SG: Győr

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálunk is nagy volt a víz még a lépcsõház is beázott...

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

uv
volt szerencsém este fél órát az utcán tölteni...

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Arohadtéletbemekkoraesõvan...<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Aquir
up 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Atkamon
nem az van😛

de már az van.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Aquir
mert nincs témma minnt minndig 😊 nem rakod be VIP-ként a VIP logót?😊

SENKI NINCSEN? MINDENKI LOCSOL?

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Aquir
nem teszed be vip-ként a viplogót?😊

Atkamon
😄DDD
lol

Roger6
Igen-igen, ezt a barátnôm csinálja minden reggel... :-))))

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Aquir
és te is rajzolsz még lnI-d függvényt és mérsz maximális hatótávolságot és EMAX-ot?😊)

na, alapjában véve egyszerû volt a mérés, és a számolás volt hosszú 😊

a mérés annyi volt hogy mermértem a háttérintenzitást (vagyis a sima levegõ ß-sugárzását), egy perc alatt ment fel az intenzitás értéke 100-valahányra. Aztán beraktuk az egyik radioaktív izotópot és utána marhagyorsan elkezdett pörögni a számláló a sugárzás miatt. Aztán sorba 1-2-3-4-5 db lapocskát tettünk rá és mértük az intenzitást. A rakosgatáson kívül csak egy Reset-et és egy Start gombot kellett nyomkodnunk 😊

Roger6
Én minden nap így kezdek. Tömegabszorpciós együtthatós intezitásos fajlagos sûrûség abszorbensek mérése nélkül ki sem kelek az ágyból. :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Aquir
😄

uv
persze.
én is szoktam fédelni az auxot, amíg el nem éri a csúcsrajáratási munkapontot.

Aquir
ma volt elsõ Radiokémia laborom 😛 kaptam kettõ radioaktív preparátumot (remélem hogy jól zárták le õket), oszt ß-sugázási abszorpcióval mértem intenzitást, és belõle tömegabszorpciós együtthatót, megfelelõ fajlagos sûrûségû abszorbensekkel. (ugye értitek)

Atkamon
nem rossz😊 sõt... egész jó😛 mitöbb... nagyon jó=D

Aquir
Nesztek játék.😊 Kicsit hasonlít az evolúcióra 😊

Flow

Aquir
htx

magus755
Tetszik jó lett😊

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Köszönöm

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Atkamon
A Ví Áj Pí jó lett😊

thx

Aquir
heló

ez lett eredetileg

VIPlogónak így néz ki
a kislogó meg így 😊

hi! ezt nemtudtam.

uv
az 1 megás kábelnet nem korlátlan (meg olyan nincs is, csak 512kilós 1.6 megás és 3megás). csak a 3 megás korlátlan. nekem 1.6 megás van, ennél 60 giga a korlát, igaz csak a letöltés számit bele a feltöltés nem.

szerintem ez egy igazi pénzmosoda lesz....

Balo
T-Online nincs ott? (szvsz van)

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

kábelnet talán....

Csû!
A Zöld utcába tudtok ajánlani internetszolgáltatót, amely legalább 1 megás netet korlátlan netet tud adni.
Elõre köszi!

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Szega87
A százszázalékos magyar tulajdonban lévõ társaságnak hat hazai városban mûködik hasonló egysége, a március 9-én megnyíló gyõri lesz a nyolcadik. A pazar pompával berendezett Big Ben Club órája gongütései – a cég várakozásai szerint – egyben akár a Baross út színvonalas megújulásának kezdetét is jelenthetik.

Az éttermet, kávézót, borszalont, szivarszobát, színpadot és táncparkettet, különtermet, játék- és kártyaszalont magában foglaló szórakozóhely nem tolakodó, de fontos kellékei a játékgépek és a rulettasztal.

