LEGO Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka

íme, itt van Luke, amint éppen áramozza szegény Leiát
hogy elvan torzulva az arca

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
ez tényleg érdekes, bár én tudtam hogy a Lukeból készült klón, de hogy a Császárból is, azt már nem tudtam, azt tudom hogy Luke-ot (mármint az eredetit) úgy sikerült visszatéríteni a világos oldalra hogy Luke megölte a testvérét Leiát, és annak hatására tért vissza
érdekesség:
Luke Skywalkernek volt egy felesége is, akit úgy hívtak: Mara Jade Skywalker (persze a Skywalker nevet azután vette föl, miután hozzáment Luke-hoz), na már most Mara Jade valamiért (sajnos azt nem tudom miért, más biztos jobban tudja) nagyon dühös volt Luke-ra, és megakarta ölni, de véletlenül a klón Luke-ot ölte meg
aztán valahogy rátalált az igazira, aztán valahogy Happy End lett, de sajnos nem tudom, mert én is egy oldalon olvastam errõl, de már nagyon nem emlékszem rá 😞

köszi!
divan
El kell menni balra, hátra, azt hiszem az erõvel kell kiszedni valamit a földbõl (ez nem biztos, de nem árt) és van ott hátul magasan egy függõhíd, arra kell felmászni és talán két céltáblát meglõni. Akkor kinyílik egy kapu amin tovább lehet menni.

(Meg játék is). Lüke szkájvóker alapít egy jeti akadémiát.
Errõl szól a jeti knight.

sziasztok
lenne egy kérdésem!
A 3.résznél a 4.pályán amikor kiérek valami tengerpartra ott folyton jön az ellenség sose fogy el ott mit kell csinálni vagy merre kell menni mert nem tok átmenni sehol?!plz help

<#help><#help><#help><#help>
divan
Ok köszi. Az a baj, hogy billentyûzettel csinálom, és tényleg nehéz ferdén ugrani vele. De majdcsak sikerül egyszer. Csak félóra kínlódás után általában megunom. Joystick sajnos nincs, nem vagyok egy nagy játékos. Ezt is a négyéves fiam játssza egyébként, csak egy két pályát kellett nekem megcsinálni. Pl😛odrace, ûrcsata, meg ezt az ugrálós szart a végén. Ez eddig kifogott rajtam.
Csak a fiamnak az a mániája, hogy Darth Vaderrel szeretne lenni, ahhoz meg ugye végig kellene menni valahogy az egészen.

Más
Sajnos azt nem tudom, hogy került vissza,nagyon sok SW könyvem van, tudomásom szerint ez a rész nem jelent meg magyarul (bár lehet, hogy tévedek). Csak a többiben hivatkoznak rá néha, valami olyasmi a történet emlékeim szerint, hogy a császárból klónoztak egy másikat, és valahogy az állította át a sötét oldalra.
Sõt Luke-ból is klónoztak egyet (ez egy másik történet)akit sötét jedinek neveltek. Érdekesség: Bespinen a felhõvárosban Darth Vader által levágott kézfejébõl klónozták.<#nevetes1>

Broafka
az a baj hogy a játék totál konzolos, és a le+jobbra nyilak nem mûködnek sajnos, így egy kettõ ugrást elég nehéz megcsinálni, ilyenkor Joystick elõ (már ha lehet) aztán azzal hajrá
amúgy, ha már ilyen SW fan vagy, akkor válaszolhatnál még 1 kérdésre 😊
Luke Skywalker hogyan tért vissza a világos oldalra (milyen árat fizetett érte?)?

Broafka
minden válaszod helyes volt 😊
amúgy meg azt javaslom a lávás résznél, hogy oriántálódj balra, szóval asszem egy kicsit ilyen "S" kanyarban kell menni
de vigyázz Anakinra, kicsit kemény dió
már attól függ hogy kivel vagy, ha Anakinnal vagy akkor Obi-wan nehéz 😊

oké köszönöm a segítséget!!!!
OptimusPrime
Hello!

