Tilos a smárolás a sulimban!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
Jó hát ha alsó tagozatos suliról van szó akkor megértem, bár én az oviban is folyton azt lestem mikor tudom lekapni valamelyik alvóstársam 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

DannyL
Ez azé horpasztó, hogy már smacizni se hagyják a fiatalságot.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

The Hedgehog
Nálunk emléxem mindent lehetett csak vigyáztunk, hogy a tanár észre ne vegye 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

késõbb kapott el a vonat

JackDaniels
Háááááát, anélkül kissé macerás tud lenni a dolog😊))<#fejvakaras>

\"Never say never!\" W Churchill

hykao
...de álló péló viszont nem árt... 😊)
JackDaniels
Sztem is! Ahhoz még smárolni sem muszály!😛PPPP<#idiota>

hykao
Akkó' ezekszerint bennem nem alakult ki ilyen smárolási ösztön úgy tûnik... 😊
Rafaelo
akkor csak keféljetek😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

szvsz csak azért, mert ilyenkor jön meg az ösztön. Ha valakit elkapott a fogaskerék, az mindig, mindenütt smárolni akar, legyen az suli, elegáns étterem, temetés vagy az intenzív osztály :-)
szerintem az ember nem azért csókolózik, hogy a többiek lássák. Az már elég erõs perverzióra vall, ha valakinek csak brahiból van csaja...

hykao
...és ez vajon suli sajátosság volt, hogy csak a "srácok a suliból" akartak a "gerincre vágni"? egyéb hímek nem? 😊) (csak úgy 😄)
krisztike
az más. azt se látta senki és 1 volt.Gerincre akartak vágni egybõl az miatt volt elv.Idõsebb (1-2 évvel)barátaim voltak.(csajokkal,miért kérdezed?)

hykao
Elvbõl? Milyen elvbõl? (és csajokkal? 😛)
krisztike
Tudod ilyen próblémám nem volt,kiröhögtem a palikat én a suliból elvbõl nem jártam senkivel.

hykao
Nekem van...de szerencsére már jórég óta csak rémálmaimban járok suliba... 😊)

Amúgy meg annó, még általános iskolában sem éreztem nagy indíttatást, hogy az egész suli szemeláttára játszam el a szünetekben a smárolójánost... 😊
krisztike
látod nekem nincs ilyen próblémám nincs ágaskodó pélóm😄DDDDDDDDDDDD

hykao
Amúgy mi a rákért ilyen nagy probléma, hogy nem lehet smárolni a suliban? Ez ilyen kisiskolás kényszer ez a "szét akarom smárolni magam" dolog??? 😛PP

Tél van, hideg van, fúj a szél! Banyek ha szélben szétcsõrözitek magatokat, utána lehet majd fogkrémmel (vagy más okossággal) bekent pofával díszelegni... 😊) Kell ez??? 😊)

Vagy netán jó érzés a szétsmárolt szünet után ágaskodó pélóval beslattyogni az osztályterembe? ...aztán meg délután herefájással kínlódni, meg miegymás? 😊))

Szal nyugi...lesz élet a smárolásmentes iskolanapok után is... 😛PP
Na azt meg miért? Egy volt ország neve!

hykao
Ehh pff... 😊 Bár a fene tudja, annyi igénytelen madár kóricál a világban...a "lyuk, lyuk, csak a keret más", meg ehhez hasonló dumákkal... 😊)
PResident Evil
nálunk csak a CCCP-s ruhákat tiltották ki 😄DD

persze hogy volt egy piros felsõm <#boxer>

krisztike
Puff...Ha pali lenne talán könnyebb lenne a dolgom.De sebaj,feltudom úgy izgatni,hogy zakatoljon és lehet,hogy õ rendelné el a kötelezõ smacit utána meg menne,hogy segítségért,mert megszállta az ördög.<#ravasz1><#nevetes2><#eplus2>

45 körüli nõféleség.

zaki
az én középsulimban meg a fiúknak (kb az iskola 80%-a, mivel Technikumba jártam) nem lehetett fülbevalót hordani. ha meglátta a diri, kiszedette veled, majd lenyúlta, és majd ballagáskor visszaadja (senkinek nem adta vissza, egy fióknyi ékszere volt már 😄)nekem volt fülbevalóm, meg jó nagy balhék is <#vigyor1> szánalmas <#mf3>

Ottto
jah, ok, mind1

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

uv
Nem "van". Volt 15 éve...