A kaszinószellem azonban nem nyomja rá bélyegét a helyre, azt ötvözni igyekeztek a „szórakozás, a kultúra és a vendéglátás fogalmával" – amint a cégismertetõben is megfogalmazták. A házra ugyan clubot írtak ki, de nyitott, nem kötelezõ a tagság. A nyíltság jegyében terjesztette a társaság mintegy 105 ezer gyõri és környékbeli címre a Big Ben Times címû ingyenes kiadványát is, bemutatva tevékenységét. Aki tagsági kártyát vált, annak természetesen különbözõ kedvezmények járnak a komplexum nyújtotta szolgáltatásokból. A hely egyetlen „hendikepje" a szûkös parkolási lehetõség a körülötte lévõ területen. A cég bízik benne, hogy a közeli foghíjtelken parkolóházat épít a város, szerintük ez a Baross út színvonalas átalakításához egyébként is elengedhetetlen."

Szega87
basszus tegnap mi volt a belvárosba a Baross úton <#wow1>

Big Ben -nek volt a megnyitója a régi Online áruház helyén és ami ott folyt...

A gyõri maffia felvonult , 30-100 milliós verdák , bundába meg miniszoknyába öltöztett luvnyák , xép látvány volt , csak meghívottak mehettek 😊 Kigyúrt kopasz állatok ... nc

Elvileg ma este már mindenki bemehetne ..

Szerintem fél Gyõr😊

igen énis észrevettem

Jó nagy áramszünet volt tegnap este:S

Aquir
jeee igen. jó volt =)

Az Alaptáborból indultunk Megrakodva,hogy meghóditjuk a csúcsot.Az Elsõ 800méter Aránylag gyorsan ment.Utánna Kezdõdtek A Bajok.Egyre Hidegebb Lett Az idõ és Elkezdett Esni A Hó.Ez nagyon megnehezítette A Haladást Mert Átváltott Hóviharba.Megálltunk Felverni a Sátrakat.Másnap verõfényes Napsütésre ébredtünk.Elindultunk,Hogy végre Elérjük Amiért indultunk.Fent a Csúcson Gyönyörü Látvány Fogadott Bennünket.Tiszta Volt az Ég és Nagyon Messze Eláttunk(Leirhatatlan Érzés Fogott El).Jövõre Újra Megpróbáljuk.<#zavart2>

Aquir
Új téma: Számoljunk be részletesen egyik Himalájai túránkról <#buck>

uv
dede, csak elég nagy a tüzijáték idebenn, és nem sok idõm van

Aquir
csak nem írok be mert látom hogy nem írt be senki =)

Szega87
yepp

hi gyõr!Senki sehol?

Aquir
mindenfélét amit le tudok játszani és amit kitalálok 😊

2x voltam (vasárnaponta járok) eddig egy zenefõiskolás gitár-tanárszakon levõ (elsõéves) lánynál, Egy zeneiskolai gitártanárnõ adta meg egy másik lány számát hogy õ megtanítja az alapokat, mert én már túl idõs vagyok zeneiskolai képzéshez (mármint az iskola keretein belül, de magánemberként persze taníthatnak) 😊, vagy ha túl sok tanítványa van akkor majd megad több telefonszámot, így megadott még 2-õt és az egyik volt az a lány 😊

Egyébként a Muszty-Dobai Gitáriskolája nekem is megvan 😊

Roger6
Ja értem. Akkor nem érdekelne egy fotós tanfolyam itt Gyõrben (szombatonként). Na mindegy. És tanárnál tanulsz gitározni? Én a Muszty-Dobay Gitáriskola könyvbõl tanultam, illetve még mindig tanulok. Miket játszogatsz?

Aquir
én lenni egyetemista 😊 (Szegedi Tudományegyetem) A halvágást biokémia gyakorlat laboron csináltuk

bár igen van fényképezõgépem itt, csak mostanában félre van téve 😊

Roger6
Szevasz Aquir!

Te hobbi fotós vagy, ugye?

Aquir
tökjó, ma élõ halat vágtunk, gyorsan levágták a fejét és volt sok papír alatta mivel ömlött a vér, kicsit még vergõdött utána. Megnéztük a kis agyát, máját, szivét (ez is vert egy ideig) meg tûvel vettünk vért belõle. Ezeket jégbe tették. Majd talán lesznek képek is róla amit betehetek 😛 Elaltatni nem lehetett mert akkor nem lesz jó késõbb a teste kémiai meghatározásra, meg fejbe se lehetett verni mert az agya sérül akkor😊

Roger6
Én láttam az Eötvös parkban. Ott vár valakit már pár éve.

Aquir
(: