SG: Győr

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arch
Azt Gyõrben kéne, de én Bp.i vagyok 😊

Arch
Az elõzõ tulaj adta a számot és a címet, de egyik sem él már sajnos 😞
Most kerestem rá a neten a Gyõri Szabó Miklósokra, és hívtam fel õket. Kettõ nem vette fel, a többi nyert. 😞

ez gáz!rendõrségre kéne bemenned ezzel a panasszal hátha õk okosabbak.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Balo
AZ elõzõ tulajnak illene tudni valamilyen elérhetõségét, amúgy szerintem az õ dolga lenne ezeket a papírokat neked átadni...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Arch
Sziasztok, kellene egy kis segítség...

Egy autó tulajdonosát kergetem a törzskönyv és egy adás-vételi miatt. Az autót egy másik "tulajtól" vettük, de Õ nem iratta át a saját nevére, ezért kell az eredeti tulaj. Az uriembert Szabó Miklósnak hívják - ez némileg még ront a helyzeten mert ezzel a névvel valószínûleg szaladgálnak páran.
Tudom a régi címét - sajnos a tudakozó telefonszámot nem ad, mert a címen lévõ ház társasház, vagy lakótelepi ház, és szabó-t nem talált ott. További infót meg nem ad. Én meg se cégnevet nem tudok, se semmit amihez köze lenne az embernek. 😞
Esetleg valami ötlet, hogy tudnám megtalálni? Nagyon kellene...

Elõre is köszönöm mkinek!

Atkamon
Ahogy mondod!

amugy mizujs itt a topicba? ja látom semmi különös
<#whatever>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

jó dudák!

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Atkamon
Ezt tedd be a Humoros topicba!😄

Szega87
szio!
lehet nincs kizárva.
amugy hogy vagy látom nálad is a munka+munka.....

sokape
a színház az színház<#bohoc>

\"És együtt alszik majd az oroszlán és a borjú, de a borjú nem alszik majd jól.\"

sokape
na megyek dolgozni !

\"És együtt alszik majd az oroszlán és a borjú, de a borjú nem alszik majd jól.\"

sokape
UV ! jön a Keepsake ezerrel ! csinálj hozzá szinkront!

sokape
egy fehér nyúlnak kimondottan jó ez az idõ!csak a piros tojás látszik ki a kezébõl<#nevetes1>

sokape
fehér húsvétunk lesz<#bohoc>

szerintem nincs igazad.van ez a globális felmelegedés.

Balo
Régen is volt ilyen idõ, ezzel is csak riogatnak, mint a madárinfluenzával...

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

azám a jó!<#eplus2>

Szega87
Még holnapra is havazást mond <#szomoru1>

ahogy elnézem ma egész nap esni fog....utánna meg nyakig járunk a vízbe.

hát azt észrevettem,hogy az évszakok között átmenet az nincsen már.

uv
észak-mediterrán + kurva sok hó <#zavart1>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Szega87
emlékszem egyzser németórán felelés közbe kb 3 hete at mondtam perxe németül hogy Magyarország klímája mediterrán <#idiota> Volt nagy röhögés <#hehe>

uv
hát tolódjon északabbra - legalábbis a hóesés. menjen szépen haza

Szega87
globális felmelegedés hatása hogy tolodnak az évszakok , lassan normális lesz hogy március hóesés , októberbe napsütés <#miaz>

uv
rohadna meg ott ahol van <#wilting> mindjár nyár van ez meg nekiáll esni...nóóóóóóórmális???

Szega87
Vakítófehérség van , már szinte bántja a szemem <#guluszem1>

sziasztok gyõriek!
megint fasza idõ van........<#idiota>

Aquir
én is sajnálom :I

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

köszi

Szega87
részvétem

nékem nemlesz valami fényes a hétvégém a feleségem mamáját temetjük holnap bakonybánkon.(sajnos)

Szega87
jaja , de én megyek a keresztlányomhoz babázni (7 hónapos) <#vigyor2>

hali gyõriek!
itt a hétvége megint...az idõ romlik ahogy látom az ablakon kitekintve.<#rolleyes>

Szega87
nekem osztálytársnõm <#wink>

Atkamon
Mármint barát barátnõm!😄

Atkamon
Mármint barát barátnõm!😄

Atkamon
Ja a Kata! Ó õ jó barétnõm! hihi

Szega87
barna hajú , 170 cm körül? Barossba jár ? <#idiota>

Atkamon
A Nagy Katát asziszem ismerem! A többit nem!

Szega87
nem ismered õket ? Nagy Kata , Czimmer Zsuzsi , Szeles Melinda , Puskás Anna ???

uv
isten hozott a darálóban!<#eplus2>

Atkamon
uv! Én stúdiós vagyok a szinházba!😛PP

na megoldottam.

uv
hehe, nekem decemberig megvan

vazze lejárt a vip jogom!!!!

uv
szopunkszopunkszopunk <#idiota>

hiába aki a szinházba dolgozik az mind így jár.

uv
ja, mindjár indulok.