A gépágyúgyat vagy lödd szét vagy védekezz a fénykarddal és akkor a visszapattanó lövedékek ki tudják lõni mind a kettõt.

Üdv!

Prime

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

hali!!
Én még nagyon az elején vagyok!
Már a második pályán elakadtam!
Ott vagyok mikor az UFO-k-nak diszkót kell csinálni de amikor kimegyek a terembõl akkor a falon van két gépfegyver ami darabokra lõ ott mit kell csinálni?valahogy kilehet kapcsolni a géppityukat?
<#help><#help><#help>
divan
Azért válaszolok, mert más nem tudott.<#action>De jó volt a válasz nem?<#crazya>

kövi kérdés 😊
a, Volt
(Mit is lehet nyerni?)

Akkor azt mondja meg nekem valaki, hogy az utolsó pályán, mikor ugrálni kell a lávába süllyedt szarokon, van valamilyen sorrend, hogy mire kell ugrani, vagy oda ugrasz amit elérsz. Mert nekem sehogyan sem sikerül.<#violent>le aki kitalálta. A kis O betû szerû valamiken soha nem tudok továbbjutni, az utolsó kettõ háromnál valahogy soha nem tudom úgy irányítani a karaktert ahogy kellene.<#rinya>

Broafka
kövi kérdés 😊

Luke Skywalker volt-e már valaha a sötét oldalon:
a, volt
b, nem volt

Broafka
különben is, ha nem tetszik, akkor minek válaszolsz a kérdésre, ha meg tetszik, akkor meg nem tök mind1 <#action>

Broafka
egy kicsit, de ha nem kérdezek, vagy nem beszélek semmirõl akkor nem is megy ez a ku**va fórum, különben is, annyira nem off mert elvégre SW-ról beszélünk <#bee1>

divan
c, Kranort

De nem<#ejnye1>OFF ez egy kicsit?

Broafka
csak 1 jó válasz lehet te 😊
a 4 közül csak 1 nem stimmel
amint látom te se vagy valami nagy SW fan...

Broafka
ezeket nem én találom ki
mondtam már hogy találtam egy weboldalon
és csak hogy tudd, van könyvben 7., 8. és 9. rész is a SW-ban <#duhos2>

Mustang2005
a, b, c,

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Ahelyett, hogy a kitalált sw dolgokat tanulnád inkább a sulira kéne koncentrálni !!!!!

Bezony ám 😄.

Najó ez csak vicc volt.

Broafka
csinálok egy kis tesztet, hogy én is felfrissüljek, mert már rég nem foglalkoztam SW-szal, de azért fog menni
1. kérdés:
melyik élõlény nem létezik a SW világában?
a, Rodian
b, Noogrie
c, Kranort
d, Rancor

aki nagy SW fan annak nem lesz nehéz, de lesz egy pár érdekes kérdésem is, érdemes rá jókat válaszolni 😊

Broafka
ja, a 4. forma az nem roszz, de azért fogjuk fel:
minden jedi legyõzhetõ 😊
(még yoda mester is, csak azt már nem fogjuk sose megtudni, mert természetes halált halt)

Juss el a 4. szintig:

