1063
  • Christian
    ha átmentél a hídon, és ott összeraktad a kockát, én ott azt csináltam, hogy a pisztolyos muksival ugráltam a kockán, és megpróbáltam kilőni az ellenség mellett lévő bombát. Ezáltal leesik még több kis kocka, és fellehet jutni oda:)
  • Evin
    Hogy jutok át Darth Maulhoz, a felemelt hídnál?
  • Culram #621
    A fém tábornokot hogy a fenébe kell kinyírni mert leütök rajta pár szivecskét, de aztán felugrik valahova ott meg már nem érem el. Ez számszerint a második elugrása. Az erővel összerakok valami kis kockát, de utána már semmit sem tudok csinálni.
  • Culram #620
    A *.max általában 3d studio max kiterjesztés. hol találtad? Vagy linkeld be plz
  • spongya
    Helló! Találtam az interneten két fájlt. egy legostarwars.max és egy legostarwars.cbs nevű fájlt. talán mentések lehetnek, de nem tudom hogy hova kellene ezeket bemásolni. Valaki tudja?
  • Sland
    ( nem szint)
  • Sland
    de van csak nem találtad meg. nekem már csak 2 pálya kell...
  • Christian
    de ez az, hogy ott nincs annyi pénz a kashyyykon, hogy meglegyen az összes pénz
  • Sland
    Nincs kód csak a pénzt kell összegyűjteni.
  • Christian
    Najó, inkább átviszem ujra, és megszerzem a cuccokat:) A free playban csak egy embert lehet kiválasztani? A többit automatikusan adja?
    A 3. epizódban, a Kashyyy pályán nemtalálom a 10. minikitet. Nincs valahova jól elrejtve? Meg ugyanezen összeszedtem az összes pénzt, amit láttam, még a bokrokból is, de így is csak a felét tudtam megszerezni, mint amennyi szükséges(30 000). Nem tud valaki adni erre egy tippet?
  • Christian
    ??
    Nem írja senki sem hogy lenne, csak keresik.
  • Sland
    Olvass vissza!
  • Christian
    mi az utolsó (kérdőjeles) pályának a kódja? Valahogy el lehet érni?
  • Duddits
    Azta! Már két hete gönt van!

Nem mondanátok, meg, hogy hova rakja a mentésekek a játék???
  • Tanár Úr
    Üdv !

Töltsétek a magyarosítást:
    http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=letoltes&betu=L
  • Sland
    ööö. nemtom. szerintem semmire. de a pénz az használható.
  • Christian
    Na sikerült, megöltem. Ez a jedi-s pálya nagy királyság volt, meg a repülős is, mikor rombolók körül kellett cirkálni. Mire jó, hogyha megveszem a karaktereket? És az egyéb cuccok(pl bajusz...) mire használhatóak?
    A pályák után felépitett járműveket/repülőket lehet használni?
  • Christian
    sztem már a végén van, van kb 10 élete, abból márcsak 3 maradt. Mindig felemel erővel, eztán elejt(valamit ír a force-ról). Ütöm vágom, de semmi. A szöveget most nemtom leírni, majd csak délután.
  • McGrady
    hm....én gyaktam aztán egyszer csak meghalt...mit ír a szöveg?
  • Duddits
    Hol találom a mentéseket??
  • Christian
    hogykell megölni dárt mault? három élete van, de bármennyit ütöm, nemmegy lejjebb. De kiír valami szöveget angolul.
  • teszt345
    Kozben mar sikerult Neki, ugyhogy koszonet, nem aktualis mar....
  • teszt345
    A 3.resz 3. palyan (Grievous tabornok azthiszem a palya cime) mi a megoldas? Leirna esetleg valaki, lenne olyan? De reszletesen, hogy el tudjam magyarazni a fiamnak.. :) koszonet
  • HerrKiss
    Túljutottam a Darth Maul pályán, csak kicsit jobban oda kellett figyelnem az ugrásra, és már át is jutottam. Isten ez a játék, számomra tuti az év játéka :-)
    Csak az a baj, hogy kicsit rövidek az epizódok. Tegnap a II. epizódot is majdnem végig nyomtam, csak a Jedi csata pályán nem találtam meg egy rohadt kis robotot, aztán menni kellett fürdetni a gyereket...
    De ezt a gamét végignyomom, az tuti...
  • steweee
    gamecopyn már fenn vannak a code-ok, de 100%-os savét nem találtam.vki dobjon már fel vhová, még meg szeretném nézni az uccsó pályát aztán uninstall. van még sok más is, de mivel nagyon jó játék volt, azért kíváncsi vagyok törlés előtt. gondolom nem csak én
  • Duddits
    Hellósztok!

