LEGO Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
hát konkrétum nincs, h mi miért történik, csak megtörténik, tehát az eseményt látod, mintha egy hang nélküli filmet néznél 😄 😄

Ramires
Ma kezdtem el játszani a játékot (öcsémel egyszerre) és rosszabbra számitottam. Nem tudja véletlenül valaki, hogy kell elmenteni & kilépni a játékból? :-D

Sztem nem spoileres az episode 3, sõt, az elsõ fele az már a Clone Wars-ban is benne van (tudjátok, az a SW rajzfilm).

\"...lámák kíméljenek.\"

Hát már próbáltam de .... Még csak 7 éves és lány ! Az ugrálós részek húú......

mi lenne ha egyszerre játszanátok vele ? 😊

Úgyhogy mostanság kevésszer van nálam a gép !

Hát igen ! Eléggé ! mivel hogy az édes kistestvéremet alig lehet kivakarni a gép elõl mert mindíg ezt nyomja de szegényke nem halad

McGrady
énse akarom elkezdeni majd május után!

Kuss!-magyarázta.

Seth
Ejj de lassan haladsz...😊

PSN ID.: Beegabor

Csak vicceltem ..........

Nah ! Már csak 1 pálya van ! Az 1. epizód utolsója ! Nagyon tetszik a játék ! Köszönöm .....
-a nagymamámnak
-a testvéreimnek
-a muteromnak
-az internetes haverjaimnak ........<#nevetes1><#nyes><#vigyor3><#vigyor4><#crazya><#circling>

Seth
Szeintem minden ami benne van már rég köztudott....

Akkor majd Május 20dikán elkezdjük😛 THX
EmThor
hát ja...

Stark
mennyetek fel ameddig csak tuttok, majd a LEGO-kat hozd le jedierövel, amibol csinál 1 kisseb kiemelkedést, majd ájjá rá a klónnal és ugrálva próbáld szétlöni a robbo hordót.

hópihe

Az Episode III pályái nagyon spoileresek? Mert nem merjük elkezdeni..😊
Checkerboy
Szasztok láttam h bittorrent fileok vannak hozzá le is töltöttem de az azureus nem tölti le (eddig még semmit sem töltött le semmibõl) mit kell hogyan beállítani h menjen v vmi linket a letöltéshez lécci segítsetek

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

ezzel megy zsírul a hang?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

akyyy
ezt hogy hozod be?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Kandurex
Ááááááááááá..!!! Nagyon kész vagyok. Tetszik ez a játék, könnyed, szórakoztató, szép (LEGO szemmel), ötletes és SW. Engem totál levett a lábamról. 27 éves fejjel jobban bejön ez a játék, mint a nagy névnek számító D3 kieg, vagy bármi mostanában a piacra került játék közzül. Kééész. Annyira zseniálisak a gegek, az erõ kidolgozások, pálya menetek. Totál kellemes élmény. MUST HAVE!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zolo, Mihail: olvassatok vissza

\"...lámák kíméljenek.\"

zolo
Hi all!A 3.epizód 3.küldetésnél miután a hapiból 4 szívet levettem és aztán felugrik egy hegyre ahol nem lehet elérni.Mit kell csinálni?

http://flickr.com/photos/zolika90/

hang mitõl akadozik??

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

akkor meg megvárod míg befejezi a kombóját (asszem 3 ütés), utána meg ugrás+ütés... nem olyan bonyolult

\"...lámák kíméljenek.\"

Stark
jaja én is igycsinálom

hópihe

ezt honnan veszed? csak nála kapcsoltam be hogy hátulról is tudjam ütni.meg az ûrhajónál míg az egyik nyitja a kapukat a másik felugorva elkapja a cuccot.és nem szeretem mikor folytogatják az egyik karakteremet, meg így hamarabb megvolt a pali. 😊

NeoMaN
lol, te 2 játékos módra állítva játszol....

