1063
-
GTA #1023 Tud valaki mondani olyan torrent oldal ,ahonnan le tudnám szedni ezt a játékot? -
imilee #1022 Szasztok!
Azt szeretném megérdeklődni hogy hogyan lehet megszerezni azt a minikitet ami a III. fejezet 4. pályáján a parton (ahol özönlenek a klonok) leugrok a fatörzsről van egy szikla és benne vagy mögötte ott a minikit.
Mert már csak az hiányzik. -
imilee #1021 Szia!
Az utolsó minikit ahogy kidob a pályán hátraarc és ott lesz a végén. Én is nagy nehezen vettem észre. -
R2D2 emi #1020 Hello!
Nem tudja valaki mi az a kód amit Dexter étkezdéjében be kell írni? -
imilee #1019 Szasztok!
Kérnék egy kis segítséget elakadtam az első rész ötödik fejezetében.
Ott ahol a piros lámpák vannak van egy minikit de sehogy sem tudom előhozni. Kivel kell odamenni hogy megszerezhessem, vagy hogyan lehet megszerezni. -
#1018 Megoldottam, nem kell már segítség, külföldi fórumon leltem egy leírást, hogy módosítani kell egy bizonyos fájt, és akkor nem tesz vissza az előző pályára:) -
#1017 hajj elméletielg jó fele megyek, külföldi végigjátszás alapján, de engem mégis visszatesz....ááhh..miért???? -
itt mi a jó istent kell még csinálni? ha elmek balra visszadob ide:S egyből. -
#1015 jahés menteni h kell mert pl most kilépek és vissza megyek, kezdhezem az egész fejezetet előről:( -
#1014 help van az a pálya (még az első részben, asszem ötödik fejezet)
amidala, a két jedi, a robot, eg ynéger faszi meg egy csávókával megyünk, van egy nagyobb terem, három szoborral, kettőbe extra a középső gonodlom a továbbjutást rejzi. lerombolom rámke a gombra, fal kinyit, bemek, van egy kis szoba, ahol van egy kisebb, nem látható boltíves alagút, amin ha átmek, jönne a másik pálya, de vhogy a szerenscétlen tmindig úgy teszi oda, mint ha azt hinné vissza akarok jönni:( mit csináljak? -
kulagep96 #1013 hali honnan lehet a LEgo star wars 1-hez cracket letöltteni?
By:kulagep96
-
Medivh #1012 már rájöttem:P -
Medivh #1011 hello, még egy cucc. A discovery on Kamino pályán hol van a tizedik minikit? Mielőtt kiérek Jango hoz, el van torlaszolva egy ajtó és látom(mert van minikit detector) hogy mogotte lenne a minikit. hog ylehet oda bejutni?
-
Medivh #1010 uhh, nagyön köszi, Szabi demon, eddig műkszik:DDD -
Medivh #1009 nálam az volt a gond, hogy (írták régebben, hogy le kell szedni fixed.exe fájlt, meg valami lego star wars(testo) fájlt)de nem leltem sehol. Remélem, sikerül kösssszi a tippet!! -
Medivh #1008 az nagyon jó lenne! köszi a tippet. neked is volt ilyen gondod? -
Szabi DEMON #1007 töröld ki minden indítés előtt ahová telepítetted abbóla mappából a swlego.bin fájlt és emnni fog elvileg
nálam ez volt a gond. -
Medivh #1006 Hello!
Felraktam a lego star wars-ot, és megvolt a crack. Az első két indításnál minden oké, aztán a harmadiknál behozza azt a jól ismert : a lego star wars.exe hibát észlelt, ezért leáll-t.. valaki segítsen, mit szedjek le még?? hibás az exe? nagyon szeretnék vele játszani!!:S
msn címem: [email protected]. lécci segítsetek!
-
Szabi DEMON #1005 "hi all! van 1 kis gondom: egyszer elindítom a gamet játszok mentegetek... kilépek, és amikor visszalépnék már nem jön be a menü, és kiírja hogy hibát észlelt ezért leáll. mit csináljak? please segítsetek!!!!!!!!!!!" a 954es üzenet votl ez és nekem si potn uyganez a problámám,d e a megodlást nem tlaáltma sehol a fórumban, mti csináljak? -
#1004 Sziasztok!
Az első részhez tud valaki végigjátszást?
A kislányom nyomja most és a Droidgyárban nem találja (nem találjuk) a 10. minikit-et. Anno végigvittem a játékot, de megmondom őszintén most nem emlékszem, hogy hol az ördögben van a 10.
Vagy ha valaki leírná, hogy ezen a pályán hol vannak a kit-ek, az is jó lenne...
Köszi a segítséget.
-
#1003 Sőt, még tizedikre sem. -
C7 #1002 az erővel összeépítesz egy kis vackot, aztán a klónnal felmész, elugrás lövés, nem biztos, hogy elsőre sikerül -
Easy Killer #1001 Hali all én ottt tartok ahol ki kell nyírni greivous vagy milyebn tábornokot és amikor föl ugrik arra a ki emelkesdöre onann hoghy kelll leszedni vagy fölmenni hozzá? -
GTA #1000 Hol tudom megszerezni ezt a játékot 2000 alatt.
Úrhidai vagyok.
Segítsetek, netem nincs. -
gamezone #999 valaki tud nekem segíteni? az első oályán egy idő után bejön egy fehér képs oszt ennyi mi a teendő?? -
vodMarci #998 Ha jól emlékszem lövöldözik Anakin,de azt videóban mutatja itt. -
C7 #997 kár, hogy az a pálya nem volt benne, amikor Anakinnal a hangárban kell lődözni (1. rész) láttam róla PS2-s képet -
C7 #996 szerintem nem nehéz játék, a 2 pályái nehezebbek meg hosszabbak is. a 4. epizód nem annyira teccik benne, de hát ez van, vmikor kell bele Vader is. múyg nem 100% kell a negyedik epizódhoz, hanem a pénzt kell kigyűjteni minden pályán, akkor kirakja a korélliai korvettet, amivel nyílik. storyban könnyebb a pénzt megszerezni, én 3x jáccottam ki 100%-ra minikit detektor és minden más extra nélkül, de megvettem mindet -
C7 #995 ha bárkinek bármi kellene, én segítek, amúgy Chappy nevében is én írtam, mert tesóm koleszban van, a jelzsavam emg elfeledtem -
mardal #994 Köszi szépen de tegnap este sikerült megtalálnom a 20.ik cd-n kb a mentést,de azért köszi a felajánlást. -
Chappy #993 adj e-mailt, én küldök -
mardal #992 Hello.Nem tud valaki adni neke megy 100%os mentést?Egyszer végigvittem és sajna azóta törölve lett.Szeretném berakni a 2.ik részébe. -
C7 #991 helyesbítek: végigvittem storyn -
C7 #990 tényleg? én már az Endoron:D -
rappp #989 u65ueuw65ujth6uw6qzw45zwerg54z4zet3uzseg655z -
#988 Jó játék a 2 is. Én már a Hoth- on vok :D -
C7 #987 nagyon király játék -
#986 köszi, de nem erre számítottam (vmi driverre gondoltam)
btw kiderül, ha kijön a 2. rész. -
#985 hát a crack melett volt vmi lego star wars(testo) ezt bemásoltam az exehez ott felülirt vmi bejegyzéseket, utána meg a gameburnworldnél letöltöttem egy NO-CD/FIXED EXE-t és utána jo lett. nem tudom h melyiktől lett jo mert mind2öt 1xre csináltam és utána indítottam el. remélem tudtam segiteni -
#984 hogy oldottad meg?
én a 2. részben tapasztaltam ilyet.