6731
-
ellen lehet kormányozni, de a szeles idő nem jó neki -
az azért eléggé könnyü nem?
Szélben akkor tényleg nem ajánlatos -
ezt láttam, én is rákerestem videókra :) -
rugalmas a váza, így nem annyira törékeny, 252g -
lehet hogy megyek győrbe majd évvégén. de csak pár órára.
kár h. 4 óra az út csak oda!!!:) -
a végén majd te is így tolod :D :O -
milyen nehéz egy ilyen helikopáter? és mennyire törékeny? ha monnyuk 1 méterről leesne minden feltolóerő nélül, tehát zuhanna (xD) lenne vmi baja? -
Azért egy ilyet megnéznék a szökőkútnál. Helikopter zsinóron!
-
ja, a földön.. sétáltatod a helikoptert :P :D -
Meg lehet irányítani 100 m-nél messzebbről is! (Csak jó hosszú kötél kell hozzá...) -
az a papírsárkány. igaz, hogy olcsóbb is.
-
Kössél rá egy kötelet, aztán akkor nem viszi el a szél! :-D -
ez nem így működik. ha nem tudod irányítani, addig nem fogod tudni a levegőben tartani hogy messze elmenjen, illetve meg sem próbálod mert érzed hogy még nem megy az irányítása, ekkor meg csak a hülye fogja még jobban felemelni a gépet. Másrészt nem autóúton gyakorlunk vele, hanem benn a lakásban, harmadrészt meg odakint olyan távol nem megy el tőled, mivel a kis szélnél is ellenkormányzás kell, amit messziről nem annyira tudsz megcsinálni, de ha igen, akkor sem autók közelében teszed :) -
Megy az többig is....
Nem félnél hogy elüti egy autó, vagy, túl messze megy és leesik?Azért mégis 30 ezer... azmár egy Alap El-gityó! -
mivel asszem 100m a hatótávolság, ezért 100 méterig megy:) -
annyira távirányítós amennyire a videón :) 4 csatornás, lehet menni vele fel-le, fordulni, és 4 irányba megdönteni. szélcsendbe is ki lehet vinni, de a nagy szelet nem bírja, mivel az ilyenek beltéri helikopterek -
És milyen magasra megy? Nem tudom meg merném-e csinálni, hogy innen a nyolcadikról kivezetem az ablakon:D -
Távirányítós meg minden? Basszus olyan nekem is kell... régen(amikor még kicsi voltam....:) egy ilyen autót akartam. amit már faszán, messziről lehet irányítani, meg gyors meg minden.Meg már akkor is eszembe jutoott a helikopter. csak akkor még 11-12 voltam.
Basszus ez nagyon durva lehet. -
harmincvalahány volt. ennél még vannak kisebbek is, meg méteresek is :) -
btw mennyibe fáj egy ojan heli? -
nagyszerű:P :) -
jah hát nemvolt fullon a tér, aszittem többen lesznek, dehát igyis faxa volt.. csak elhagytam a hajgumim és a South parkos kitüzömet (késöbb megtaláltam a kitüzöt), meg persze a párnám ott hagyta a fogát :D -
Jók:P mongyuk annyira nem voltak sokan, vagy nem tom nem láccik annyira:D De biztos jó lehetett:P majd jövőre én is megyek xD -
ittvan néhány kép
ha felismersz valakit, vagy talán magadat, kérlek hívd ezt a számot: 1-800000000 XD
idepittyfortheképek
remélem senki nem ismer fel engem.. szeretnék inkognitóban maradni és mindenkit szidni a intérnyeten
-
na erről még annyit, hogy pont ezt a típust vettünk névnapomra, és igen király:)
a párnacsatás képekre meg én is kiváncsi vagyok, hogy mekkora tömeg volt, meg hogy nézett ki xD -
a végén mi is csak 3an mentünk :S -
Olyan kár, mindenki lemondta, akivel mentem volna:(((( -
én csináltam párat, lehet feltolom hamarosan -
Valaki csinált lépeket a warról?:D -
Mi megyünk! -
találjátok ki mit kértem a névnapomra. hát játékhelikoptert
vannak komolyabb darabok, amikkel műrepülni is lehet (pl. bukfenc, stb.) de kezdetben kisebbel ajánlott kezdeni, azzal lehet jól begyakorolni a helikopter irányítását :)
-
lol párnacsata :D -
télleg most jut eszembe..
ki jön párnacsatázni 22-én 16:00-i kezdettel a Városház térre? :D
bővebb info itten eh -
Annyira tetszik a honlapján(www.clubvertigo.hu) ez a zene... nem tudja valaki a címét? Vagy hasonló zenéket? -
Jhon Balu #5977 asszem... -
Nem benntlakós, nem általános, hanem szakközép. Zenei, ezér délelőtt suli lesz, Délután meg zenesuli + gyakorlás, ami 2 és 3 órát takar kb.
-
és csak 18 éven felüliek mehetnek be? 
-
csak hiszed:) többet fogsz látni mint a suliból, ha csak nem bentlakós általános iskolába jössz -
Drum and Bass? jól hangzik... lájtosalter vagy mi?
(tök szar, rájöttem, hogyha tényleg megyek győrbe suliba, akkor SEM fogok semmit se látni a városból, mer nem lez időm. Max 1 évben egy-két naggyon kívételes napon...:((( ) -
Reyes #5972 Nem tudom, még nem voltam, csak akartam menni:)