NeoMaN
váltani kell bazzeg. ez a lényeg. mikor folytogatni kezd átváltasz, és amíg folytogatja a másik karaktert addig sebzed....

tudom hogy kell váltani az emberek között és hogy hogyan kell egy vagy kétjátékos módba váltani.DE ha elolvastad volna amit írtam, akkor láthattad volna hogy azt írtam hogy pl a dark maul ha csak egy karival támadom kivédi a csapásait. ezért kell egy másik aki hátbatámadra közben és megsebzi. viszont ha gépin hagyom akkor az csak töketlenkedik

Rash87
Hello all.
Valaki tudna nekem segíteni?
Letöttöttem torrentrõl ezt a verziót:
Lego.Star.Wars.PROPER-RELOADED

Feltelepítettem,utána rá a crack,de nekem a hang kurvára akadozik!!
😞
Valakinek nincs tippje?<#confused>

Glory, Glory Man. United!

bazz, a kétjátékos mód arra van (F2), hogy ketten jáccatok. Ha egyedül nyomod, akkor úgy kell váltani, hogy a társad felé fordulsz, és nyomsz egy i betüt. Csak kicsit figyelni kéne a tutorial szövegre...

A másik: freeplayben szabadon váltogathatsz az emberek között u-val és o-val, szal nem csak 2 adott karival tucc menni

\"...lámák kíméljenek.\"

na mindegy, azért ezen kívül is vannak még irányítási hibái a játéknak, mindenesetre azt kell hogy mondjam az elsõ fejezet végigjátszása után hogy az utóbbi idõk egyik legjobb és legüdítõbb játéka. nagyon kafa.igazán hangulatos és le a kalappal a készítõk fantáziája és ügyessége elõtt.

jól veszem észre hogy bizonyos pályákat csak bizonyos karakterekkel lehet maximumra megcsinálni az ugrás vagy az ajtónyitás miatt?tudni kell hogy mikor melyiket vigye az ember freeplayban. viszont az nem világos hogy mondjuk a dark mault hogy lehet kinyírni egy jedivel ha visszuk artuditut aki mondjuk kellene a végén az extra darabkák megszerzéséhez. két jedivel is csak úgy tudtam kinyírni hogy körbevettem és mindkét kezemmel nyomogattam mindkét karinak a támadást, és akkor az egyiket védte a másikkal meg talált, de nem volt könnyû egyszerre két karit irányítani is.mondjuk elég intelligens a társ, van hogy egymást emelik jedi erõvel, viszont harcban gyenge a gépi játékos és néha le is esik egy szakadékba.viszont ketten nagyon állat lehet vele játszani, kár hogy nincs kivel.és van néhány hely amit csak úgy lehet megcsinálni ha már tudja az ember mi következik. pl a hangárban mikor kinyílik a hangárajtó felemelkedik az ûrhajó és akkor lehet ugrással elérni a spec darabkát, viszont míg a nyitással bíbelõdtem, félrenyomtam és kirepült a hajó tetején álló jedi és lezuhant 😊

nos, a baj csak ezzel az hogy ezzel a módszerrel az a karakter aki eddig az alap player 1 volt és bekonfigoltam gamepadra, átkerül a bal oldalról a jobb oldalra és már billentyûvel kellene irnyítanom. és akárhogy cserélgetem mingig az aktuális karakter marad billentyûkiosztáson. hihetetlenül szarul van ez megoldva. nem tudom mi a baja, de higgyétek el nem én vagyok a hülye. ha nem lenne gémpadom nem izgatna a dolog, mert nem nehéz irányítani, csak ezzel sokkal kevésbé terheli a kezet.na mindegy

Seth
azok kint vannak kiállítva a bisztró elõtt(mögött, oldalt😊)
a két karakter meg szerintem(a sziluettjükbõl kiindulva)két gyerek, talán leia és luke...

és azok az ûrhajók,karakterek amiket páyla végén ha 10 össze gyûjtök azokkal mit lehet csinálni?és mi van a bonusz ajtó mögött és mi a két karakter

Seth
minden pályán össze kell szedni annyi legodarabot, hogy a felsõ kijelzõ beteljen

mi van a bonus ajtó mögött és mit kell csinálni hogy oda bejuthassak?

