248
Betiltották az ölelkezést és a csókolózást a sulimban!
-
Vlala #88 Ez durva!
Vissza a középkorba?
"akadályozza meg" ezt hogy értették? Ha csókolózás-ölelkezés-kicsitmegfeledkezekerrőlaszarvilágról közben valaki közénk nyúlna, min. a keze törne el, mielőtt megnézném, ki az. (Kicsim reakciójára jobb nem gondolni, elég agresszív pici lány.)
Szívesen elbeszélgetnék az igazgatóval a gyermekek egészséges fejlődésének megakadályozásáról, hátráltatásáról. Mert bizony tinédzserkorban az ember fejlődáését sokkal jobban befolyásolják a párkapcsolatok, mint az iskola. Ezt egy értelmes embernek be kellene látnia, feltételezem az igazgatóról, hogy az...
Kérjétek neki a helyi rádióban a Tiltott Szerelmet a copkillertől, hátha a fejéhez kap :-) -
#87 Nem sajnálnám magamat ilyen helyzetben :) -
#86 Ahh amikor anno voltam valami 6 honapos kurzuson akkor olyan keves lany volt hogy ugy dontottek kulon rakjak oket a fiuktol de meg maradt egy hely. Hat igen en kerultem 24 leny koze 25-odiknek. Hat honapig ugy eltem mint egy kiraly es rohely hogy egyikel sem jottem ossze ugy igazan (persze volt kis etyem-petyem hogy Markos-t idezem) de nagy elmegy vala :D -
#85 Az jó lehetett... -
#84 Buzi-e vagy? :o
Az én sulimban sincs 20-nál több lány egyébként :) -
#83 Az a suli ahova meg én jártam, 0 db lánnyal volt felszerelve. :-D -
Toroco #82 mindenki mindenkivel :D -
#81 LOL...egy újabb smárolós topik... :))) -
Cnut #80 Vagy lehet hogy átveszi a csajt/srácot :) -
cyrus #79 emelkedik a topi, de még nem kedvencek-szintű... :D -
#78 Nem, műszakis sutyó volt és kib*szott unalmas.
Na azért ötödévre átmentem egy jobb nemi egyensúllyal rendelkező iskolába. :-D -
#77 mi vagy te, kőműves ? -
#76 Az a suli ahova én jártam, kb 5 db lánnyal volt felszerelve. :-D -
#74 a rágó ? :D -
BomBa #73 Ha valaki csókolóznak akkor odamegy hozzá a tanár és mint a boxban a bíró szétválasztja őket? LOL!
Ugyanezt a szabályt hozták nálunk gimiben tavaly csak senki sem veszi komolyan. -
Cnut #72 Pedig az a jó! :D -
Shadow_THH #71 igen tudom, egy gyönge vicc akart lenni :) -
#70 feltalálták a rágót és nem mindenki piros prilukit szív :D -
Cnut #69 5. ker, a váci utcával párhuzamos a vers pálné utca és a suli a vp és a básty utca sarkán van. -
#68 Akkor 5. kerület igaz? És van egy jelmezkölcsönző a közelben, ha jól tudom. -
Cnut #67 Dede! -
#66 Köszönöm...célzás volt?Legalább te is ilyen jól nézel ki?:) -
Cat #65 http://www.cikiacigi.hu/write/downloads/fiu_800x600.jpg -
#64 Én hülyének számítok az öcsém és a szüleim bagóznak én nem...Milyen lehet úgy smacizni egy lánnyal,hogy olyan érzésed van mintha hamutálat nyalogatnál?:D -
#63 A magyarázós részt nem neked írtam :)
Mellesleg a Veres Pálné Gimnázium nem a Veres Pálné utcában van?
[halálkomolyankérdezi] -
#62 és ez bibi volt...nálunk észre sem vették a tanárok...azt nézték ki az a gyerek,akinek apucijának tágasabb a zsebe...Sőt,a tanár kijelentette,ha egyes lányok kedvesebbek lesznek akkor ő is...hát elküldtük a pi***ba. -
#61 én vágom a témát, de vannak jobb módszerek is ;)
ON: hol is van eza suli ? :D -
#60 Igen, ez is ismerős. Dohányzok, de nem szívtam, viszont a tip állandóan hiányzott az én dobozomból is. Elkérték mindenkitől. Volt hogy tanártól is!! Persze az nem tudta mire kell. -
#59 abban hogy menjünk át ebbe vagy ebbe a topicba ezt megvitatni... no Off :) -
#58 Látom, Te sem nagyon csináltál még ilyet :) (ami egyébként nagyon helyes). Nem az oldalából kell csinálni, hanem abból a részből, amivel lezárod. Annak a belsehében van egy könnyen kitéphető darab, ami pont méretre is van vágva.
Na de nem akarok senkit a rosszra tanítani, se offolni. -
#57 és ez miben befolyásolja a csiga tekerését? -
#56 mert mindenki úgy jött suliba hogy ki volt tépve :)
meg van cigitartódobozunk... tudod, mindent egyhelyen :) -
Shadow_THH #55 mert mivel téglatest csak 6 oldala van -
Shadow_THH #54 :DDDDDDDDDd -
#53 Cigisdoboz belseje ménem volt jó? :) -
#52 "a füvet a zölddel"
nem a dohányt a fűvel? :D -
#51 LoL, akarom mondani, a dohányt, a fűvel :DD -
#50 nem mert a tanár osztotta és azt nem tudom mien papír, sokkal keményebb anyagú mint a sima papír ! -
#49 Nálunk a szívós réteg csak azért hozott magával könyvet, hogy legyen miben összekeverni a füvet, a zölddel :) -
#48 És sehol-de sehol nem lehetett annyi papírt szerzni?