LEGO Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

??
Nem írja senki sem hogy lenne, csak keresik.

Sland
Olvass vissza!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mi az utolsó (kérdõjeles) pályának a kódja? Valahogy el lehet érni?

Duddits
Azta! Már két hete gönt van!

Nem mondanátok, meg, hogy hova rakja a mentésekek a játék???

Üdv !

Töltsétek a magyarosítást:
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=letoltes&betu=L
Sland
ööö. nemtom. szerintem semmire. de a pénz az használható.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Na sikerült, megöltem. Ez a jedi-s pálya nagy királyság volt, meg a repülõs is, mikor rombolók körül kellett cirkálni. Mire jó, hogyha megveszem a karaktereket? És az egyéb cuccok(pl bajusz...) mire használhatóak?
A pályák után felépitett jármûveket/repülõket lehet használni?<#zavart2><#zavart2><#idiota>

sztem már a végén van, van kb 10 élete, abból márcsak 3 maradt. Mindig felemel erõvel, eztán elejt(valamit ír a force-ról). Ütöm vágom, de semmi. A szöveget most nemtom leírni, majd csak délután.

McGrady
hm....én gyaktam aztán egyszer csak meghalt...mit ír a szöveg?

Kuss!-magyarázta.

Duddits
Hol találom a mentéseket??

hogykell megölni dárt mault? három élete van, de bármennyit ütöm, nemmegy lejjebb. De kiír valami szöveget angolul.

Kozben mar sikerult Neki, ugyhogy koszonet, nem aktualis mar....
A 3.resz 3. palyan (Grievous tabornok azthiszem a palya cime) mi a megoldas? Leirna esetleg valaki, lenne olyan? De reszletesen, hogy el tudjam magyarazni a fiamnak.. :) koszonet
Túljutottam a Darth Maul pályán, csak kicsit jobban oda kellett figyelnem az ugrásra, és már át is jutottam. Isten ez a játék, számomra tuti az év játéka :-)
Csak az a baj, hogy kicsit rövidek az epizódok. Tegnap a II. epizódot is majdnem végig nyomtam, csak a Jedi csata pályán nem találtam meg egy rohadt kis robotot, aztán menni kellett fürdetni a gyereket...
De ezt a gamét végignyomom, az tuti...
gamecopyn már fenn vannak a code-ok, de 100%-os savét nem találtam.vki dobjon már fel vhová, még meg szeretném nézni az uccsó pályát aztán uninstall. van még sok más is, de mivel nagyon jó játék volt, azért kíváncsi vagyok törlés elõtt. gondolom nem csak én

Duddits
Hellósztok!

Megtudjátok mondani, hogy hova rakja a mentéseket a játék?

GeneralsHungary
Rajongói oldal elvileg lenne, csak kérek rá jelentkezõket akik szerkesztenék. .hu-s domain meg minden meg lenne oldva.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

ttibi
néha olyan idétlenõl van megcsinálva a pálya, pl: 2-ep asszem 2 pályánál 10-bõl 9 megvolt(abbol a repülõs izébõl) és 7-8x nekimentem a pályának és nem találtam a 10.-et mikor véletlenõl a pálya elején beragat a "hátra menet" gomb és elment, na ott volt a 10. ha nem ragad be még most is ott szarakodnék!

ttibi
nem rakom sehova a mentésem mindenki csinálja meg maga!

ttibi
én csak a pénzt gyülytõtem õssze, a "repulõ darabokból" még kel 1-2 DB.
darth vaderrel nyomulhatsz a IV epizodban!

Hahó!
Tehát mindent össze kell gyûjteni a negyedik ajtóhoz?
Még azt az izét is amibõl 10 van minden pályán, és mindent meg is kell venni a boltból?
Ugyanis végig vittem az Episode 1,2,3-at és nem tom micsináljak!
Jas és a Darth Vaderrel is csak a bónusz oûpálya után lehet lenni?
Mert a 3 episode után még Nem!
Sland
Savegamet nem tudsz felrakni?

ttibi
végigvitem a gamet nagyon jó volt, azt hittem a IV rész hosszabb lesz:(
nem tugya valaki csinálni fogják a V és a VI ep-et is?

van 1 olyan menüpont dexters dinnernél h code
vagy vmi iesmi
oda gépeld be ezt a kódot amit itt kaptál
kapsz érte vmit;)

Sland

Wenn ihr die Demo des Spiels durchspielt erhaltet ihr den Code A725X4. Diesen könnt ihr in der Vollversion für einen Bonus benutzen!

Ez mit jelent? A LSW vel kapcsolatos és itt találtam.

