1063
  • maxius
    Na már csak 1 kis bizere kell: A Darth Vader pályán, amikor süllyed az egész létesítmény, és ugrálni kell a láván, na ott van egy jobbra hátul, de sehogy nem tudom elérni, se R2-D2, se Jango Fett, se Jar-jar nem tud eljutni oda...
  • CéZé
    amit Te keresel az a videókártyád tartozéka, tehát ha ezt keresi a játék akkor nagy valószínűséggel nem tudja a kártyád...megoldás:le kell cserélni
  • Norbo15
    milyen videókártyád van?
  • Seth
    ne hülyítsd, ....elmondod vagy elmondjam :)
  • CéZé
    nem tudom, az én verziomban alapból benne volt...
  • Norbo15
    például melyikben?
  • CéZé
    nem volt a játék mellett valamelyik könyvtárban? :)
  • Norbo15
    mi van?
  • Seth
    LOL
  • Norbo15
    Hello nem tudja valaki honnan lehet letölteni a Pixel Shader v1.1-et? mert nem indul ez a sz..
  • [18th RCT]Chaos

Remélem lesz kiegészítő Ep IV-V-VI.

Üdv!
  • DJ Skyline
    igen,csak 1 db van!
  • [18th RCT]Chaos
    Kész az összes!

Megvan minden minikit és minden pénz...

De csak 1 pálya van Episode IV-ben??? Létezik ez???

Üdv!
  • CéZé
    Azt hiszem a #732-es mentett állással be tudsz menni oda is
  • Tatyla
    nem tudna valaki adni egy kódot hogy a bonusz pálya megnyiljon?
  • [18th RCT]Chaos
    Count Dooku-nál rögtön az elején volt, a levegőben a platformról visszafele leugrani. :)

Üdv!
  • [18th RCT]Chaos
    Kösz, megpróbálom. :-)

Üdv!
  • maxius
    ott az van, hogy 1 elemet össze kell rakni erővel, aztán sorba rakni őket színek szerint, és akkor megjelenik, aztán 1-2őt bonts le belőel, és hopifel!
  • [18th RCT]Chaos
    Ööö tehát a 2. re...

Az egyest továbbra sem tudom...

A Jedi Battle-nél viszont ismét hiányzik 1... Jelez a detektor, de a levegőben, és nincs ott semmit. Az a hely, ahol 4 részből álló oszlopot kell kirakni... Próbáltam már sokféle sorrendet.

Üdv!

Üdv!
  • [18th RCT]Chaos
    Na megtaláltam az 1. -re a megoldást:

Sötét erővel lehet a feketés bokrot kirobbantani, alatta van a kötélpuskás kör. :)

Üdv!
  • DJ Skyline
    Elég rövid lett különben a Lego SW...ha nem akarjuk összeszedni az összes minikittet,meg "kinyitni" az összes virágot,kapcsolót,aztán a kirepülő bogyókat összeszedni,hanem a sztorira összpontosítani,akkor elég hamar végig lehet zongorázni a játékot...Meg egy csomó jobb jelenetet kihagytak...Pl örültem volna az Ep I-nél egy kis Naboo Fighteres röpködésnek,vagy az Ep II-ben üldözni a bérgyilkost(még a film elején volt)...Meg a New Hope fejezet valami isszonyat rövid...Akár ki is hagyhatták volna...Reméljük lesz Lego SW 2 majd!:))))
  • [18th RCT]Chaos
    Hát.... ezek a készítők...

1. Count Dokuu pályán kinyitottam a dupla céltáblás harangot, de az üres, ahogy már kivülről is látszott? HOL a 10. minikit???

2. A Khasyyyk pályán: 9 db megvan. A 10. ott van, ahol sziklák gurulnak le, legalábbis előtte egy fán egy kör alakú platformon... HOGY a francba kell oda feljutni? R2 nem tud elég sokat repülni oda a sziklákról. Grievous nem tud felugrani, kötél pisztoly meg nincs, legalábbis a földön jel.
    Midnen virágot szétlőttem... Ahol gurul le a szikla, látszólag értelmetlenül lehet felmenni kötél pisztollyal...???

Üdv!
  • DJ Skyline
    egy gyors off kérdés...valamelyik őtök játszott a republic commandóval,mert akkor plíz help...a republic commando topikba leírtam a problémát...thx!
  • [18th RCT]Chaos
    "Na végre csak sikerült. A céltáblásat csak úgy tudtam megcsinálni, hogy bekapcsoltam a másik játékost is és négykezest játszottam Mikor sikerült mindkettővel egyszerre eltalálni (miközben kitartóan csapkodta az emberemet a gép akkor végre kinyílt."

Ekkora szemétséget...

Üdv!
  • [18th RCT]Chaos
    ÉS igen! Itt volt! Ki gondolta volna, hogy ott be lehet menni... Na most jön a Jedi Battle 10. minikit keresés.

Üdv!
  • [18th RCT]Chaos
    Ez lesz az!

"5, Ott, ahol az előző volt. A kitört kapuféle izé széttörése után be tudsz menni egy titkos helyre."

