Melyik filmet utálod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lesszi
és zsákosfrodo tutira meleg...

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Mike
sszerintem menj, és húzd le magad a wc-ben, hogy oda kerülj, ahová való vagy

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
jól van <#smile>

Bandew
Ezek szerint nagyon kevés filmet nézel.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tetsuo
Amrõl úgy gondolom h szar, azt eleve nem nézem meg..
Az említett filmet pedig mindenki magasztalta a környezetemben, ezért tettem egy próbát.
Hollywoodi filmet nagyon ritkán nézek.. sorozatot meg pláne (ami mind2re kivétel a BoB, az pl teccet de lehetett volna jobb is).

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Bandew
Nevetõ vagy síró? :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Eye-scream
"Hát, a filmek 99%át utálom mint a xart és a sokak által imádott Gyûrûk urát is. "

Indiszkrét kérdés: Mér' nézel filmeket? Ha én valaminek a 99%át utálom, akkor nem csinálom és kész...

De hogy ne csak offtopik legyen: Ha a barátokközt egy részét végig kéne néznem én görcsöt kapnék. Ez komoly.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

LittleL
Gyûrûk ura 1 -nek énnekem is háromszor kellett
nekiállni megnézni,mert nem bírtam egyszerûen megnézni annyira
szar.
Egyszer meg elaludtam rajta. DD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

fifi
😄

nem favoritom ez a film de éppen hogy több szálon fut!!!
digitális trükkök sz*rok? ez akkora lol hogy rég hallottam ilyet...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tetsuo
Hát, a filmek 99%át utálom mint a xart és a sokak által imádott Gyûrûk urát is.
A történet 1 db rohadt szálon fut, 2 törpe visz egy gyûrût, amit egy überGonosz csinált.
Extratápolt sárkányonlovagló félistenek nem tudják elkapni õket, pedig a fõnök mindent lát.
Ha ezt a gyûrût megsemmisítik meghal a Gonosz is! LOL
sõt az összes gonosz katonája alatt beszakad a föld! LOL
Ez a Gonosz mindent lát, szinte mindent tud, de a film 3. részének végén derül ki, hogy 1xre csak 1dologra tud figyelni. LOL
Kibaxtt sok minden kimaradt a filmbõl, ami a könyvben benne volt.
Rohadtul gyengén játszottak a színészek (Gandalf, törpe, elf, a királyok meg a kormányzó fiai) és a rendezés xar volt egy csomó helyen.
A digitális trükkök bénák voltak (nem az akkori legjobb, de ha a legjobb lenne is, ezt a filmet még ma sem lehet tökéletesen megcsinálni!)
A köré épített marketing is undorító, de tudom meg kell vmibõl élnie szegény "alkotóknak"..
Tudom h minden tizen, huszon s 30on éves fanatikus rajongó..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Én az ilyen tipusú filmeket útálom:

bajban lévõ pozitív hõs:-miért akarod felrobbantani a világot???

úgytûnik,hogy elpusztul a viág hangulatban lévõ (boldog) negatív hõs:-MERT GONOSZ VAGYOK!

áááá.... a pihent agy netovábja

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

tom mi az a Mike at Home jó van? De akkor sem volt egyértelmû meg ilyesmi...

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Gabesz amd64
szerintem is jó film!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

CSOCSO
ezek melle most betarsul a grudge...
az egy dolog hogy elaludt rajta mindenki akivel neztem itthon ( komolyan mondom)
de amugy is egy hatalmas fosadek film..
CSOCSO
nahja.. gyerekkoromban anno nekem is bejott.. most lehet hogy lefikaznam
CSOCSO
en teljesen keszvotlam a filmtol😊jo ertelemben... mondjuk leginkabb azert mert miami😊)))a zoldkartyas szovegnel lehasaltam baze, nomeg a haver is.. de mindenki mas meg ult a moziban csendben.. erdekes😊))
szerintem meg qrva jó film...

I.C.ram
Nem is errõl van szó, hogy mi a társadalmi jelentése, hane marról, hogy te pejoratív értelemben használtad és lenézõen.
Lesszi
a bedbojsz 2 mekkora mocsokszar!

ez most jutott az eszembe😊

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Mike
mondjuk tök igazad van

Mike
de a kispolgár nem proli

nézz utánna egy lexikonban, mi a kispolgár
de ha igy nincs benne, megnézheted a nyárspolgár szót is

I.C.ram
Igen!
Loál János
Illetve azon cserélhetnétek eszmét, de ez a személyeskedõ trágyázás rohadtul unalmas.

Biztos ez az új divat...

😄D

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Vazz, vitatkoztok még teljesen szubjektív dolgokon, amik abszolút nem felróhatók egymásnak?

I.C.ram
Te most pejoratív értelemben használtad a kispolgárit.

