LEGO Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem írja senki sem hogy lenne, csak keresik.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nem mondanátok, meg, hogy hova rakja a mentésekek a játék???
Töltsétek a magyarosítást:
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=letoltes&betu=L
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A pályák után felépitett jármûveket/repülõket lehet használni?<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
Csak az a baj, hogy kicsit rövidek az epizódok. Tegnap a II. epizódot is majdnem végig nyomtam, csak a Jedi csata pályán nem találtam meg egy rohadt kis robotot, aztán menni kellett fürdetni a gyereket...
De ezt a gamét végignyomom, az tuti...
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
darth vaderrel nyomulhatsz a IV epizodban!
Tehát mindent össze kell gyûjteni a negyedik ajtóhoz?
Még azt az izét is amibõl 10 van minden pályán, és mindent meg is kell venni a boltból?
Ugyanis végig vittem az Episode 1,2,3-at és nem tom micsináljak!
Jas és a Darth Vaderrel is csak a bónusz oûpálya után lehet lenni?
Mert a 3 episode után még Nem!
nem tugya valaki csinálni fogják a V és a VI ep-et is?
vagy vmi iesmi
oda gépeld be ezt a kódot amit itt kaptál
kapsz érte vmit;)
Wenn ihr die Demo des Spiels durchspielt erhaltet ihr den Code A725X4. Diesen könnt ihr in der Vollversion für einen Bonus benutzen!
Ez mit jelent? A LSW vel kapcsolatos és itt találtam.
Mar kész a három episode és 4 mikit megvann fullra ( 4*10) és pénzbõl 5, csak nincs túl sok kedvem szarakodni. A maradék 2 szereplõt az utolsó pályán lehet megkapni, ugye? fan site vagy valami van? A google nem segített... :-(
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az utolsó ajtóhoz csak akkor lehet menni ha minden 100%-ra megvanÍ?
Mellesleg én most a Darth Vader nevû pályán tartok ahol ott ugrál a még Anakin Skywalker meg Obi-Van!
Itt egy picit elakadtunk mert qrva nehéz ott össze vissza ugrálni, fõleg én az öcsémmel is nyomom aki 6 éves éas jó párszor elcseszi
Ja é sze a Darth Vaderes az utcsó pálya?
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mindenképpen normál módban meg kell tudni oldani. A free mód arra jó, hogy a 10 rejtett cuccot és a pénzt megszerezd. Pl. az EP1 elsõ részén van pár olyan rész ahova csak R2D2 tud bemenni ezt csak free módban megy viszont normál módban is meg kell tudnod csinálni elõször csak azután jöhet a free.
Ismét mondom rendes módban meg kell tudni csinálni!
Ha olyan hely van amit nem tudsz az éppen elérhetõ karakterekkel elérni akkor free módban kell visszamenni mert sokszor ott van értékes darabka. Amúgy végig lehet vinni az adott karakterekkel csak biztos ügyeskedni kell.
Légyszi HELP!!!
de olyan kevés..
szóval nyugottan végig lehet tolni
az van benne amit 1értelmûen lehet tudni a trailerbõl..
(Szerintetek milyen büntetést kell fizetnem majd, mert az újságból közzétettem egy jogvédett mondatot? <#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>)
TommoT
A New Hope
De ez a hatodik rész angol címe volt.
ACER Aspire 5738ZG
TommoT
TommoT
TommoT
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
TommoT
TommoT
TommoT