1063
-
RTW #583 Valaki ismeri a Jedi Academyt?? -
steweee #582 ugrálni kell, két jedivel is meg lehet csinálni.free módban kell csak a droid. egyébként van már vkinek 10%-os mentése? érdekelne a titkos pálya. és a kocsmán kívül épülgető járműveknek van vmi jelentőségük vagy csak nézegetés célját szolgálják? lehet vmit kezdeni velük ha teljesen készen vannak? -
#581 Nem tudok konkrétumot mert nem jártam még ott az elsőt most viszem a többi kettőt fejeztem be.
Mindenképpen normál módban meg kell tudni oldani. A free mód arra jó, hogy a 10 rejtett cuccot és a pénzt megszerezd. Pl. az EP1 első részén van pár olyan rész ahova csak R2D2 tud bemenni ezt csak free módban megy viszont normál módban is meg kell tudnod csinálni először csak azután jöhet a free.
Ismét mondom rendes módban meg kell tudni csinálni! -
HerrKiss #580 Bocsi, nem akarok elégedetlenkedni, esetleg a konkrét megoldást megtudhatnám? Ha mondjuk free módban visszamegyek, és R2D2-vel odamegyek, belépek a konzolba, és utána visszalépek történet-módba, amit megváltoztattam Free módban, az úgy marad??? -
#579 Valami mást kell csinálni.
Ha olyan hely van amit nem tudsz az éppen elérhető karakterekkel elérni akkor free módban kell visszamenni mert sokszor ott van értékes darabka. Amúgy végig lehet vinni az adott karakterekkel csak biztos ügyeskedni kell. -
HerrKiss #578 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Megakadtam! Tiszta ciki ebben a rém bonyolult játékban, főleg ennyire az elején, de. Az Ep. I. - Darth Maul pályán vagyok. A droidokat leverem a visszapasszolt lézerrel, aztán az erővel visszadobom DM-nek azt a repülőgép-hajtóművet is háromszor. Elfogynak a szívei, akkor elfut. Ugrálunk felfele ilyen platformokon, az erővel kihúzgálom a falból, ami magától nem lóg ki, eljutunk egy placcra, ahol DM szemben van, néhány ilyen kör alakú platformmal odébb. A levegőben áll néhány ilyen kör alakú akármi a semmi tetején, de átugrani sajna nem tudtam Qui-Gon-nal (lehet, hogy csak béna vagyok?). DM csak áll, semmit nem csinál. Vár ránk. De nem tudom mit kéne csinálni. Jobbról és balról van olyan csatlakozó, amibe R2D2 be tudna csatlakozni, de ő nem jött velünk. Hogy tudom előhívni??? Vagy valami mást kell csinálni?
Légyszi HELP!!! -
Narancs89 #577 a 3 is benne van
de olyan kevés..
szóval nyugottan végig lehet tolni
az van benne amit 1értelműen lehet tudni a trailerből.. -
TommoT #576 GamePro legfrisebb szám: "A játékba beletették az Episode I, II, sőt III történetét is." Most akkor nemtudom ki téved. Valaki aki játszik vele mondja már meg kérjükszépen.
(Szerintetek milyen büntetést kell fizetnem majd, mert az újságból közzétettem egy jogvédett mondatot? ) -
#575 Az #529-esben van egy felirat:
A New Hope
De ez a hatodik rész angol címe volt. -
TommoT #574 Amúgy szerintem vicces is lehet a játék, én jókat röhögök a képeken. Tök aranyosak. -
TommoT #573 Az első kettő van benne részletesen és a 3. részből is elég sok minden, tehát ha már most meg akarod tudni mi lesz benne, akkor játszd végig, ha jobban érdekel a film, akkor utána. Én valszeg végig fogom tolni. Ha meglesz. :-) (Legalábbis ezt olvastam róla.) -
#572 Csá!
Ebben a játékban végig kell játszani mind a hat részt? -
Narancs89 #571 talán 5600ashoz -
TommoT #570 Radeon 9600 az melyik geforce-hoz hasonlítható?
-
#569 Nekem 1,6-os gépem van és tökéletesen fut a game minden maxon persze van 1 giga ramom és Radeon 9600. -
TommoT #568 -
#567 döczögnie:DDDD -
TommoT #566 Mi muszály? -
#565 most akkó muszály neki vagy nem?
-
TommoT #564 De kösz a helpet. Mostmár bizakodok egy kicsit. :) -
TommoT #563 Döcögni? Azthittem nem fog akadozni. (Ezt csak azért, hogy kicsit pirosodjon az arcod ) -
#562 muszály eldöcögnie azon a gépen, külömben most mennénk ablakokat törni -
TommoT #561 Vazze, az a 2 topic olyan sok?
Amúgy meg akkor hogyan oldjam meg? Mert ahol láttam a gépigényeket szerintem ott túl sokat írtak. -
#560 te ezt mindenhova benyögöd?:DDD -
TommoT #559 Nézd meg a beállításokban! -
#558 Hát valami gombot kell nyomni pluszban, nem elég az "előre" gomb, csak most nem emlékszem pontosan, hogy melyiket. -
Tigerson #557 ugrógomb?
én csak gyorsító gombot szoktam nyomni
mindig csak a keskeny útig jutok el, amin elég nehéz gyorsan menni. -
TommoT #556 Ha ez igaz, akkor aki az egyik számítógépes újságba azt írta, hogy 1800Mhz minimum proci igény, akkor az nagyon eltévedhetett. -
Narancs89 #555 1024 nax simán -
TommoT #554 Hali!
Ennek a játéknak is a gépigénye érdekelne. Nemtudjátok mekkora?
Gépem: 1700 MHz, 512 ram, fx 5700
Szerintetek így milyen felbontásban és grafikai minőségben futna?
Üdv,
1 új tag --> TommoT -
#553 Minden pályán össze kell szedni annyi pénzt hogy felül kigyűljön az a mutató. -
#552 Mit nem értesz? Sietni kell, és nyomva kell tartani az ugrógombot asszem -
#551 Na megvan...
Kijátszottam mind a 3 részt
Megvettem minden karaktert+ilyeneket..
De még mindig nincs meg a bónusz pályarész. -
Tigerson #550 hello
hogy kell megcsinálni az Episode I 4. részét, amikor fogatversenyezni kell?
vki segítséget írjon! -
Verseghy #549 Minikiteket és a pénzeket ki kell gyüjteni akkor nyilik meg. -
#548 hi! végigvittem az epizódokat,de a kérdőjeles kapu nem nyílik... vki küldene egy végigjátszást? -
#547 Sziasztok!!
Már eléggé a vége fele járok a game-nek..de most problémám akadt..
Ugyanis egy résznél állandóan fagy..
De eddig tökéletes volt..
És csak ez a game fagy..
Valaki tudna segíteni?? -
#546 köszi! mivel amugy is tudok elég sokat a történetböl elkezdem:)meg az episodok ugyis rövidek. a képekre meg nem fogok teljesen emlékezni 1 honap mulva sztem:) -
Davidsned #545 Jah, csak nagyvonalakban mutatja be és persze eléggé lebutítva :) -
Davidsned #544 GeneralsHungary-nek.