Stark
Pedig szerintam az a IV epizód😄

hópihe

Stark
Da a klónok rohattsokan voltak és az elég még 3 epizódhoz😄
Különben a LEGOklónoknak(😄) már rohamosztagossisakja van má a III. részben.
És Anakiné mé klónokmentek + stb?😄

hópihe

Serpa
rohamosztagosokat sorozzák, klónokat "tenyésztik".

tigeroo
a nagy francokat😊
a titkos ajtó >> IV epizód..?? áhh namhizsem
a klónokat a 3-ban vetik be utoljára asszem, aztán más lesz más a hadsereg😊
de punker sztem jobban tudja ( sw topic)
Stark
Szeva!
Végigvittem a Gameét, de nem teljeseen mert a IV epizodod nem engedi😄(még).
És arra a következtetésre jutottam, hogy (talán) a klónokból lesznek majd anno a a rohamosztagosok.
Kül mé támadnak meg a Kashyyyk-on a klónok?

hópihe

tigeroo
a #408-as üzit be kellene tenni FAQ-nak😊)
NeoMaN
F2-vel behozod a 2. playert, ha már nem kell nyomsz egy TaB-ot és Esc gomb majd 'drop out'
#408!!

Panzerfaust
Megnyomod tab oszt a menübe drop out

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

vki le tudja nekem PONTOSAN ÍRNI hogy hogyan kell két játékosról visszaváltani egy játékos módba, mert mindjárt törlöm a gecibe ezt a játékot, bármennyire is tetszik.váltani az emberkék között tudok, de ha ezt EGYSZER IS MEGTESZEM,már nem tudok visszamenni egyjátékos módba, így egyszerre a két figurával kellene mozognom mert csak addig engedi a mozgást amíg mindkettõ látszik. párszor vhogy sikerült visszaváltanom egyjátékos módba, de akkor meg a P1 P2 irányítás változott, mert felcserélõdtek a karakterek sorrendje. és én gémpaddal akarom játszani, ha már megvan.és miért van az hogy minden elindításkor be kell állítani a videót, soundot, de érdekes módon van olyan beállítás amit megjegyez, van amit meg nem.a törés hibája lenne? ez a verzió van meg:
Release Info: Û
ÜÜÜÛÜÜÜÜ Ü²Ü ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÛÜ Ü
Û ß
Û
Û GAME NAME: LEGO Star Wars
Û
Û COMPANY: Eidos
Û
Û RELEASE DATE: March 2005
Û
Û PROTECTION: Securom
Û
² CD COUNT: 1 CD(S)
²
Û IMAGE TYPE: .B5I
Û
Û SUPPLIER: Team CloneCD

tigeroo
"Unlock Superkit And Mystery Diner Door
Unlock the superkit (the Tantive IV model outside Dexter's Diner) by filling the Jedi bar while playing. This incidentally unlocks access to the mystery door.

Filling the Jedi bar is not a simple function of money, but also in grabbing all the pre-staged LEGO studs in each mission. Dying in a stage will reduce the Jedi bar (although once the bar is at maximum and pulsing, it cannot diminish).

In vehicular missions (particularly the pod race), the player needs to smash and destroy all the destructable objects to gain money. The invulnerability cheat ($1,000,000 in the shop) can help you get a full Jedi bar in most of the non-vehicular stages."
a kérdõjeles ajtóhoz mi kell, hogy kinyiljon (ami a 3. epizód után van)? pénz? vagy ki kell rakni azt a 17 darabból álló hajót?

\"...lámák kíméljenek.\"

McGrady
lál....az a gáz h túl könnyû gém...

Kuss!-magyarázta.

tigeroo
ja nekem még 80K és megveszem az utolsó megvehetõ karit (darth sidious) van még 2, akit nem tok megvenni (egyik sztem a pit droid..)