SG: Gyõr

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennek már vagy 2 hónapja vagy több.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

uv
hmhm...megöltek egy embert? nem baj, van itt elég.

a tanulság: ne mászkálj az árkád 500 méteres körzetében.

azért arra kíváncsi lennék, hogyan szuszakolták bele a csatornába? miért nem a dunába dobták?

zenemûvészeti amúgy jó. a bohémba kell járni inni. mármint általában és nem a zenemûvészeti miatt.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

tyrael9393
Sziasztok:D rég jártam erre...kirúgtak:S és amíg újra nem lett telepítve valamiért nem tudtam új reget csinálni.(IP címet váltottam de nem használt..nem értem ez hogy volt)

Szal htr93 alregje volnék, és már egy csomószor írtam hogy Gyõri leszek:D és most ott is vok koleszos:D szeretem gyõrt, elég békésnek tûnik (bár árkádtól 500 méterre állítólag megöltek egy embert és csatornába dobták), és sokkal sokkal szebb... csak ennyit akartam mondani, mást nem nagyon tudok. Max anyit hogy Hajrá ETO:) Zenemûvészetisként minekünk kellett "használni a dobokat" és megkértek minket hogy egy meccsükön szurkljun. ETO vs Fradi. Eto nyert 6 : 4re

Lompi73
A
LATEX?
Dehogynem!!!!

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Aquir
akkor nektek sem annyira sikamlós a matek :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Yulcsa
nocsak, én most szenvedek a matek 2-vel :S épp ezen a héten volt zhm, hát jó, ha a 12-bõl lett 2 pontom xD

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Szega87
nem!!! :]

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
=|

Lompi73
Én meg 17 év építõipari strapán!
<#rinya>

Yulcsa
Akkor te már túl vagy a matek 1-2-n :))

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Szega87
én meg harmadéves KGYK-GM

Yulcsa
elhiszem :)

balee4
Hidd el a jog sem volt az.:)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Yulcsa
Á, nem csak tudom, hogy a jogászoknak van szép új épületük :))
Én közgázon tanulok, most vagyok másodéves. Hát nem könnyû sajnos...

balee4
Ott-ott. :) Csak nem Te is odajársz?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Yulcsa
jogász szakon végeztél?

jhetedikj
Ez jó, errõl még nem is hallottam.:)

Akkor csak van valami értelme a biblia böjtnek is, ha ebbõl a szempontból megvizsgáljuk.

anno 1987

balee4
én csak jártam a SZE-re, tavaly végeztem, kolis voltam (belsõ koli) szinte végig (utolsó éven az államvizsga, diplomamunka miatt nem), imádtam a sulit, sokan "leírják", de jó hely, fõleg, hogy a mi szakunknak külön (pöpec, modern) épülete van. :)

Aquir

The Marshmallow Test

Mindenki szereti élvezni az életet, de meg tudsz e akarattól vezérelve magadtól tagadni egy kis örömöt, hogy sokkal többet kapj érte késõbb?
A választás sokkal lényegesebb, mint gondolhatnád.

"A te gyermeked hogy viselkedne, ha elé tennél egy darab mályvacukrot, és azt mondanád neki, hogy megeheti most, de ha vár, amíg visszajössz 15 perc múlva, akkor kettõt kap? A 60-as években a Stanford Egyetemen 4 éves gyerekekkel végezték el ezt a vizsgálatot.

Az eredeti kísérlet meglepõ eredménye 18 évvel késõbb jelentkezett. A kulcsszó: önmegtartóztatás. Azok a gyerekek, akik képesek voltak várni, és nem falták fel azonnal a mályvacukrot, jobban teljesítettek az iskolai vizsgákon, sikeresebbek lettek az életben, mind a munkájukat, mind a párkapcsolatukat tekintve, és az egészségük is jobb volt. Magabiztosabbak, jobban koncentrálnak, vágynak a tanulásra, képesek véghezvinni a terveiket." (okosbaba.hu)

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=5239013&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1

Aquir
csak feldobtam a topikot:)

OK! Értem....

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Aquir
...mert rá van írva hogy vízálló :p :)

sikerült egy hónap múlva a mondatot befejezni, új rekord xD

Aquir
teljesen felesleges

én azért még vízbe is beletettem volna...

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Atkamon
Ja értem:)

Aquir
Nem
És nem feltétlenül azért mert valamit nem tudnék angolul, és a kiejtés sem lenne tipikus angol.

Atkamon
Hehe, nem lett volna egyszerûbb elmondani mindent a sok annotation helyett?:D

Aquir
na itt az elsõ youtube videóm: Casio Pro Trek PRG-100 review :)

htr93
én újabban cselló etüdöket próbálok felvenni gépreXD majd feltöltök párat valahova ha végre olyan minõségû lesz:D két hónap szünet után felvételizõs etüdöket nehéz eljátszaniXD

Yulcsa
:) én is közgazdász leszek, ha majd 1x végzek :) nekem 3 + 2 a mesterképzés.

Aquir
hát vizsgaidõszakban nem éppen ezzel foglalkoztam :P   De mintha már merülne az akkuja :)

htr93
és még mindig használod? gondolom egész nap ezt csesztetted aztán meguntad pár hét után:D

Lompi73
Valami nagyonzsuper csávó lesz aki sokat fog keresni.
3.5 év alatt akarja elvégezni (közgazdász?)

Aquir
csak vicc

Aquir
helikopter. ja.

Yulcsa
és hogy tetszik neki? milyen szakon van?

htr93
ezt valaki magyarázza már megXD én még mindig nem értem. rólam van szó? a gyerekbiztosság miatt vagy mi?nem vágom.

htr93
régen egy csomót írkáltam ide, és tök jó kis beszélgetések voltak de úgy látszik meghalt az élet...

Aquir megvan még a repülõd?

Lompi73
öcsém jár most oda

Yulcsa
tényleg jó ;)
akkor egy kis Gyõr :) Valaki jár(t) esetleg a Széchenyi István Egyetemre?

Aquir
minden topikba akkor van "off", amikor huzamos ideig nem beszélnek a topik eredeti témájáról, eleinte ezt a nyilvánosabb fórumokban szokás elkerülni :P

40.000 Ft-ért lett rendelve
Igazából az elõzõ órám is CASIO volt és kutakodtam a honlapjukon, ebben a kategóriában ez az az óra a legalapabb, amiben van olyan ami nekem kell, de nincsenek felesleges dolgok benne ami nem kell nekem (automata-rádió szignállal történõ idõbeállítás, iránytû, stb.)

htr93
nemááá:D:D ez tök fasza

mennyiért lett a kezeden?

ésmég egy mellékes kérdés: gyõri fórumba a gyõriek írnak vagy gyõrrõl kell beszélni?

Aquir
na ilyen óra lett egyszer csak a kezemen :)
Elõrejelzi az idõjárást miközben kijelzi az idõt és dátumot + milyen nap van. (Fényenergiával mûködik, hõm+magasságmérés) <#buck>

htr93
mond má el:D

htr93
ígéretesen hangzik:D

Jim Morrison
Jó hely ez, nem létezik hogy késõbb se szeretnéd :)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

htr93
segítenél?

??!!:D<#boxer><#nemtudom><#vigyor3>

Lompi73
Bezzeg ha benne lennél ebben a "GYEREKNEVELÉS"
címû játékban te is egybõl értetted volna!
<#csodalk>

Roger6
Bazmeeeeeeeg! <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe> Elõször nem értettem...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever