341
nemtetszetfimeid!!! :D
  • _Vegeta_
    Van abban igazsag amit mondassz. :)
  • Bandew
  • I.C.ram
    Ó nagy Mike, ne haragudj, hogy az értelmiséggel próbálok ellenkezni. Én a kispolgár...

Ken PArk egy eröltetett szar volt, amit művészfilmnek akartak beállítani, közben egy nagy rakás kamu az egész, és direkt a botrányra építette az egész reklámját is, hogy húde kemény meg naturalista ez a film.

De te különbözöl a nyájtól, tudom.
  • Bandew
    Nem utálok semmit, ez csak képletes kifejezés volt. Az egész idézőjelben van, ha szóban mondtam volna, begörbítettem volna mindkét kezemen a mutató és középső ujjamat. :-D
    Én mindenféle filmet megnézek.
  • Bandew
    Nem mondom semmire sem, hogy művészfilm.
  • Weasel
    Mi az, hogy utálod az okos művészfilmeket? :D Egyrészt tényleg definiálnod kéne a művészfilmet, nálad mit jelent. Másrészt meg van, hogy neked nem tetszik valamelyik, de nem véletlen ettől függetlenül, hogy a művészfilm művészfilm, és a kommersz film nem művészfilm.
    Van különbség, nem tudom ezt te mennyire érzékeled. Vagy esetleg csak a populárisabb filmeket nézed meg?
  • Weasel
    Műveletlen-e vagy?
  • Loál János #92
    Ez oké, de ezek szerint csak van valami amögött, amire Te azt mondod, hogy azért művészfilm, mert ilyen, vagy olyan, illetve ez és az van benne. Ezekre lennék kíváncsi.
  • Loál János #91
    1. htx. :D
    2. htx. :DD
  • Bandew
    Én utálom azt a kifejezést, hogy művészfilm. Ez egy sznob találmáy.
    Csak azért írtam ezt, mert én azt éreztem az említett filmek nézése alatt, hogy nagyon erőlteti ezt a dolgot.
  • Mike
    rájöttem, hogy ezt a topikot csak mazochizmusból olvasom, illetbve azért, hogy fejlesszem az önuralmam
  • Gabesz amd64
    micsodát? Rekviem egy álomért?
    fújjj
  • Panzermeyer
    Bocs, Spencer...
  • Panzermeyer
    Jaaaaj tényleg, azok is. Megnézek egyet, ugyanazt látom a többiben is. Bud Spence & Terence Hill filmekkel is ugyanez a helyzet. (Már látom, hogy meg fognak kövezni ezért.)
  • Lesszi
    meg a dzsekicsen filmek
  • Panzermeyer
    Ken Park
    Elefánt
    Egy makulátlan elme örök ragyogása
    8 mérföld (nem a színész miatt)

Meg a hú de okos ez a kutya csak épp, hogy beszélni nem tud filmek. Továbbá a karatézni, kung-fu-zni, mitsubishizni tudó 170 magas, 50 kilós, de mindenkit jól elintézős női főszereplős filmeket. Valamint az ultra gatyi katasztrófa filmek.
  • Lesszi
    Ezt a véleményt NEM osztom
  • Lesszi
    egyetértek

de az Arachnofóbia az tetszett
  • Roll
    Az összes tarantino és Guy Ritchie filmet.
  • Eye-scream
    A rajzás
    Anakonda
    Gyikos pókok stb.... gyakorlatilag az összes "állatos" horrorfilm. Annyira eszméletlenül gagyik, hogy hihetetlen.
  • CSOCSO
    ring, fear.com es a blair witch
    ezek valahogy nem ilyesztoek szamomra..soot inkabb idegesitenek..
    plusz az ilyen super babies filmek mikor polyas gyerekek vernek szet nagy kigyurt embereket.. ppff nah az mindennek a teteje
  • Mike at home
    szerintem meg nem

igaz en nem vagyok birka filmek teren, hogy egyutt begessek a nyajjal, sazl

a kenpark pl arra (is) jo, hogy a osk kipolgart megusse jol a guta

masreszrol az emberek nem csak a szar filmeket utaljak, hanem azokat is, amiket nem ertenek
    harmadreszt eletkor fuggvenye is ez, ami most ettszik, nem biztos, hogyholnap is, es forditva is igaz
  • I.C.ram
    Ken Park tényleg elég szar volt, és gusztustalan
  • _Vegeta_
    Off: Igen alternativ a logod. :D
    on: Jogos..
  • Jano
    Vazme, egyszer definiáljuk már a művészfilm fogalmát, htx.
  • _Vegeta_
    Teee bajod.
  • flashX
    A Kontroll az jó, legjobb magyar film szvsz
    Művészkedő film
  • flashX
    Donnie Darko
  • Emmegki
    A legjobban az amerikai pitét utálom. Olyan erőltetett sz.r poénok vannak benne... A II-ből néztem vagy 20 percet aztán shift-f8
  • Bandew
    ?
  • fifi
    ezt is most hallom először.
  • fifi
    halálé...
  • Gabesz amd64
    énis nagyonsok filmet nézek de annk csak mondjuk 45%-a ami tetszik!
    A rekviem egy álomért az egy trágya....
  • Bandew
    Hát figy én túlzás nélkül állíthatom, hogy nagyon sok filmet látok, egy évben, de ez nem ragadott meg.
  • _Vegeta_
    Az egeszet kene atlatni. ;) Szentem a K-pax az evszazad filmei kozt ottvan, nem szabadna ilyen topikba emlegetni.

Szerkesztes:

#63: Ensem akarom raderoltetni az elfogultsagom, csak sztnem kifejezni a mu iranti tiszteletem. :) K-pax kb egyenrangu a donnie darkoval, kar h pont az ilyen filmeknek nincs nagy viszhangja.
  • Bandew
    Én úgy tom a boldogságé, bár ettől függetlenül még erőltetettnek éreztem, főleg egyes színészi játékokat.
    De ez csak az én véleményem, nem akarom ráeröltetni senkire.
  • fifi
    Tudod különben minek a szinonímája a kék madár?
  • Bandew
    Hát az a "kékmadaras" jelenet eléggé kiborított.
  • Gabesz amd64
    köcce!énis azért gondoltam ki nem árt egyilyen topic
  • Gabesz amd64
    az zsír egy ratyi magyar film mint az összes többi!