248
Betiltották az ölelkezést és a csókolózást a sulimban!
  • krisztike
    De mondom sajna nem megy,raktam volna már be 1-2 képet.Én se láttam rólad...
  • hykao #167
    Á, ne félts, edzett vagyok! :))
  • krisztike
    Nem tudom beszkennelni...lehet,hogy megijednél egyébként is.:D
  • hykao #165
    Há' mutass képet magadról, úgyis kevés (még mindig) a hölgytag a képtárban! :)
  • krisztike
    Nem igazán tudom.Falaztam nekik,segítettem a tanulásban,én volta a szemetes ládájuk,úgy gondoltam,hogy mivel fiú barátaim voltak majdnem nekik ennyi elég.Nem csak rólam van szó elég sok lányra szólt ilyen jellegű fogadás.Jó elvoltam kényeztetve nőnap,szülinap,karácsony,évzáró...rahedli ajándék.Ballagásra is annyi gyűlt össze virágból,hogy az összes váza és a fürdőkád is tele volt.Pedig nem vagyok Pamela Anderson csak sokat sportoltam és...nem tudom.
  • hykao #163
    ha szerelmes az ember, akkor persze, hogy nem hallgat senkire...még a saját lelkiismeretére, józan eszére sem...:)
  • hykao #162
    Hááát, egyszer mindenki átesik a tűzkeresztségen...csak valakinek ez nem elég, hogy benőjön a feje lágya...s a sokadik csalódás is ugyanannyira megviseli, mint az első... :)

Ha csúnya kislány voltál-vagy, akkor hogyhogy mindenki téged akart gerincre vágni??? Tán azt hitték, hogy emiatt könnyű préda leszel vagy mi?
  • krisztike
    Igen,túlságosan is,de megérdemeltem nem hallgattam 1-szer senkire,csak "fúú milyen király srác"és tanultam a saját káromon.
  • krisztike
    Tudod,nem néztem a ferok méreteiket és inkább ők sírjanak,mint én.Csúnya kislány vagyok,de ők sem foglalkoztak azzal,hogy beleléptek a lelkivilágomba,hogy szerelmes voltam és fogadásból neki állt megszoptatta a másik csajt utána meg jött rózsával,térdenállva,sírva,hogy engem szeret...köszike ebből nem kérek ill.nem kértem.
  • hykao #159
    hát kanok közt sok az ilyen mentalítású madár...de attól még nem biztos, hogy az iskoládban mindegyik ilyen volt...illetve sok madárnak nagyobb a pofája...mint a farka mérete... :))
    szal nagyobb a füstjük, mint a lángjuk, aztán egyszercsak jól beszerelmesednek...és ők sírnak legjobban, mint a fürdőskurvák... :))

de ez má' nagyon off... :)
  • Frank99
    te így emléxel a 10 évvvel ezelőtti dolgokra?

hisz nemsoká' 28 éves leszel..
  • krisztike
    igazad van,de ezt egy 15-16 évesnek próbáld elmagyarázni...:)
  • OPM
  • krisztike
    Igazad van,de a barmok versenyeztek,hogy vajon az úgy nevezett "csinosabb"személyek közül ki tud a leghamarabb gerincre vágni vkit vagy a kiszemelt illetőt.A sulin kívül is,ha esetleg fel sikerül húzni vkit az is így reagált.
  • Kolbasz
    Egyrészt igaza van a felháborodóknak, másrészt nem.
    Igaza van, mert a szerelem az egy szép emberi érzés ugyebár, és ez együtt jár azzal, hogy szereted megsimogatni, megölelni, megcsókolni a párodat. Ez egy természetes dolog, amiben nincsen semmi rossz.
    Viszont. Az iskola egy közintézmény, bizonyos határokat be kell tartani, és ezek a határok pontosan azért fontosak, mivel kamaszokról van szó, akiknek erősen alakul még ekkor a jelleme. Nem mindenkinek adatik meg ebben a korban egy barát vagy barátnő, mondjuk azért mert félénk, visszahúzódó, nem olyan a külsője, amilyennre azt mondják, hogy: "fúbazmeg dejó muff/hűű, de jó pasi!" Ezeknek a kamaszoknak méginkább csorbulhat az önértékelése, hiszen ebben a korban ez válik az egyik legfontosabb mércévé, hogy van-e csaj/pasi. Kevésnek érzik magukat AHHOZ, és ez még jobban elmélyülhet. Lehet azt mondjátok, hogy eltúlzom a problémát, mert mondjuk ti a másik oldalhoz tartoztok, akiknek nincsenek ilyen jellegű problémáik, de biztos vagyok benne, hogy vannak olyan emberek is a fórumon, akik a fent említett csoporthoz tartoznak, csak mondjuk nem írnak, mivel nincs ilyen jellegű tapasztalatuk.
    Harmadrészt: kultúrált formában való ölelésnél, simogatásnál, csóknál biztos vagyok benne, hogy egy tanár sem szólna semmiért. Ne úgy akard bebizonyítani, hogy szereted a párodat vagy, hogy te vagy a faszagyerek, hogy az iskola közepén smárolsz. Ha tényleg szeretitek egymás, nem ezen fog múlni, és kibírjátok délutánig.
  • tigeroo
    tanár-e vagy...
    egyébként menny oda az igazgatóhoz és csendesen kérdezd emg tőle hogy "-kutyád jól van-e..? szerintem nem.." másnapra..:)
  • Dynamic
    Szvsz a hangsúly nem ezen van, hanem a tanárok(illetve a vezetőség) prűdségén.
  • Bandee1987
    mi oviban a kislányok szoknyája alá néztünk be állandóan
  • CHEAPBOY
    Osztom.
  • Blasta
    Betiltották?
    JAJJISTENKÉM MILESZ MOST!