http://freehost19.websamba.com/sawada/site-files/dls/labirinto.swf

Broafka
bocs hogy így raktam be 😞

Broafka
VI. Forma
Palpatine kancellársága alatt, a VI. Forma az érvényben lévõ Jedi fénykard képzések standardja. Ez a stílus az eddig említett irányzatokat részben ötvözi és egyensúlyba tartja, mérsékelve azokat, úgy, hogy a középpontba a harmóniát és az igazságosságot helyezi, elutasítva a másokon való uralkodás hatalmát. A VI. Formát más néven "Diplomatikus Formának" is nevezik, mert kevésbé intenzív, mint a többi stílus, lehetõséget adva ezzel a Jediknek, hogy tanulás közben olyan képességeket is elsajátítsanak, mint például a politikai stratégia és a tárgyalási képességek.
A VI. Forma az I., III., IV. és az V. Forma tulajdonságait ötvözi. Fiatal Jedik az elsõ éveik alatt az I. Formát tanulmányozzák és azután egy-két évet töltenek el mindegyik stílus megismerésével mielõtt befejezik kiképzésüket. Összehasonlításul, egy olyan Jedi, aki a VI. Forma mestere, minimum 10 évig kell, hogy gyakorolja és tanulmányozza ezt a stílust, miután befejezte az I. Forma alapképzését. A VI. Forma jól passzol a modern Jedi galaxisban betöltött szerepéhez, amiben a lovag ugyanúgy a harcmûvészetben, mint a politikai színterén otthonosan mozog. Mindezek ellenére a többi Forma legképzettebb mesterei, szükségtelenül megerõltetõnek tartják ezt a stílust.

VII. Forma
A legmagasabb szintû stílusnak tartott VII. Formát, csak azok a Jedi mesterek képesek kontrollálni, akik egyszerre több különbözõ formának a mesterei is egyben. Ez a legbonyolultabb és legtöbbet kívánó stílus, de elsajátítói fantasztikus erõt és képességeket szerezhetnek vele. A VII. Forma nagyfokú bátorságot és határozott, pontos mozdulatokat igényel. Nyíltabb és mozgékonyabb, mint az V. Forma, de mozgástanilag nem annyira aprólékosan kidolgozott, mint a
IV. Forma.
Hozzáadva a nagyon fejlett, Erõ segítségével végrehajtott ugrásokat és mozdulatokat, a VII. Forma taktikája legázolja az ellenfelet a látszólag összefüggéstelen, nagyon gyors mozdulat sorozatokkal, ezzel kiszámíthatatlanná téve a Jedi taktikáját a harcban. Ez a jellegzetesség sokkal bonyolultabb kivitelezését tekintve, mint a IV. Forma kecsesen összekapcsolt mozdulatai. A VII. Forma megkívánja az V. Forma intenzitását, de sokkal nagyobb energiát igényel a szélesebb sávban kiterjesztett, aprólékosabb összpontosítás miatt. Ez a stílus még az V. Forma érzelemvilágától is mélyebbre hatol, mesterei még tökéletesebbek. A VII. Forma képviselõinek nyugodt külseje egy pattanásig feszült belsõ erõt rejt. A VII. Forma mind a mai napig nem teljesen ismert mivel keveseknek adatik meg, hogy eljussanak ilyen magas szintre.

Broafka
IV. Forma
A legakrobatikusabb vívásmód, amely erõsen kihangsúlyozza a Jedik futáshoz, ugráshoz és forgáshoz szükséges képességeit az Erõ rendkívüli módon való alkalmazásával. A IV. Forma mesterei magukba foglalják mindazon képességeket, amik az Erõ segítségével fizikai képességük határáig teljesíthetõek A IV. Forma Jedi mestereinek fénykard párbaja bámulatba ejti a külsõ szemlélõt. A gondosan kidolgozott mozgások középpontjában álló jedi, méltó ellenfele bárkinek. Yoda, aki a minden tárgyat és élõlényt átszövõ Erõben hitt, szintén ennek a formának a mestere volt, csakúgy, mint Qui-Gon Jinn és tanítványa, Obi-Wan Kenobi is, tanonc évei elején.

V. Forma
Azokban a zavaros idõkben, amikor a Jediknek egyre nehezebbé vált a béke fenntartása a galaxisban, fejlõdött ki, ez a IV. Formától erõszakosabb és erõteljesebb vívásmód. Azok a Jedi mesterek, akik a III. Formát túl passzívnak találták, fejlesztették ki az V. Formát. A III. Forma mestere lehetett ugyan legyõzhetetlen, de õ sem voltak képes ellenfeleit legyõzni egy pusztán védekezésre használható vívóstílussal. Az V. Forma, az erõteljességre és a fénykarddal való támadás mozdulataira koncentrál. Ez a stílus, kihasználja a fénykardnak azt a lehetõségét, amivel kézifegyverekbõl kilõtt energiasugarat képes blokkolni, majd visszaverni az ellenfél irányába. Filozófiája, az ellenség legyõzéséhez szükséges erõ és hatalom birtoklása, amit a jedik közül néhányan úgy határoznak meg, hogy "a béke fenntartásához szükséges felsõbbrendû Erõ". Némely Jedi lovagnak az V. Forma testesíti meg a mindenfajta fenyegetés ellen alkalmazható, méltó vívóstílust, más Jedi lovagok viszont úgy gondolják, hogy szükségtelenül kísérti bennük a Sötét Oldal másokon való uralkodásának hajlamát.

