LEGO Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

divan
valaki be tudna linkelni egy angol vagy magyar borítót?!
a entések a játék mappájában vannak lsw_0, lsw_1,...stb néven
Ideges vok, vki plz mondja meg hogy hol van a mentés, mert ujra akarom rakni ezt a szar jatekot, mert a joy elállitodott a lego st bven, plz vki, nagyon ideges vok!!!

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Nekem se müködöt,mert valami pixel shader v1.1. kellet hozzá!!!!!
divan
Márpedig a videokártyád miatt nem megy. Az mx-es széria a Geforce 4-bõl tutira nem tudja a Pixel Shadert.<#ejnye1><#nezze> Úgyhogy ha játszani akarsz, kártyacsere. <#wilting>

bocsi : Pixel Shader v1.1<#wow3>
Sziasztok,segítsetek légyszí,a LEGO Star Wars valami oknál fogva nem megy mert valami Picel shader v1.1 problémája van,a videó kártyát is szóba hozta de nem tudom leforditani,egyébként NVIDIA cuccosom van és Geforc 4 vagy hogy kell leírni videó kártyám,az biztos hogy menne de ezért a Fatal Errorért nem megy,valaki segítsen!
kösz már +oldottam
hi all! van 1 kis gondom: egyszer elindítom a gamet játszok mentegetek... kilépek, és amikor visszalépnék már nem jön be a menü, és kiírja hogy hibát észlelt ezért leáll. mit csináljak? please segítsetek!!!!!!!!!!!
Serpa
használd az erõt a virágokra.

100% LEHETETLEN! Remélem a 2-vel nem lesz ilyen probléma

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

danikarate
Hy!
A vukis pályán hogy lehet azt a minikitet ami valamiféle sziklában van benne?

Tuncee
Hy!

nem tudjátok hogy hova menti a game a mentéseket

TDU nick: HuncutTuncus

divan
Hehe kiakasztotam a gamet a haverel de nem 100%-ra honan lehet csitet leszedni hozzá? mer a 4 episodba is jácani akarok
hello nekem special automatikusan alitota be a gamepadot aszem. ugy nagyon lol jacani 2 egyik a keyboardon masdsik meg a gamepadon en a haverokal fogom vegigi vinni ezt a gamet. ja es a 4 episod ugy nyilik meg ha 100% végig viszed ami cheat nelkül sztem lehettetlen. JO JÁTÉKOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
A gamepadot, hogy lehet beállítani?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Sziasztok! jó lenne ha tudnátok segiteni. 1.A 3.epizod 4.pájáján hogy lehet megszerezni az egyik minikitet ami a nagy kõnél van az miután a 3 wukit kiszabaditotam. 2 hogy nyillik a 4epizod? a szegitséget elõre is köszönöm.
Segítsetek! Hogy nyírjam ki Greviust mert amikor másodjára elugrik akkor nem tom mit kell csinálni
Anthony001
Igen, nagyon kevés..

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

SD456
Tényleg csak enyi az Episod 4?

PS3 ID: SDani456

Broafka
Szerezd meg mindegyik pályán a kellõ pénzmennyiséget!
De ne számíts nagyra, semmi extra nincs a 4. epizódban, darth vaderrel végigmész a hajón és kész, az egyik teremben van egy puzzle, ennyi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

SD456
Valaki nem tudja hogyan lehet megszerezni a 4.Episod-ott??????

PS3 ID: SDani456

Broafka
lehet hogy a képet onnan csinálták, bár nem volt a filmben ilyen jelenet, amikor így szembõl látjuk a villámlást, asszem

Anthony001
aha.
Hát nemtom.
Ez olyan mint a 2. epizódban a dooku

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Broafka
nem, nem Dooku!!
Ez Luke
a 6. rész után, csináltak még 3 könyvet (valószínû csináltak hozzá képeket is)
Luke áttér a sötét oldalra és szembekerül Leiával aki kitanulta az Erõt!
Megkûzdenek, és Luke megöli Leiát, és ennek hatására tér vissza a jó oldalra
én ezt így tudom, így olvastam

Nem tudsz segíteni a SIMS 2 fórumban Nekem?????<#vigyor4>

Anthony001
Ez hülyeség.
Ez a Count Dooku.
Csak odatették a Luke fejét.

datango
luke aramozza leilát ???? mijez a történet hát áramozni csak sith tud nem? meg mért bántja a testvérét?