Megtudjátok mondani, hogy hova rakja a mentéseket a játék?
  • GeneralsHungary
    Rajongói oldal elvileg lenne, csak kérek rá jelentkezőket akik szerkesztenék. .hu-s domain meg minden meg lenne oldva.
  • ttibi
    néha olyan idétlenől van megcsinálva a pálya, pl: 2-ep asszem 2 pályánál 10-ből 9 megvolt(abbol a repülős izéből) és 7-8x nekimentem a pályának és nem találtam a 10.-et mikor véletlenől a pálya elején beragat a "hátra menet" gomb és elment, na ott volt a 10. ha nem ragad be még most is ott szarakodnék!
  • ttibi
    nem rakom sehova a mentésem mindenki csinálja meg maga!
  • ttibi
    én csak a pénzt gyülytőtem őssze, a "repulő darabokból" még kel 1-2 DB.
    darth vaderrel nyomulhatsz a IV epizodban!
  • Somogyi Bence
    Hahó!
    Tehát mindent össze kell gyűjteni a negyedik ajtóhoz?
    Még azt az izét is amiből 10 van minden pályán, és mindent meg is kell venni a boltból?
    Ugyanis végig vittem az Episode 1,2,3-at és nem tom micsináljak!
    Jas és a Darth Vaderrel is csak a bónusz oűpálya után lehet lenni?
    Mert a 3 episode után még Nem!
  • Sland
    Savegamet nem tudsz felrakni?
  • ttibi
    végigvitem a gamet nagyon jó volt, azt hittem a IV rész hosszabb lesz:(
    nem tugya valaki csinálni fogják a V és a VI ep-et is?
  • Narancs89
    van 1 olyan menüpont dexters dinnernél h code
    vagy vmi iesmi
    oda gépeld be ezt a kódot amit itt kaptál
    kapsz érte vmit;)
  • Sland

Wenn ihr die Demo des Spiels durchspielt erhaltet ihr den Code A725X4. Diesen könnt ihr in der Vollversion für einen Bonus benutzen!

Ez mit jelent? A LSW vel kapcsolatos és itt találtam.
  • Sland
    van walakinek egy 100% os savegameje vagy le lehet -e tölteni valahonnan?
    Mar kész a három episode és 4 mikit megvann fullra ( 4*10) és pénzből 5, csak nincs túl sok kedvem szarakodni. A maradék 2 szereplőt az utolsó pályán lehet megkapni, ugye? fan site vagy valami van? A google nem segített... :-(
  • Random work
    A bill-el t megad is tudsz váltani :) ezzel szenvedtem én is, de van rá config! Ezért amikor aki kell arra váltasz. Az első pályán amúgy nincs meg egy stuff csak 9. :(
  • Somogyi Bence
    Hi all!
    Az utolsó ajtóhoz csak akkor lehet menni ha minden 100%-ra megvanÍ?
    Mellesleg én most a Darth Vader nevű pályán tartok ahol ott ugrál a még Anakin Skywalker meg Obi-Van!
    Itt egy picit elakadtunk mert qrva nehéz ott össze vissza ugrálni, főleg én az öcsémmel is nyomom aki 6 éves éas jó párszor elcseszi
    Ja é sze a Darth Vaderes az utcsó pálya?
  • steweee
    freeplayben másnak is csinálja azt hogy mondjuk viszek egy jedit meg mondjuk artut egy pár ajtó kinyitásához, és mikor olyan helyszínre érkezek ahol mondjuk ugrani kellene akkor artu helyébe megjelenik jar-jar.de sajnos vissza már nem érvényes a dolog, most a legnagyobb szivacs mikor 1ep 1 pálya az erőteres szobában két anakinom "keletkezett"ez tuti hogy bug, van már rá peccs?
  • Random work
    nekem kettő kész, de nem tudtam velük semmit se kezdeni