1063
-
#502 És mi van a ? es kapun belül????? -
#501 Hi Érdemes leszedni -
#500 Minden pályán (igen még a podrace-es és űrhajós részeken is)össze kell szedni annyi legodarabot hogy a felső kijelző beteljen -
#499 hogy lehet kinyitni a ?-es kaput?
sry ha már volt -
#498 khm...#492 -
#497 Én pont most vagyok ott, nekem se ment azonnal. Ha rájöttél a dologra, hogyan kell, szólj! -
#496 van fordítás -
#495 kősszi a tipet sikerült hátra úgrotam és felmásztam és robantotam! ez olyan érdekes pl: vanak olyan kőnnyü dolgok és ott akad el az ember.....és orákig szútyog vele.....mikor megnézi hogy merre kell menni, kiderül hogy háromszor ment el előte....stb nekem is ez volt a lSW-ben. bosszantó. -
#494 sztem csak dísz -
#493 tudja vki hogy mit lehet kezdeni azokkal a járművekkel, amiket a minikitekből kapok?
vagy csak dísz? -
#492 azon a peremen, ahonnan látod a robotot, ott jedivel ki lehet asszem bontani a falat(vagy szétlőni katonával már nemtom) Ott lesz egy robbanó tartály, azt a jedivel át lehet rakni a robo térfelére, Na lőj bele a katonával -
#491 én vissza olvastam!
elakadtam a 3-ep 3-pályánál mikor az a 4 kezü robot felugrik a szikla tetejére, és azt írtátok régen hogy a jedivel hozam le a legokat és arra álitsam rá a klont és úgy lőjem.....
de nem tom eltalálni nemlő el odáig vagy, csak én vagyok a béna!
vagy csak nem vagyok elég türelmes!!!
nem tudnátok valami kőnnyitést vagy valami segitséget adni hogy mi az istent csináljak! kőszyke -
steweee #490 van már vkinek végigjátszott mentése? (100%-os) -
#489 A 4. epizód benne van (kérdőjeles ajtó) -
ponty1 #488 Szívesen jáccanék azzal is ! -
ponty1 #487 Szerintetek lessz a híres darth véder es trilógiából is 1 rész csinálva ??? mármint a 4. 5. 6. részből ??? -
Mihail #486 be lehet híni a két aktív karakteren kívül más karikat is? ha igen hogyan? -
#485 1.Átugrasz a droidkhoz és megölöd őket.
2.Visszaütögeted a tornyok lézereit. -
#484 Kódokkal nekem(mosmá nekünk) is megy -
#483 :D -
#482 kurvajó a játék csak sajna elakadtam!
1.: amikor az episode I-ban kezdőik a darth maulos rész akkor nemtok átmenni a másik oldalra egyrészt a droirok miatt másrészt meg me maul izél vmit:D
szal ott hogy kellene megoldani?
2.:amikor EP IIben a kaminon vok és jango meg boba lelépnek akkor van 1 pajzs jango előtt és van 2 turbólézer vagy mi azokat hogykell kikapcsolni? (nagy király a star wars techno):DDD
kösz a segítséget!! -
Mihail #481 tud vki egy jó gaming guide-ot vagy walkthrought hozzá? -
#480 Lol vazzeg, most voltam Ep.2 végén, Yoda valami hihtetlen idétlen, pláne ahogy a mozágást megoldották harcban :D -
Újfajta takarítógép.
És Jango 5 órakkor, ha angol lenne(azért remélem föltinik a lázadó katona a háttérben) -
#478 kősszyke a linket! -
#477 őőő...mi? hogyan ? magyarul, pls pls -
IceTom #476 aha
-
IceTom #475 aha
-
#474 A versenyzős, űrhajós pályákon is megvan?????
Ja és az uccsó ajtó címe: THe New Hope....további kommentár asszem nem szükséges -
#473 Ezek szerint pedig:
Unlockable Characters from the ? Door
When you reach True Jedi Status in all 17 levels, the ? door opensin Dexter's Diner. Finish the mission for the following unlockables.Unlockable How to Unlock
Buy Princess Leia from Dexter Complete the mission behind the ? Door
Buy Rebel Soldier from Dexter Complete the mission behind the ? Door
Darth Vader Complete the mission behind the ? Door
Stormtrooper Complete the mission behind the ? Door
Contributed By: CI254
Unlocking the "?" door
To unlock the "?" door found at the episode selection room, you must achieve True Jedi Status in all of the seventeen levels, 6 in Episode 1, 5 in Episode 2, and 6 in Episode 3. True Jedi Status is the black/golden bar that appears at the top of your screen during any episode level. The way to fill up this bar is by getting a certain amount of studs during that level (each lvl has a different required stud amount.) Once all levels have True Jedi Status, the "?" door will be unlocked.
-
IceTom #472 hát az már rég meg van -
#471 Csakhogy nem a minikitért kapod, hanem ha minden pályán telirakod azt a felső kijelzőt.... -
IceTom #470 mi van a bonusz ajtó mögött? már csak kettő minikit kell
-
Verseghy #469 El lehet vele szórakozni. Megvettük a Minikit keresö szart, de a droid gyárba nem találtuk meg azt a 2-t ami hiányzott. -
#468 ittenvane -
#467 hali nem tudnátok küldeni egy crack-et? a [email protected]!
mert a haverom áthozta de nem hozot Cracket! -
Verseghy #466 HA ketten vagytok: ESC -> Drop Out -> ESC -> Exit
Ha egyedül ESC -> Exit
(magától ment) -
Narancs89 #465 lécci segítsetek
player2re nem tom beállítani a joysticket...
nem tom mér nem érzékeli normálisan a tengelymozgatást
pedig normálisan be van kalibrálva
mi lehet a gond? -
#464 De épp a Dexter's Dinner-ben voltam, és hogy lehet kilépni? Se Quit, se Exit? -
#463 Escape - dexters dinner.
Automatikusan ment a gém, de csak a teljesített pályák után...