6731
-
Imááádom ezta száámot!! -
Semmi gond
-
Jhon Balu #6049 jók kis relaxáló music... -
Szia hát megvallva nekem nem jön be,szerintem ha a komoly része lenne bent az jobb lenne és még tetszene is!Bocsika -
Jelenleg nem esik az eső de ha kimész biztosan fog esni szerintem ez mindig igy van:) -
Szasztok Győriek mizujs ezen az esős napon? -
valaki tud infót mondani hogy most milyen az idő a belvárosban és környékén? :D
konkretén az érdekelne hogy esik-e az eső :D -
ja!zene( passage D című szűm a király köztük...
mi a véleményetek? -
öhm..köhmm.. új téma? -
ezek azért érdekes dolgok, hogy milyen technológiai megoldásokat használunk mi emberek, csak nem kell elrontani semmit a labor során (mondjuk felgyújtani a labort) és akkor tök jó :) -
Ezt is lusta vagyok elolvasni....hajjhh de eztos szar lehet.....ett...
Ha én zenész leszek, nem kell ilyeneket sinálnom....) -
yataaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D -
no, its clear! -
watta szivárvány :D
nah esik győr belvárosának környékének környékén? XD -
rembe
-
Öööö... Hát igyekszem 9-ig elintézni... -
ejj szal még nem :S
fuu de gyors vok xD
jolenne ha 9re elállna már :D köszi XD
-
majszolok -
valaki szólna ha győrben eláll az eső? :D -
hát ezz... tök jó:D -
Nyáron meg majd 3 féle terepgyakorlatom lesz, Ökológiai terepgyak, Természetvédelmi, meg Környezettechnológiai terepgyak (itt az utóbbinál ahogy mondták a "terep" az sörgyár(!) (mert hogy ugye ennek is vannak környezettechnológiai problémái
), gumigyár, cementgyár lesz :)
-
okk
múlt héten nekem a kőolajipari vizsgálatok voltak soron a laboron. lobbanás és gyulladáspontot mértem, felhevítettem, aztán lángot mozgattam felette, és 345 és 360 °C-on lobbant és gyulladt meg az olaj, aztán még egyik műszerrel viszkozitást, másik műszerrel viszkozitási indexet mértem, meghatároztam a sűrűségét, és még jódbrómszám-vizsgálatot is csináltam
Most csütörtökön meg vízminőség-vizsgálatokat és ioncserés vízlágyítást csináltam keményített vízzel ioncserélő oszlopban, ami megkötötte a Mg és Ca ionokat. + még mértem egy külön vizsgálandó vízmintával klórtartalmat, és a víz szabad széndioxid-tartalmát.
volt amikor golyósmalomban őröltem 1,25-1,6 szemcseátmérőjű frakciót változó golyószámmal változó ideig, majd egy 6 szitából álló szitasorozaton szitarázógéppel frakciókra szedtem :) táblázatokban és hisztogrammal kellett kiértékelni
meg volt amikor jelzőanyag (NH4Cl) tartózkodási idejét kellett mérnem sima és töltetes csőreaktorban, valamint tankreaktorban és reaktorkaszkádban
meg még ilyesféle technológiai laborgyakorlatok.. -
Jajde fáradt vagyok ezt mind elolvasni.....
ki a kar új témmát feldobni?
Ja!
Micimackó véletlen leszakítja a Bal kezét. mit vesz elő a jobb kezével a bal zsebéből?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát előveszi a takarékszövetkezet!!!!MUHHAHAHA!! -
na hátha azért visszafelé kezdünk számolni 5 gyerek + 2 szülő + min. keresztapa, akkor az legalább 8 ember! 400.000 : 8 = 50.000 FT 1 hónapra és akkor még nem fizetted be a számlákat, nem ettél stb. Ebből nehezen lenne BMW, plus a szégyen, meghurcoltatás. Meg sztem ellenőrzik ezeket a segélyeket, szóval ha nem is teljesen, de fake -
Jhon Balu #6027 ELÓRE MONDOM NEM ÉN ÍRTAM KAPTAM MAILON!!!!!!!!!! CSAK BESZURTAM IDE,HOGY MINDENKI EL TUDJA OLVASNI HA ÉRDEKLI!
Megélhetési fortélyok
Napokban hallottam, hogy egyes településeken élő kisebbség, megélhetési szándékból a következő trükkel húzza ki az adófizető állampolgárok keservesen megkeresett és befizetett adójából származó pénzt az állam zsebéből.
Adott egy familiárisan hiperpegmentált pár. Egyik sem dolgozik, segélyből élnek. Az asszony 5 év alatt szül 5 gyereket, akiket megélhetési problémákra hivatkozva állami gondozásba adnak. A hatóság kimegy, nyomor, kosz, szegénység - elveszik tőlük a gyerekeket.
Pár hónappal ezután, jelentkezik a hatóságnál a keresztapa, testvér vagy rokon (hiszen mindenki rokon), hogy szívesen nevelné tovább a "szerencsétlen" sorsú család gyerekeit. A hatóság örömmel megszabadul az állami gondozásban lévő gyerekektől és örül, ha valaki gondozásba veszi őket. Sőt fizet is a gondozóknak. Fizetést. Erre megy ki a játék. Az örökbefogadó szülő kiveszi a gyerekeket.
A gyerekeket nem hivatalosan visszaviszik az eredeti családhoz, hiszen rokonok, miért ne lehetnének ott. És ott tovább élnek, mintha mi sem történt volna. A nevelőszülőknek gyermekenként nettó 80.000 Ft-ot fizet ki az állam. Van olyan család, ahol öt ilyen gyereket nevelnek. Az nettó 400.000 Ft plusz a családi pótlék meg a segély. A pénzen szépen megosztozik a "család" és mindenki jól megél és röhög a markában. Jut pénz kocsmára, játékgépre, csavargásra, BMW-re. Hülyék lennének dolgozni. Nem baj mi megkeressük az árát, hiszen most is dolgozol vagy nem?
Ez a szomorú magyar valóság...
-
:D -
Jhon Balu #6025 adyváros -
Az zsír.
szal győrbn csinálják a buszokat.. -
kossuth utca? :S xD -
Jhon Balu #6022 én sem szeretek benne semmit..régen jó volt legalábbis a mi környékünk. De
most nagyon levan pusztulva. -
azt hogy oda mehetek haza :p :) -
A belvárost és ott sétálni, illetve a sok emléket a lakótelepről:) -
azt hogy itt vagyok -
gyakorlatilag semmit, de mégse
- nincs egy normál szórakozóhely az egész városban
- nincs akkor társadalmi élet, mint pl Pécs,Szeged,BP
- fizetésekbe van még hova fejlődni! Mert ugye minden EU normának meg kell felelni, hogy EU konform ország,város legyünk, csak a fizetések nem nőnek az EU-s mércéhez fel. Ezért mért nem reklamál az EU?
Ami pozitivum: -itt a családom, barátnőm, barátaim, emlékeim.
Ettől függetlenül húzok el amint lehet külföldre a párommal -
Kéne új téma: mit szeretsz győrben? -
lol -
x) -
Reyes #6014 Akkor majd felléphetsz a Baross úton: Aquir a helikopteres szájharmonikás
-
Jhon Balu #6013 akkor gyakorolni azzal is ezerrel..... -
egyébként a helikopteren kívül még kaptam tesómtól szájharmónikát
majd kezdeni kéne vele valamit, pár hajlítást már tudok vele csinálni :)