SG: Győr
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal voltam ma GYÕRBEN. Naon szép hely, nekem tetszik.. nemtom hol..de van egy híd.. ja apályaudvarnál. és a másik végén van eg szééép épület, aminek a tornya zöld LENNEm, de már lekopott.. valamiért eszembe juttatta milyen rossz lehet a magasban lennijavítás közben. kár érte, de még így is szép. (mér örülök ennyire egy ÉPÜLETNEK??!!)<#merges2>#merges2><#pardon1>#pardon1><#vigyor2>#vigyor2><#wow3>#wow3>
peig csak fel kellene menni, ahogy az elején is csináltuk
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
やられたらやり返す。倍返しだ!
mondta nekem a hadnagyom mikor katona voltam.
ezzel fogysz te is találkozni az életben, senki nem fog neked semmit elérni.
énse sokkal alszom többet mint te, s lehet, hogy még kevesebbet is
családom van (lány 3,5 éves) munkám és némi életvitelem + szorakozás amire jut-nem jut idõ
Igen szar a helyzet, eddig még a diploma segített rajta, de már a 2 is kevés örülj ha van biztos jövedelmed
summa-summárum : megéri a ráfordított idõt ha tényleg komolyan gondolod, ha nem sürgõsen keress valamit amivel a hátralevõ életedben (jó hangulatban) tudsz dolgozni
eredeti téma: pest-nél és más nagyvárosokkal ellentétben nem veszélyes GYÕR
Nameg van, egy, ami olyan durva, és olyan sokáig tart megcsinálni(egy mozdulat, amit mindenhol kel használni, nem egy darab..) hogy neki se mertem állni, reménykedtem hogy nem arra gondol a tanár. ezért leegyszerûsítettem kicsit..hát most rábasztam.
Lehet, hogy ha kikerülök a tanár kezébõl, akkor már minden szép lesz...
megyek Gyõrbe Zenész képzõbe. Richter János zenemûvészeti szakközép...tudjátok hol van az?
mivel felvételi, meg ha felvesznek, akkor általánosan, meg igazábol már fél éve napi 3-4 óra gyakorlás kell nekem, és ha ezt összevetjük az iskolával, a zenesulis óráimmal, a zene elméletre felkészülésrõl most nem beszélve, akkor kijön, hog 5 30kor kelek, 6 50essel megyek marcaliba suliba, aztán a 7 20assal vágtatok vissza, 8 ra már otthon tömöm a fejem, na most jön ELVILEG az egy óra zeneelmélet, aztán a közismereti, de hoppá, 9 30kor aludnom kell, hiszen 9 30 + 8 egyenlõ 5 30<#fejvakaras>#fejvakaras> (hozzátenném, ezen a héten 6, 6, aztán 5 és fél órát aludtam, csak itthon nem tanultam semmit <#wilting>#wilting>.
Holnap megyek gyõrbe a második fordulóra a 3ombol, ami év közben van, és meglepõdve tapasztalhatják majd az ottani tanárok hogy nem fejlõdtem semmit, és hogy a tanárom se jött el...s ha majd megkérdezik miért, akkor megmondom hogy "azért, mert tegnap meghallgatott és azt mondta nem bírja vállalni azt amit mûvelek".... a tanáraim szerint én nem vagyok zenésznek való, ha ügyes is vago, az zenészek életéhez nem fogok hozzászokni, meg a sok gyakorláshoz. Jameg lusta dög vagyok.. de akor mit csinálok napi 3 4 órán át??? Szóval ez annak indult, hogy a 7 20assal megyek haza, és a sok kedves véletlenül éppen román (az összes) ember, a családi ügyeiket mindig a váróterem konvektorján ülve intézik,Hangos hangjukkal, egy kiss rugdosással, verekedéssel adva hangot bölcs elméjük szülte megintcsak bölcs gondolataiknak.
Ha nem keresed a bajt nem kerülsz bajba. kb 90% esélyel
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
<#ejnye1>#ejnye1>
de szerintem nem veszélyes Gyõr
36 lezsek
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
やられたらやり返す。倍返しだ!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
やられたらやり返す。倍返しだ!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
やられたらやり返す。倍返しだ!
ki merrõl pontosan...városrészek ?
やられたらやり返す。倍返しだ!

やられたらやり返す。倍返しだ!