LEGO Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
öhm....asszem meg kell nyomin 1 gombot és akor továbbmegy..legalábbis a demóba...
Kuss!-magyarázta.
hisztok!
hát ez kemény gém😉
de néha jól esik vele menni....má ott tartottam h lelépünk a nabooról de ekkor hibát észlelt ez a fos...😞((
hát ez kemény gém😉
de néha jól esik vele menni....má ott tartottam h lelépünk a nabooról de ekkor hibát észlelt ez a fos...😞((
Kuss!-magyarázta.
köszi a segítségeket.viszont az autosavét nem értem.én dühömben elkezdtem nyomogatni a billentyûzetet, és beadott egy save panel, de azóta sem találom
Az erõteres kapunál jedikkel simán átugrálhatsz, ha elõtte a kapu két szárnyán lévõ biszbaszt 'átalakítod' lépcsõvé. A gond ott van, hogy a többiek nem nagyon tudnak ott átugrálni. Én is kezdtem kiakadni, de az ötéves kisfiam megtalálta a megoldást: az erõtér túloldalán a földön van két kapcsoló, ráálsz és az erõtér kikapcsol. Hiába, a gyerekek figyelmesebbek... 😊
igen.
F2-vel behozod a 2. playert, ha már nem kell nyomsz egy TaB-ot és Esc gomb majd 'drop out'
tippek:
- az I (i) betût ha akkor nyomod meg, amikor egy npc van meletted, akkor átvált rá, és tudod irányítani (és követ majd) free game módban pedig késõbb használhatod is!
-free game módban pedig az U-O betüvel tudsz karaktereket váltani😊
-az erõteres kapunál meg van 2 'fal' azokat az erõ segítségével (L gomb) átalakíthatod egy platformmá, és könnyebben át tudsz ugrani
-jedivel vagy és ha több ellenfél vesz körül nyomd meg 2x az ugrást (K gomb) majd gyorsan Ütést (j gomb)
-ha minden karakternek vannak speckói:
-jedik "építenek"
-jar-jar binks /majd késõbb General Grievous õre nagyobbat ugranak a többieknél
- a "kisgyerekek" pl. a fiatal anakyn vagy boba fett (gyerekként) ilyen két mini"lift" között tudnak utazni (L gomb, speckó)
-a blasteres karakterek tudnak kötél segítségével magasabb pontokra jutni (speckó gomb)
-R2D2 és a másik társa pedig kissebb szakadékokat tud átrepülni.
nm😊
F2-vel behozod a 2. playert, ha már nem kell nyomsz egy TaB-ot és Esc gomb majd 'drop out'
tippek:
- az I (i) betût ha akkor nyomod meg, amikor egy npc van meletted, akkor átvált rá, és tudod irányítani (és követ majd) free game módban pedig késõbb használhatod is!
-free game módban pedig az U-O betüvel tudsz karaktereket váltani😊
-az erõteres kapunál meg van 2 'fal' azokat az erõ segítségével (L gomb) átalakíthatod egy platformmá, és könnyebben át tudsz ugrani
-jedivel vagy és ha több ellenfél vesz körül nyomd meg 2x az ugrást (K gomb) majd gyorsan Ütést (j gomb)
-ha minden karakternek vannak speckói:
-jedik "építenek"
-jar-jar binks /majd késõbb General Grievous õre nagyobbat ugranak a többieknél
- a "kisgyerekek" pl. a fiatal anakyn vagy boba fett (gyerekként) ilyen két mini"lift" között tudnak utazni (L gomb, speckó)
-a blasteres karakterek tudnak kötél segítségével magasabb pontokra jutni (speckó gomb)
-R2D2 és a másik társa pedig kissebb szakadékokat tud átrepülni.
nm😊
légyszi segítsen vki mert idegbajt kapok. mik az elõre konfigolt gombjai a játéknak? nem az irányításra gondolok, hanem arra hogyan lehet egy és két játékosmód között váltani, illetve, két játékos módról vissza lehet e váltani egyjátékosba, illetve hogyan lehet menteni. meg bármilyen tipp és trükk érdekel a játékkal kapcsolatban ami nem a controllers beállításokban van, mert még az elsõ fejezet elsõ pályáját sem tudom megcsinálni az erõtéres kapunál, és tutira veszem hogy ezzel lesz a gond
hello!
felraktam a gamet, és a cracket. elidítotm a játékot. amikor elkezdem a phantom m.-et már a szöveg után, amikor jön a piros ûrhajó megáll a játék. Szal ki lehet lépni és alt+f4el bezárni. Tud valaki segíteni? Mi lehet a probléma?
