64
  • DBM
    Nem vagyok öreg, de nekem ezek a "régimódi" temetésekhez képest nagyon morbidnak számítanak, pl hogy csináltak már számítógépet is a halottaknak, a kriptája eg úgy nézett ki, mint a diszkó: rózsaszín neoncsövek... aki emléxik rá.
  • Adam II
    Most látom csak ,hogy ez képes kitúrni a telefont 50EU fejében az 1 éve rothadó halott mellől. Ezt hirtelen fel sem fogtam. Szánalmas:(((
  • Adam II
    Csak azt nem tudom mért csodálkozok ezen ,hiszen német!
  • mireez
    mármint adó...
  • [HUN]PAStheLoD
    anmikor a hülyeség akaraterővel párosul ...

jó , hogy majd pár száz év múlva bányát lehet nyitni a temetők tetején , de remélem nem oldja ki az esővíz a nehézfémeket meg ezt-azt a telefonokból ..

és látszik hogy német, azok ilyen kényelmesek és hülyék és lusták
  • SirBubu
    ez hülye
  • gradU
    "... elvesztette édesanyját, de semmi kedve nem volt rendszeresen kilátogatni a temetőbe"

Nyilván nagyon szerette, és tisztelte az anyját, hogy ennyit nem képes érte megtenni. Félelmetes, hogy valaki ennyire anyagias tetű legyen. Egy valamennyire is érző és értelmes ember egy hozzátartozó elvesztése után gondolkodna-e egy ilyen dolgon? Kötve hiszem. Csak azt kívánom neki, minél előbb tesztelhesse az elmebeteg találmányát!
  • gradU
    "Szerintem sima adó-vevő elég lenne erre a célra."

Szerintem elég egy vevő hozzá. Minek az adó? Hátha mégis felveszi valaki?
  • atlagember
    És milyen csengőhangokat lehet választani?
  • Wolffang
    SMS-t lehet küldeni?
  • sz4bolcs
    Ja jönnek a predátorok. Mondják majd: "Itt már jártak, és kipusztították az embereket." (mármint az alienek)
  • sz4bolcs
    Arra lennék kíváncsi, hogy tesztelték-e már ezt a hullafont. A kitalálójának kéne először tesztelnie szerintem :D
  • sz4bolcs
    Így van! Elvis él!!!! :DDDD
  • Hmuda
    "Undorító!Abból pénzt csinálni,hogy valaki meghalt."

Ja! Zárjon be minden temetkezési vállalat és dobáljuk a hullákat az utcára. :P

Amúgy ez a telefonos ötlet egy agyament baromság, bár aki képes ilyesmiért 1500 eurót kiadni akkor az meg is érdemli, hogy hülye legyen.
  • Mice
    vigyázz mert még megteszi
  • Mice
    az semmi de megadja magát az aksi, kifolyik a sav és szétmegy az arca. Eltelik x száz év jönnek az ufók és majd azt mondják, hogy "csonkítva temették el halottaikat"...
  • Sephi
    EEz is elo pelda hogy mar nem tudnak mit kitalni...

Akkor en kitalom vaze a video kamerat amivel nezni is lehet az elhunytat...mar meg is van a neve. VideoEngel.