Köszi.<#rinya>

Anthony001
Új kártya.

És akkor mia teendõ?Progi hozzá?Vagy új kártyát kell vennem?

Anthony001
A videokarid nem támogatja a jatékot.
Valszeg Gef 4 Mx 440?

<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Sziasztok.

Gondom van!<#zavart2>Felraktam a Lego Star warst.Beakarom tölteni és kér:valamilyen Vertex and Pixel Shader v1.1 Supportot.
Szóval nem vágom Segítsetek..<#nemtudom><#nemtudom>

Tekergo
OK, de szerintem jobb ez: "qrva jó"

Broafka
lehet, de ajánlatos kicsillagozni, bár szerintem az hogy kurva jó még annyira nem durva

Tekergo
Ilyen szavakat lehet használni? Nem mintha bele akarék szólni a moderátorok dolgába...<#nevetes1>

kurva jó jatek😄😄😄😄
Broafka
majd legközelebb <#crazya>

divan
Hát, hogy én vagyok a császár. <#nevetes1> A sötét oldalon innen, és túl. <#mf1>

Broafka
na és akkor mi van? <#duhos2>

divan
Forrás starwars.hu:
Idõvonal.
"10 A.B.Y.
>Palpatine flottája támadásba lendül és jelentõs területeket foglal el a Köztársaságtól, többek közt a Coruscantot is. Luke a Byssre kerül, Palpatine elé, aki maga mellé akarja állítani. Azt tervezve, hogy az Erõ sötét oldalának segítségével elpusztítja a császárt, Luke melléáll. Mielõtt a sötét oldal végleg hatalmába kerítené Luke-ot, õ és Leia elpusztítják Palpatine klón testét; szelleme azonban titokban átköltözik az utolsó létezõ klón testbe.

>Luke és Leia Jedi-növendékeket kutatnak fel.

>Anakin Solo születése.

11 A.B.Y.
>Palpatine klónteste rohamosan öregszik. Palpatine szellemét Anakin Solo testébe akarja költöztetni. Han Solo megöli a császárt: a testtel együtt pusztul el Palpatine szelleme is. A Byss megsemmisül. A birodalmi haderõ elhagyja a Coruscantot, a Köztársaság újjáépíti a fõvárost. Egy yuuzhan vong kém, Nom Anor trónra segíti Xandel Carivust, akit azonban igen rövid idõn belül eltávolítanak a Birodalom élérõl. A Birodalom ismét gyors szétforgácsolódásnak indul."<#nezze>

Broafka
semmi gond tigeroo
nah, bár egy kicsit offolunk, azért valamennyire legalább kezd beindulni ez a fórum is 😄

tigeroo
!!
tigeroo
timothy zahn😊
mara jade meg azért pikkelt luke-ra mert õ volt a császár "assasinja" de mara úgy tudta hogy a munkaadóját luke ölte meg, gyûlölte õt (ugye, mivel kurvatitkos küldetéseken vetette be õt a császár, semmi dokumentum nem maratt fennt...szal egy senki volt)
Broafka
lehet hogy csak utalásokat olvastál rá, mert én úgy olvastam hogy õ maga ölte meg Leiát

divan
Ja, és az nem lehet, hogy megölte a testvérét Leiát, hiszen a világos oldalra visszatérte utáni könyvet olvastam többet is, és abban még élt.<#mf2>

divan
Mara Jade azért volt döhös Luke-ra, mert korábban õ volt a Császár Keze. (Mármint Mara Jade) Ez azt jelentette, hogy õ intézte az ügyeit a birodalomban, és az Erõ segítségével kommunikáltak egymással. Miután Luke ölte meg a császárt (legalábbis közvetve) ezért haragudott rá, hogy elvette az életének a lényegét. Idõközben kiderült számára az is, hogy nem egyedül volt a Császár Keze, más is volt, meg egyebek, és több év múlva fordult meg a dolog, sokáig meg akarta ölni. De nem véletlenül ölte meg helyette a klón Luke-ot. És tényleg volt klón császár.