LEGO Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[18th RCT]Chaos
http://boards.ign.com/LEGO_Star_Wars/b7888/85578161/?4

Kb. errõl beszélek én is.

Ki hogy csinálta így meg 100%-ra?

Üdv!

Nézz utána a neten TM

[18th RCT]Chaos
Hali!

No ahol elakadtam, és NAGYON nagy bug vagy mi ez:
Episode 1, 5. rész, ahol a végén a hangárban van 3 hajó. Mivel free playben játszok, nincsennek pilóták sem, és nem tudom, hol kell kimenni a szintrõl!

Már megvan mind a 10 henger és a 100% stud (pénz is). Valakinek 5let?

Üdv!

Nézz utána a neten TM

Akkor most minda 2-ben?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Rendben van, nem is mondtam én mást, nemde?

Hasszas keresgélés (2mp) után megvan a mentett állás :)
"LEGO Star Wars Game" itt van egy "lsw_0" ilyen mappa, ebben ez a két fájl : CODE.BIN - LSW.BIN.
Na ebben van a mentés :)

Seth
Már nemegyszer le lett írva hogy akkor kapod meg a 4. epizódot, ha minden pályán telirakod azt a felsõ csíkot, nempedig akkor ha a 10 darabost összeszeded..

PSN ID.: Beegabor

Pff, nah ezt én se találtam:(( Nem tudja valaki véletlenül???
Amúgy akkor most 100-as vagy nem? Csak azért mert csak 100%-on kapod meg a bónusz 4. ep-et.

Sland
Szeretnék segíteni mindazoknak akik kérték a savegamet. Egyrészt nem 100% csak majdnem de ? megvan és kész is.
na szal addig nem tudom elküldeni a savegamet amíg nem találom meg. Nekem Autosavera van beállítva és fingom nincs hogy hova mentett.
ha vki megmondja elküldöm akár 10000000000 embernek is.
na jó azé annyinak nem... :D

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Nah most már kicsit ideges lettem. Valaki külgye el azt a 100-as mentést!!
Mi a szarért van az h az utolsó darab alkatrészt egyik pályán se tudom megszerezni???

Hm, küldjél akkor pls a [email protected]! Thx!
Nem kell legalább veszõdnöm:))

Írd be a windows keresõbe azt a nevet amin mentettél !

Sland
Azért mert nem tudom hogy hova ment a játék. nem találom a mentésem.
ha megmondaná valaki hogy hova menti, akkor el is küldeném...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland,miért nem küldöd a mentést??

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

tigeroo
elõször lõdd szét a lézereket, majd a kis "akváriumokat"..
bazza
hogy a pecsába lehet az megcsinálni, amikor körbe kell lõni egy kurva gömböt a II epizódban? Mindig letelik az idõm!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Sland
hova ment a game?

Valaki aki tud kérem küldjön 100% mentést!
ide: [email protected]

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Sland
ja és remélem még lesz kiegészítõje mivel azt írta ki hogy még lesz folytatás..

Sland
Küldök mentést ha kell valakinek...

Sland
100% a game

tigeroo
..hanem egy nap ^^,
Anthony001
Hát azért nem egy hétvége....

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Istencsászár
megvenni nemérdemes annyit nemér de 1szer végigtolni egy hétvégén mx.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
igen, holnap go bolt és veszel egy videókártyát amit játékra szántak mer gef2 mxel sokra nemmeész manapság
-sehogy nemfog vele menni a direktx 8 teljes hiánya miatt

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hi valaki tudna segíteni ASUS Geforce 2 MX400 64mb videókártyám van és nem indul el mert valami pixel shader 1.1 versíot kér vlaki tudni segíteni?

Nektek bejön a játék?Érdemes megvenni?

Duddits
Nem, havernak se megy. De ha valakinek elindul, írja már le hogyan.

matyi08
elmegy a játék Nvidia GeForce 4 MX440-es videókarin?