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Tuvok
tíz ??? nálunk a suli egyharmada lány volt (gimi + szakközép), jópár bejött, de csak 1 igazán <#gonosz1>

Ottto
Nálatok van 4? Nálunk csak 1, de az nemnormális! Mondjuk valszeg neki se lehet könnyõ 32 fiú mellett <#hehe>

krisztike
Sajnéllak is...<#rinya><#nyes>

uv
nálunk csak négy lány volt az osztályban - randák mint a viágháború!!!
az egész suliban meg volt vagy tíz... és minket senki sem kényeztettett<#confused> úgyhogy mégis mázlisták

Membrah
Huh...
Ezt hiszik azok a pasik, akik nincsennek évek óta összezárva 30 csajjal(29 a pontosság kedvéért)!
Csak képzeljétek el,hogy 29 csajból minden nap hányan vannak "szarul" "amiatt"...;-)
Meg a csajok-sajna- kilkesednek(sajna nálunk is...)..
Van egy-két olyan csoport, amiben butábbnál butábbak vannak...
elképesztõ sok baromságot összetudnak hordani...
Némelyik osztálytársnõm csak a sminkrõl, ruhákról, körömlakkról, pasikról, divatról tud beszélni meg nem is vihogni...NYERÍTENI...igen ez a legjobb szó rá!
RÉMES!!!
Nem kívánom senkinek, hogy bekerüljön egy csaj osztályba...
A 29 csajból,talán 10-15en vagyunk,akik nem felszínesek...
A két srác csak hallgat és tûr,..meg néha jót röhögnek a csajokon...
Aláírom, hogy jó nekik, mert vizslathatják a leányzókat,mert jó pár szép csaj van az osztban..de sajna nem mindnek van esze mellé...
De legalább jóhaverok, meg "kényeztetjük" õket...
Õk a mi kis kedvenceink!

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
Nem, ha így lenne, a srácnak nem lenne ízlése...
A csaj lekörözte még Ursulát is (Bubó dokesz...)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

krisztike
Na látod,akkor az ostályban kell mindent csinálni...!

krisztike
Mennyi idõs a dirid?

Sadun Tryst
az enyémben még nem tiltottak ilyeneket be, de nagyon csúnyán néznek a tanárok érte.
bár van aki le se szarja, de van olyan is aki úgy lebasz, h csak na! 😄
bár ez csak a folyosóra igaz. ha az osztályban csinálod a sulinkban, senki sem szól érte... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Cseréljünk igazgatót és akkor kötök veled fogadást!

krisztike
Hát kiváncsi vagyok a fõsuliban is behozzák-e ezt a rendeletet?😊

PLackó
pff 😄

Dynamic
Viszont a munkahelyemen kb. 30 fiú van és 170 lány, szal...<#eplus2>
PResident Evil
az se semmi 😄

Tuvok
ez minõségbiztosítás tanár volt 😊

PLackó
nekem az elektrotanárom mondd egyfolytában ilyesmit 😄

Ottto
Pffff.....szánalmas milyen hülye emberek kerülnek igazgatói posztba <#shakehead>
A mi igazgatónk se norma, de azért ez már irdatlan nagy baromság. Sztem szarjátok le, és ha egy tanár pattog, küld el a picsába!!!

hykao
LOL, mi van veled? Õ lány! 😊))
Bandee1987
a rohatt mindeneteket, ti mázlisták 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Jófej tanár lehet!

😄DDD

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Tuvok
egyszer egy tanárom azt mondta, hogy nedves bugyival és álló fasszal nem lehet tanulni
és igaza van 😊)
de így betiltani baromság, a diáknak is van magánélete

Kihagytad a százas téket.

JackDaniels
Én ezé' nem járok oskolába!😊) Már....😊)

uv
mázlisták <#nyes> (a skacok)