Sot hogy ezt tovabb fokozam akar olyan telefont lehetne kitalalni amivel egyensen konferenciat lehet csinalni kriptakba ahol tobb osunk van. Irok is levelet Jurgen-ek.
  • Sephi
    Ezen majd 5 percet rohogtunk :DD
  • cosman
    Undorító!Abból pénzt csinálni,hogy valaki meghalt.Hová sülyednek eggyesek?Gondolom,hogy nem jótékonyságból adja 1500 eu-ért a dolgot..
  • Jimmyke
    TV-ben olyat is láttam, hogy a sírba periszkópot, azt nézhették, neme véletlen élve (tetszhalál) temették el a delikvenst...
  • Duddits
    Milyen lenne, hogy nagyba sétálgatsz a temetőbe, csöng a telefon valami Eminem csengőhangal, azt mikor "felveszi", meg lehet hallani, hogy Bocsi hogy nem mentem ki tegnap, de masszőrhöz kellett mennem. Amúgy mizujs veled? , azt arra sétáló nagyi meg elájúl!
  • sweech
    addig rendben hogy faca a telefon meg király az aksija de a halott hogy fog ezen keresztül beszélni?
  • ÁjjLe BoBBi
    ez hülye.
  • sweech
    akkor hozzáteszem azt is hogy: akkor fogok meglepődni ha működik is...
  • sweech
    ezt most nem :D csak az első bekezdést...
  • McGrady
    ez azoknak kedvez, akiket élve temetnek el...
  • Jobrog
    Jürgennek meg mintha kicsit borvirágos orra lenne Elég horrorisztikus feje van mindenesetre
  • Jobrog
    Nem tudom hánynom vagy sírnom kell-e inkább ezen a cikken...Aki kitalálta élve kellene bepakolni a koporsóba a nyamvadt telefonjával együtt aztán tudósíthatna az oszlás folyamatának minden pillanatáról Ilyet szól semi kedve nem volt kilátogatni rendszeresen..dögöljön meg az ilyen
  • rolika
    lovecraft-i novella kerekedhetne a szituból, ha valaki/valami FELVESZI az eltemetett telefont :-D
  • pepe003
    £O£
  • fapapi
    bazeeee ha egy hozzatartozo mar arra is lusta hogy kimenjen a temetobe egy gyertyat is meggyujtani vagy kicsit rendberakni a sírt az dogoljon meg.
    Ez tiszteletlenség az elhunytakkal szemben.
    Ezt a barom feltalalot meg jol fejbe kellene rugni.
    Meg azt az idiotat is aki ezt megveszi.
  • 12346
    egy újabb bizonyíték arra, hogy tényleg minden szart el lehet adni:) nem tom miért a mandrót fikázzátok. jó, télleg gyík, hogy ilyet talál ki, mert hülyeség. viszont veszik... akkor meg mér ne.
  • SirLord
    és nemlehet, hogy ez az ember, este kiszedi a mobilt a sirbol, és otthon válaszolgat a tudatlan telefonáloknak???
    ...hálo nagymama?
    ...hálo fiam szerbusz!
    ...nagymama bocsáss meg hogy nem látogatlak meg, de nem volt elég idöm
    ...semmi baj csak adj a örökségedböl eg nagobb összeget Jürgennek, emiatt a nag ötlte miatt
    ...oké mama majd hivlak!
    ...szia rágám!
  • SirLord
    és nézzétek az arcát, szerintem ez a hulla-szabadidö-menedzser...
    miután meghalt, összeirta a hullák legföbb gondjait, és visszajött teljesitni azokat
  • SirLord
    azt hittem ez az ember egy örült, de a végén ottt van hogy 50 euroér kicseréli a telcsi akkuját, hát már mindent értek...
    ez nem hüje, hanem keres valami biztos megélhetést
  • SirLord
    ennek az embernek van erre deje, pénze, és pár hüje aki megveszi, hát tessék...
    ezzel is csökken a munkanélküliek száma
  • sz4bolcs
    föltámadnak, mint a resident evilben
  • Xantia
    És nem árt a halottaknak a mobil sugárzása?
  • atlagember
    Ja, be kívánom jelenteni, hogy a videotelefon ötletét ezennel levédettnek nyilvánítom. Baromi nagy üzletet látok benne, szerintem sokan lesznek kíváncsiak arra, hogy miként porlad el a nagymama.
    Ha valaki ellopná az ötletet, gondoskodom, hogy annak a sírjába is kerüljön ilyen.
  • atlagember
    Az emberi hülyeség nem ismer határokat. És vannak akik megveszik. Persze a jó üzleti fogások mindíg az emberi hülyeség kihasználásából adódnak. (Holnap már videotelefon formája is lesz és látni is lehet majd az elhunytat porladni.)

Bár egyszerűbb lenne a menyországba és a pokolba is elküldeni egy egy darabot és akkor mindjárt könnyebben lehetne hívni őket. Valalki még a végén egy emeltdíjas hívásért ezt is megcsinálja.

És mi van, ha valaki tévesen hívja fe? - Halló itt özvegy Grünné férje beszél. Sajnos már meghaltam, de ha ...