LEGO Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
Elég rövid lett különben a Lego SW...ha nem akarjuk összeszedni az összes minikittet,meg "kinyitni" az összes virágot,kapcsolót,aztán a kirepülõ bogyókat összeszedni,hanem a sztorira összpontosítani,akkor elég hamar végig lehet zongorázni a játékot...Meg egy csomó jobb jelenetet kihagytak...Pl örültem volna az Ep I-nél egy kis Naboo Fighteres röpködésnek,vagy az Ep II-ben üldözni a bérgyilkost(még a film elején volt)...Meg a New Hope fejezet valami isszonyat rövid...Akár ki is hagyhatták volna...Reméljük lesz Lego SW 2 majd!😊)))

[18th RCT]Chaos
Hát.... <#mf3> ezek a készítõk...

1. Count Dokuu pályán kinyitottam a dupla céltáblás harangot, de az üres, ahogy már kivülrõl is látszott? HOL a 10. minikit???

2. A Khasyyyk pályán: 9 db megvan. A 10. ott van, ahol sziklák gurulnak le, legalábbis elõtte egy fán egy kör alakú platformon... HOGY a francba kell oda feljutni? R2 nem tud elég sokat repülni oda a sziklákról. Grievous nem tud felugrani, kötél pisztoly meg nincs, legalábbis a földön jel.
Midnen virágot szétlõttem... Ahol gurul le a szikla, látszólag értelmetlenül lehet felmenni kötél pisztollyal...???

Üdv!

Nézz utána a neten TM

DJ Skyline
egy gyors off kérdés...valamelyik õtök játszott a republic commandóval,mert akkor plíz help...a republic commando topikba leírtam a problémát...thx!

[18th RCT]Chaos
"Na végre csak sikerült. A céltáblásat csak úgy tudtam megcsinálni, hogy bekapcsoltam a másik játékost is és négykezest játszottam Mikor sikerült mindkettõvel egyszerre eltalálni (miközben kitartóan csapkodta az emberemet a gép akkor végre kinyílt."

Ekkora szemétséget... <#boxer>

Üdv!

Nézz utána a neten TM

[18th RCT]Chaos
ÉS igen! Itt volt! Ki gondolta volna, hogy ott be lehet menni... Na most jön a Jedi Battle 10. minikit keresés. <#vigyor4>

Üdv!

Nézz utána a neten TM

[18th RCT]Chaos
Ez lesz az!

"5, Ott, ahol az elõzõ volt. A kitört kapuféle izé széttörése után be tudsz menni egy titkos helyre."

Droid Factory

Üdv!

Nézz utána a neten TM

[18th RCT]Chaos
Egy idézet Ep3 + wukik:

"Az általatok keresett minikitet úgy tudjátok megszerezni, hogy a parton megkeresitek, és kinyitjátok az összes olyan virágot amibõl nem pénz, hanem egy sárgarépa jön ki a földbõl. Az erõvel lehet õket kiboncolni. Ha mindegyik megvan (asszem 3 darab) akkor a detektor által mutatott helyen megtaláljátok majd a minikitet."

Üdv!

Nézz utána a neten TM

[18th RCT]Chaos
PC Dome Lego SW fórum

Na itt van szó a minikitekrõl, talán...

Üdv!

Nézz utána a neten TM

[18th RCT]Chaos
Azt már írták, az megvan... írtam én is...
Melyik pályán lehet még a Droid Factory ban?

Count Dokuu: Nekem 9 van meg, a turmixgép nincs. Hiába lövök mind2 céltáblát, akár 1x-re is, nem történik semmi.

A LEGelején kinn a platón indulva jobbra átmenve R2-val nézted? Ott van az elsõ a pályán. A 2. a 2 bála szétrobbantásánál, a többi meg a magasban a termekben. 1 pl. Ahol dokuu áll egy ilyen magas torony tetején. Oda a kis Anakinnal vagy Boba-val jutsz fel oldalt egy nyíláson át.

Üdv!

Nézz utána a neten TM

Ez jó kérdés...én ott összesszedtem mind a 10et...
Talán a turmixolós bigyót nem csináltad meg...a 3 venti közül, a középsõn végig lehet menni, és akkor ott mgelátsz 1 ajtót...talán...nekem meg van mind a 10...
Az én gondom a dooku pálya, 2 nincs meg: 1 ott van a nagycsarnokban 1 2 cltáblás bigyóban, de azt entom kinyitni, 1et meg nem találok...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

[18th RCT]Chaos
Ja ez a fagyás nekem is volt. Szerintem semmi köze a Hz-hez. Nekem Tft-m van, és mindig 75 hz...