felraktam a gamet, és a cracket. elidítotm a játékot. amikor elkezdem a phantom m.-et már a szöveg után, amikor jön a piros ûrhajó megáll a játék. Szal ki lehet lépni és alt+f4el bezárni. Tud valaki segíteni? Mi lehet a probléma?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
LOL
Van hozzá crackfix
Van hozzá crackfix
\"...lámák kíméljenek.\"
nekem valami hülye formátumban van meg a képfájl aszt nem ismeri fe se a Démontúlz, a Klóncédé, és az Alkohol se.
a kiterjesztése B5I
a kiterjesztése B5I
hópihe
Nekem újra lövi a gépet amikor betõltené a pályát ? valakinek valmi 5let😊
Elõre is köszi a segítséget.
AMD 2000mhz,1gbram,GF6600GT,xp sp2
Elõre is köszi a segítséget.
AMD 2000mhz,1gbram,GF6600GT,xp sp2
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Amúgy ott van a helyén az a dll nem tom mé irjas ki
Nahmind1 engem már ez sem érdekel csak az a lényeg megy a gamma !!!
Ezt írja ki : A binkw32 dll. nem található a program újratelepítése megoldhatja a problémát
Ha 1általán az kell hozzá !
a reloaded-es verzió az jó: ITTENVANE
PSN ID.: Beegabor
Az a crackfix nem megy !
Mijen krekkel lehet a hangot megcsinálni ???
na megvan. Ugyebár csak free playben lehet negcsinálni. Pakolj mindent a helyére (fogaskereket is) .A képeden a bal felsõ sarokba lejjeb jön egy platform,ahova Jar jar-ral fel tudsz ugrani, így bejutsz a repcsis terembe. Itt R2D2-vel átrepülsz a mélység felett. A repcsi felett van egy canister(azt is Jar jarral éred el) Meg kint, ha ráugrassz arra a kis kocsira, akkor a kettes játékos átvált valamilyen jedire és kivisz jobbra, itt is ha felugrassz akkor mégegy canister
Bibí nekem olyan a kép a nvidia kártyámon mint azon a képen van !!! Van a kardnak sugara és szebb mint a képen és árnyék is van !!!
<#vigyor2>#vigyor2><#smile>#smile><#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
Nah örül a kukára a fejem mert hülye vaok de mégis hülye létemre is meg tottam csinálni !!!! Hajrá magyarok !!! Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeen !!! Go Go Go kenobi gyere bzíííííí bzíííííí tyúúú tyúúúúú óó ne droidok ááááááááááá
én vagyok az anyád neeeeeeeeeeeee
én vagyok az anyád neeeeeeeeeeeee
<#crazya>#crazya>
Nem kell már semi segg ítség mert meccsináltam <#wink>#wink><#vigyor3>#vigyor3>
Vagyis azt a virtu lemezt
Mit csináljak ? Be kell tenni valahogy azt a "cd-t" ?
igennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Még életemben nem csináltam ilyen daemon toolsosat meg ilyesmit ! töltögetni se sokat töltöttem ekkora játékot
bazmeg..a virtuális lemezen van egy exe..azt másold be a játék mappájába..vagy szedjél le crackfixet hozzá..
Böktem , ott van 1 + meghajtó de nincs benne semmi !
Leszedtem a torrentrõl , daemon tools al elindítottam a telepítõjét , föltelepült , majd el a akarnám indítani de ezt írja ki : No disc inserted please insert the original cd/dvd.
"Milyen cd-n?"
Amikor berakod a daemon tools-ba a fájlt(tudtommal ez megvan),akkor a létrejött virtuális cd meghajtód úgy fog mûködni,mint egy rendes meghajtó-----bökjé má kettõn a sajátgépen lécci
Amikor berakod a daemon tools-ba a fájlt(tudtommal ez megvan),akkor a létrejött virtuális cd meghajtód úgy fog mûködni,mint egy rendes meghajtó-----bökjé má kettõn a sajátgépen lécci
Az van meg amiben van 3 fájl összesen ! (telepítõjében) van 1 bin és 1 cue meg 1 ifo !
MIcsoda ???? Nekem nem is tom melyik verzsön van meg ! Milyen cd-n ??
Nekem az van meg amit a torrentrõl lehet szedni ! Az a 527 megás amiko letöltöd !
Nekem az van meg amit a torrentrõl lehet szedni ! Az a 527 megás amiko letöltöd !