SG: Gyõr

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
A házat gyerekbiztossá tettük, de valahogy mégis bejutnak...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

htr93
köszönöm.

Yulcsa
az jó lehet, sok sikert hozzá! :)

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

htr93
középsuli. Zenemûvészeti:)

Yulcsa
Hmmm most így hirtelen nem tudom melyikre gondolsz... Középsuli vagy egyetem miatt leszel koleszos?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

htr93
már most is, szép hely, nagyon szinpatikus.

Bár, csak koleszos leszek. Egy nagy kocka régi kommunista épületben, nemtudom mi a neve.. az a hely is tetszik, csak..kommunista, volt szerepe világháború alatt vagy ilyesmi? mire használták, mielõtt gyerekeket dugdostak be oda?

Yulcsa
akkor Isten hozott Gyõrben, remélem szereti fogod a várost! :)

htr93
rég voltam itt:D na majd elnézek erre és éha lesz olyan téma amihe hozzá tuok szólni, akk ide írok.

szeptembertõl gyõri leszek jee

üdv mindenki:D

Jim Morrison
Nem rossz órák! :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
Azért írom, mert gondoltam néha ilyet is meg kell említeni.
Ezen a lapon, Itt egy videó(!)
"A tudomány és a kutatás ellenõrzése mára kicsúszott a társadalmi ellenõrzés alól. Ezt nem szabad tûrni."

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Yulcsa
lol ez az adagoló xD

Aquir
szupi óra:)

itt a többi :)

tusfürdõadagoló xD

vezérszuszu
Köszönöm szépen a segítséget!

Aquir
majd oda vissza megteszi a távot mindkét úton, és a kerékre szerelt mûtárgy koppanásaiból leméri pontosan melyik a legrövidebb :p

Atkamon
Tudom, de útvonalat nem kérdezett, csak hogy hol van:D És azt meg nem tudtam kifürkészni, hogy hogy lehet különálló pontokat berakni:D

Lompi73
Ha fehérvárról jössz kocsival akkor a 81-es úton jöttök be.
(Fehérvári út):) és a 2. jelzõlámpás körforgalomnál szaladtok nekíjje.
ott jobbra ki leparkol, oszt vesz ezt-azt.
Hazafele fordítva.

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Aquir
ha megfordítom a kezdõ és végpontot, más útvonalt ír :)
ez olyan a szegény útvonaltervezõnek mint az utazó ügynök problémája xD

"Ha egy utazó a legrövidebb úton 26 várost akar érinteni, az útvonaltervezéssel a világ leggyorsabb számítógépe is túl lenne terhelve. Ha a városok között csupán egy út létezne, akkor is 400 quadrillió (1 után 24 nulla) útvonal lenne lehetséges, ami elképzelhetetlenül nagy szám. A4-es papíron ezresével elhelyezve az útvonalterveket akkora papírtornyot építhetnénk, amely egészen az Alfa Centauri csillagegyüttesig érne."

Atkamon
heh, megelõztél:D

Aquir

vezérszuszu
Marcalvárosi aluljáró illetve az árkád az hol található?
Pontos cím esetleg, vagy hogy találok oda?
Fehérvárról megyek Gyõrbe dolgokat intézni és hamár ott vagyok....
Köszi!

Lompi73
ha használtat keresel a marcalvárosi aluljárót nézd!

marcalvárosi aluljáró

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Gyõri Devi
bár én mindig rendelni szoktam mert az 576 meg a saturn csak lehúzza az embereket

やられたらやり返す。倍返しだ!

Gyõri Devi
árkád

やられたらやり返す。倍返しだ!

vezérszuszu
Sziasztok!
Gyõrben, környékén hol van videojáték üzlet PS3 - PSP miatt?
Köszi!

Roger6
Köszöntem a válaszokat!<#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lompi73
én csak hallottam, hogy õk jók!
A KIRÁLY U. 5. (udvarban)

barossút végén

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Roger6
Tudtok ajánlani minõségi tetoválószalont Gyõrben? De ne olyat, hogy haveromnál az emeleten mert õ igen szép meg jó, meg hasonlókat. Rendes szalont. Köszöntem. <#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lompi73
Hát, ha van akinek tetszik?
AZ a : "ROCK IT!"

Felirat nem odaillõ.

