1063
-
maxius #743 Én God-mode szedem az 2 millát (950K-m van :P), és aztán emg minek minkit detektor? csak lelövi a keresgélés poénját... -
#742 itt válogass nm:) -
#741 hali.
nem tudjátok melyik torrentről kehet leszedni?
thx -
#740 OOPS. Amúgy fasza film volt. Én is láttam. De csak 1x :( -
#739 Ja amúgy az aláírásodban a Siluro "Siloru"-nak van írva. Javítsd ki!
Üdv! -
#738 Igen, hol máshol? :)
Jövő héten még 1x nézem másokkal...
Üdv! -
#737 2x moziban? -
#736 Uh, sajna megnéztem azt a 3 ventis helyet, és az megvan... Én azt hittem, hogy a légáramlattal lehet felmenni valahova...
Most a Jedi battle-n van 9... Inkább csinálom tovább és gyűjtöm a lóvét a miniki-detektorra.
Ja és most, hogy láttam a filmet 2x is, mehet az ep3. :D
Üdv! -
#735 Uh kösz Fatboy, a 3 ventist még nem próbáltam... furcsa is volt, hogy a középsőnél nincs semmi pénz!
Meg is keresem. 500k a detector, de most csak 4xx van, majd gyűjtök! :-)
Üdv! -
#734 Nemtom, hogy azt már felvetted-e, amikor a három ventrilátort kell összerakni, és ott ha középsőnél lefordulsz, akkor össze kell rakni egy forgóhíd szerűséget, és ott ha tovább mensz akkor lesz egy. Vagy a másik, amikor a sok kis vacok jön ki a lyukakból, ott ki lehet ütni három oszlopot. Ha összerakod, akkor is fel lehet venni egyet, de a fekete lyukba is be lehet menni. -
#733 Sziasztok!
Épp Ep2-ben gyűjtögetem már a hiányzó hengereket és a pénzt. Most a 2. pályán vagyok, a Driod factory-ban... Pénzből 39e van, és épp nincs meg a kellö!!! :(
A másik, hogy csak 9 minikit van meg!!! Hol lehet a 10 ik? Az összes látható, R2-val bejárható helyszínen megtaláltam... pl. a legelején visszafele van az 1., aztán R2-val kell bemenni egyért, meg van a végén egy emelővel stb... Hol van olyan, ami nem egyértelmű, tehát vsz. kihagytam?
Üdv!
Chaos -
#732 Itt van egy link, ez Sland mentése alapján van, csak összeszedtem a minikit-eket. -
ponty1 #731 Neked akartam írni nem magamnak -
ponty1 #730 Én már kijáccottam de sajna nem tudom összeszedni azokat a pontokat meg minikiteket és ezé nem adja a 4. részt. Léci valaki elküldene mentést ??? Plíz ! -
#729 mega űrhajó?
ne nevettess..:P -
maxius #728 Meg, de még durvább, ha össze akarod szedni a zsetont, a mega űrhajóhoz, az Episod III-ból, amin születik a kis Luke, meg Leia -
#727 hja a podos az elég durvára sikeredett, de azért meg lehet oldani -
maxius #726 Az meg minek? Olyan zsír könnyű a játék, és ha nem lenne elég, csak meg kell ismételni 1-2 jó pályát, hogy legyen 1 millád, és van god-mode...
De ez max a podracer kellhet (sztem az a játék legnehezebb része...) -
#725 Nemhiszem.
-
DarkGhost #724 Kamerát lehet állítani?? -
#723 Nem menti ki.
-
ponty1 #722 Nem battlefield hanem battlefront -
ponty1 #721 HUmanHUnter től kérdezd -
ponty1 #720 Nem tudom én nem montam hogy annyi ! Én csak azt montam hogy lehet már kapni szerintem annyié ! Ezt attól kérdezd aki neked monta ! -
CéZé #719 De a vége elött csak kimenti nem ? Nem értem miért nem lehet azt elküldeni.
A vacak BF-edre meg mondhatnám én is hogy keresd meg meg megéri, de nesze itt van :) -
#718 Nem!
Mert nincs olyan.
Azért,mert AUTO save van a game-nél.
Amúgy játszd végig. Nagyon jó.
( Továbbra is tudni szeretném hogy hol 3990Ft a BF) -
ponty1 #717 100 % os mentést szeretnék kérni ! Valaki nem tudna küldeni ??? -
CéZé #716 Tudna valaki küldeni egy 100%-os mentést? -
Oszi #715 Sziasztok!Elakadtam a Greviousos pályán nem tudom hogy mit csináljak a harmadik ugrása után már volt az a kettő hogy a clonennal kellet szétlőnöm a generátorokat.Segítsetek légyszi! -
#714 sp2?
Az újraindítás sem segített -
DarkGhost #713 És SP2???
Ha igen akkor az a baj. Nagyon sok SP2-esen nem indul.
Home.... Haveromnak is van ilyenje és alig megy rajta 1-2 játék.
De szerintem ennek indulnia kéne...
Nem tudom mi lehet a baj.. Talán egy újraindítás segít. -
#712 nem megy bemountoltam daemon ba erre azt írja ki hogy a windows nem tudja megnyitni a lemezt mert lehet hogy sérült vagy nem kompatibilis a rendszerrel
windows xp home edition van fennt -
#711 az jó -
ponty1 #710 Ja , lehet ! -
#709 nem -
#708 tök jó ez a game!
az egész gamet lehet úgy nyomni hogy 2 játékos van?
mert a demót úgy nyomtuk végig és nagyon funn volt -
ponty1 #707 Save !!! Van itt valaki ??? -
ponty1 #706 Egy százas savet kérhetnék ??? Lécci valaki ! -
drogery #705 hi! nekem is tudna vki küldeni egy 100%-os save-t!
nagyon megköszönném!
[email protected] -
DarkGhost #704 akko nyert a 40% :P
nem tudom mi lehet a baj...
Nállam tökéletesen megy. MOndjuk nem jácottam vele sokat.
Tényleg! Nem tudja valaki hogy a akamerát hogyan lehet forgatni ha 1általán lehet?