Ez a program hibája. Nem lehet esc-et nyomni a szövegnél, utána megy tovább a zene, fekete a kép, csak reset segít...

Üdv!

Nézz utána a neten TM

[18th RCT]Chaos
Az a helyzet, hogy pl. az

Ep1: minden minikit megvan. Az összes pénz.

Ep: Droid factory: kb 6x végigmentem freeplayban, de még mindig csak 9 minikit van!!! <#falbav>
Ahol volt emlékeim szerint: az elején visszafele, aztán egy ajtó mögött a fal mellett, lLent a gyárban egy lenti platformon, egy ajtó mögött a 3 venti közül a középsõtõl kell odamenni, a falban levõ felsö középsõ lyukban, a végén az emelõnél... szóval 9! És nem tudom hol a 10.

A detektor télleg kb. pofon a szarnak, mint ahogy már mondta más, mert ott jelez a kiten egy nyilat amikor már LÁTOD magát a minkitet... <#duhos2>

Valaki nem tudja, hogy hol a 10. ott?

Amúgy a hajó megvan már, így Ep IV unlocked. <#nyes>

Üdv!

Nézz utána a neten TM

[18th RCT]Chaos
Én is szenvedtem azzal... a klónnal kell ugrálni és közben valahogy forogni... És egyszer csak sikerül szétlõnöd...

Én is szídtam ezt a részt...

Üdv!

Nézz utána a neten TM

asszem az erõvel ott kell kivenni a falból egy robbanó valamit és azt átrakja hozzá. Ott meg szétlövöd.

http://darkghost.uw.hu

Rambo 20
Sziasztok!

Meg tudnátok mondani hogy a General Grevorius (Tudjátok az a négylézerkardos ürge) pályáján ott hol tudom elérni ahova másodszorra felugrik?
Egyszerûen nem tudok belelõni abba a hülye robbanó bigyóba és már annyit próbálkoztam ugrálással hogy a pontjaim száma zéró lett.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Egyszer nekem is volt ilyen ! Nekem az volt hogy a szöveget nem tudtam elnyomni és amikor lement a szöveg beállt a "kék halál" LOL 😄 (magyarul fagyizott egyet) de nekem az újraindítás után ment a játék !

BBird
Üdv!

Érdekes jelenséggel találkoztam. Mikor feltelepítettem a játékot, simán mûködött. Ma újra játszani szerettem volna, és a messzi galaxis szöveg után fekete kép, monitor nem kap adatjelet, majd kék halál. Néhány más játéknál is van ilyen, amikor 75Hz-es beállítással nem akarja megjeleníteni a 60Hz játékot, csak amikor egy szintre hozom Xp-vel. De most így is kifagy. Dontunderstand.
Holnap újra installálom, hátha csak valami kis gond akadt, de nem tudom, hogy valaki találkozott-e már ilyesmivel!?
Új drivert is felraktam délután, de azzal sem akart megnyikkanni. A két játék között semmi codec vagy egyéb bezavarható program nem került a gépre. Ezért érdekes a probléma.
Valaki valamit tud ilyesmirõl?
RaveAir
Igenis a témához kapcsolódik! És khomolyságos! 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

DJ Skyline
igaz nem a játékhoz kapcsolódik,de a témához mindenképp!
itt a Revenge of the Brick videót nézzétek meg!Nagyon komoly!😄DDD

ja, csak 1 milla...

Én God-mode szedem az 2 millát (950K-m van 😛), és aztán emg minek minkit detektor? csak lelövi a keresgélés poénját...

tigeroo
itt válogass nm😊
csm
hali.
nem tudjátok melyik torrentrõl kehet leszedni?
thx

BMW 325 iX Rallye Car :)

vki
OOPS. Amúgy fasza film volt. Én is láttam. De csak 1x 😞

ACER Aspire 5738ZG

[18th RCT]Chaos
Ja amúgy az aláírásodban a Siluro "Siloru"-nak van írva. Javítsd ki!

Üdv!

Nézz utána a neten TM

[18th RCT]Chaos
Igen, hol máshol? 😊

Jövõ héten még 1x nézem másokkal...

