SG: Győr

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Ja, ach so! Az úgy zsír!!!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Gyerekek Végre Itt A Tavasz!!!!!!!!!

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Szega87
ma még nyomom , de holnap már nem , de csak csütörtökön kell suliba mennem , igy már érted? <#vigyor>

Roger6
És ilyen idôben otthon nyomod majd az ágyat?! Az se nem jó...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szega87
én most jöttem meg dokitól csütörtökig kiírt <#mf2>

Roger6
Milyen jó idõ van odakint... Én meg itt rohadok a munkahelyen! <#gonosz2>

jobbúlást mind a kettõtöknek.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Balo
detto:S

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Szega87
40 fokos lázzal , izületi fájdalmakkal tarkitva itthon fekszem <#vomit>

Aquir
itthon ülök, végre hazajöttem szegedrõl 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hali gyõr!
hétvége és senki sehol.......?<#szomoru2>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Aquir
Rosszul lett a tanárnõnk kísérleti fizikán. Aszonta nem tudja tovább tartani az órát ezért mindenkit elengedett most...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

azt tudom és tudtam is...

uv
én az éjszakázást bírom csak másnap rogyok meg <#idiota>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

én már nemigen birnám az éjszakázást....

Szega87
Jó reggelt !!! <#wave>

Tegnap mekkora paré volt !!!!!!!!!44 <#dumcsi>

Házibulival indult 8 tól csajok ,srácok , fél 11 körül jöttek a taxik mentünk a Bahnhoffra ( Lapos tanszék) , ahol kurva jó volt , igaz nem volt tömegnyomor kivételesen de kurva jó volt a hangulat , attól a piamennyiségtõl amit ott elfogyasztottunk egy átlag társaság fejreállt volna 😊
Valamikor hajnali 3 körül hivtunk taxikat s átmentünk Mister Bigbe (fürdés ellenére is itt az MB bekarikázva a kezemen ) Azt mikor rájöttünk hogy MB uncsi nekünk átmentünk a Bacardiba , ott is jó volt majd reggel 5 kor hivtunk taxit és hazajöttünk <#pias><#pias><#pias>

Aquir
uhh,kémiánk volt, még mindig érzem a cróm szagát 😊

tiszteletudó ember lehet...

Aquir
itt szegeden csak egyféle érdekes emberkét láttam eddig egyszer... A sportközpont felé mentem és arrafelé gereblyézgetett az úton, és mindenkinek köszönt aki elment mellette... úgy 20 m-es körzetben 😊))

Valaki átment az út túloldalán, akkor fennhangon mondja: Szia!

meg ilyeneket: Heló - Jónapot! - Szép napunk van -

elég lol 😊

Aquir
huha, de jo hogy nem találkoztam eddig vele 😄

Szega87
elvileg a Club Boa nyáron a Bacardi Beach <#vigyor0>

ott ijen is van?<#nevetes1>

Szega87
Holnap este megyek Móvárra a Club Boába <#vigyor> Volt már valaki ott?

magus755
szevasztok györiek mizu itt fent??😊

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

azt nemtudom,hogy mit pakol a plazaba de itt az erkélyem elött a padon szokott üldögélni nyári estéken.(picit mulatságos)...

Szega87
igen õ az , õ a superman és mindig a plazaba van , nyáron sapit hord , s elpakolja a megmaradt moslékot otthonra a plaza kantinrészbe ! <#idiota>

itt ahol lakom adyvárosban is van több de én csak mindig egy fura fazont láttam.
amikor már jó idõ van tehát nyár akkor mindíg olyan 23-körül lejön a lakásból és bámulja az eget ez nemis lenne furcsa de superman-os pólót visel mindíg és távcsõvel kémleli az eget este..

Szega87
Marcal 2ön lakik az Arannyal szembeni játszótérnél .... Ismerem .. Minden reggel llol !!! <#eplus2>

Balo
Bolond Attilát esetleg ismeritek? Kicsit fogyatékos ~25 év körüli ember, szatyorral járja a várost, nézegeti az autókat. Mondjuk inkább Marcalvárosban szoktam látni...

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Szega87
Na LÁTOM LESZNBEK MÉG ITT KÖZÖS ISMERÕSÖK ! <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Balo
Hehh, engem már egyszer megkergetett, 4 éve akkor még nem mertem kiállni a késes cigányok ellen. (Most is lehet inkább elfutnék, mint hogy kifilézzenek...)

igen õt ismerem már gyerekkora óta mindíg a városba logott...

Szega87
3 sornál nagyobb hsz-ket nem szokásom irni s mára ennyi majd esetleg este leiroma többit is !!! De sandokánt és supermant-t már biztos láttátok max nem tudtátok kik õk ..

