1063
  • [18th RCT]Chaos
    http://boards.ign.com/LEGO_Star_Wars/b7888/85578161/?4

Kb. erről beszélek én is.

Ki hogy csinálta így meg 100%-ra?

Üdv!
  • [18th RCT]Chaos
    Hali!

No ahol elakadtam, és NAGYON nagy bug vagy mi ez:
    Episode 1, 5. rész, ahol a végén a hangárban van 3 hajó. Mivel free playben játszok, nincsennek pilóták sem, és nem tudom, hol kell kimenni a szintről!

Már megvan mind a 10 henger és a 100% stud (pénz is). Valakinek 5let?

Üdv!
  • Davidsned
    Akkor most minda 2-ben?
  • Davidsned
    Rendben van, nem is mondtam én mást, nemde?
  • CéZé
    Hasszas keresgélés (2mp) után megvan a mentett állás :)
    "LEGO Star Wars Game" itt van egy "lsw_0" ilyen mappa, ebben ez a két fájl : CODE.BIN - LSW.BIN.
    Na ebben van a mentés :)
  • Seth
    Már nemegyszer le lett írva hogy akkor kapod meg a 4. epizódot, ha minden pályán telirakod azt a felső csíkot, nempedig akkor ha a 10 darabost összeszeded..
  • Davidsned
    Pff, nah ezt én se találtam:(( Nem tudja valaki véletlenül???
    Amúgy akkor most 100-as vagy nem? Csak azért mert csak 100%-on kapod meg a bónusz 4. ep-et.
  • Sland
    Szeretnék segíteni mindazoknak akik kérték a savegamet. Egyrészt nem 100% csak majdnem de ? megvan és kész is.
    na szal addig nem tudom elküldeni a savegamet amíg nem találom meg. Nekem Autosavera van beállítva és fingom nincs hogy hova mentett.
    ha vki megmondja elküldöm akár 10000000000 embernek is.
    na jó azé annyinak nem... :D
  • Davidsned
    Nah most már kicsit ideges lettem. Valaki külgye el azt a 100-as mentést!!
    Mi a szarért van az h az utolsó darab alkatrészt egyik pályán se tudom megszerezni???
  • Davidsned
    Hm, küldjél akkor pls a [email protected]! Thx!
    Nem kell legalább vesződnöm:))
  • ponty1
    Írd be a windows keresőbe azt a nevet amin mentettél !
  • Sland
    Azért mert nem tudom hogy hova ment a játék. nem találom a mentésem.
    ha megmondaná valaki hogy hova menti, akkor el is küldeném...
  • Rolesz
    Sland,miért nem küldöd a mentést??
  • tigeroo
    először lődd szét a lézereket, majd a kis "akváriumokat"..
  • bazza
    hogy a pecsába lehet az megcsinálni, amikor körbe kell lőni egy kurva gömböt a II epizódban? Mindig letelik az időm!
  • Sland
    hova ment a game?
  • Rolesz
    Valaki aki tud kérem küldjön 100% mentést!
    ide: [email protected]
  • Sland
    ja és remélem még lesz kiegészítője mivel azt írta ki hogy még lesz folytatás..
  • Sland
    Küldök mentést ha kell valakinek...
  • Sland
    100% a game
  • tigeroo
    ..hanem egy nap ^^,
  • Anthony001
    Hát azért nem egy hétvége....
  • Istencsászár
    megvenni nemérdemes annyit nemér de 1szer végigtolni egy hétvégén mx.
  • Istencsászár
    igen, holnap go bolt és veszel egy videókártyát amit játékra szántak mer gef2 mxel sokra nemmeész manapság
    -sehogy nemfog vele menni a direktx 8 teljes hiánya miatt
  • gerx
    hi valaki tudna segíteni ASUS Geforce 2 MX400 64mb videókártyám van és nem indul el mert valami pixel shader 1.1 versíot kér vlaki tudni segíteni?
  • Tom Tom
    Nektek bejön a játék?Érdemes megvenni?
  • Duddits
    Nem, havernak se megy. De ha valakinek elindul, írja már le hogyan.
  • matyi08
    elmegy a játék Nvidia GeForce 4 MX440-es videókarin?
  • McGrady
    hm...nemtom hova rakja a mentéseket ha van hely a vinyódon akkor esetleg próbálkozz azzal h a lego_data mappát kimásolod és az új gémbe beilleszted...talán abba rakja a mentéseket
  • spongya
    Végre kijártam. A ? nem nagy cucc, de azt írja a végén hogy lesz folytatás.
  • mardal
    Hy!
    Látom ide már nagyon senki sem ír.Pedig jó lett volna megtudni honnan tudom a mentéseket kimenteni mert már majdnem végigvittem.
  • mardal
    Hy!
    A gépen a játék hova rakja a mentést mert újra fel kell tennem és nem szeretném újra kezdeni.Tudna valaki segíteni ebben?THX.
  • Evin
    Kösz
  • spongya
    Bocs!!!
  • Seth
    ez ps2-es mentés teee
  • spongya
    Itt találtam a linket: http://www.gamefaqs.com/console/ps2/save/924063.html , de nem biztos hogy save game
  • Christian
    Valakinek nincs meg az a zenerész, ami 2x is volt a gámában, mikor felemelted a székeket, és elkezdett zenélni? Az nagyon f*sz* volt De az első epizód kantinjában is lelehet játszani a zenegépben.
  • Christian
    De én a lámpákat is szétvertem pedig
    A robot gyárban van egy rész, ahol van három...tartály, és a színekkel kell valamit csinálni. Ottvan egy minikit is. Azt hogykell ügyeskedni, mert nemjöttem rá
  • Panzerfaust
    Én ezt a pályát ötször vittem végig mire rájöttem, hogy halhatatlansággal, és a kis lámpák szétverésével, amiket föl lehet kapcsolni de nincs haása, 50ezret is össze lehet gyüjteni. Képzelheted csak ez hiányzott.
  • Culram #624
    Én is próbálgattam, de nem találtam el a bombát. Nem akar irányba állni. Aéert idegesítő hogy néha kivitelezhetetlen problémákat kell megoldani.

A felemelt hídnál, mikor kis droidok lövöldöznek? Na az úgy van hogy előveszed fény kardodat és mikor a droid lövés közel van hozzád megnyomod a attck gombot (nekem J). Akkor az a droid sérül aki kilőtte a lasert (ha jól csinálod). Aztén a tüskés vörösfejűkém el kezdd robbanó hordókat dobálni rád. Ezek jobb és baloldalról jönnek. Az erő használatával visszadobhatod rája. Aztán ha lemegy az ereje, akkor elmenekül vagy megy tovább. Aztán összerakod a hidat.