McGrady
hm...nemtom hova rakja a mentéseket ha van hely a vinyódon akkor esetleg próbálkozz azzal h a lego_data mappát kimásolod és az új gémbe beilleszted...talán abba rakja a mentéseket

Kuss!-magyarázta.

spongya
Végre kijártam. A ? nem nagy cucc, de azt írja a végén hogy lesz folytatás. <#eljen>

Hy!
Látom ide már nagyon senki sem ír.Pedig jó lett volna megtudni honnan tudom a mentéseket kimenteni mert már majdnem végigvittem.

Hy!
A gépen a játék hova rakja a mentést mert újra fel kell tennem és nem szeretném újra kezdeni.Tudna valaki segíteni ebben?THX.

Evin
Kösz

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

spongya
Bocs!!!<#worship>

Seth
ez ps2-es mentés teee

PSN ID.: Beegabor

spongya
Itt találtam a linket: http://www.gamefaqs.com/console/ps2/save/924063.html , de nem biztos hogy save game

Valakinek nincs meg az a zenerész, ami 2x is volt a gámában, mikor felemelted a székeket, és elkezdett zenélni? Az nagyon f*sz* volt<#vigyor3><#beka2> De az elsõ epizód kantinjában is lelehet játszani a zenegépben.

De én a lámpákat is szétvertem pedig<#pardon1><#szomoru1>
A robot gyárban van egy rész, ahol van három...tartály, és a színekkel kell valamit csinálni. Ottvan egy minikit is. Azt hogykell ügyeskedni, mert nemjöttem rá<#confused>

Panzerfaust
Én ezt a pályát ötször vittem végig mire rájöttem, hogy halhatatlansággal, és a kis lámpák szétverésével, amiket föl lehet kapcsolni de nincs haása, 50ezret is össze lehet gyüjteni. Képzelheted csak ez hiányzott.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Én is próbálgattam, de nem találtam el a bombát. Nem akar irányba állni. Aéert idegesítõ hogy néha kivitelezhetetlen problémákat kell megoldani.

A felemelt hídnál, mikor kis droidok lövöldöznek? Na az úgy van hogy elõveszed fény kardodat és mikor a droid lövés közel van hozzád megnyomod a attck gombot (nekem J). Akkor az a droid sérül aki kilõtte a lasert (ha jól csinálod). Aztén a tüskés vörösfejûkém el kezdd robbanó hordókat dobálni rád. Ezek jobb és baloldalról jönnek. Az erõ használatával visszadobhatod rája. Aztán ha lemegy az ereje, akkor elmenekül vagy megy tovább. Aztán összerakod a hidat.

ha átmentél a hídon, és ott összeraktad a kockát, én ott azt csináltam, hogy a pisztolyos muksival ugráltam a kockán, és megpróbáltam kilõni az ellenség mellett lévõ bombát. Ezáltal leesik még több kis kocka, és fellehet jutni oda:)

Evin
Hogy jutok át Darth Maulhoz, a felemelt hídnál?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

A fém tábornokot hogy a fenébe kell kinyírni mert leütök rajta pár szivecskét, de aztán felugrik valahova ott meg már nem érem el. Ez számszerint a második elugrása. Az erõvel összerakok valami kis kockát, de utána már semmit sem tudok csinálni.

A *.max általában 3d studio max kiterjesztés. hol találtad? Vagy linkeld be plz

spongya
Helló! Találtam az interneten két fájlt. egy legostarwars.max és egy legostarwars.cbs nevû fájlt. talán mentések lehetnek, de nem tudom hogy hova kellene ezeket bemásolni. Valaki tudja?

Sland
( nem szint)

Sland
de van csak nem találtad meg. nekem már csak 2 pálya kell...

de ez az, hogy ott nincs annyi pénz a kashyyykon, hogy meglegyen az összes pénz<#fejvakaras><#zavart2>

Sland
Nincs kód csak a pénzt kell összegyûjteni.

Najó, inkább átviszem ujra, és megszerzem a cuccokat:) A free playban csak egy embert lehet kiválasztani? A többit automatikusan adja?
A 3. epizódban, a Kashyyy pályán nemtalálom a 10. minikitet. Nincs valahova jól elrejtve? Meg ugyanezen összeszedtem az összes pénzt, amit láttam, még a bokrokból is, de így is csak a felét tudtam megszerezni, mint amennyi szükséges(30 000). Nem tud valaki adni erre egy tippet?<#nemtudom>