Tilos a smárolás a sulimban!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
\"Never say never!\" W Churchill
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
szerintem az ember nem azért csókolózik, hogy a többiek lássák. Az már elég erõs perverzióra vall, ha valakinek csak brahiból van csaja...
Amúgy meg annó, még általános iskolában sem éreztem nagy indíttatást, hogy az egész suli szemeláttára játszam el a szünetekben a smárolójánost... 😊
Tél van, hideg van, fúj a szél! Banyek ha szélben szétcsõrözitek magatokat, utána lehet majd fogkrémmel (vagy más okossággal) bekent pofával díszelegni... 😊) Kell ez??? 😊)
Vagy netán jó érzés a szétsmárolt szünet után ágaskodó pélóval beslattyogni az osztályterembe? ...aztán meg délután herefájással kínlódni, meg miegymás? 😊))
Szal nyugi...lesz élet a smárolásmentes iskolanapok után is... 😛PP
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
az egész suliban meg volt vagy tíz... és minket senki sem kényeztettett<#confused>#confused> úgyhogy mégis mázlisták
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Ezt hiszik azok a pasik, akik nincsennek évek óta összezárva 30 csajjal(29 a pontosság kedvéért)!
Csak képzeljétek el,hogy 29 csajból minden nap hányan vannak "szarul" "amiatt"...;-)
Meg a csajok-sajna- kilkesednek(sajna nálunk is...)..
Van egy-két olyan csoport, amiben butábbnál butábbak vannak...
elképesztõ sok baromságot összetudnak hordani...
Némelyik osztálytársnõm csak a sminkrõl, ruhákról, körömlakkról, pasikról, divatról tud beszélni meg nem is vihogni...NYERÍTENI...igen ez a legjobb szó rá!
RÉMES!!!
Nem kívánom senkinek, hogy bekerüljön egy csaj osztályba...
A 29 csajból,talán 10-15en vagyunk,akik nem felszínesek...
A két srác csak hallgat és tûr,..meg néha jót röhögnek a csajokon...
Aláírom, hogy jó nekik, mert vizslathatják a leányzókat,mert jó pár szép csaj van az osztban..de sajna nem mindnek van esze mellé...
De legalább jóhaverok, meg "kényeztetjük" õket...
Õk a mi kis kedvenceink!
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
A csaj lekörözte még Ursulát is (Bubó dokesz...)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
bár van aki le se szarja, de van olyan is aki úgy lebasz, h csak na! 😄
bár ez csak a folyosóra igaz. ha az osztályban csinálod a sulinkban, senki sem szól érte... 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A mi igazgatónk se norma, de azért ez már irdatlan nagy baromság. Sztem szarjátok le, és ha egy tanár pattog, küld el a picsába!!!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
és igaza van 😊)
de így betiltani baromság, a diáknak is van magánélete