LEGO Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Checkerboy
Ja tényleg a Hoodlum cracket letöltöttem már de az azt írja h nem talál egy binkw.32.dll 😞((( mit kell tennem???

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
Most meg mi a fasz van? Lent van a játék és Hoodlumos és kijön ez a szar amikor daemonnal akarom megnyitni vki válasz plz vagy crack

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
hrhr 😊 Okos enged szamár szenved 😄 Letöltöttem Bitcometet és tök jó 😄 nem áll meg stb. 1 óra 13 perc és megvan a hoodlumos verzió cracket letöltöttem már amit lent ajánlottak szal remélem menni fog 😊

Checkerboy
Az hogy lehet h letöltés közbe kb 10 percenként megáll a letöltés mármint a sek hogy mennyi van még hátra tök megáll meg minden de a gép maga megy aztán mindig újra kell indítani

Checkerboy
Na 52 kb/s tölti lefelé és már van 300 mb azaz 2 óra múlva jön le 😄

datango
vki kuldje mar at az osszes epizodot megoldva pls !

Evin
Ha uninstallt nyomsz, megtudod.<#vigyor3>

Egyébként a swlego.bin, és egy lsw_X (x helyett segy szám) mappa/ák.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Anthony001
Valaki tudja hol a mentése??

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

datango
micsoda faxság 😄 letoltom és feltolti 😛

Amit eddig leszedtél azt tölti vissza.Vedd le az upload sebességét egy picit (40K)
és akkor talán feljebb megy a letöltésed is 😊

datango
felfele tolt 60 al , lefele meg 15 kb , sztem ez igy nem korrekt! jah es mit tolthet fel?

Ekkora a mérete a teljes játéknak és benne van az összes pálya.

Checkerboy
de ebbe a 545 hány ep van benne ??? Csak az elsõ?

az nem jó
Torrent

http://darkghost.uw.hu

Honnan Lehet Letölteni Ingyen?????????<#kerdes>
Ezt jól meg tudod kavarni 😄
De nem tettem vesszõt.

NEM töltesz rosszat! 😄

Checkerboy
szal nem rosszat töltök vagy checkerboy: Nem, rosszat töltesz 😄DDD

Nem szarok. Én már régen torrentelek és hamar meg van minden és ingyen. 😄

Checkerboy: nem rosszat töltesz......

datango
háát mert ezek xarok ezek a letõtõ bigyók😊

Checkerboy
Szal akkor én szart töltök le???? Torrentreactorról szedem le de lehet h rossz a torrent. Egyébként hogyhogy mindig kb 10 percenként megáll a letöltés a bittorrentnél??

datango
valakinek nincs elmentése episode III bol a 6.résznél??? mert én az 5 ösnél elakadtam 😞:=( szar ugri bugri rész az meg nekem sohasem ment...😊

Tényleg annyi kb. Nem nagyobb 1 CDnél.
Amugy sztem nagyon jó kis játék. Egy idõ után öli az idegeket.... 😄

datango
nekem full van meg 1,8 😛
amugy nagyon gagyi game 😛

Checkerboy
Most töltöm le bittornadoval a játékot 😊 Ez nem kamu h csak 545 mb nagy?????
Mert a demo is 125mb vagy mi és az is csak 1 pálya

Seth
LEGO

PSN ID.: Beegabor

Hy mit kell névként kirakni a New Hope-ban?
Anthony001
akkor, amikor kezd eldõlni az a nagy vmi.
Akkor a megfeleleõ pillanatban kell elrepülni

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

És mikor? Amikor süllyed az egész, vagy amikor már a végsõ párbaj van?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Anthony001
Pedig Artuval kell

Na már csak 1 kis bizere kell: A Darth Vader pályán, amikor süllyed az egész létesítmény, és ugrálni kell a láván, na ott van egy jobbra hátul, de sehogy nem tudom elérni, se R2-D2, se Jango Fett, se Jar-jar nem tud eljutni oda...

amit Te keresel az a videókártyád tartozéka, tehát ha ezt keresi a játék akkor nagy valószínûséggel nem tudja a kártyád...megoldás:le kell cserélni

milyen videókártyád van?
Seth
ne hülyítsd, ....elmondod vagy elmondjam 😊

nem tudom, az én verziomban alapból benne volt...

például melyikben?
nem volt a játék mellett valamelyik könyvtárban? 😊

mi van?
Seth
LOL

Hello nem tudja valaki honnan lehet letölteni a Pixel Shader v1.1-et? mert nem indul ez a sz..
[18th RCT]Chaos
<#szomoru1><#ijedt><#rinya>

Remélem lesz kiegészítõ Ep IV-V-VI. <#alien2>

Üdv!

Nézz utána a neten TM

DJ Skyline
igen,csak 1 db van!

[18th RCT]Chaos
Kész az összes!

Megvan minden minikit és minden pénz...

De csak 1 pálya van Episode IV-ben??? Létezik ez???

Üdv!

Nézz utána a neten TM

Azt hiszem a #732-es mentett állással be tudsz menni oda is

Tatyla
nem tudna valaki adni egy kódot hogy a bonusz pálya megnyiljon?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

[18th RCT]Chaos
Count Dooku-nál rögtön az elején volt, a levegõben a platformról visszafele leugrani. 😊

Üdv!

Nézz utána a neten TM

[18th RCT]Chaos
Kösz, megpróbálom. :-)

Üdv!

Nézz utána a neten TM

ott az van, hogy 1 elemet össze kell rakni erõvel, aztán sorba rakni õket színek szerint, és akkor megjelenik, aztán 1-2õt bonts le belõel, és hopifel!

[18th RCT]Chaos
Ööö tehát a 2. re...

Az egyest továbbra sem tudom...

A Jedi Battle-nél viszont ismét hiányzik 1... Jelez a detektor, de a levegõben, és nincs ott semmit. Az a hely, ahol 4 részbõl álló oszlopot kell kirakni... Próbáltam már sokféle sorrendet.

Üdv!

Üdv!

Nézz utána a neten TM

[18th RCT]Chaos
Na megtaláltam az 1. -re a megoldást:

Sötét erõvel lehet a feketés bokrot kirobbantani, alatta van a kötélpuskás kör. 😊

Üdv!

Nézz utána a neten TM