LEGO Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali honnan lehet a LEgo star wars 1-hez cracket letöltteni?

By:kulagep96
már rájöttem😛
hello, még egy cucc. A discovery on Kamino pályán hol van a tizedik minikit? Mielõtt kiérek Jango hoz, el van torlaszolva egy ajtó és látom(mert van minikit detector) hogy mogotte lenne a minikit. hog ylehet oda bejutni?
uhh, nagyön köszi, Szabi demon, eddig mûkszik😄DD
nálam az volt a gond, hogy (írták régebben, hogy le kell szedni fixed.exe fájlt, meg valami lego star wars(testo) fájlt)de nem leltem sehol. Remélem, sikerül kösssszi a tippet!!
az nagyon jó lenne! köszi a tippet. neked is volt ilyen gondod?
töröld ki minden indítés elõtt ahová telepítetted abbóla mappából a swlego.bin fájlt és emnni fog elvileg
nálam ez volt a gond.

Hello!
Felraktam a lego star wars-ot, és megvolt a crack. Az elsõ két indításnál minden oké, aztán a harmadiknál behozza azt a jól ismert : a lego star wars.exe hibát észlelt, ezért leáll-t.. valaki segítsen, mit szedjek le még?? hibás az exe? nagyon szeretnék vele játszani!!:S
msn címem: [email protected]. lécci segítsetek!
"hi all! van 1 kis gondom: egyszer elindítom a gamet játszok mentegetek... kilépek, és amikor visszalépnék már nem jön be a menü, és kiírja hogy hibát észlelt ezért leáll. mit csináljak? please segítsetek!!!!!!!!!!!" a 954es üzenet votl ez és nekem si potn uyganez a problámám,d e a megodlást nem tlaáltma sehol a fórumban, mti csináljak?

lacibacsi
Sziasztok!

Az elsõ részhez tud valaki végigjátszást?

A kislányom nyomja most és a Droidgyárban nem találja (nem találjuk) a 10. minikit-et. Anno végigvittem a játékot, de megmondom õszintén most nem emlékszem, hogy hol az ördögben van a 10.

Vagy ha valaki leírná, hogy ezen a pályán hol vannak a kit-ek, az is jó lenne...

Köszi a segítséget.

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

divan
Sõt, még tizedikre sem. <#circling>

az erõvel összeépítesz egy kis vackot, aztán a klónnal felmész, elugrás lövés, nem biztos, hogy elsõre sikerül

Hali all én ottt tartok ahol ki kell nyírni greivous vagy milyebn tábornokot és amikor föl ugrik arra a ki emelkesdöre onann hoghy kelll leszedni vagy fölmenni hozzá?

Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra

Hol tudom megszerezni ezt a játékot 2000 alatt.
Úrhidai vagyok.
Segítsetek, netem nincs.
valaki tud nekem segíteni? az elsõ oályán egy idõ után bejön egy fehér képs oszt ennyi mi a teendõ??
Ha jól emlékszem lövöldözik Anakin,de azt videóban mutatja itt.

kár, hogy az a pálya nem volt benne, amikor Anakinnal a hangárban kell lõdözni (1. rész) láttam róla PS2-s képet

szerintem nem nehéz játék, a 2 pályái nehezebbek meg hosszabbak is. a 4. epizód nem annyira teccik benne, de hát ez van, vmikor kell bele Vader is. múyg nem 100% kell a negyedik epizódhoz, hanem a pénzt kell kigyûjteni minden pályán, akkor kirakja a korélliai korvettet, amivel nyílik. storyban könnyebb a pénzt megszerezni, én 3x jáccottam ki 100%-ra minikit detektor és minden más extra nélkül, de megvettem mindet

ha bárkinek bármi kellene, én segítek, amúgy Chappy nevében is én írtam, mert tesóm koleszban van, a jelzsavam emg elfeledtem

Köszi szépen de tegnap este sikerült megtalálnom a 20.ik cd-n kb a mentést,de azért köszi a felajánlást.

adj e-mailt, én küldök
Hello.Nem tud valaki adni neke megy 100%os mentést?Egyszer végigvittem és sajna azóta törölve lett.Szeretném berakni a 2.ik részébe.

helyesbítek: végigvittem storyn

tényleg? én már az Endoron😄

u65ueuw65ujth6uw6qzw45zwerg54z4zet3uzseg655z
danikarate
Jó játék a 2 is. Én már a Hoth- on vok 😄

nagyon király játék

Serpa
köszi, de nem erre számítottam (vmi driverre gondoltam)

btw kiderül, ha kijön a 2. rész.