Sland
van walakinek egy 100% os savegameje vagy le lehet -e tölteni valahonnan?
Mar kész a három episode és 4 mikit megvann fullra ( 4*10) és pénzbõl 5, csak nincs túl sok kedvem szarakodni. A maradék 2 szereplõt az utolsó pályán lehet megkapni, ugye? fan site vagy valami van? A google nem segített... :-(

Random work
A bill-el t megad is tudsz váltani :) ezzel szenvedtem én is, de van rá config! Ezért amikor aki kell arra váltasz. Az elsõ pályán amúgy nincs meg egy stuff csak 9. :(

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hi all!
Az utolsó ajtóhoz csak akkor lehet menni ha minden 100%-ra megvanÍ?
Mellesleg én most a Darth Vader nevû pályán tartok ahol ott ugrál a még Anakin Skywalker meg Obi-Van!
Itt egy picit elakadtunk mert qrva nehéz ott össze vissza ugrálni, fõleg én az öcsémmel is nyomom aki 6 éves éas jó párszor elcseszi
Ja é sze a Darth Vaderes az utcsó pálya?
freeplayben másnak is csinálja azt hogy mondjuk viszek egy jedit meg mondjuk artut egy pár ajtó kinyitásához, és mikor olyan helyszínre érkezek ahol mondjuk ugrani kellene akkor artu helyébe megjelenik jar-jar.de sajnos vissza már nem érvényes a dolog, most a legnagyobb szivacs mikor 1ep 1 pálya az erõteres szobában két anakinom "keletkezett"ez tuti hogy bug, van már rá peccs?

Random work
nekem kettõ kész, de nem tudtam velük semmit se kezdeni

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Valaki ismeri a Jedi Academyt??

ugrálni kell, két jedivel is meg lehet csinálni.free módban kell csak a droid. egyébként van már vkinek 10%-os mentése? érdekelne a titkos pálya. és a kocsmán kívül épülgetõ jármûveknek van vmi jelentõségük vagy csak nézegetés célját szolgálják? lehet vmit kezdeni velük ha teljesen készen vannak?

Random work
Nem tudok konkrétumot mert nem jártam még ott az elsõt most viszem a többi kettõt fejeztem be.

Mindenképpen normál módban meg kell tudni oldani. A free mód arra jó, hogy a 10 rejtett cuccot és a pénzt megszerezd. Pl. az EP1 elsõ részén van pár olyan rész ahova csak R2D2 tud bemenni ezt csak free módban megy viszont normál módban is meg kell tudnod csinálni elõször csak azután jöhet a free.

Ismét mondom rendes módban meg kell tudni csinálni!

Bocsi, nem akarok elégedetlenkedni, esetleg a konkrét megoldást megtudhatnám? Ha mondjuk free módban visszamegyek, és R2D2-vel odamegyek, belépek a konzolba, és utána visszalépek történet-módba, amit megváltoztattam Free módban, az úgy marad???
Random work
Valami mást kell csinálni.

Ha olyan hely van amit nem tudsz az éppen elérhetõ karakterekkel elérni akkor free módban kell visszamenni mert sokszor ott van értékes darabka. Amúgy végig lehet vinni az adott karakterekkel csak biztos ügyeskedni kell.

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Megakadtam! Tiszta ciki ebben a rém bonyolult játékban, fõleg ennyire az elején, de. Az Ep. I. - Darth Maul pályán vagyok. A droidokat leverem a visszapasszolt lézerrel, aztán az erõvel visszadobom DM-nek azt a repülõgép-hajtómûvet is háromszor. Elfogynak a szívei, akkor elfut. Ugrálunk felfele ilyen platformokon, az erõvel kihúzgálom a falból, ami magától nem lóg ki, eljutunk egy placcra, ahol DM szemben van, néhány ilyen kör alakú platformmal odébb. A levegõben áll néhány ilyen kör alakú akármi a semmi tetején, de átugrani sajna nem tudtam Qui-Gon-nal (lehet, hogy csak béna vagyok?). DM csak áll, semmit nem csinál. Vár ránk. De nem tudom mit kéne csinálni. Jobbról és balról van olyan csatlakozó, amibe R2D2 be tudna csatlakozni, de õ nem jött velünk. Hogy tudom elõhívni??? Vagy valami mást kell csinálni?
Légyszi HELP!!!
a 3 is benne van
de olyan kevés..
szóval nyugottan végig lehet tolni
az van benne amit 1értelmûen lehet tudni a trailerbõl..

GamePro legfrisebb szám: "A játékba beletették az Episode I, II, sõt III történetét is." Most akkor nemtudom ki téved. Valaki aki játszik vele mondja már meg kérjükszépen. <#vigyor>

(Szerintetek milyen büntetést kell fizetnem majd, mert az újságból közzétettem egy jogvédett mondatot? <#vigyor><#idiota>)

TommoT

vki
Az #529-esben van egy felirat:
A New Hope
De ez a hatodik rész angol címe volt.

ACER Aspire 5738ZG

Amúgy szerintem vicces is lehet a játék, én jókat röhögök a képeken. Tök aranyosak. <#vigyor>

TommoT

Az elsõ kettõ van benne részletesen és a 3. részbõl is elég sok minden, tehát ha már most meg akarod tudni mi lesz benne, akkor játszd végig, ha jobban érdekel a film, akkor utána. Én valszeg végig fogom tolni. Ha meglesz. :-) (Legalábbis ezt olvastam róla.)

TommoT

vki
Csá!
Ebben a játékban végig kell játszani mind a hat részt?

ACER Aspire 5738ZG

talán 5600ashoz

Radeon 9600 az melyik geforce-hoz hasonlítható?

TommoT

Random_
Nekem 1,6-os gépem van és tökéletesen fut a game minden maxon persze van 1 giga ramom és Radeon 9600.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

<#wilting>

TommoT

tigeroo
döczögnie:DDDD
Mi muszály? <#wilting>

TommoT

tigeroo
most akkó muszály neki vagy nem?
<#wilting>
De kösz a helpet. Mostmár bizakodok egy kicsit. :)

TommoT