Tilos a smárolás a sulimban!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
...ketten elmentek smárolni azóta??? 😊)
Membrah
Nálunk 29 lány és két fiú van...
elsõben még 30 lány volt és 3 srác...

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Bandee1987
nálunk 2 lány van az osztályban a 36 fõbõl 😊
Az alsóbb évfolyamokon sokkal több lány van egy osztályban, csak nálunk van ilyen kevés 😞

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ha van idõd...

Bandee1987
Nálunk is volt a klotyóban ilyen reklám a tükör mellé kiaggatva 😊
Most szeptembertõl a Barbara-show reklámja van kiaggatva a tükör mellé 😊)))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Fogalmazzak nektek egy ütõs kis beadványt? Ha aláírja mindenki, aki szeretne ölelkezni-csókolózni, annak azért van hordereje.

Membrah
jajj..
Ne is említsd..
Elvégeztem egy drogprevenciós, kortárssegítõ-tanfolyamot, azon is ilyen szarokat kaptunk az oklevél mellé...
Egyébként a volt ofõm meg a föcitanárunk az osztálykiránduláson kamatyoltak...
Együtt vannak már vagy 3 éve...
Még hogy nincs smár a suliban..
Baromság:
Ha lehet csinálják, ha ne lehet akkor is,(csak ügyesen)...!

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Igazad van, ezt az igazgatónak is megmondhatják. Válaszút elé kerültek: Iskola vagy Élet?

Hát csak tudod a pedagógiai tanulmányaikat már rég elfelejtették!

Botond
ezért nem járok iskolába <#zavart1>
Ez durva!
Vissza a középkorba?
"akadályozza meg" ezt hogy értették? Ha csókolózás-ölelkezés-kicsitmegfeledkezekerrõlaszarvilágról közben valaki közénk nyúlna, min. a keze törne el, mielõtt megnézném, ki az. (Kicsim reakciójára jobb nem gondolni, elég agresszív pici lány.)

Szívesen elbeszélgetnék az igazgatóval a gyermekek egészséges fejlõdésének megakadályozásáról, hátráltatásáról. Mert bizony tinédzserkorban az ember fejlõdáését sokkal jobban befolyásolják a párkapcsolatok, mint az iskola. Ezt egy értelmes embernek be kellene látnia, feltételezem az igazgatóról, hogy az...

Kérjétek neki a helyi rádióban a Tiltott Szerelmet a copkillertõl, hátha a fejéhez kap :-)

Weasel
Nem sajnálnám magamat ilyen helyzetben 😊

Sephi
Ahh amikor anno voltam valami 6 honapos kurzuson akkor olyan keves lany volt hogy ugy dontottek kulon rakjak oket a fiuktol de meg maradt egy hely. Hat igen en kerultem 24 leny koze 25-odiknek. Hat honapig ugy eltem mint egy kiraly es rohely hogy egyikel sem jottem ossze ugy igazan (persze volt kis etyem-petyem hogy Markos-t idezem) de nagy elmegy vala 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

krisztike
Az jó lehetett...<#nevetes2><#ravasz1>

Weasel
Buzi-e vagy? :o

Az én sulimban sincs 20-nál több lány egyébként 😊

Dynamic
Az a suli ahova meg én jártam, 0 db lánnyal volt felszerelve. :-D
mindenki mindenkivel 😄

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

hykao
LOL...egy újabb smárolós topik... 😊))
Vagy lehet hogy átveszi a csajt/srácot 😊

emelkedik a topi, de még nem kedvencek-szintû... 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Bandew
Nem, mûszakis sutyó volt és kib*szott unalmas.
Na azért ötödévre átmentem egy jobb nemi egyensúllyal rendelkezõ iskolába. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PResident Evil
mi vagy te, kõmûves ? <#idiota>

Bandew
Az a suli ahova én jártam, kb 5 db lánnyal volt felszerelve. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PResident Evil
a rágó ? 😄

Ha valaki csókolóznak akkor odamegy hozzá a tanár és mint a boxban a bíró szétválasztja õket? LOL! <#hehe>
Ugyanezt a szabályt hozták nálunk gimiben tavaly csak senki sem veszi komolyan. <#vigyor>

BomBa

Pedig az a jó! 😄

igen tudom, egy gyönge vicc akart lenni 😊

http://www.lohere.net - a MagyarChan

PResident Evil
feltalálták a rágót és nem mindenki piros prilukit szív 😄

5. ker, a váci utcával párhuzamos a vers pálné utca és a suli a vp és a básty utca sarkán van.

Dichter
Akkor 5. kerület igaz? És van egy jelmezkölcsönzõ a közelben, ha jól tudom.

Dede!

krisztike
Köszönöm...célzás volt?Legalább te is ilyen jól nézel ki?😊

krisztike
Én hülyének számítok az öcsém és a szüleim bagóznak én nem...Milyen lehet úgy smacizni egy lánnyal,hogy olyan érzésed van mintha hamutálat nyalogatnál?😄

Dichter
A magyarázós részt nem neked írtam 😊

Mellesleg a Veres Pálné Gimnázium nem a Veres Pálné utcában van?

krisztike
és ez bibi volt...nálunk észre sem vették a tanárok...azt nézték ki az a gyerek,akinek apucijának tágasabb a zsebe...Sõt,a tanár kijelentette,ha egyes lányok kedvesebbek lesznek akkor õ is...hát elküldtük a pi***ba.

PResident Evil
én vágom a témát, de vannak jobb módszerek is 😉

ON: hol is van eza suli ? 😄

Dichter
Igen, ez is ismerõs. Dohányzok, de nem szívtam, viszont a tip állandóan hiányzott az én dobozomból is. Elkérték mindenkitõl. Volt hogy tanártól is!! Persze az nem tudta mire kell.

PResident Evil
abban hogy menjünk át ebbe vagy ebbe a topicba ezt megvitatni... no Off 😊

Dichter
Látom, Te sem nagyon csináltál még ilyet 😊 (ami egyébként nagyon helyes). Nem az oldalából kell csinálni, hanem abból a részbõl, amivel lezárod. Annak a belsehében van egy könnyen kitéphetõ darab, ami pont méretre is van vágva.

Na de nem akarok senkit a rosszra tanítani, se offolni.

fifi
és ez miben befolyásolja a csiga tekerését?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PResident Evil
mert mindenki úgy jött suliba hogy ki volt tépve 😊

meg van cigitartódobozunk... tudod, mindent egyhelyen 😊

mert mivel téglatest csak 6 oldala van

😄DDDDDDDDd

Dichter
Cigisdoboz belseje ménem volt jó? 😊

PResident Evil
"a füvet a zölddel"

nem a dohányt a fûvel? 😄

Dichter
LoL, akarom mondani, a dohányt, a fûvel 😄D

PResident Evil
nem mert a tanár osztotta és azt nem tudom mien papír, sokkal keményebb anyagú mint a sima papír !

Dichter
Nálunk a szívós réteg csak azért hozott magával könyvet, hogy legyen miben összekeverni a füvet, a zölddel 😊

fifi
És sehol-de sehol nem lehetett annyi papírt szerzni?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...