Szega87
Van a Tisza nevû cigány , aki tuti elmebeteg s életveszély ....
5 millió story kering róla , én csak saját élményeimet irom le ...
Beceneve : Sándokán
Életkor: 30 körüli
Jellemzõ : Színhülye <#vigyor2> , ha iszik még veszélyes is <#felkialtas>
Helyek ahol megtalálható ! 2 es és 23-as busz járatai ! Baross út , fõleg McDonalds mögött , Plaza , Újváros .
Volt olyan hogy 23-ason megyek s szószerint befekszik hõsunk a hátsó 5 ös ülésbõl 3 at elfoglalva s a én szerencsétlen ott ültem a 4. ülésen . MP3 lejátszomat kiszurta , ám dölt s elkezdett beszélni , már beszélt 5 perce s kivettema fülembõl s mondta mit csinálok ? mondtam zenét hallgatok ... Erre milyet ? mondtam Rap-et , az nem jó . Nincs mulatós rajta ? (WTF! LOL! )mondtam neki nincs ! Erre aszonja hadd hallgasak bele , gondoltam ha ennyi a vágya hadd halgasson bele . 2 perc gyõzködés után visszaadta AZt mondta megvenné . Kérdeztem tõle mennyiért ? azt mondta egy 50es ! mondtam 10000 ezer , igy csinál kapsz 500 FT-ot ! Mondom nem adom el . Azt igy csinál most nincs nálam sok csak 3000 FT kb. Azt elövett 3 db 200ast ( LOL) , mondta businesseljünk a MC Donalds mögött holnap , mondtam keresni fogom s üzeletelünk . Azt ezzel leráztam s leszállt . És tetves büdös . Volt olyan 4 en mentünk péntek este a 2 essel és láttuk sétál a szõkõkutnál a Tisza , fussá Tissza hangoskodtunk . Elkezdett sprintelni s elérte felszállt halál csönd volt . 2 haverom dozsás , azt ismerték a mögöttünk ülöket akik szintén dozsások . Azt mikor leszálltak beüvöltöttek hogy buzi Sándokán , te tet*** ci**** dög*** me* ! Azt hátra fordult s azt látta mi röhögünk s azt hitte mi voltunk . Igy csinál most balhé lesz mer nálam van 1 SAMURAY KARD !!! ( WTF ) AZt elkezdett fenyegetõzni meg minden . De aztán leszerelték s káromkodott csak . Gyorsan le is szálltunk a legközelebbi megállónál mielõtt vérengzés lenne ... Meg szokott 2 nagyon nagy kutyával a Barros uton sétálni . Jellemzõ rá a hajpánt viselete is !!! <#zavart1><#pardon1><#gonosz2><#idiota><#ravasz1>

még nemláttam ezt a fazont...

Aquir
rotfl😄

és a többi? 😊
eh, hónapok óta nem voltam Gyõrbe...

Szega87
kezdem a csavarósfejû bácsikával. Õt ugy kell elképzelni mint egy szkafanderbe bujt 60-70 éves IQ light bácsika aki nem tudja mi a neve , hol lakik stb . Egy tavaszi este 2 csajjal sétálok a Révai és Kazinczy közti parkba ahol a Golden Ball van . Ott az egyik padon feküdt a bácsika . A fejére körbe vastag fémek voltak erõsitve , és szószerint fémek logtak ki a fejébõl ! Gyakorlatilag mozgatni nem tudta a fejét . Volt melette 1 sárga színû palack . Vagy pisi volt benne vagy vlmi romlott fehér bór . Egyik csaj megsajnálta s megkérdezte a bácsit jól van . De nem válaszolt s mi továbbmentünk . 10 perc múlva megyünk visszafelé s a bácsi levolt addigra a pad mellé esve . De olyan érdekes pozba . Felsegitettük s megkérdeztük hogy mérnem megy haza ? azt mondta minjárt jön a busza ? Megkérdeztük melyik busz ? azt mondta abdai busz . Elvitük a buszmegállóba s közölte hogy a felesége már biztos várja . Megkérdezte a csaj aki megsajnálta hogy van családja ? azt mondta nincs ... Lol... döntse már el bácsika . Hol lakik akkor ? Erre rávágja hogy Kunsziget . Adtunk pénzt neki s felraktuk a kunszigeti járatra . 1 hét múlva a Duna mentén van az a sétlos rész ott találkoztunk vele . S persze nem ismert meg minket ... Érdekes volt fényes nappal a 70 éves Therminátor ... <#nevetes1>

igen mesélj..

Aquir
lol. mesélj 😊

Szega87
nem tom volt e már téma , de beszélgessünk "népszerû" gyõriekrõl ! Ismeritek a Csavarósfejû bácsit , a Tisza nevû elmebeteg cigányt vagy Suparman-t aki mindig a Plazaba strázsál? <#fogmosas><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Aquir
mizúj?

hali....

Aquir
hi

Arch
Különben írtam választ ide, kikapcsoltam a gépet, kiléptem a munkahelyrõl és akkor le is esett hogy én valószínûleg miért nem gondolkoztam el ezen. Mármint a biztosításon. Mert ki van vonva a forgalomból... nem elhanyagolható apróság 😊)))
Így talán mégszebb... :/

elég macerás ez a dolog..

Arch
azt hiszem a régi tulaj nevére, de az új fizette... vagy vmi ilyesmi. nem tudom 😊)
De a kérdés jó. Az akitõl mi vettük, az adás-vételit aláíratta vele, de nem iratta a nevére. Így akkor mégsem õ a tulaj. Vagy tévedek?

az ujj törzskönyvet mindíg az uj tulaj csináltatja.a volt elözõ tulajnak alá írta az adás vételit.?
az adás vételit pedig irasd alá akitõl vetted.akkor hadkérdezzem a biztositás kinek a nevére ment ha õse irta át a nevére.

Arch
a "nem" kimaradt...

Arch
a törzskönyv, de az még nem olyan vész ha nincs meg, mert csinálnak másikat, de az adás-vételit alá kéne írnia...

tulajdon képpen mijen papirok kellenének a kocsihoz?