Melyik filmet utálod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Az említett filmet pedig mindenki magasztalta a környezetemben, ezért tettem egy próbát.
Hollywoodi filmet nagyon ritkán nézek.. sorozatot meg pláne (ami mind2re kivétel a BoB, az pl teccet de lehetett volna jobb is).
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Indiszkrét kérdés: Mér' nézel filmeket? Ha én valaminek a 99%át utálom, akkor nem csinálom és kész...
De hogy ne csak offtopik legyen: Ha a barátokközt egy részét végig kéne néznem én görcsöt kapnék. Ez komoly.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
nekiállni megnézni,mert nem bírtam egyszerûen megnézni annyira
szar.
Egyszer meg elaludtam rajta. DD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
nem favoritom ez a film de éppen hogy több szálon fut!!!
digitális trükkök sz*rok? ez akkora lol hogy rég hallottam ilyet...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A történet 1 db rohadt szálon fut, 2 törpe visz egy gyûrût, amit egy überGonosz csinált.
Extratápolt sárkányonlovagló félistenek nem tudják elkapni õket, pedig a fõnök mindent lát.
Ha ezt a gyûrût megsemmisítik meghal a Gonosz is! LOL
sõt az összes gonosz katonája alatt beszakad a föld! LOL
Ez a Gonosz mindent lát, szinte mindent tud, de a film 3. részének végén derül ki, hogy 1xre csak 1dologra tud figyelni. LOL
Kibaxtt sok minden kimaradt a filmbõl, ami a könyvben benne volt.
Rohadtul gyengén játszottak a színészek (Gandalf, törpe, elf, a királyok meg a kormányzó fiai) és a rendezés xar volt egy csomó helyen.
A digitális trükkök bénák voltak (nem az akkori legjobb, de ha a legjobb lenne is, ezt a filmet még ma sem lehet tökéletesen megcsinálni!)
A köré épített marketing is undorító, de tudom meg kell vmibõl élnie szegény "alkotóknak"..
Tudom h minden tizen, huszon s 30on éves fanatikus rajongó..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
bajban lévõ pozitív hõs:-miért akarod felrobbantani a világot???
úgytûnik,hogy elpusztul a viág hangulatban lévõ (boldog) negatív hõs:-MERT GONOSZ VAGYOK!
áááá.... a pihent agy netovábja
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
az egy dolog hogy elaludt rajta mindenki akivel neztem itthon ( komolyan mondom)
de amugy is egy hatalmas fosadek film..
nézz utánna egy lexikonban, mi a kispolgár
de ha igy nincs benne, megnézheted a nyárspolgár szót is
Biztos ez az új divat...
😄D
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ez a divat duma meg elég gáz. Mondhatom én is, hogy szerintem meg az a divatos, aki az ilyen igénytelen filmeket szereti.
Már ez a divat!
a birka meg azért birka mert együtt béget a többiekkel, divatból
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
ha rávinnid kicsi kurzorod Mike Wazowski-ra, akkor látnád, hogy a nivk csak Mike
ha tudnál kicsit angolul, akkor értenéd, hogy Mike at home, az Mike otthon
grat a felfedezésedhez
akkor csapó kettõ:
itt ám két Mike van(Mike at Home és Mike Wazowski)! Jó lenne ha valami megkülömböztetést használnánk! Mert én eddíg azt hittem,hogy az utóbbit útáljuk ennyire.<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#heureka>#heureka><#heureka>#heureka><#heureka>#heureka><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
eltero velemenyem van, mar egybol megy a gunyolodas, foldbedongoles
de leszarom
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mov ah,4ch int 21h end
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Ken PArk egy eröltetett szar volt, amit mûvészfilmnek akartak beállítani, közben egy nagy rakás kamu az egész, és direkt a botrányra építette az egész reklámját is, hogy húde kemény meg naturalista ez a film.
De te különbözöl a nyájtól, tudom.
Én mindenféle filmet megnézek.
Van különbség, nem tudom ezt te mennyire érzékeled. Vagy esetleg csak a populárisabb filmeket nézed meg?