhetően a wc2 és a tRoTL klub áldásos munkájának, hogy minden karácsonykor és húsvétkor ezt kell néznem, vagy esti filmnek, hülyét kapok. Hugommal ilyenkor összenézünk, és vagy ő, vagy én megkérdezi: "Te, ez még nem volt, nem?" Ráadásul külön öröm, ha a két csatorna mondjuk agyanazt a részt kb 2 hét eltéréssel vetíti le. Mert akkor fater megnézi először mondjuk a wc2-n majd két hét múlva a tRoTL klubon is. Boldog együgyűség... :) Van egy olyan érzésem, hogy nemsokára lesz egy jó kis BS & TC film valamelyik csatornán, mert még idén nem volt. És akkor megint láthatom, hogy rádobbant az ürge lábára -> összecsapja tenyérrel a füleit -> jól kupán üti / ad neki egy jó nagy tenyeres pofont -> ... -
Raszkolnyikov #103 Lehet hogy Mike csak olvasni szokott és nem tudja miről beszél? -
Raszkolnyikov #102 Bud Spence & Terence Hill-es filmeken nőttem fel! Nekem nagyon bejönnek. Lehet hogy csak a szép emlékek miatt. -
#101 amerikai szépség -
#100 Grincs