LEGO Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...lámák kíméljenek.\"
-a nagymamámnak
-a testvéreimnek
-a muteromnak
-az internetes haverjaimnak ........<#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor4>#vigyor4><#crazya>#crazya><#circling>#circling>
hópihe
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"...lámák kíméljenek.\"
http://flickr.com/photos/zolika90/
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
\"...lámák kíméljenek.\"
Valaki tudna nekem segíteni?
Letöttöttem torrentrõl ezt a verziót:
Lego.Star.Wars.PROPER-RELOADED
Feltelepítettem,utána rá a crack,de nekem a hang kurvára akadozik!!
😞
Valakinek nincs tippje?<#confused>#confused>
Glory, Glory Man. United!
A másik: freeplayben szabadon váltogathatsz az emberek között u-val és o-val, szal nem csak 2 adott karival tucc menni
\"...lámák kíméljenek.\"
jól veszem észre hogy bizonyos pályákat csak bizonyos karakterekkel lehet maximumra megcsinálni az ugrás vagy az ajtónyitás miatt?tudni kell hogy mikor melyiket vigye az ember freeplayban. viszont az nem világos hogy mondjuk a dark mault hogy lehet kinyírni egy jedivel ha visszuk artuditut aki mondjuk kellene a végén az extra darabkák megszerzéséhez. két jedivel is csak úgy tudtam kinyírni hogy körbevettem és mindkét kezemmel nyomogattam mindkét karinak a támadást, és akkor az egyiket védte a másikkal meg talált, de nem volt könnyû egyszerre két karit irányítani is.mondjuk elég intelligens a társ, van hogy egymást emelik jedi erõvel, viszont harcban gyenge a gépi játékos és néha le is esik egy szakadékba.viszont ketten nagyon állat lehet vele játszani, kár hogy nincs kivel.és van néhány hely amit csak úgy lehet megcsinálni ha már tudja az ember mi következik. pl a hangárban mikor kinyílik a hangárajtó felemelkedik az ûrhajó és akkor lehet ugrással elérni a spec darabkát, viszont míg a nyitással bíbelõdtem, félrenyomtam és kirepült a hajó tetején álló jedi és lezuhant 😊
a két karakter meg szerintem(a sziluettjükbõl kiindulva)két gyerek, talán leia és luke...
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
Különben a LEGOklónoknak(😄) már rohamosztagossisakja van má a III. részben.
És Anakiné mé klónokmentek + stb?😄
hópihe
a titkos ajtó >> IV epizód..?? áhh namhizsem
a klónokat a 3-ban vetik be utoljára asszem, aztán más lesz más a hadsereg😊
de punker sztem jobban tudja ( sw topic)
Végigvittem a Gameét, de nem teljeseen mert a IV epizodod nem engedi😄(még).
És arra a következtetésre jutottam, hogy (talán) a klónokból lesznek majd anno a a rohamosztagosok.
Kül mé támadnak meg a Kashyyyk-on a klónok?
hópihe
#408!!
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Release Info: Û
ÜÜÜÛÜÜÜÜ Ü²Ü ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÛÜ Ü
Û ß
Û
Û GAME NAME: LEGO Star Wars
Û
Û COMPANY: Eidos
Û
Û RELEASE DATE: March 2005
Û
Û PROTECTION: Securom
Û
² CD COUNT: 1 CD(S)
²
Û IMAGE TYPE: .B5I
Û
Û SUPPLIER: Team CloneCD
Unlock the superkit (the Tantive IV model outside Dexter's Diner) by filling the Jedi bar while playing. This incidentally unlocks access to the mystery door.
Filling the Jedi bar is not a simple function of money, but also in grabbing all the pre-staged LEGO studs in each mission. Dying in a stage will reduce the Jedi bar (although once the bar is at maximum and pulsing, it cannot diminish).
In vehicular missions (particularly the pod race), the player needs to smash and destroy all the destructable objects to gain money. The invulnerability cheat ($1,000,000 in the shop) can help you get a full Jedi bar in most of the non-vehicular stages."
\"...lámák kíméljenek.\"