Broafka
A Hét Forma

I. Forma
Évezredekkel a Klónháborúk elõtt, a fejlett ipari technológia felváltotta a fémbõl készült kardokat energia sugarú fénykardokra. Ebbõl az átmenetbõl született meg az I. Forma. A jedi mesterek az elsõ formát az õsi vívási hagyományokból alkották meg, mialatt a penge-penge elleni harc alapelve ugyanaz maradt. A támadás, a védekezés, a támadott testfelület és a kiképzés alapjai már adottak voltak.

II. Forma
A végsõkig kifinomított fénykard-fénykard elleni párbaj stílusa kapta a II. Forma elnevezést, ami ezen kívül tartalmazta, a penge kezelésének lehetõ legmagasabb szintû elsajátítását is. A galaxis által legnagyobbaknak elismert párbajvívók kerültek ki ennek a vívásformának a mesterei közül.
Manapság a II. Forma egy õsi technika, amit szinte egyetlen Jedi sem sajátít el az alapvetõtõl szükségesebb szinten, mivel ritka az olyan eset, ahol egy Jedinek fénykarddal harcoló ellenféllel kellene megküzdenie. Még a galaxisban itt-ott felbukkanó Sithek ellenére is olyan kicsi a valószínûsége annak, hogy egy Jedinek fénykard párbajt kelljen vívnia, hogy ezért inkább egy taktikailag kihasználhatóbb stílusra összpontosítanak. A Sithek azonban, akik fénykard forgató Jedikkel való harcra készülnek, a II. Formát, egy erõteljes technikaként ismerik el.
Dooku gróf a II. Forma mestere volt, míg Obi Wan a III. Formában harcolt a Sith ellen.

III. Forma
A harmadik vívóstílus, mintegy válaszként lett kifejlesztve, a galaxisban teret hódító lézerfegyverek elterjedésére. Amint ezek a fegyverek széleskörûen alkalmazásba kerültek a 'rosszfiúk' körében is, a Jediknek ki kellet találniuk egy egyedülálló vívási technikát önmaguk megvédelmezésére. A III. Forma tehát a lézersugarak kivédésének gyakorlatából alakult ki. Az évszázadok során ez az eredet az erõsen kifinomult agresszivitásmentes Jedi filozófia kifejezõ eszközévé magasztosult. A III. Forma, maximálissá teszi a defenzív védekezést, jellemzõ stílusjegyeivel, a rövid és hatékony mozdulatsorozatokkal, amik minimális testfelületet hagynak szabadon, összehasonlítva ezt a többi, relatív nyílt Formával.
Obi-Wan Kenobi a III. Formának kötelezte el magát, mestere Qui-Gon Jinn halála után (akinek egyébként kedvence, a IV. Forma volt) mert észrevette, hogy mestere védekezésmódja elégtelennek bizonyult Darth Maul Sith technikája ellen. A III. Forma igazi mestereit, legyõzhetetlennek tartják. Kenobi még öregkorára is félelmetes kardforgató maradt.

Ez a kotorba volt 😄

Broafka
amennyit én olvastam róla, annyit tudok így fejbõl hogy Darth Moul valóban a 7. forma mestere, de ez nem jelenti azt hogy az a legjobb, különbözõ formák vannak, van pl a 3. forma (Obi-Wan a mestere) ami leginkább a lézerpisztolyok védése ellen jött létre, vagyis a lézer pisztolyok kivédésére, de akkor nem fosom a szót beteszem

McGrady
picsába...buzi internet...bocsi

Kuss!-magyarázta.

