LEGO Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb. errõl beszélek én is.
Ki hogy csinálta így meg 100%-ra?
Üdv!
Nézz utána a neten TM
No ahol elakadtam, és NAGYON nagy bug vagy mi ez:
Episode 1, 5. rész, ahol a végén a hangárban van 3 hajó. Mivel free playben játszok, nincsennek pilóták sem, és nem tudom, hol kell kimenni a szintrõl!
Már megvan mind a 10 henger és a 100% stud (pénz is). Valakinek 5let?
Üdv!
Nézz utána a neten TM
\"Hard to see, the dark side is.\"
"LEGO Star Wars Game" itt van egy "lsw_0" ilyen mappa, ebben ez a két fájl : CODE.BIN - LSW.BIN.
Na ebben van a mentés :)
PSN ID.: Beegabor
Amúgy akkor most 100-as vagy nem? Csak azért mert csak 100%-on kapod meg a bónusz 4. ep-et.
na szal addig nem tudom elküldeni a savegamet amíg nem találom meg. Nekem Autosavera van beállítva és fingom nincs hogy hova mentett.
ha vki megmondja elküldöm akár 10000000000 embernek is.
na jó azé annyinak nem... :D
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Mi a szarért van az h az utolsó darab alkatrészt egyik pályán se tudom megszerezni???
Nem kell legalább veszõdnöm:))
ha megmondaná valaki hogy hova menti, akkor el is küldeném...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
ide: [email protected]
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
-sehogy nemfog vele menni a direktx 8 teljes hiánya miatt
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kuss!-magyarázta.
Látom ide már nagyon senki sem ír.Pedig jó lett volna megtudni honnan tudom a mentéseket kimenteni mert már majdnem végigvittem.
A gépen a játék hova rakja a mentést mert újra fel kell tennem és nem szeretném újra kezdeni.Tudna valaki segíteni ebben?THX.
A robot gyárban van egy rész, ahol van három...tartály, és a színekkel kell valamit csinálni. Ottvan egy minikit is. Azt hogykell ügyeskedni, mert nemjöttem rá<#confused>#confused>
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
A felemelt hídnál, mikor kis droidok lövöldöznek? Na az úgy van hogy elõveszed fény kardodat és mikor a droid lövés közel van hozzád megnyomod a attck gombot (nekem J). Akkor az a droid sérül aki kilõtte a lasert (ha jól csinálod). Aztén a tüskés vörösfejûkém el kezdd robbanó hordókat dobálni rád. Ezek jobb és baloldalról jönnek. Az erõ használatával visszadobhatod rája. Aztán ha lemegy az ereje, akkor elmenekül vagy megy tovább. Aztán összerakod a hidat.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A 3. epizódban, a Kashyyy pályán nemtalálom a 10. minikitet. Nincs valahova jól elrejtve? Meg ugyanezen összeszedtem az összes pénzt, amit láttam, még a bokrokból is, de így is csak a felét tudtam megszerezni, mint amennyi szükséges(30 000). Nem tud valaki adni erre egy tippet?<#nemtudom>#nemtudom>