LEGO Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Count Dokuu pályán kinyitottam a dupla céltáblás harangot, de az üres, ahogy már kivülrõl is látszott? HOL a 10. minikit???
2. A Khasyyyk pályán: 9 db megvan. A 10. ott van, ahol sziklák gurulnak le, legalábbis elõtte egy fán egy kör alakú platformon... HOGY a francba kell oda feljutni? R2 nem tud elég sokat repülni oda a sziklákról. Grievous nem tud felugrani, kötél pisztoly meg nincs, legalábbis a földön jel.
Midnen virágot szétlõttem... Ahol gurul le a szikla, látszólag értelmetlenül lehet felmenni kötél pisztollyal...???
Üdv!
Nézz utána a neten TM
Ekkora szemétséget... <#boxer>#boxer>
Üdv!
Nézz utána a neten TM
Üdv!
Nézz utána a neten TM
"5, Ott, ahol az elõzõ volt. A kitört kapuféle izé széttörése után be tudsz menni egy titkos helyre."
Droid Factory
Üdv!
Nézz utána a neten TM
"Az általatok keresett minikitet úgy tudjátok megszerezni, hogy a parton megkeresitek, és kinyitjátok az összes olyan virágot amibõl nem pénz, hanem egy sárgarépa jön ki a földbõl. Az erõvel lehet õket kiboncolni. Ha mindegyik megvan (asszem 3 darab) akkor a detektor által mutatott helyen megtaláljátok majd a minikitet."
Üdv!
Nézz utána a neten TM
Nézz utána a neten TM
Melyik pályán lehet még a Droid Factory ban?
Count Dokuu: Nekem 9 van meg, a turmixgép nincs. Hiába lövök mind2 céltáblát, akár 1x-re is, nem történik semmi.
A LEGelején kinn a platón indulva jobbra átmenve R2-val nézted? Ott van az elsõ a pályán. A 2. a 2 bála szétrobbantásánál, a többi meg a magasban a termekben. 1 pl. Ahol dokuu áll egy ilyen magas torony tetején. Oda a kis Anakinnal vagy Boba-val jutsz fel oldalt egy nyíláson át.
Üdv!
Nézz utána a neten TM
Talán a turmixolós bigyót nem csináltad meg...a 3 venti közül, a középsõn végig lehet menni, és akkor ott mgelátsz 1 ajtót...talán...nekem meg van mind a 10...
Az én gondom a dooku pálya, 2 nincs meg: 1 ott van a nagycsarnokban 1 2 cltáblás bigyóban, de azt entom kinyitni, 1et meg nem találok...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Ez a program hibája. Nem lehet esc-et nyomni a szövegnél, utána megy tovább a zene, fekete a kép, csak reset segít...
Üdv!
Nézz utána a neten TM
Ep1: minden minikit megvan. Az összes pénz.
Ep: Droid factory: kb 6x végigmentem freeplayban, de még mindig csak 9 minikit van!!! <#falbav>#falbav>
Ahol volt emlékeim szerint: az elején visszafele, aztán egy ajtó mögött a fal mellett, lLent a gyárban egy lenti platformon, egy ajtó mögött a 3 venti közül a középsõtõl kell odamenni, a falban levõ felsö középsõ lyukban, a végén az emelõnél... szóval 9! És nem tudom hol a 10.
A detektor télleg kb. pofon a szarnak, mint ahogy már mondta más, mert ott jelez a kiten egy nyilat amikor már LÁTOD magát a minkitet... <#duhos2>#duhos2>
Valaki nem tudja, hogy hol a 10. ott?
Amúgy a hajó megvan már, így Ep IV unlocked. <#nyes>#nyes>
Üdv!
Nézz utána a neten TM
Én is szídtam ezt a részt...
Üdv!
Nézz utána a neten TM
http://darkghost.uw.hu
Meg tudnátok mondani hogy a General Grevorius (Tudjátok az a négylézerkardos ürge) pályáján ott hol tudom elérni ahova másodszorra felugrik?
Egyszerûen nem tudok belelõni abba a hülye robbanó bigyóba és már annyit próbálkoztam ugrálással hogy a pontjaim száma zéró lett.
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Érdekes jelenséggel találkoztam. Mikor feltelepítettem a játékot, simán mûködött. Ma újra játszani szerettem volna, és a messzi galaxis szöveg után fekete kép, monitor nem kap adatjelet, majd kék halál. Néhány más játéknál is van ilyen, amikor 75Hz-es beállítással nem akarja megjeleníteni a 60Hz játékot, csak amikor egy szintre hozom Xp-vel. De most így is kifagy. Dontunderstand.
Holnap újra installálom, hátha csak valami kis gond akadt, de nem tudom, hogy valaki találkozott-e már ilyesmivel!?
Új drivert is felraktam délután, de azzal sem akart megnyikkanni. A két játék között semmi codec vagy egyéb bezavarható program nem került a gépre. Ezért érdekes a probléma.
Valaki valamit tud ilyesmirõl?
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
itt a Revenge of the Brick videót nézzétek meg!Nagyon komoly!😄DDD
Most a Jedi battle-n van 9... Inkább csinálom tovább és gyûjtöm a lóvét a miniki-detektorra.
Ja és most, hogy láttam a filmet 2x is, mehet az ep3. 😄
Üdv!
Nézz utána a neten TM
Meg is keresem. 500k a detector, de most csak 4xx van, majd gyûjtök! :-)
Üdv!
Nézz utána a neten TM
ACER Aspire 5738ZG
Épp Ep2-ben gyûjtögetem már a hiányzó hengereket és a pénzt. Most a 2. pályán vagyok, a Driod factory-ban... Pénzbõl 39e van, és épp nincs meg a kellö!!! 😞
A másik, hogy csak 9 minikit van meg!!! Hol lehet a 10 ik? Az összes látható, R2-val bejárható helyszínen megtaláltam... pl. a legelején visszafele van az 1., aztán R2-val kell bemenni egyért, meg van a végén egy emelõvel stb... Hol van olyan, ami nem egyértelmû, tehát vsz. kihagytam?
Üdv!
Chaos
Nézz utána a neten TM
ACER Aspire 5738ZG
De ez max a podracer kellhet (sztem az a játék legnehezebb része...)
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
http://darkghost.uw.hu
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
A vacak BF-edre meg mondhatnám én is hogy keresd meg meg megéri, de nesze itt van 😊
Mert nincs olyan.
Azért,mert AUTO save van a game-nél.
Amúgy játszd végig. Nagyon jó.
( Továbbra is tudni szeretném hogy hol 3990Ft a BF<#taps>#taps><#taps>#taps>)
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek