1063
-
Davidsned #543 Thx, sikerült! Végig is értem a játékon:) -
#542 Szerintem meg amit megmutat , azt mind tudni lehet már.. -
#541 Annyira árulja el amennyire az elsőt és a másodikat értelemszerűen. -
#540 tljesen másként mondja el mint a film. szerintem -
#539 Érdekes lenne, ha nem mondana el semmit a filmből... mivel ugyebár követnie kell a filmeket. :-)
Én várnék vele, hiszen már csak 1hónap. Az erő veled van, hidd el! :-) -
#538 Hi! sztetek elkezdjem az episode 3-at?:) nem árul el sokat a filmböl?ti végignyomtátok? -
#537 Ugorj hátra és lőjj. Sokat szórakozol sikerülni fog. -
Davidsned #536 Pls, valaki mondja már meg... -
Davidsned #535 Heh, én darálom csak a pályákat, az összes szar összegyűjtéséhez nincs türelmem.
A III. epizódban a grieviusos résznél, amikor felugrik egy sziklára, ami elég magasan van, hogy kell utánaugrani? -
#534 Szevasztok lenne egy olyan kérdésem hogy az episode 1-ben az utolsó alkatrészt hogy lehet felvenni ami ott van a hajónál ott ahol be kell szálni a droid szállítóba??? na csak ennyi lenne!!! -
#533 Azt kell kirakni hogy LEGO és pénzeső lesz a jutalmad ( nem mintha ekkor már annyira kellene) -
#532 Savet nem küldök! Juss el te us addig.
alpha milyen betűket kell kirakni a végén. Sárga, Kék, Zöld, Piros legókból? -
#531 Én is kijártam már rég teljesen FULL-ra! :)) -
#530 plz küldj savet -
Na, mim van nekem? :D
Mindhárom Epizód 100% pénz + alkatrész.
Nah, ezt rejti a titkos "?"-es ajtó.
Szval nem lehetetlen.
Mellesleg csak egy pályáról van szó. De az kárpótol legalább mindenért. -
Tigerson #528 na végre nekem is megvan a game, nagyon kira lett.
néhol kicsit logikainak tűnik, de a Jedi képességek használata fantasztikus -
#527 Mi ez a punnyadás ma? Episode 2 is 100% -
#526 Na most freeplayt tolom, nekem most az I Epizód 100% cash + mini kit
II III Epizódnak kb fele fele.
Szval most van olyan 50% profilom. :) Kiv vagyok arra a 4. ajtóra! -
#525 nekem is jó lenne száz százalékos mentés -
#524 hja...asszem azt fogom csinálni h mindig végigmegyek vmi könnyű pályán és összeszedem a studsot...azt majd kigyűlik lol -
#523 nemtom, mért neked van 100%-os mentés hozzá?:DD
ide vele xD -
#522 SAVE gameket hova teszi a játék? -
#521 Mé azt nem mond hogy nem ér meg neked 200Ft-ot ez a game? -
#520 én végigtoltam, most csinálom a freeplay az 1. ep- 100% kész most kezdem a 2 ep-odot!
én áttálitotam a control billentyü leosztást igy már kőnnyü volt nyomni! -
Tigerson #519 Hello!
Honnan tudom leszedni a gamet?
Leszedtem DC++-ról, de telepítés közben hibát jelzett
PLZ, vki egy linket (ftp vagy warez), lehetőleg ingyenes legyen -
steweee #518 ami azt illeti maradtak benne irányítási hibák sztem. bár lehet ezt egy későbbi peccs orvosolja.arra már rájöttem hogy úgy érdemes hogy a player 2nek állítom be a gamepadot és a p1 a billentyű. mert a második karakter első behívása után változik a sorrend, és onnantól kezdve a p2 kiosztásával lehet a főkaraktert mozgatni, illetve ha váltasz is másikra marad az irányítás.érdekes, meg lehetett volna jobban is csinálni, na mindegy. a legnagyobb hiba az, hogy az erő használata közben előszeretettel elrakja a kardot, ami csata közben nem éppen előnyös. épp ilyen előnytelen az is hogy nem külön billentyűn van a csapás és a védekezés.így soxor nem azt csinálja amit szeretne az ember.úgy aztán igazán jól kontrollált csatákat lehetne vívni, bár sanda gyanúm hogy direkt csinálták így hogy legyen benne némi kihívás, még így is könnyű.a csapattársak eléggé ügyifogyik a harcban, viszont másik emberjátékossal valószínűleg nagyon könnyű.de mindezeket feledteti az a fantasztikus játékélmény amit ez a játék jelent. a második epizód elején mikor a padlót megfelelően benyomogatva elindul a diszkózene, az vmi fantasztikus!! -
#517 hiába kapcsolom be, a lego nem érzékeli. nem csak nálam -
#516 Hát én freeplayt toltam 2 pályát is teljesítettem zsinórban 100% . Meg kell venni a detektort azt látod hol van még alkatrész, meg minden szar pénzt be kell gyűjteni. És Freeplayben kapsz egy halom karaktert. JarJarral ugrasz, Yoda vagy Darth Maul harcra jó meg pénzt kiszedni, 3PO meg R2D2 az ajtókhoz meg repülni. Egyszóval freeplay fasza. Mellesleg tényleg a IV epizód, mert ott van a Leila is. -
Kovász #515 nem lehetetlen, bár egy halhatatlanság nem árt pl. a repülős pályákon -
Kovász #514 Miaz, hogy nem kezel? Ha bekapcsolod a vidkari driverében a win-ben, akkor megy mindenütt. -
#513 mind1ik pályán max studs kell...lehetetlen...bár nem:D -
#512 azt valaki meg tudja mondani hog y ajáték miért nem kezel antialisingot? -
#511 Nah, én is végigvittem. Ki kell nyitnom a IV. ajtót is. Akinek sikerült. Mondja meg, pontosan mit csinált. -
#510 Filmbe is jo. ott "kapar" a bottal, aztán eldobja és ott gizdul -
#508 majd meglátod ha láttad az EP2-t akkor tod miről van szó...van Yodának 1 ülése és az lebeg egész gyors:) -
#507 xDDD
ez joh... -
Mihail #506 lótuszülésben nyomja a mester?
-
#505 kivégeztem a 2. epizódot...Yoda nemsemmi fénykardos....jól kűdi, de a legjobb az az ülés amibe lebeg lol -
#504 deh aztis meg lehet csinálni úgy mint a többit?
lehet repülni milennium falconnal? -
#503 A IV. epizód