64
-
#24 És mi van akkor, ha ez a hülyeség elterjed?
Mi van akkor, ha a telefon valamiért újraindul? A nagyi majd beírja a PIN kódot, vagy esetleg az a szolgáltatás nem lesz bekapcsolva...
Elfogynak a még kiadható mobiltelefonszámok :D Vagy megjelennek azok a maffiák, akik arra figyelnek, hogy ki mellé temetnek ilyen mobilt, és egyszerűen kiássák. Elég borsos az ára egy ilyen készüléknek, hogy megérje ezt tenni. Utána csak egy SIM csere, és máris a maffiafőnök elhunyt rokonságánál csörög ki a kütyü :D
Bár a legmordidabb az lehet, hogyha valaki egys ilyen telcsivel szaladgál majd... Elvégre 94-95 táján akinek ilyen hatalmas telefonja volt, az igencsak király volt:)
Ráadásul biztosan nem merül le a legrosszabbkor :) Így ha utcára nem is, de otthoni telefonnak biztosan jó az öreg nagyi mellé egy virágcserépbe... de csak azért, hogy szokja a földet :)
Szóval bizarr... -
rolika #23 lol -
Frenzy #22 Képes vagy hajnalban még ábrát is készíteni a cikkhez?? -
#21 ... ... -
#20 -
#19 -
echo #18 Hát ezen jót röhögtem. Addig nincs nagy baj míg van az emereknek kedve ilyen baromságokat kiötölni. -
trabant #17 Ezt a faszságot... Én tuti fejbe rúgnám ha megpróbálna ilyet rám sózni, pedig a téma épp aktuális. :-( -
p00h #16 kicsit kiábrándító h egyesek ilyeneket találnak ki h pénzhez jussanak... -
#15 (Én nem olvastam el, mert címből ítélve nem ér annyit a cikk tartalmát illetően) de felmerül a kérdés, vajon a halott milyen szolgáltatóval kötne szerződést :D Szerintem sima adó-vevő elég lenne erre a célra. Ha meg a halott dédi annyira kíváncsi rá, akkor mennyen föl a chatre, dobjon egy e-mailt az élő hozzátartozóinak. Én tuti elküldeném a faszra azt a geci állatot, aki még a sírban sem hagy pihenni. Amúgy is hogy lehet annyira antiszociális, hogy nem látogatja meg szegény egyedülmaradt nénit a kriptából?! Igazán megtehetné, ha egész nap nincs semmi dolga, nem csinál semmit, csak fekszik a sírban. Amúgy felmerült az ötlet: Valóságshowt a temetőkbe! Külön posta címe legyen minden megboldogultnak, és akkor aki nem rendelkezik telefonnal tudna levelet küldeni neki!
Csak annyira voltam morbid, amennyire ez a bugyuta ötlet, aki magára veszi azt holnap én hívom.
Tudom, hogy ott vagytok valahol. Hogy hallgattok, és tűrtök. Nap mint nap. Még ha nem is mindig tudtok róla. De eljöttem, hogy segítsek. Hogy elhozzam a világot, ahol a zene nem lakodalmas, a mozi nem multiplex, a mosópor nem intelligens, és a telefonod nem hazudik...
...szavak nélkül.
Egy világot, ahol a hűségről nem a nyilatkozat jut eszedbe, és a kávé nem a legtöbb, mi adható. És hogy tisztán lássatok adok nektek testvért, aki nem nagy. És világot, ami nem való.
De most leteszem a telefont, mert elfogyott az apróm, meg biztos más is akar telefonálni.
A többi már rajtatok múlik...
/Vektor/ -
#14 Énmeg távgyógyító vagyok. 100.eft 1 kúra. Ha átjött a pénz már gyógyítalak is.. :) -
waterman #13 még valami: ha meg nem akarta ez az őrült látogatni a temetőt, miért nem hamvasztatta el a halottait inkább??? kandalló tetején elfért volna anyukája. aki meg nem bír kimenni valakinek a temetésére/sírjához az gyújtson egy gyertyát az elhunytért. kb ugyanannyit ér vele. és még nem is rombolt vele közmorált. el tudom képzelni amint csörög a telefon, 4 csengés után automatice felveszi: "muttikám hogy vagy ma?", a szomszéd sírnál meg szívinkfartust kap a 80 éves öregasszony, mert megszólalt a sír.. elnézést ha megbántottam valakit..:) -
waterman #12 hmm. nem akkor kell meglepődni, ha kifejleszti, hanem, ha valaki felveszi a telefont.. szó szerint sírontúli élmény lenne.. de akár még gps-es helymeghatározót is köthetne az ürge a szegény megboldogultakra: hullarablók ellen tökéletes, ha nagyi két év után megmozdul és 120al robog a főúton.. jó tudni:) sőt a mobilok ugye netezni is tudnak: akár külön internetes chatszobát is lehetne nyitni nekik. és ha valaki beír, akkor már mondhatná, hogy megérte... szerintem még mindíg túúúúúl kevés morbid dolog van a földön. ez egy tökéletes módja, hogy még jobban megdöbbenjenek rajtunk az égiek!! csak támogatni tudom... kíváncsi lennék a feltaláló kit hívna fel először a kriptájából.. hihetetlen milyen emberek vannak.. -
Janek81 #11 Mondd, te el szoktad olvasni a cikkeket, amihez hozzászólsz? :) -
#10 bazzeg ez hülye...akkor fogok meglepődni ha télleg kifejleszti :DDDD -
#9 És ezeknek a telefonoknak is külön száma van?
Képzelem, ahogy valaki véletlen félretárcsáz:
- Ön xy kriptáját hívta, a sípszó után hagyjon üzenetet az elhunytnak! -
Csaba #8 Hát ez hülye... Komolyan mondom, annyi mindent kitaláltak már, hogy már azt hittem, semmin sem fogok meglepődni. Tévedtem. De ez annyira nagy marhaság, hogy ilyen nincs... Nem beszélve arról, hogy azt a sírt gondozni kell stb...
Ha felhívja, mit mond a halott anyjának? "Bocs, mama, ma nem megyek ki, mert egyszerűen unok kijárni, de örülök, hogy egy jót beszéltünk. Ja, és nagyon szeretlek..."
ÁÁÁÁÁ, ekkora tulokot... -
#7 ti is találnátok ki ilyeneket ha hagynák :D -
#6 beteg... -
#5 nekem mindegy, hogy telefonon, vagy irl beszélget a halottaival... -
HUmanEmber41st #4 Ez tutira beteg..ilyet vazz..
Én meg azt hittem, valami jó kísértetes cikk, vagy mint Philip K. Dick Ubik c könyvében valami...kapcsolat a holtakkal.. -
FTeR #3 nem az a hülye aki kitalálja, hanem aki megveszi!!! -
Shadow_THH #2 én a faszi elmeorvosát hivnám fel -
flashX #1 Érdekes...