McGrady
csak azt tudom h a 7. forma a legprecízebb és a legtöbb szakértelmet elsajátító forma vagy vmi ilyesmi
Darth Maul a 7. forma mestere
lúzer obi meg simán levágta :S :C
tedd be lécci sztem többen is kiváncsiak rá

Kuss!-magyarázta.

McGrady
csak azt tudom h a 7. forma a legprecízebb és a legtöbb szakértelmet elsajátító forma vagy vmi ilyesmi
Darth Maul a 7. forma mestere
lúzer obi meg simán levágta :S :C
tedd be lécci sztem többen is kiváncsiak rá

Kuss!-magyarázta.

Broafka
és ez még nem minden, tud itt valaki bármit is a 7. forma kardvívásról?
ha akarjátok betehetem, de az nagyon hosszú, de az is érdekes lehet 😊

McGrady
wow!
ez kurvajó!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Kuss!-magyarázta.

Broafka
dehogyis, találtam valahol, már rég, de mondok még érdekesebbet is:
hogyan készítsünk fénykardot, meg a fénykard felépítése, ez kicsit hosszú lesz, de annál érdekesebb:

A fénykard elkészítése általában egy hétig tart, de elõfordult már az is, hogy egy hónap, vagy szükség esetén pár nap alatt elkészítették. Ismert egy legenda, hogy a Sith háborúk alatt egy Jedi két nap alatt készítette el fénykardját. Egy mester pár óra alatt is összeillesztheti az alkatrészeket. Jó, ha a jedi nem sieti el a munkát, mert ha csak egy alkatrész nincs a helyén, akkor a fénykard felrobbanhat.

A fénykard az alábbi részekbõl épül fel:
Energiacella, markolat, aktiváló kapcsoló, biztosító, pengehossz-szabályozó, kisugárzó mátrix, az újratöltõ foglalata, gyûjtõlencse, fókuszáló kristály, szupravezetõ.
A fénykard elkészítése egy õsi technológián alapul, ami fölött évezredek óta õrködnek a Jedik. Néhány szóbeszéd szerint az Erõ ismerete nélkül nem lehet fénykardot készíteni, bár ezt cáfolni látszik, hogy nem Jedi is képes a fegyvert használni.
Minden fénykard egy kicsit más, minden Jedi saját ízlése szerint alakítja fegyvere külsejét. Van, amelyik teljesen átlátszó és van, amelynek tejfehér a markolata. Van, amelyik teljesen egyszerû és van, amelyiket faragások, díszítések borítják.
A markolat hosszúsága 24 - 30 cm közt változik, a penge hossza ritkán haladja meg az 1,5 méter. A kristály típusától függ, hogy az energiacellából kibocsátott energiát mennyire képes fókuszálni, ez határozza meg a fegyver harmonikus rezgését és halálosságát.

A Jedi - lovagok évezredek óta szinte kizárólag Adegan kristályokat használnak fénykardjaikba. Az Adegan család által forgalmazott kristályok gyakorisági sorrendben:
- kathracite,
- relacite,
- danite,
- mephite,
- pontite.

Az energiacella termeli azt az energiát, ami több csiszolt kristályon halad keresztül. A kristályok egy vékony fénysugárrá fókuszálják az energiát, amely egy kis lencsén keresztül kisugárzódik, így alkotva a kard pengéjét.
A penge rezgésszámát meghatározza az is, hogy hány kristályt építettek bele a markolatba. Ez általában 1- 3 kristály, ami meghatározza, hogy a fénypenge hossza állítható-e. Egy kristály esetében a penge hossza és a hatásfoka állandó, míg több kristály esetén meghatározható a hatásfok, a kristályok egymáshoz viszonyított távolságának megváltoztatásával változtatható a pengehossz is.