Üdv!

Nézz utána a neten TM

vki
2x moziban?

ACER Aspire 5738ZG

[18th RCT]Chaos
Uh, sajna megnéztem azt a 3 ventis helyet, és az megvan... Én azt hittem, hogy a légáramlattal lehet felmenni valahova...

Most a Jedi battle-n van 9... Inkább csinálom tovább és gyûjtöm a lóvét a miniki-detektorra.

Ja és most, hogy láttam a filmet 2x is, mehet az ep3. 😄

Üdv!

Nézz utána a neten TM

[18th RCT]Chaos
Uh kösz Fatboy, a 3 ventist még nem próbáltam... furcsa is volt, hogy a középsõnél nincs semmi pénz!

Meg is keresem. 500k a detector, de most csak 4xx van, majd gyûjtök! :-)

Üdv!

Nézz utána a neten TM

vki
Nemtom, hogy azt már felvetted-e, amikor a három ventrilátort kell összerakni, és ott ha középsõnél lefordulsz, akkor össze kell rakni egy forgóhíd szerûséget, és ott ha tovább mensz akkor lesz egy. Vagy a másik, amikor a sok kis vacok jön ki a lyukakból, ott ki lehet ütni három oszlopot. Ha összerakod, akkor is fel lehet venni egyet, de a fekete lyukba is be lehet menni.

ACER Aspire 5738ZG

[18th RCT]Chaos
Sziasztok!

Épp Ep2-ben gyûjtögetem már a hiányzó hengereket és a pénzt. Most a 2. pályán vagyok, a Driod factory-ban... Pénzbõl 39e van, és épp nincs meg a kellö!!! 😞

A másik, hogy csak 9 minikit van meg!!! Hol lehet a 10 ik? Az összes látható, R2-val bejárható helyszínen megtaláltam... pl. a legelején visszafele van az 1., aztán R2-val kell bemenni egyért, meg van a végén egy emelõvel stb... Hol van olyan, ami nem egyértelmû, tehát vsz. kihagytam?

Üdv!
Chaos

Nézz utána a neten TM

vki
Itt van egy link, ez Sland mentése alapján van, csak összeszedtem a minikit-eket.

ACER Aspire 5738ZG

Neked akartam írni nem magamnak

Én már kijáccottam de sajna nem tudom összeszedni azokat a pontokat meg minikiteket és ezé nem adja a 4. részt. Léci valaki elküldene mentést ??? Plíz !

tigeroo
mega ûrhajó?
ne nevettess..😛
Meg, de még durvább, ha össze akarod szedni a zsetont, a mega ûrhajóhoz, az Episod III-ból, amin születik a kis Luke, meg Leia

McGrady
hja a podos az elég durvára sikeredett, de azért meg lehet oldani

Kuss!-magyarázta.

Az meg minek? Olyan zsír könnyû a játék, és ha nem lenne elég, csak meg kell ismételni 1-2 jó pályát, hogy legyen 1 millád, és van god-mode...
De ez max a podracer kellhet (sztem az a játék legnehezebb része...)

Anthony001
Nemhiszem.

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Kamerát lehet állítani??

http://darkghost.uw.hu

Anthony001
Nem menti ki.

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Nem battlefield hanem battlefront

HUmanHUnter tõl kérdezd

Nem tudom én nem montam hogy annyi ! Én csak azt montam hogy lehet már kapni szerintem annyié ! Ezt attól kérdezd aki neked monta !

De a vége elött csak kimenti nem ? Nem értem miért nem lehet azt elküldeni.
A vacak BF-edre meg mondhatnám én is hogy keresd meg meg megéri, de nesze itt van 😊

Anthony001
Nem!
Mert nincs olyan.
Azért,mert AUTO save van a game-nél.
Amúgy játszd végig. Nagyon jó.
( Továbbra is tudni szeretném hogy hol 3990Ft a BF<#taps><#taps>)

100 % os mentést szeretnék kérni ! Valaki nem tudna küldeni ???

Tudna valaki küldeni egy 100%-os mentést?

Sziasztok!Elakadtam a Greviousos pályán nem tudom hogy mit csináljak a harmadik ugrása után már volt az a kettõ hogy a clonennal kellet szétlõnöm a generátorokat.Segítsetek légyszi!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

bigfoot
sp2?
Az újraindítás sem segített