LEGO Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TommoT
Amúgy meg akkor hogyan oldjam meg? Mert ahol láttam a gépigényeket szerintem ott túl sokat írtak. <#wow2>#wow2>
TommoT
TommoT
én csak gyorsító gombot szoktam nyomni
mindig csak a keskeny útig jutok el, amin elég nehéz gyorsan menni.
TommoT
Ennek a játéknak is a gépigénye érdekelne. Nemtudjátok mekkora?
Gépem: 1700 MHz, 512 ram, fx 5700
Szerintetek így milyen felbontásban és grafikai minõségben futna?
Üdv,
1 új tag --> TommoT <#ravasz1>#ravasz1>
TommoT
Kijátszottam mind a 3 részt
Megvettem minden karaktert+ilyeneket..
De még mindig nincs meg a bónusz pályarész.
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
hogy kell megcsinálni az Episode I 4. részét, amikor fogatversenyezni kell?
vki segítséget írjon!
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Már eléggé a vége fele járok a game-nek..de most problémám akadt..
Ugyanis egy résznél állandóan fagy..
De eddig tökéletes volt..
És csak ez a game fagy..
Valaki tudna segíteni??
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
\"Hard to see, the dark side is.\"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Én várnék vele, hiszen már csak 1hónap. Az erõ veled van, hidd el! :-)
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
A III. epizódban a grieviusos résznél, amikor felugrik egy sziklára, ami elég magasan van, hogy kell utánaugrani?
Az Erõ legyen veled!
PSN ID.: Beegabor
alpha milyen betûket kell kirakni a végén. Sárga, Kék, Zöld, Piros legókból?
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Na, mim van nekem? :D
Mindhárom Epizód 100% pénz + alkatrész.
Nah, ezt rejti a titkos "?"-es ajtó.
Szval nem lehetetlen.
Mellesleg csak egy pályáról van szó. De az kárpótol legalább mindenért.
néhol kicsit logikainak tûnik, de a Jedi képességek használata fantasztikus
II III Epizódnak kb fele fele.
Szval most van olyan 50% profilom. :) Kiv vagyok arra a 4. ajtóra!
Kuss!-magyarázta.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
én áttálitotam a control billentyü leosztást igy már kõnnyü volt nyomni!
Honnan tudom leszedni a gamet?
Leszedtem DC++-ról, de telepítés közben hibát jelzett<#unalmas>#unalmas><#confused>#confused>
PLZ, vki egy linket (ftp vagy warez), lehetõleg ingyenes legyen<#vigyor3>#vigyor3>
\"...lámák kíméljenek.\"
\"...lámák kíméljenek.\"