Droid Factory

Üdv!
  • [18th RCT]Chaos
    Egy idézet Ep3 + wukik:

"Az általatok keresett minikitet úgy tudjátok megszerezni, hogy a parton megkeresitek, és kinyitjátok az összes olyan virágot amiből nem pénz, hanem egy sárgarépa jön ki a földből. Az erővel lehet őket kiboncolni. Ha mindegyik megvan (asszem 3 darab) akkor a detektor által mutatott helyen megtaláljátok majd a minikitet."

Üdv!
  • [18th RCT]Chaos
    PC Dome Lego SW fórum

Na itt van szó a minikitekről, talán...

Üdv!
  • [18th RCT]Chaos
    Azt már írták, az megvan... írtam én is...
    Melyik pályán lehet még a Droid Factory ban?

Count Dokuu: Nekem 9 van meg, a turmixgép nincs. Hiába lövök mind2 céltáblát, akár 1x-re is, nem történik semmi.

A LEGelején kinn a platón indulva jobbra átmenve R2-val nézted? Ott van az első a pályán. A 2. a 2 bála szétrobbantásánál, a többi meg a magasban a termekben. 1 pl. Ahol dokuu áll egy ilyen magas torony tetején. Oda a kis Anakinnal vagy Boba-val jutsz fel oldalt egy nyíláson át.

Üdv!
  • maxius
    Ez jó kérdés...én ott összesszedtem mind a 10et...
    Talán a turmixolós bigyót nem csináltad meg...a 3 venti közül, a középsőn végig lehet menni, és akkor ott mgelátsz 1 ajtót...talán...nekem meg van mind a 10...
    Az én gondom a dooku pálya, 2 nincs meg: 1 ott van a nagycsarnokban 1 2 cltáblás bigyóban, de azt entom kinyitni, 1et meg nem találok...
  • [18th RCT]Chaos
    Ja ez a fagyás nekem is volt. Szerintem semmi köze a Hz-hez. Nekem Tft-m van, és mindig 75 hz...

Ez a program hibája. Nem lehet esc-et nyomni a szövegnél, utána megy tovább a zene, fekete a kép, csak reset segít...

Üdv!
  • [18th RCT]Chaos
    Az a helyzet, hogy pl. az

Ep1: minden minikit megvan. Az összes pénz.

Ep: Droid factory: kb 6x végigmentem freeplayban, de még mindig csak 9 minikit van!!!
    Ahol volt emlékeim szerint: az elején visszafele, aztán egy ajtó mögött a fal mellett, lLent a gyárban egy lenti platformon, egy ajtó mögött a 3 venti közül a középsőtől kell odamenni, a falban levő felsö középső lyukban, a végén az emelőnél... szóval 9! És nem tudom hol a 10.

A detektor télleg kb. pofon a szarnak, mint ahogy már mondta más, mert ott jelez a kiten egy nyilat amikor már LÁTOD magát a minkitet...

Valaki nem tudja, hogy hol a 10. ott?

Amúgy a hajó megvan már, így Ep IV unlocked.

Üdv!
  • [18th RCT]Chaos
    Én is szenvedtem azzal... a klónnal kell ugrálni és közben valahogy forogni... És egyszer csak sikerül szétlőnöd...

Én is szídtam ezt a részt...

Üdv!
  • DarkGhost
    asszem az erővel ott kell kivenni a falból egy robbanó valamit és azt átrakja hozzá. Ott meg szétlövöd.
  • Rambo 20
    Sziasztok!

Meg tudnátok mondani hogy a General Grevorius (Tudjátok az a négylézerkardos ürge) pályáján ott hol tudom elérni ahova másodszorra felugrik?
    Egyszerűen nem tudok belelőni abba a hülye robbanó bigyóba és már annyit próbálkoztam ugrálással hogy a pontjaim száma zéró lett.
  • ponty1
    Egyszer nekem is volt ilyen ! Nekem az volt hogy a szöveget nem tudtam elnyomni és amikor lement a szöveg beállt a "kék halál" LOL :D (magyarul fagyizott egyet) de nekem az újraindítás után ment a játék !
  • BBird
    Üdv!

Érdekes jelenséggel találkoztam. Mikor feltelepítettem a játékot, simán működött. Ma újra játszani szerettem volna, és a messzi galaxis szöveg után fekete kép, monitor nem kap adatjelet, majd kék halál. Néhány más játéknál is van ilyen, amikor 75Hz-es beállítással nem akarja megjeleníteni a 60Hz játékot, csak amikor egy szintre hozom Xp-vel. De most így is kifagy. Dontunderstand.
    Holnap újra installálom, hátha csak valami kis gond akadt, de nem tudom, hogy valaki találkozott-e már ilyesmivel!?
    Új drivert is felraktam délután, de azzal sem akart megnyikkanni. A két játék között semmi codec vagy egyéb bezavarható program nem került a gépre. Ezért érdekes a probléma.
    Valaki valamit tud ilyesmiről?
  • RaveAir
    Igenis a témához kapcsolódik! És khomolyságos! :D
  • DJ Skyline
    igaz nem a játékhoz kapcsolódik,de a témához mindenképp!
    itt a Revenge of the Brick videót nézzétek meg!Nagyon komoly!:DDDD
  • maxius
    ja, csak 1 milla...