GoKu x
hát a crack melett volt vmi lego star wars(testo) ezt bemásoltam az exehez ott felülirt vmi bejegyzéseket, utána meg a gameburnworldnél letöltöttem egy NO-CD/FIXED EXE-t és utána jo lett. nem tudom h melyiktõl lett jo mert mind2öt 1xre csináltam és utána indítottam el. remélem tudtam segiteni

Serpa
hogy oldottad meg?

én a 2. részben tapasztaltam ilyet.

GoKu x
ok köszi már megoldottam. jaa még 1x köszi 😄

GoKu x
Vki megtudná mondani h miért akad meg a hang a fõmenüben, videok közben elmegy a hang játék közben a zene ismétlödik.

vagyis remélem hogy abban nem esik át a pénz... a zene meg csak jó lehet 😊

egyrészt ezekért szeretném megvenni, másrészt meg mert nagyon tetszik.
de amilyen drágáér adják a pc-s verziót, inkább megvenném majd a 2. részt annyiból

hi, az eredeti megvásárolt lego star warsban ugye nincs benne az a 2 hiba ami a letöltött verziókban van, hogy:
- a zenét nem jácca le normálisan
- a legopénz a föld alá esik (és eltûnik, nem megszerezhetõ)
vixo
Hi all!

Letöltöttem a game-t és kicsomagoltam a rar-t,de vmi b5l a típusa a fájlnak.azzal mit kell csinálni???már próbáltam daemon-ba mountolni,de nem csinál semmit.PLS vki segítsen!!!
Elõre is Kösz!

á köszi. pedig néztem ott is. de most tényleg van. bár azt hittem olcsobb lesz most hogy mindjárt jön a 2...

Zolcsi01
cd galaxis

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

576 honlapján néztem csak xbox-os vagy ps-2es verziot láttam, már nem emlékszem. pc-s verziot egyik boltban se találtam online. <#szomoru1>
bár attól még lehet, hogy van náluk.

adios
576

nem tudja valaki hol lehetne megvenni a pc-s verziót? médiába vagy valahol lehet még?

Ha a jobb oldalon minda három sáv kéken világít akkor kinyilik egy ajtó középen és ha bemész akkor megnyered.

Pandula
Sziasztok! Elakadtam a játékban... Az Episode III-ban, nem tudom hányadik pályán(A jedik bukása, Obi-Wan-nal és Yodával kell menni a jedi templomban), nem jövök rá, hogy mit kell csinálni. Eljutok egy nagyobb terembe, aminek félkör alakja van, és a padlón a félkör közepétõl kiinduló sávok vannak (asszem vagy 6). A sávok végén egy-egy kisebb szoba, de a legtöbbe nem tudok bemenni valami erõtér miatt, a többiben pedig platformokat kell az Erõvel kihúzogatni, feljutni a szoba tetejére, és ott meghúzni egy kart, amitõl az egyik sáv a padlón bekékül, de más nem történik.<#help>

http://www.pandulapeter.extra.hu

divan
Nyomsz egy F2-õt, és a megjelenõ menüben a legutolsót választod. (Pontosan nem emlékszem, hogy mi a neve)

Hali srácok!

Egy fontos kérdésem lenne: Hogyan kell csak 1 karaktert irányítani a játékban, mert engem zavar hogy történetmódban két karaktert kell írányítani egyszerre. Nem lehet valahogy kiiktatni a második karaktert?

Légyszi valaki segítsen!<#help>
divan
Miért neked nem cd-s verziód van?<#csodalk>Eredetileg ez egy 1 cd-s játék.

ja, de az cd--borító!
divan
Akkor nézd meg mégegyszer<#guluszem1>van ott angol is.<#nevetes1>

azon az oldalon már néztem, ott csak spanyol és német borító van
divan
Onnan nem enged linkelni, a képfeltöltés.hu-ról meg ez a fórum nem enged. <#gun>
Úgyhogy menj a http://www.cdcovers.cc/-re, ott válaszd a Pc Covers szekciót, és írd be, hogy Lego Star Wars.