Ez a divat duma meg elég gáz. Mondhatom én is, hogy szerintem meg az a divatos, aki az ilyen igénytelen filmeket szereti.
Bandew
Már megint ez a divat duma... <#sniffles>
Már ez a divat!

Mike
kispolgár az nem proli
a birka meg azért birka mert együtt béget a többiekkel, divatból

I.C.ram
Te kedzted azzal, hogy akinek nem tetszett a kenpark, az biztos birka, meg kispolgári proli.
Gabesz amd64
a Haoward a kacsa (vagy nem tudom hogy kell leírni) az igen trágya volt!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Mike
Mike és Mike at home, egy és ugyanaz a személy

ha rávinnid kicsi kurzorod Mike Wazowski-ra, akkor látnád, hogy a nivk csak Mike
ha tudnál kicsit angolul, akkor értenéd, hogy Mike at home, az Mike otthon

grat a felfedezésedhez

hmmm... ezt elbasztam!

akkor csapó kettõ:

itt ám két Mike van(Mike at Home és Mike Wazowski)! Jó lenne ha valami megkülömböztetést használnánk! Mert én eddíg azt hittem,hogy az utóbbit útáljuk ennyire.<#banplz><#banplz><#banplz><#heureka><#heureka><#heureka><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

itt ám két Mike! Jó lenne ha valami megkülömböztetést használnánk! <#banplz><#heureka><#heureka>

Mike at home
begessetek csak
eltero velemenyem van, mar egybol megy a gunyolodas, foldbedongoles
de leszarom

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
te velemenyed

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home

Panzermeyer
Hát igen, kisgyerek koromban én is néztem õket. De köszönhetõen a wc2 és a tRoTL klub áldásos munkájának, hogy minden karácsonykor és húsvétkor ezt kell néznem, vagy esti filmnek, hülyét kapok. Hugommal ilyenkor összenézünk, és vagy õ, vagy én megkérdezi: "Te, ez még nem volt, nem?" Ráadásul külön öröm, ha a két csatorna mondjuk agyanazt a részt kb 2 hét eltéréssel vetíti le. Mert akkor fater megnézi elõször mondjuk a wc2-n majd két hét múlva a tRoTL klubon is. Boldog együgyûség... 😊 Van egy olyan érzésem, hogy nemsokára lesz egy jó kis BS & TC film valamelyik csatornán, mert még idén nem volt. És akkor megint láthatom, hogy rádobbant az ürge lábára -> összecsapja tenyérrel a füleit -> jól kupán üti / ad neki egy jó nagy tenyeres pofont -> ...

mov ah,4ch int 21h end

Lehet hogy Mike csak olvasni szokott és nem tudja mirõl beszél?

Bud Spence & Terence Hill-es filmeken nõttem fel! Nekem nagyon bejönnek. Lehet hogy csak a szép emlékek miatt.

Gabesz amd64
amerikai szépség

Gabesz amd64
Grincs

Van abban igazsag amit mondassz. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Bandew
<#eljen>

I.C.ram
Ó nagy Mike, ne haragudj, hogy az értelmiséggel próbálok ellenkezni. Én a kispolgár...

Ken PArk egy eröltetett szar volt, amit mûvészfilmnek akartak beállítani, közben egy nagy rakás kamu az egész, és direkt a botrányra építette az egész reklámját is, hogy húde kemény meg naturalista ez a film.

De te különbözöl a nyájtól, tudom.
Bandew
Nem utálok semmit, ez csak képletes kifejezés volt. Az egész idézõjelben van, ha szóban mondtam volna, begörbítettem volna mindkét kezemen a mutató és középsõ ujjamat. :-D
Én mindenféle filmet megnézek.

Bandew
Nem mondom semmire sem, hogy mûvészfilm.

Weasel
Mi az, hogy utálod az okos mûvészfilmeket? 😄 Egyrészt tényleg definiálnod kéne a mûvészfilmet, nálad mit jelent. Másrészt meg van, hogy neked nem tetszik valamelyik, de nem véletlen ettõl függetlenül, hogy a mûvészfilm mûvészfilm, és a kommersz film nem mûvészfilm.
Van különbség, nem tudom ezt te mennyire érzékeled. Vagy esetleg csak a populárisabb filmeket nézed meg?

Weasel
Mûveletlen-e vagy?

Loál János
Ez oké, de ezek szerint csak van valami amögött, amire Te azt mondod, hogy azért mûvészfilm, mert ilyen, vagy olyan, illetve ez és az van benne. Ezekre lennék kíváncsi.

Loál János
1. htx. 😄
2. htx. 😄D

Bandew
Én utálom azt a kifejezést, hogy mûvészfilm. Ez egy sznob találmáy.
Csak azért írtam ezt, mert én azt éreztem az említett filmek nézése alatt, hogy nagyon erõlteti ezt a dolgot.