Akkó szopjatok-nyajjatok

[HÜLYÉT KAP]
  • The Hedgehog
    Jó hát ha alsó tagozatos suliról van szó akkor megértem, bár én az oviban is folyton azt lestem mikor tudom lekapni valamelyik alvóstársam :)
  • DannyL
    Ez azé horpasztó, hogy már smacizni se hagyják a fiatalságot.
  • The Hedgehog
    Nálunk emléxem mindent lehetett csak vigyáztunk, hogy a tanár észre ne vegye :D
  • Vlala #145
    később kapott el a vonat
  • JackDaniels #144
    Háááááát, anélkül kissé macerás tud lenni a dolog:)))
  • hykao #143
    ...de álló péló viszont nem árt... :))
  • JackDaniels #142
    Sztem is! Ahhoz még smárolni sem muszály!:PPPPP
  • hykao #141
    Akkó' ezekszerint bennem nem alakult ki ilyen smárolási ösztön úgy tűnik... :)
  • Rafaelo
    akkor csak keféljetek:)
  • Vlala #139
    szvsz csak azért, mert ilyenkor jön meg az ösztön. Ha valakit elkapott a fogaskerék, az mindig, mindenütt smárolni akar, legyen az suli, elegáns étterem, temetés vagy az intenzív osztály :-)
    szerintem az ember nem azért csókolózik, hogy a többiek lássák. Az már elég erős perverzióra vall, ha valakinek csak brahiból van csaja...

• hykao #138
    ...és ez vajon suli sajátosság volt, hogy csak a "srácok a suliból" akartak a "gerincre vágni"? egyéb hímek nem? :)) (csak úgy :D)
  • krisztike
    az más. azt se látta senki és 1 volt.Gerincre akartak vágni egyből az miatt volt elv.Idősebb (1-2 évvel)barátaim voltak.(csajokkal,miért kérdezed?)
  • hykao #136
    Elvből? Milyen elvből? (és csajokkal? :P)
  • krisztike
    Tudod ilyen próblémám nem volt,kiröhögtem a palikat én a suliból elvből nem jártam senkivel.
  • hykao #134
    Nekem van...de szerencsére már jórég óta csak rémálmaimban járok suliba... :))

Amúgy meg annó, még általános iskolában sem éreztem nagy indíttatást, hogy az egész suli szemeláttára játszam el a szünetekben a smárolójánost... :)
  • krisztike
    látod nekem nincs ilyen próblémám nincs ágaskodó pélóm:DDDDDDDDDDDDD
  • hykao #132
    Amúgy mi a rákért ilyen nagy probléma, hogy nem lehet smárolni a suliban? Ez ilyen kisiskolás kényszer ez a "szét akarom smárolni magam" dolog??? :PPP

Tél van, hideg van, fúj a szél! Banyek ha szélben szétcsőrözitek magatokat, utána lehet majd fogkrémmel (vagy más okossággal) bekent pofával díszelegni... :)) Kell ez??? :))

Vagy netán jó érzés a szétsmárolt szünet után ágaskodó pélóval beslattyogni az osztályterembe? ...aztán meg délután herefájással kínlódni, meg miegymás? :)))

Szal nyugi...lesz élet a smárolásmentes iskolanapok után is... :PPP
  • Cnut
    Na azt meg miért? Egy volt ország neve!
  • hykao #130
    Ehh pff... :) Bár a fene tudja, annyi igénytelen madár kóricál a világban...a "lyuk, lyuk, csak a keret más", meg ehhez hasonló dumákkal... :))
  • PResident Evil
    nálunk csak a CCCP-s ruhákat tiltották ki :DDD

persze hogy volt egy piros felsőm