1063
-
#863 tudom hogy értette, csak vicceltem ;) -
#862 Úgyértette, hogy nem LEGO Fíling, hanem SW fíling:D:D -
#861 alapjába véve, rendes SW játék, nem? :) -
donoki #860 Hát rendes star wars játék lenne akkor ezt nagyon tuti game lenne:p -
#859 Én mindig az Episode 2-es Obi Wannal voltam, és nem az az élvezetes mikor csak ölsz, hanem az mikor védekezésből ölsz:D
1x kell ráérezni és utána már megy -
#858 miután megvettem Grevious tábornokot (ő a kedvencem)
azután nem éreztem nagyon uncsinak :)
ha untam volna, akkor kimentem és lehet harcolni a meglévő karakterek ellen, tök nagy volt
és szerintem nagyon szép mozgása van greviousnak -
#857 jah, el lehet vele hülyülni, de 1 idő után uncsi -
#856 ez mekkora játék vazze, már majdnem jobban élveztem mint egy Academyt :D -
donoki #855 Hát nem tom....
-
#854 hello!
felraktam a gamet, és a cracket. elidítotm a játékot. amikor elkezdem a phantom m.-et már a szöveg után, amikor jön a piros űrhajó megáll a játék.
-
donoki #853 Ott úgy próbáldd hogy teljesen kimész aszéléhez és akkor repülj...
Én nekem sikerült... -
CéZé #852 a link eleje nem kell :) -
CéZé #851 Ezt próbáld -
CéZé #850 nem, mert az uw 2 napja törölte a tárhelyet :( -
#849 Ez se jó!!! -
#848 az episode 2-ben a második vagy harmadik pályán( amiben a robotgyárban vagy) ott elérek egy részhez(már felszedtem c3po-t és át kell mennem valami két földdarabka között a levegőben a láva fölött és a túloldalon ott egy droidika. ott hogy jussak át? r2d2-vel próbáltam, de nem sikerült, mert nem tud elég sokáig repülni. mit csináljak? -
donoki #847 Hát én ilyen hibával nem taliztam ebbe a gameba.....
-
MartinP2 #846 az előző rossz lett de remélem ez jó... -
MartinP2 #845 ja a kép az előzőhöz... -
MartinP2 #844 sziasztok!
lécci segítsetek...az van hogy a legopénzek nagyrésze miután kiszedem dolgokból (székekből, virágokból, stb.)egyszerűen átesik a padlón!!! és így nem tudtam egy pályán se teljesre menni...ha villog a minikitjelző mondjuk a második pályán a felállított fánál akkor tépd szét a fát és hoplá ott is van...na meg a másodikon maradva a vége felé amikor ott van az a lezárt szoba...amellett fel lehet ugrani jarjarral de az a fal mögött én még látok legopénzeket na azt hogy kell összeszedni?
kösz ha segítetek... -
donoki #843 Hát én megszeretném venni azt a 200K-s csákót!
Asszem az a 4 kezű! -
#842 Nem is kell.
Én alig vettem valamit ott. -
donoki #841 Hali én most kezdtem ezt a játkot sztem elég jó!!
Azt tart benne a legtöbbig hogy a pénzt szerezzünk!
Nincs vmi pénz csalás???
Mer a dexters dinnerbe ami 200K-ba kerül nem tom soha se megvenni! -
CéZé #840 Próbáld ki ezt. -
MagyaR #839 Valaki linkelje be már, azt a mentést, amibe már minden 100%os!!!
Azt amit már vki régebben belinkelt, az már nem működik!!! -
MagyaR #838 Az a baj, hogy azt a mentést már nem lehet letölteni, mer gondolom már elavult, mivel hibát ír ki, amikor le akarom tölteni. -
HerrKiss #837 Már egy páran leírták, többek között az én kérdésemre is :-)
Össze kell szedni minden pályán a kis LEGO-pénzeket (vagy miket), hogy meglegyen a 100%, aztán hajrá.
Abban nem vagyok biztos, hogy a minikit-eket is össze kell-e szedni hozzá.
De ha nagyon akarsz, találsz pár száz bejegyzéssel lejjebb egy fullos mentést. -
#836 Hogy lehet a New Hope-s részt előhozni? Mit kell összegyüjteni? -
#835 Köszi a gyors választ.
Itta link akit érdekel a crack. -
#834 ITT keress rá -
#833 Naszóval mivel senki nem volt hajlandó linkelni cracket, gondoltam visszanézek egykicsit, hátha találok. Találtam is de azokat a linkeket letiltották, és hát csak a hoodlumos crack van, viszont ott szarakszik a hang. Nagyon szépen kérek valakit hogy légyszives linkelje be a reloadedes cracket, mivel az előző 4! linket letiltották VAGY esetleg csinálhatna valaki egy FAQ-ot, és oda nyomná fel a reloadedes cracket, akkor nem kéne mindenkinek külön linkelni cracket. Sőt talán végigjátszást meg ilyeneket sem. -
DarkGhost #832 nemhiszem... -
#831 elmegy a játék Nvidia GeForce 4 MX440-en? -
#830 Hello mindenki! Nem tudnátok segíteni? Nem tudom hogyan kell kiírni...vmi clonecd-s verzióm van, de nem találom a megadott blindwrite progit...valakinek sikerült megbírkóznia ezzela verzióval?? -
#829 Én a második tömörített cuccban (part 2) nem találok semmit, ez normális?
Ki tudna valaki segíteni egy crackel a gamehez mert nem találtam, link vagy akármi. -
maxius #828 1.erővel vissza tolod rá a cuccokkat
2. ha 1 platformon áll (az végén, mer 2 dobálos rész van), akkor erővel szedd le a platformját -
#827 szevasztok, kéne 1kis segítség! Darth Maul-al mit kell csinálni?? Mert elkezdi dobálni azokat a sárga "dobozokat", és csak védem ki őket, de nem történik semmi... LÉCCI VKI SEGÍTSEN!! -
#826 Vki tud végigjátszást küldeni???
[email protected]
Nincs kedvem felvenni azokat a legobigyuszokat :D -
#825 :D Megy a játék tök zsír -
#824 Na megbeszéltük msn-en, állítólag el tudta indítani :)
Gondoltam szólok, nehogy aggódjatok miatta :)