1063
  • GoKu x
    ok köszi már megoldottam. jaa még 1x köszi :D
  • GoKu x
    Vki megtudná mondani h miért akad meg a hang a főmenüben, videok közben elmegy a hang játék közben a zene ismétlödik.
  • Siegel
    vagyis remélem hogy abban nem esik át a pénz... a zene meg csak jó lehet :)
  • Siegel
    egyrészt ezekért szeretném megvenni, másrészt meg mert nagyon tetszik.
    de amilyen drágáér adják a pc-s verziót, inkább megvenném majd a 2. részt annyiból
  • yecgaa
    hi, az eredeti megvásárolt lego star warsban ugye nincs benne az a 2 hiba ami a letöltött verziókban van, hogy:
    - a zenét nem jácca le normálisan
    - a legopénz a föld alá esik (és eltűnik, nem megszerezhető)
  • vixo
    Hi all!

Letöltöttem a game-t és kicsomagoltam a rar-t,de vmi b5l a típusa a fájlnak.azzal mit kell csinálni???már próbáltam daemon-ba mountolni,de nem csinál semmit.PLS vki segítsen!!!
    Előre is Kösz!
  • Siegel
    á köszi. pedig néztem ott is. de most tényleg van. bár azt hittem olcsobb lesz most hogy mindjárt jön a 2...
  • Zolcsi01
    cd galaxis
  • Siegel
    576 honlapján néztem csak xbox-os vagy ps-2es verziot láttam, már nem emlékszem. pc-s verziot egyik boltban se találtam online.
    bár attól még lehet, hogy van náluk.
  • adios
    576
  • Siegel
    nem tudja valaki hol lehetne megvenni a pc-s verziót? médiába vagy valahol lehet még?
  • Nagymeno
    Ha a jobb oldalon minda három sáv kéken világít akkor kinyilik egy ajtó középen és ha bemész akkor megnyered.
  • Pandula
    Sziasztok! Elakadtam a játékban... Az Episode III-ban, nem tudom hányadik pályán(A jedik bukása, Obi-Wan-nal és Yodával kell menni a jedi templomban), nem jövök rá, hogy mit kell csinálni. Eljutok egy nagyobb terembe, aminek félkör alakja van, és a padlón a félkör közepétől kiinduló sávok vannak (asszem vagy 6). A sávok végén egy-egy kisebb szoba, de a legtöbbe nem tudok bemenni valami erőtér miatt, a többiben pedig platformokat kell az Erővel kihúzogatni, feljutni a szoba tetejére, és ott meghúzni egy kart, amitől az egyik sáv a padlón bekékül, de más nem történik.
  • divan
    Nyomsz egy F2-őt, és a megjelenő menüben a legutolsót választod. (Pontosan nem emlékszem, hogy mi a neve)
  • Mimoza75
    Hali srácok!

Egy fontos kérdésem lenne: Hogyan kell csak 1 karaktert irányítani a játékban, mert engem zavar hogy történetmódban két karaktert kell írányítani egyszerre. Nem lehet valahogy kiiktatni a második karaktert?

Légyszi valaki segítsen!
  • divan
    Miért neked nem cd-s verziód van?Eredetileg ez egy 1 cd-s játék.
  • demetan
    ja, de az cd--borító!
  • divan
    Akkor nézd meg mégegyszervan ott angol is.
  • demetan
    azon az oldalon már néztem, ott csak spanyol és német borító van
  • divan
    Onnan nem enged linkelni, a képfeltöltés.hu-ról meg ez a fórum nem enged.
    Úgyhogy menj a http://www.cdcovers.cc/-re, ott válaszd a Pc Covers szekciót, és írd be, hogy Lego Star Wars.
  • divan
    Front

Back

Cd
  • demetan
    valaki be tudna linkelni egy angol vagy magyar borítót?!
  • demetan
    a entések a játék mappájában vannak lsw_0, lsw_1,...stb néven
  • samhun
    Ideges vok, vki plz mondja meg hogy hol van a mentés, mert ujra akarom rakni ezt a szar jatekot, mert a joy elállitodott a lego st bven, plz vki, nagyon ideges vok!!!
  • Ákos a hohér
    Nekem se müködöt,mert valami pixel shader v1.1. kellet hozzá!!!!!
  • divan
    Márpedig a videokártyád miatt nem megy. Az mx-es széria a Geforce 4-ből tutira nem tudja a Pixel Shadert. Úgyhogy ha játszani akarsz, kártyacsere.
  • Thomas man
    bocsi : Pixel Shader v1.1
  • Thomas man
    Sziasztok,segítsetek légyszí,a LEGO Star Wars valami oknál fogva nem megy mert valami Picel shader v1.1 problémája van,a videó kártyát is szóba hozta de nem tudom leforditani,egyébként NVIDIA cuccosom van és Geforc 4 vagy hogy kell leírni videó kártyám,az biztos hogy menne de ezért a Fatal Errorért nem megy,valaki segítsen!
  • Mattheus66
    kösz már +oldottam
  • Mattheus66
    hi all! van 1 kis gondom: egyszer elindítom a gamet játszok mentegetek... kilépek, és amikor visszalépnék már nem jön be a menü, és kiírja hogy hibát észlelt ezért leáll. mit csináljak? please segítsetek!!!!!!!!!!!
  • Serpa
    használd az erőt a virágokra.
  • Beni521
    100% LEHETETLEN! Remélem a 2-vel nem lesz ilyen probléma
  • danikarate
    Hy!
    A vukis pályán hogy lehet azt a minikitet ami valamiféle sziklában van benne?
  • Tuncee
    Hy!

nem tudjátok hogy hova menti a game a mentéseket
  • divan
    LINK: Kódok, törések.
  • zuzo93
    Hehe kiakasztotam a gamet a haverel de nem 100%-ra honan lehet csitet leszedni hozzá? mer a 4 episodba is jácani akarok
  • zuzo93
    hello nekem special automatikusan alitota be a gamepadot aszem. ugy nagyon lol jacani 2 egyik a keyboardon masdsik meg a gamepadon en a haverokal fogom vegigi vinni ezt a gamet. ja es a 4 episod ugy nyilik meg ha 100% végig viszed ami cheat nelkül sztem lehettetlen. JO JÁTÉKOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!
  • big
    Sziasztok!
    A gamepadot, hogy lehet beállítani?
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Xing80
    Sziasztok! jó lenne ha tudnátok segiteni. 1.A 3.epizod 4.pájáján hogy lehet megszerezni az egyik minikitet ami a nagy kőnél van az miután a 3 wukit kiszabaditotam. 2 hogy nyillik a 4epizod? a szegitséget előre is köszönöm.
  • tosatt
    Segítsetek! Hogy nyírjam ki Greviust mert amikor másodjára elugrik akkor nem tom mit kell csinálni