LEGO Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lego Star Wars - videojátékok, fizikai lego star wars, videofilmek
Star Wars TCS-ben, hogy lehet sok pénzt szerezni amibõl a hiányzó karaktereket meg lehet vásárolni, vagy van más módja a megszerzéshez?
Fiam letolta a 6x6 pályát van még valami kihívás ezek után?
A complete saga-val játszom, és a 6 rész 4-ik pályáján amikor a pajzsot kéne felrobbantanom néha kilép a játék. Ez nálatok is fent áll?
Egy kis segítség kéne a játék végigviteléhez! A II. fejezet második pályáján (Droidgyár) van egy minikit a sziklafalba vájt lyukakkal teli részen (nem a legelején), amihez egy Erõvel összeállítható platformról kell felugrani. Legalábbis a walkthrough szerint, mert nekem se Jar-Jarral, se Grievous-szel, se a testõrével nem sikerült felugranom a lyukig.(Mindig csak egy kicsi hiányzik hozzá.) Ez az utolsó minikit hiányzik még a 100 százalékhoz, úgyhogy meg tudná valaki mondani, hogy mit tegyek?
Harder,better,faster,stronger XD
Harder,better,faster,stronger XD
Tudna valaki adni egy 100%-os mentést az 1. részéhez? Merthogy nem gyõzöm megkeresni a minikiteket + a zsét az egyik pályán nem tom összeszedni. De am az össz kari megvan.
Van egy kis problémám. Elindítom a free play-t, és elkezdek hentelni. Mikor odaérek ahhoz a C-3PO szerû droidhoz, legalábbis annak a helyéhez, szomorúan tapasztalom, hogy nincs ott. Ez gyárilag így van, vagy én vagyok béna, és nem tom mi van? Kérlek segítsetek azzal, hogy elmondjátok, h mi van ekkor.
\\Tudom hogy az elsõ a LSW_II-be megy, de lehet itt is tudják rá a választ//
1. kérdés: A VI.Episod-ban az elsõ pályaban röktön a végén ahol Hanso van befagyva, oda a zöld kalapos azaz Boba Fett kell, de én nem találom azt a sísakot, ami rám adja, legalább is a pályába nem, kérlek, HELP, elõre is kössz!
2. kérdés: A gépemen Windows Vista rendszer van, és nem találom a documents and settings mappát, valaki segítsen, mert szeretném elrakni a mentésem, mivel nemsokára új gépet kapok, és arra is rá szeretném telepíteni a játékot, és játszani vele! Elõre is kössz a választ!
Egy átlagos fiú, aki hétfõn,Szerdán, pénteken a gép elõtt teszi a fejét, a többi napon vagy az udvaron, vagy focizik társaival, álltalában kedden és csütörtökön edz, szereti a Narutot, Star Warst,
Segítsetek kérlek!
Tudom, hogy ez a fórum az elsõ részé, de hátha tudja valamelyikõtök a megoldást!
A LSW II.ben megvan a 100%, megvan az oldsave, megvan a 4.000.000.000., de a karakter készítõben tök kevés az alkatrész...arról nem is beszélve, hogy a színük más a tartályban és a pályán.
mindenhol azt írják, hogy az összes fegyver, test, sisak és fej felhasználható, de nekem 5-6 van csak belõllük... megõrülök!
LÉGYSZI SEGÍTSEN VALAKI!!!!
Elõre is köszi!
Tudna segiteni valaki, hogy honnan tudok letölteni crack-et a Lego Star Wars 2 -höz. Az exe-t szeretném felüliratni, hogy ne kérje indításnál az eredeti CD-t !!!
Elõre is köszi!
kepfeltoltes.hu
Ui.:mégkell 1 minikit a I.rész 3-adik pályán (Escape from naboo)
II.rész 2-odik pályán (Droid factory)
II.rész 5-ödik pályán (Cound dukoo)
Lenne 1 kis problémám: Ha mevettem a Minikit detector-t és aktiválom akkor ,hogy jelez??
Ha valaki tudja segítsen pls.
<#nyes>#nyes><#bee1>#bee1><#nevetes1>#nevetes1>
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Pár napja sikerült, 100%-ra összeszedtem az elemeket minden pályán, összeszedtem az összes minikit-et. Dexter kantinjában megvettem minden tippet, extrát és karaktert.
Egyetlen kérdésem maradt: Dexter kantinjában a "kódok" részhez mit kell beütni? Semmi utalás nem volt rá a játékban...
de valszeg ez kell neked:
LEGO Star Wars v1.0
RELOADED

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
:(
a kalóz verziót be lehet úgy lõni hogy a zene is menjen normálisan?
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Azt szeretném megérdeklõdni hogy hogyan lehet megszerezni azt a minikitet ami a III. fejezet 4. pályáján a parton (ahol özönlenek a klonok) leugrok a fatörzsrõl van egy szikla és benne vagy mögötte ott a minikit.
Mert már csak az hiányzik.
Az utolsó minikit ahogy kidob a pályán hátraarc és ott lesz a végén. Én is nagy nehezen vettem észre.
Nem tudja valaki mi az a kód amit Dexter étkezdéjében be kell írni?<#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf><#help>#help>
Kérnék egy kis segítséget elakadtam az elsõ rész ötödik fejezetében.
Ott ahol a piros lámpák vannak van egy minikit de sehogy sem tudom elõhozni. Kivel kell odamenni hogy megszerezhessem, vagy hogyan lehet megszerezni.<#nemtudom>#nemtudom>
itt mi a jó istent kell még csinálni? ha elmek balra visszadob ide:S egybõl.
amidala, a két jedi, a robot, eg ynéger faszi meg egy csávókával megyünk, van egy nagyobb terem, három szoborral, kettõbe extra a középsõ gonodlom a továbbjutást rejzi. lerombolom rámke a gombra, fal kinyit, bemek, van egy kis szoba, ahol van egy kisebb, nem látható boltíves alagút, amin ha átmek, jönne a másik pálya, de vhogy a szerenscétlen tmindig úgy teszi oda, mint ha azt hinné vissza akarok jönni:( mit csináljak?