1063
-
Zsoldos #823 . -
Zsoldos #822 itt be van linkelve a file (2 rar), szerintem toltsd le es masold a jatek konyvtaraba -
Thanatos #821 vagy az se megy valami miatt? akor probálkozz inkáb rendes krátával ne gépen :) -
#820 jaj de kedves :) -
Thanatos #819 pasziánszozz inkább -
#818 Kössz... :o) -
CéZé #817 ... -
#816 BASSZAMEG SEGÍTSETEK MÁR VMIT LÉGYSZIVES lehet h ti elkezditek old meg magad de nem tudjátok (talán tudjátok) h milyen az amikor 2 órát ülsz a rohadt gép mellett h megcsináld ezt a faszságot küldesz 400000000000000 üzenetet de egyikre se válaszol senki !!444 ÉS EZ A SZAR EGYSZERÜEN SZAR :)
DE NEM LEHET IGAZ H MIÉRt nem indul el vki válaszoljon már a kurva életbe!!!!!!!!!!!!!!!! [email protected] az én msn címem!!!!!!! -
#815 Vki MSN el tudja mondani ??? Az gyorsabb lenne csak szóljon vki légyszi -
#814 ÁHH MEGŐRÜLÖK ez a szar mi a fasznak nem akar indulni !!!!! Vki adjon már egy rohadt linket a crackhez hoodlum verz van nem akarom mégegysdzer letölteni!!!!Az a crack nem müxik vki segítsen már mi a faszt kell csinálni!!!!!!!!! -
#813 Ja tényleg a Hoodlum cracket letöltöttem már de az azt írja h nem talál egy binkw.32.dll :(((( mit kell tennem??? -
#812 Most meg mi a fasz van? Lent van a játék és Hoodlumos és kijön ez a szar amikor daemonnal akarom megnyitni vki válasz plz vagy crack -
#811 hrhr :) Okos enged szamár szenved :D Letöltöttem Bitcometet és tök jó :D nem áll meg stb. 1 óra 13 perc és megvan a hoodlumos verzió cracket letöltöttem már amit lent ajánlottak szal remélem menni fog :) -
#810 Az hogy lehet h letöltés közbe kb 10 percenként megáll a letöltés mármint a sek hogy mennyi van még hátra tök megáll meg minden de a gép maga megy aztán mindig újra kell indítani -
#809 Na 52 kb/s tölti lefelé és már van 300 mb azaz 2 óra múlva jön le :D
-
#808 vki kuldje mar at az osszes epizodot megoldva pls ! -
#807 Ha uninstallt nyomsz, megtudod.
Egyébként a swlego.bin, és egy lsw_X (x helyett segy szám) mappa/ák. -
#806 Valaki tudja hol a mentése?? -
#805 micsoda faxság :D letoltom és feltolti :P -
CéZé #804 Amit eddig leszedtél azt tölti vissza.Vedd le az upload sebességét egy picit (40K)
és akkor talán feljebb megy a letöltésed is :) -
#803 felfele tolt 60 al , lefele meg 15 kb , sztem ez igy nem korrekt! jah es mit tolthet fel? -
CéZé #802 Ekkora a mérete a teljes játéknak és benne van az összes pálya. -
#801 de ebbe a 545 hány ep van benne ??? Csak az első?
-
okos #800 az nem jó
-
DarkGhost #799 Torrent -
okos #798 Honnan Lehet Letölteni Ingyen????????? -
DarkGhost #797 Ezt jól meg tudod kavarni :D
De nem tettem vesszőt.
NEM töltesz rosszat! :D -
#796 szal nem rosszat töltök vagy checkerboy: Nem, rosszat töltesz :DDDD -
DarkGhost #795 Nem szarok. Én már régen torrentelek és hamar meg van minden és ingyen. :D
Checkerboy: nem rosszat töltesz...... -
#794 háát mert ezek xarok ezek a letőtő bigyók:) -
#793 Szal akkor én szart töltök le???? Torrentreactorról szedem le de lehet h rossz a torrent. Egyébként hogyhogy mindig kb 10 percenként megáll a letöltés a bittorrentnél?? -
#792 valakinek nincs elmentése episode III bol a 6.résznél??? mert én az 5 ösnél elakadtam :(:=( szar ugri bugri rész az meg nekem sohasem ment...:) -
DarkGhost #791 Tényleg annyi kb. Nem nagyobb 1 CDnél.
Amugy sztem nagyon jó kis játék. Egy idő után öli az idegeket.... :D -
#790 nekem full van meg 1,8 :P
amugy nagyon gagyi game :P -
#789 Most töltöm le bittornadoval a játékot :) Ez nem kamu h csak 545 mb nagy?????
Mert a demo is 125mb vagy mi és az is csak 1 pálya -
#788 LEGO -
Matteus Schaaf #787 Hy mit kell névként kirakni a New Hope-ban? -
#786 akkor, amikor kezd eldőlni az a nagy vmi.
Akkor a megfeleleő pillanatban kell elrepülni -
maxius #785 És mikor? Amikor süllyed az egész, vagy amikor már a végső párbaj van? -
#784 Pedig Artuval kell