SG: Gyõr

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KaszaN
Fú, csodálatos. :D

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Aquir
Na igazából sok izgalmas dolog van Gyõrben. összefolyik pl 3 folyó :D De igazából nézhetsz programokat neten :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

KaszaN
Hát ez a gyõr nemvalami izgi hely. :D

Aquir
Érdeklõdhetsz, mert attól még nem kizárt hogy nincs.
Gyõri élményfürdõ jó lehet, bár én ott még nem jártam :))
Széchenyi téren folyadékrétegben tör elõ a fal nélküli szökõkút, lehet nézni ahogy folyik a földön :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

KaszaN
:( Kár...valami izgalmas helyet akartam gyõrben és ha igaz, hogy minden város alatt van tökéletes lett volna. De izgalmas msá is lehet ehez hasonló. Nincs ötleted? :)

Aquir
ott volt a válasz, "én ilyenrõl nem hallottam" :)

KaszaN
És hasonló sincs gyõrben? Az ismerõsöm szerint minden város alatt van ilyen amit még a háború alatt használtak.

Aquir
én ilyenrõl nem hallottam. legutoljára Bambergben volt ilyen amit láttam, és abban ha valaki eltéved, még iránytûvel sem talál ki, mert mágneses fémet tartalmaz a kõzet :)

KaszaN
Egy ismerõsöm mászkált ilyenben (nem gyõrben) aszongya igen parás és elhagyatott és mondta minden város alatt van ilyen vagy hegy alatt.

Aquir
Nem tudom milyen az a légió pince, Google sem ad rá mondjuk találatot.

KaszaN
Hi gyõrben lakok és ha valaki tudja megírná nekem, hogy gyõrben val-e légió pince? És ha van, hol van a bejárata? Remélem nemhalt ki a fórum.

Aquir
egy kis kikapcsolódás :)

térbeli tetris, felette zenelejátszó kellemes zenékkel :)

Aquir
Az igazi kérdés nem az, hogy van -e élet a halál után, hanem hogy van élet a halál elõtt?

Aquir
buék :)

Vélemény? (Kicsit fel kell hangosítani)

Lompi73
B.U.É.K.<#integet2>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Aquir
ja:)

Yulcsa
BUÉK mindenkinek! :)

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Aquir
=)

Szega87
a kockással eljátszogattam :D

Aquir

Starguard

kotzka
                         bigyóak

Boldog 14 fokos kellemes lazulós családias karácsonyt minden gyõrinek! <#integet2>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Ne A Hóban,csillagokban,ne ünnepi foszlós kalácson,ne díszitett fákon,hanem a szivekben legyen karácsony!

Nagyon Boldog Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Atkamon
Boldog karácsonyt!!!

Lompi73
MERRY CHRISTMAS!
<#law>

Aquir
boldog KarajcsonT! :)

Yulcsa
viszont! Boldog Karácsonyt mindenkinek!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Szega87
kellemes ünnepeket mindenkinek! <#vigyor2>

Aquir
A plüss mikróbák meg még aranyosak is.

Aquir
akár :)

Willenbrock
Karácsonyi ajándéktipp?:D

Aquir
jah. nem is egy valódit..

Szega87
ezt ide akartad?

Aquir

plüsskaki

Aquir
tesóm németül tanult a BME-n, aztán másik szakja közbe kiment németbe is kicsit, pedig az angol jobban megy neki

Nem, én még nem adtam fel :D:D
Amúgy a sze jóval könnyebb, ennyit tudok.

