LEGO Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Döcögni? Azthittem nem fog akadozni. <#idiota> (Ezt csak azért, hogy kicsit pirosodjon az arcod <#vigyor>)

TommoT

tigeroo
muszály eldöcögnie azon a gépen, külömben most mennénk ablakokat törni <#wilting>
Vazze, az a 2 topic olyan sok?<#hehe>
Amúgy meg akkor hogyan oldjam meg? Mert ahol láttam a gépigényeket szerintem ott túl sokat írtak. <#wow2>

TommoT

tigeroo
te ezt mindenhova benyögöd?:DDD
Nézd meg a beállításokban! <#vigyor>

TommoT

DarkJedi
Hát valami gombot kell nyomni pluszban, nem elég az "elõre" gomb, csak most nem emlékszem pontosan, hogy melyiket.

ugrógomb?

én csak gyorsító gombot szoktam nyomni

mindig csak a keskeny útig jutok el, amin elég nehéz gyorsan menni.

Ha ez igaz, akkor aki az egyik számítógépes újságba azt írta, hogy 1800Mhz minimum proci igény, akkor az nagyon eltévedhetett. <#hehe>

TommoT

1024 nax simán

Hali!

Ennek a játéknak is a gépigénye érdekelne. Nemtudjátok mekkora?
Gépem: 1700 MHz, 512 ram, fx 5700
Szerintetek így milyen felbontásban és grafikai minõségben futna?

Üdv,

1 új tag --> TommoT <#ravasz1>

TommoT

DarkJedi
Minden pályán össze kell szedni annyi pénzt hogy felül kigyûljön az a mutató.

DarkJedi
Mit nem értesz? Sietni kell, és nyomva kell tartani az ugrógombot asszem

Anthony001
Na megvan...
Kijátszottam mind a 3 részt
Megvettem minden karaktert+ilyeneket..
De még mindig nincs meg a bónusz pályarész.

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

hello

hogy kell megcsinálni az Episode I 4. részét, amikor fogatversenyezni kell?

vki segítséget írjon!

Minikiteket és a pénzeket ki kell gyüjteni akkor nyilik meg.
Vanek
hi! végigvittem az epizódokat,de a kérdõjeles kapu nem nyílik... vki küldene egy végigjátszást?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Anthony001
Sziasztok!!

Már eléggé a vége fele járok a game-nek..de most problémám akadt..
Ugyanis egy résznél állandóan fagy..
De eddig tökéletes volt..
És csak ez a game fagy..
Valaki tudna segíteni??

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Rage47
köszi! mivel amugy is tudok elég sokat a történetböl elkezdem:)meg az episodok ugyis rövidek. a képekre meg nem fogok teljesen emlékezni 1 honap mulva sztem:)
Jah, csak nagyvonalakban mutatja be és persze eléggé lebutítva :)

\"Hard to see, the dark side is.\"

GeneralsHungary-nek.

Thx, sikerült! Végig is értem a játékon:)

Seth
Szerintem meg amit megmutat , azt mind tudni lehet már..

PSN ID.: Beegabor

Random_
Annyira árulja el amennyire az elsõt és a másodikat értelemszerûen.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Stark
tljesen másként mondja el mint a film. szerintem

hópihe

BBird
Érdekes lenne, ha nem mondana el semmit a filmbõl... mivel ugyebár követnie kell a filmeket. :-)
Én várnék vele, hiszen már csak 1hónap. Az erõ veled van, hidd el! :-)
Rage47
Hi! sztetek elkezdjem az episode 3-at?:) nem árul el sokat a filmböl?ti végignyomtátok?
GeneralsHungary
Ugorj hátra és lõjj. Sokat szórakozol sikerülni fog.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Pls, valaki mondja már meg...

Heh, én darálom csak a pályákat, az összes szar összegyûjtéséhez nincs türelmem.
A III. epizódban a grieviusos résznél, amikor felugrik egy sziklára, ami elég magasan van, hogy kell utánaugrani?

Anfara
Szevasztok lenne egy olyan kérdésem hogy az episode 1-ben az utolsó alkatrészt hogy lehet felvenni ami ott van a hajónál ott ahol be kell szálni a droid szállítóba??? na csak ennyi lenne!!!

Az Erõ legyen veled!

