LEGO Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
1x kell ráérezni és utána már megy
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
azután nem éreztem nagyon uncsinak 😊
ha untam volna, akkor kimentem és lehet harcolni a meglévõ karakterek ellen, tök nagy volt
és szerintem nagyon szép mozgása van greviousnak
felraktam a gamet, és a cracket. elidítotm a játékot. amikor elkezdem a phantom m.-et már a szöveg után, amikor jön a piros ûrhajó megáll a játék.
Én nekem sikerült...
lécci segítsetek...az van hogy a legopénzek nagyrésze miután kiszedem dolgokból (székekbõl, virágokból, stb.)egyszerûen átesik a padlón!!! és így nem tudtam egy pályán se teljesre menni...ha villog a minikitjelzõ mondjuk a második pályán a felállított fánál akkor tépd szét a fát és hoplá ott is van...na meg a másodikon maradva a vége felé amikor ott van az a lezárt szoba...amellett fel lehet ugrani jarjarral de az a fal mögött én még látok legopénzeket na azt hogy kell összeszedni?
kösz ha segítetek...
Asszem az a 4 kezû!
Én alig vettem valamit ott.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Azt tart benne a legtöbbig hogy a pénzt szerezzünk!
Nincs vmi pénz csalás???
Mer a dexters dinnerbe ami 200K-ba kerül nem tom soha se megvenni!
Azt amit már vki régebben belinkelt, az már nem mûködik!!!
Össze kell szedni minden pályán a kis LEGO-pénzeket (vagy miket), hogy meglegyen a 100%, aztán hajrá.
Abban nem vagyok biztos, hogy a minikit-eket is össze kell-e szedni hozzá.
De ha nagyon akarsz, találsz pár száz bejegyzéssel lejjebb egy fullos mentést.
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
PSN ID.: Beegabor
http://darkghost.uw.hu
Ki tudna valaki segíteni egy crackel a gamehez mert nem találtam, link vagy akármi.
2. ha 1 platformon áll (az végén, mer 2 dobálos rész van), akkor erõvel szedd le a platformját
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Szeretem a kalandjatekokat, de az akciók is elmennek! :D
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Gondoltam szólok, nehogy aggódjatok miatta 😊
PSN ID.: Beegabor
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
DE NEM LEHET IGAZ H MIÉRt nem indul el vki válaszoljon már a kurva életbe!!!!!!!!!!!!!!!! [email protected] az én msn címem!!!!!!!