SG: Győr

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szia
gondolom te mais melozol....

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

uv
már akinek hétvége...de az idõ tényleg szar. <#violent>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

hurrá itt a hétvége !!!!
és mijen az idõ ?........SZAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Qtya
sziasztok! engem is gear ismertetett meg a topic-kal!😊

nekem mikor a netet bekötötték a gear szolt,hogy van ilyen topic is.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

uv
mindig csak az ivás...!

mondjuk holnap?

Szega87
hülyén hangzik amit most mondok mert még én is tizenéves vagyok , de tizen éves és tizen éves között is van külömbség , szerintem egyszerûen szánalom hogy kik jönnek ide fórumozni sg-re , egy csomó pisis , IQ light kispöcs . Egyrészt tisztadedósak , másrészt kötekednek , nem tudnak értelmesen kérdezni stb stb.

Balo
Hmm, még naív koromban, amikor hittem abban, hogy a neten lehet pénzt keresni. Akkor volt a saját fórumokban egy pénzkeresés topik...
Aztán regisztráltam, bementem gumiba, gyakran szakadtam a nevetéstõl (akkor még vicces volt most már leesett a színvonal)...

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

sokape
nekem az uv szólt! de tényleg mikor iszunk már?

\"És együtt alszik majd az oroszlán és a borjú, de a borjú nem alszik majd jól.\"

én suliban voltam és filmelözeteseket kereste mert untam magam, igy bukkanta rá sg forumra

uv
én véletlenül, de már meg nem mondom, hogy mit kerestem <#wilting>

Szega87
tudod nagyon jól én szoktam feldobni témákat , csak hát semmi sem tart örökké?
Heti téma adag ? Ki milyen módon értesült/jutott el az sg fórumra? <#hawaii>

nagyon örülök,hogy kezdünk szaporodni az sg gyõrben.
mostmár csakegy normális témát kéne feldobni...amin aztán vitázhatunk..

Szega87
én is itt vagyok <#vigyor1>

na azért estére megindul a topic......<#nyes>

uv
hát te? nincs munkád?

hi!
nemis tudom mikor láttalak téged itt a topicba!
mikor iszunk? majd nyáron...ha lesz egyátalán.

sokape
csaó fiúk lányok sg gyõr!!!! mi a pálya ? mikor iszunk egy jót???

\"És együtt alszik majd az oroszlán és a borjú, de a borjú nem alszik majd jól.\"

Aquir
hát, én gimiben a 4-bõl az utolsó 2 évben nem tanultam kémiát, mert nem kellett. Itt meg attól függetlenül jól megy 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Balo
Az a gond, hogy az elmélettel megutáltatták velem a kémiát. Pedig a kísérletezés biztos érdekelne...

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Aquir
ma volt laborunk 😊 tök jó 4 órán át laborköpenybe meg védõszemüveggel dolgozni . Kicsit olyan Dexter's Lab feelingem van =) Mindenfélét csinálunk, löttyingetünk oldatokat vegyszereket egymásba, szûrünk stb. Egyre jobban tetszik 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
én meg túl vagyok magamon 😊

dejó néked! énmár tulvagyok az iskolán is.......

Szega87
én túlvagyok a szalagavatón ! <#pias><#buck><#vigyor2><#nevetes1><#integet2>

hi!
miez a némaság itt!!!

uv
nekem a csajom a párom, civilben meg a feleségem (asszem)

feleségem és egy lányom..

Szega87
ehnyhén szólva , ki van csaja / párja / felesége ?

jóestét gyõr!
látom megint visszaesett a topic látogatása.....

Persze , nem tudtál mert nem csak köszöngetés volt 😊 /gonosz de élvezi/ <#hehe>

"vessetek a mókusok közé" :)

voltam csak nemigen tudtam hozzászólni az itt elhangzott dolgokhoz...

uv
meg téged <#idiota>

nemhiszem el,hogy téged is látni itt a topicba!!!!

Aquir
bictos jó😊

mi most jövõ héttõl laboratóriumban is dolgozunk ebben a félévben =)

Balo
Megyek a(z elsõ) szalagavatómra, kiváncsi vagyok milyen lesz😊

Álltalában az összeroskadás jellemzõ , csak mivel üzletben dolgozm érezni a hó végét , hogy az emberek még nemkaptak fizut😊.Tehát még jövõ hét hétfõig nyugisabb😊

Balo
Hát hogy nincs munka. Rendes vadkapitalizmusban összreoskadnál a munka alatt<#nyes>

magus755
ja még egyenlöre van pár napi mert nyolc nap az átfutási ideje de azt utána no net ez van majd meg leszek nélküle

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Ez komoly? Hogy bírod nélküle??? <#wow1><#wow1>

magus755
én meg most mondtam le a netem!

Szoc???? ezt hogyérti kend? 😊

Szerinted milyen , ha tavaly február 05.-tõl folyamatosan játszom? 😊

Balo
Mi ez szocializmus? :o)

magus755
aha és milyen a wow?

De melózok , csak épp nem volt semmi tennivaló, meg most sem nagyon van 😊

magus755
hát te nem dolgozol?

magus755
de nyomom csak nincs fönökség én meg az irodában logók most és netezgetek😊

Te meg nem dolgozol?<#wow1>

Tudod , nem e világot járom hanem a Földes G uti portálon át rendszeresen a Warcraft világába járok kalandozni 😊.

magus755
hali maestro mizujság nálad ember?