Seth
Azt kell kirakni hogy LEGO és pénzesõ lesz a jutalmad ( nem mintha ekkor már annyira kellene)

PSN ID.: Beegabor

GeneralsHungary
Savet nem küldök! Juss el te us addig.

alpha milyen betûket kell kirakni a végén. Sárga, Kék, Zöld, Piros legókból?

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

alph4
Én is kijártam már rég teljesen FULL-ra! <#hehe> :))

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

McGrady
plz küldj savet

Kuss!-magyarázta.

GeneralsHungary

Na, mim van nekem? :D
Mindhárom Epizód 100% pénz + alkatrész.
Nah, ezt rejti a titkos "?"-es ajtó.
Szval nem lehetetlen.
Mellesleg csak egy pályáról van szó. De az kárpótol legalább mindenért.

na végre nekem is megvan a game, nagyon kira lett.

néhol kicsit logikainak tûnik, de a Jedi képességek használata fantasztikus

GeneralsHungary
Mi ez a punnyadás ma? Episode 2 is 100%

GeneralsHungary
Na most freeplayt tolom, nekem most az I Epizód 100% cash + mini kit
II III Epizódnak kb fele fele.
Szval most van olyan 50% profilom. :) Kiv vagyok arra a 4. ajtóra!

McGrady
nekem is jó lenne száz százalékos mentés

Kuss!-magyarázta.

McGrady
hja...asszem azt fogom csinálni h mindig végigmegyek vmi könnyû pályán és összeszedem a studsot...azt majd kigyûlik lol

Kuss!-magyarázta.

tigeroo
nemtom, mért neked van 100%-os mentés hozzá?:DD
ide vele xD
GeneralsHungary
SAVE gameket hova teszi a játék?

alph4
Mé azt nem mond hogy nem ér meg neked 200Ft-ot ez a game? <#alien>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

ttibi
én végigtoltam, most csinálom a freeplay az 1. ep- 100% kész most kezdem a 2 ep-odot!
én áttálitotam a control billentyü leosztást igy már kõnnyü volt nyomni!

Hello!

Honnan tudom leszedni a gamet?

Leszedtem DC++-ról, de telepítés közben hibát jelzett<#unalmas><#confused>

PLZ, vki egy linket (ftp vagy warez), lehetõleg ingyenes legyen<#vigyor3>

ami azt illeti maradtak benne irányítási hibák sztem. bár lehet ezt egy késõbbi peccs orvosolja.arra már rájöttem hogy úgy érdemes hogy a player 2nek állítom be a gamepadot és a p1 a billentyû. mert a második karakter elsõ behívása után változik a sorrend, és onnantól kezdve a p2 kiosztásával lehet a fõkaraktert mozgatni, illetve ha váltasz is másikra marad az irányítás.érdekes, meg lehetett volna jobban is csinálni, na mindegy. a legnagyobb hiba az, hogy az erõ használata közben elõszeretettel elrakja a kardot, ami csata közben nem éppen elõnyös. épp ilyen elõnytelen az is hogy nem külön billentyûn van a csapás és a védekezés.így soxor nem azt csinálja amit szeretne az ember.úgy aztán igazán jól kontrollált csatákat lehetne vívni, bár sanda gyanúm hogy direkt csinálták így hogy legyen benne némi kihívás, még így is könnyû.a csapattársak eléggé ügyifogyik a harcban, viszont másik emberjátékossal valószínûleg nagyon könnyû.de mindezeket feledteti az a fantasztikus játékélmény amit ez a játék jelent. a második epizód elején mikor a padlót megfelelõen benyomogatva elindul a diszkózene, az vmi fantasztikus!!

PTW
hiába kapcsolom be, a lego nem érzékeli. nem csak nálam

GeneralsHungary
Hát én freeplayt toltam 2 pályát is teljesítettem zsinórban 100% . Meg kell venni a detektort azt látod hol van még alkatrész, meg minden szar pénzt be kell gyûjteni. És Freeplayben kapsz egy halom karaktert. JarJarral ugrasz, Yoda vagy Darth Maul harcra jó meg pénzt kiszedni, 3PO meg R2D2 az ajtókhoz meg repülni. Egyszóval freeplay fasza. Mellesleg tényleg a IV epizód, mert ott van a Leila is.

nem lehetetlen, bár egy halhatatlanság nem árt pl. a repülõs pályákon<#nyes>

\"...lámák kíméljenek.\"

Miaz, hogy nem kezel? Ha bekapcsolod a vidkari driverében a win-ben, akkor megy mindenütt.

\"...lámák kíméljenek.\"