Sziasztok!

Érdemes megnézni:)! http://www.charal.atw.hu

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Szega87
Pizzabagoly a legjobb!

Aquir

Lompi73
Geszti pizza

Jaffa 2843
én néhány napja etten egy nagyon finom pizzát (igaz ménfõcsanakon) de nagoyn izlett. nemtom ki ismerös csanakon.. ott van valami park mellett :D meg azt hiszem buszmegálló is van a környéken XD

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Nagyon áll a topic, gondoltam hozok fel 1 témát. Elõbb nézegettem a pizza topicot, akár átdobhatnánk ide is, hogy ki melyiket preferálja itt Gyõrben. Remélem minél kevesebben ragadtatok le Don Pepénél, mert nagy pizza fan-ként nálam alap hogy az 1 éve itt töltött idõm alatt kipróbáltam majdnem az összes létezõt :D
Tehát a TOP3:

-Pizzabagoly
-Ernesto
-Bronx

várom a tijjetekééét is :P

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Aquir
ZENE

egy a lényeg :)

Lompi73
OK.
de most gitár v zongora???
vagy mindkettõ?<#nemtudom>

Aquir
hja, de nem lett :p :) ennyi erõvel még az is lehet hogy tovább csinálom, az is lehet hogy nem :)

Lompi73
vártam a végén valami pörgést, frappáns befejezést

Aquir
csak szórakoztam, nem lett hosszú :)

Lompi73
jó-jó, de a vége kicsit lapos
vártam még pörgeted felfelé

Aquir

Aquir
engem a tudatos álmodás érdekel mivel többször átéltem :)

htr93
nekem is van álmos könyvem, de sztem tele van hülyeséggel. te hiszel benne?

Aquir
hú most kaptam egy könyvet szüleimtõl, gondolom mert egyszer kétszer meséltem nekik a tudatos álmodásaimról :)

Robert Moss: Tudatos álmodás

még nem olvastam mik vannak benne, a hátoldal:

"Az álmok emlékeztetnek arra, kik vagyunk és mivé válhatunk. Az álmodás során a lélek emlékezik, és visszatér kiindulásának forrásához. Az álom az ember kincse, ennél fogva az egyetlen szaktekintély a saját álmai ügyében maga az álmodó. A könyv azért született, hogy segítsen aktív álmodóvá válnunk, majd egyre több bölcsességet meríteni e forrásból, és a tudást áthozni életünk ébren töltött részébe. Ezzel gyógyítjuk és erõsítjük életünket. Megtanuljuk, hogyan lehet feldolgozni és a hétköznapi életben felhasználni az álmainkat. Robert Moss könyve különleges élmény, nem hasonlítható az eddigi álmoskönyvek szellemi rendszeréhez. Nem akarja a saját álomértelmezéseit ránk erõltetni, éppen ellenkezõleg: arra biztat, tanuljuk meg tudatos álmodásra kidolgozott módszerét, majd ismereteink birtokában fedezzük fel bátran saját álmainkat.

- Hogyan és miért emlékezzünk vissza álmainkra?
- Hogyan ismerhetjük fel álmaink egyedi szimbólumrendszerét?
- Miként segíthet partnerünk az álmok megfejtésében, és hogyan léphet be aktívan az álmodás folyamatába?
- Hogyan lehet biztonságosan asztrális utazásra indulni?
- Melyek az elõnyei és az esetleges veszélyei a holtakkal való álombeli kapcsolattartásnak?
- Hogyan különböztethetjük meg egymástól a különbözõ síkokról érkezett üzeneteket?
- Hogyan vehetjük fel a kapcsolatot álmunkban valódi spirituális vezetõinkkel?
- Mi a módja annak, hogy álmainkon keresztül visszanyerjük életenergiánkat, vagy kilábaljunk egy-egy betegségbõl?
- Miként használhatjuk az álmok teremtõ erejét?"

Aquir
nem rossz:)

htr93
eznemaz de ezt alkottam nemrég, bár nem saját kútfõbõl.

htr93
végre..van gitár a közelemben, de csak 1 hétig lesz. mindenesetre felszeretnék játszani valamit megmutatni, mivel az én kis "költeményem" habár a költemény tudatosan készül, nem csak játszogatásból.

válaszul aquir témájára, :P