Nem adom fel, küzdök ezerrel, de a legrosszabbra is fel kell készülni....nha de a kérdésemre még mindig nem kaptam választ :D vagy nem vagy érintett?
Ne add fel ilyen könnyen <#ejnye1><#beka3>

Jha tudom hogy akit innen kivágnak sokan mennek Gyõrbe :D de ezért kérdem hogy valami tapasztalat stb...mert lehet én is erre a sorsa jutok, próbálok optimista lenni de hát BME gyilkos és lehet ezt nem fogom bírni..
Persze nem képzelem azt hogy ott nem kell tanulni és hozzádbasznak egy diplomát...csak azt remélném hogy van eredménye is :D mert itt sok tanulás, semmi eredmény :D
van pár <#vigyor3>

Aquir
Az orális szex ízlés kérdése.
Ha Isten létezik, az az ô baja.
Jézus a vérét adta érted. - Az elsõ önkéntes véradó.
A házasság egy csodálatos intézmény - de ki akar egy intézményben élni?
Támogasd Tasmánia újraerdôsítését! Ültess el egy makkot fejjel lefelé!
Ki mondja, hogy üldözési mániám van? És miért érdekli õket?
Segíts a rendõrnek. Verd össze magad!
Szeretem a szõkéket. Gyorsabban koszolódnak.
Élni születtünk, nem az Életre készülôdni!
Hogy valaki lehess, ne próbálj valakinek látszani!
Bundád elsô tulajdonosa meghalt benne.
Magányos így a nyeregben, amióta meghalt a ló.
A graffiti azoknak való, akik nem tudnak könyvet írni.
Szeretkezzünk. Elfáradt az ujjam.

Van olyan SZE-s, aki BME-rõl ment át?:D Tapasztalatok?
Erõsen megfontolandó lesz nekem jövõre.
tyrael9393
Gratulálok, ez nagyszerû hír. (azt hiszem)

Aquir
Na, nyílt radioaktív izotópokkal is dolgoztam már :)

Szega87
jó város ez, gyilkosságok meg mindenhol vannak

tyrael9393
oké kerüljük az árkádot:D

Bohémot nem ismerem, én a Bástya nevû "étterembe" járok le néha..

ezentúl jobban vigyázok a kulcsaimra..

nem sajnos mert én le islöttem volna..<#violent><#violent><#violent><#violent>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Ez veled történt? Mekkora király vagy hogy így megszorongattad õket :D így kell ezt sajnos, de vannak még kreatív magyarok :)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Ez van ma Magyarországon.

Éppen lefeküdtünk volna, mikor az asszony szólt, hogy ég a lámpa a garázsban.
Kinézek és látom ám, hogy négy markos, nem idén barnult legény serényen
hordja kifelé a cuccaimat, aztán rakják az utcán ácsorgó teherautóra ezerrel.

Kapom a telefont, hívom az óberhét, de azt mondja egy zsernyák, hogy
momentán egy szabad kocsijuk sincs, de nyugi, amint lesz, jönnek és már le
is tette.
Nekem meg a fejem tetejébe akadt az Adrenalin azonnal, úgyhogy ismét
felhívtam a szervet.
Mondom neki, az elõbb telefonáltam, hogy jöjjenek, de már nem kell sietniük,
ugyanis fogtam a vadászpuskámat, lepuffantottam mind a négyet, helyszínelni
meg tényleg ráérnek késõbb is.

No, le sem tettem a kagylót, négy rendõrautó már ott is
volt a házunk elõtt, plusz a mentõ. El is kapták a betörõket íziben.

Az egyik rendõr, aki velem is hajlandó volt szóba elegyedni
megjegyezte:

- Mintha azt mondta volna, hogy lelõtte mind a négyet.

Mire én:- Maguk meg valami olyasmit, hogy nem tudnak küldeni
senkit..!!!!!!!.

jhetedikj
Annak az embernek beesett a kulcsa a lefolyóba és azért próbált meg lemászni. Akkor halt meg megállapították. Micsoda dezinformációkat kitalálnak egyesek...

Én a vasútállomás és Kazinczy suli körül nem nagyon járkálnék sötétedés után, a stricik éles fegyverrel vigyáznak ott a "lányokra".

anno 1987

Lompi73
nem is 1 embert hanem 2-õt!!!
ÉS ÉN voltam:))