Telefonbeszélgetés a halottakkal
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Énmeg távgyógyító vagyok. 100.eft 1 kúra. Ha átjött a pénz már gyógyítalak is.. 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
még valami: ha meg nem akarta ez az õrült látogatni a temetõt, miért nem hamvasztatta el a halottait inkább??? kandalló tetején elfért volna anyukája. aki meg nem bír kimenni valakinek a temetésére/sírjához az gyújtson egy gyertyát az elhunytért. kb ugyanannyit ér vele. és még nem is rombolt vele közmorált. el tudom képzelni amint csörög a telefon, 4 csengés után automatice felveszi: "muttikám hogy vagy ma?", a szomszéd sírnál meg szívinkfartust kap a 80 éves öregasszony, mert megszólalt a sír.. elnézést ha megbántottam valakit..😊
\"The voices are back... Excellent.\"
hmm. nem akkor kell meglepõdni, ha kifejleszti, hanem, ha valaki felveszi a telefont.. szó szerint sírontúli élmény lenne.. de akár még gps-es helymeghatározót is köthetne az ürge a szegény megboldogultakra: hullarablók ellen tökéletes, ha nagyi két év után megmozdul és 120al robog a fõúton.. jó tudni😊 sõt a mobilok ugye netezni is tudnak: akár külön internetes chatszobát is lehetne nyitni nekik. és ha valaki beír, akkor már mondhatná, hogy megérte... szerintem még mindíg túúúúúl kevés morbid dolog van a földön. ez egy tökéletes módja, hogy még jobban megdöbbenjenek rajtunk az égiek!! csak támogatni tudom... kíváncsi lennék a feltaláló kit hívna fel elõször a kriptájából.. hihetetlen milyen emberek vannak..
\"The voices are back... Excellent.\"
Mondd, te el szoktad olvasni a cikkeket, amihez hozzászólsz? 😊
És ezeknek a telefonoknak is külön száma van?
Képzelem, ahogy valaki véletlen félretárcsáz:
- Ön xy kriptáját hívta, a sípszó után hagyjon üzenetet az elhunytnak!<#rolleyes>#rolleyes>
Képzelem, ahogy valaki véletlen félretárcsáz:
- Ön xy kriptáját hívta, a sípszó után hagyjon üzenetet az elhunytnak!<#rolleyes>#rolleyes>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Hát ez hülye... Komolyan mondom, annyi mindent kitaláltak már, hogy már azt hittem, semmin sem fogok meglepõdni. Tévedtem. De ez annyira nagy marhaság, hogy ilyen nincs... Nem beszélve arról, hogy azt a sírt gondozni kell stb...
Ha felhívja, mit mond a halott anyjának? "Bocs, mama, ma nem megyek ki, mert egyszerûen unok kijárni, de örülök, hogy egy jót beszéltünk. Ja, és nagyon szeretlek..."
ÁÁÁÁÁ, ekkora tulokot...
Ha felhívja, mit mond a halott anyjának? "Bocs, mama, ma nem megyek ki, mert egyszerûen unok kijárni, de örülök, hogy egy jót beszéltünk. Ja, és nagyon szeretlek..."
ÁÁÁÁÁ, ekkora tulokot...
nekem mindegy, hogy telefonon, vagy irl beszélget a halottaival...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ez tutira beteg..ilyet vazz..
Én meg azt hittem, valami jó kísértetes cikk, vagy mint Philip K. Dick Ubik c könyvében valami...kapcsolat a holtakkal..<#confused>#confused><#confused>#confused>
Én meg azt hittem, valami jó kísértetes cikk, vagy mint Philip K. Dick Ubik c könyvében valami...kapcsolat a holtakkal..<#confused>#confused><#confused>#confused>
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
nem az a hülye aki kitalálja, hanem aki megveszi!!! <#shakehead>#shakehead>
én a faszi elmeorvosát hivnám fel
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Érdekes...
← ElőzőOldal 2 / 2