A penge színét is a kristály típusa határozza meg, így egy hozzáértõ a penge sajátosságait annak színébõl, árnyalatából is képes meghatározni. A fókuszált fény-nyaláb kiáramlik a markolat közepén lehelyezkedõ pozitív töltésû energialencsébõl, majd ívben visszahajlik, és ennek mentén visszatér nagy energiájú áramlásként a markolat csúcsán elhelyezkedõ egy negatív töltésû tölcsérbe.
Innen egy szupravezetõn keresztül az energiacellába áramlik vissza, érzékelhetõ veszteség nélkül, majd a körforgás kezdõdik elõröl.

A sok típusú kristályokból amik léteznek a galaxisban, a tibanna és az adegan kristályok felelnek meg a legjobban. A corusca drágakövet is lehet alkalmazni, Lowbacca pedig egy nagyon ritka, vulkanikus eredetû kristályt alkalmazott. Másik ismert kristályok az ilum és a kaibur.

ez is jó....
De ezeket honnan szeded??
Te írod??😊

Broafka
akkor most jöjjön a sötét kódex:
Sötét kódex

A sötét jedik írtak egy kódexet, amit figyelmesen kísértek, bár a jedik nem is tudták hogy létezett
· Nincs béke, harag van.
· Nincs félelem, hatalom van.
· Nincs halál, halhatatlanság van.
· Nincs gyengeség, sötét oldal van.
· Én vagyok a sötétség szíve.
· Nem ismerek félelmet,
· De félelmet okozok az ellenségeimnek.
· Én vagyok a világok pusztítója.
· Ismerem a sötét oldal hatalmát.
· Én vagyok a gyûlölet lángja.
· Az egész univerzum elõttem hajol meg.
· A sötétségnek áldozom magamat.
· Ahol igazi életet találtam
· A világosság halálában.

Kira😊

Broafka
Bár ez a Jedi kódex jobban hangzik angolul akár csak a sötét oldal kódexxe, de azért tessék egy kis érdekesség, majd jön még egy pár, vagy pár oldal 😄
A jedi kódex
· Nincs érzelem; béke van.
· Nincs tudatlanság; tudás van.
· Nincs szenvedély; egyensúly van.
· Nincs halál; Erõ van.
· A jedi nem keres hatalmat.
· A jedi nem uralkodó, nem zsarnok.
· A hatalmat keresni, az elhagyni az Erõ utját.
· Elhagyni az Erõt, a sötét oldalhoz vezet.
· Az uralkodó és a zsarnok az ellenség
· De a jedi nem használja fel a zsarnok erejét ellene.

hát jah....😄

Broafka
hát, miért nem? 😊
bárhonnan le kell ugrani õ mindig tanyál egy nagyot 😊

Obiwan itt csak lúzer:
LoL

Broafka
tényleg, jaj, ez milyen gáz hogy régebben milyen SW fan volotam, és mostanra már elfeledem ezeket a neveket
de nem baj, ilyeneket azért nem feledek: noogri, Jawa, Kashyyk, Wuki, stb
ezek azért feledhetetlen nevek, sõõt, a szép tanácsért, mutatok pár érdekességet
lehet hosszú vagy inkább rövid legyen?

Anthony001
Corusant

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Broafka
és péjdául azért voltak benne olyan retro filingek is, mint amikor klón hajóval kell lõni, vagy a nagy háború a 3. részben a legelején (szégyenlem de már elfelejtettem a bolygó nevét, olyan rég nem foglalkoztam mostanában SW-szal pedig imádom a SW-t)

McGrady
ja az sztem elég eredeti ötlet
nem az a lényeg h milyen nagyszabású legyen, hanem hogy lehessen élvezni

Kuss!-magyarázta.

Broafka
nekem azért tetszenek benne azok a vicces elemek, például itt mindig Obi-Wan a lúzer, mindig eltanyál 😊

Hát úgy keverék...
De sima SW fíling lenne az nagyon tuti lenne!😊

Anthony001
Gondoltam😊

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb