Tilos a smárolás a sulimban!

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazad van de nem lenne rossz

szerintem ez nagyon õsies gondolkodasmod
szerintem az qrva hülyeség!!!!!!!!!!!
krisztike
Lehet ,hogy õ is sorbaállna akkor ... ? 😄 <#ravasz1><#idiota><#hehe><#eplus2><#nyes><#nevetes2>

torrente
Jobb mintha szopnának a folyosón.

krisztike
Ez van ... 😄DD

Itt egész szünetben csak annyit látok, hogy a párok egymás nyakán lógnak. Mindegy, hogy jön-e tanár, vagy diák!
Dühítõ!<#rinya>
gergod
Jah valami hasonló 😄

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Szüleid válasza? "Valami ilyesmi. T. Tanárnõ, köszönjük, hogy megnyugtatott a fiunk nemi identitásácval kapcsolatban."

krisztike
ebben igazad van

krisztike
jaj ,de hülye vagyok már megköszöntem ... 😊

krisztike
utólag is köszi 😊

fannicat
télleg! sztem is! nem jo suliban smacizni, de a nagyonmenõ<#ravasz1> srácok és csajok azt hiszik, hogy a tapizás olyan dolog, amire mi is kiváncsiak vagyunk...

bí hepi. szmók ö lot

olyan helyen kell egymás szájába suttogni, ahol nem lát titeket senki! <#wink>

...tipikus! 😊
mindig az alábbi dialógus zajlik le:
kérdés #1 -korod ?
kérdés #2 -honnan írsz ?
kérdés #3 -fiú vagy vagy lány ?
vajon hogy állnának szóba pl. a '19SzegedDóri' nevû csetessel ? 😄
valszeg zavarba lennének mint egy kisbaba a peepshowban! 😊

fannicat
hehehe... nálunk is tilos a smaci. <#wow3>

bí hepi. szmók ö lot

gergod
Hát nekem annó (úgy 10 éve) beírt ofõm az ellenõrzõmbe, hogy ...fiuk szabályos nemi életet él az iskolában... pedig csak csók volt, ezek a tanárok már el is felejtették milyen az a nemi élet <#ravasz1>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

"A virágnak megtiltani nem lehet,
Hogy nyíljon, ha jõ a kikelet..."

Most hogy jött a tavasz valahogy nem szólnak, vagy csak megszoktak. De most már nagyon nem érdekelne ha megnyalják a saját seggüket se.

Van már valami a suli ügyében? Kíváncsi vagyok a folytatásra.

krisztike
köszike

(szombaton még melózok utána 2 nap pihi következik és keddtõl ismét 4 nap meló - jó,hogy gondoltál (tatok) rám ez felvidított . 😊

Boldog szülinapot!

(nekem ki tudja, meddig van elbacva...)

krisztike
Nyugi,nekem jövõhét szombatig el van b**va.

De fel a fejjel! 😊

a fenét, nekem az egész hetem, meg a múlt hetem is el van tolva. Pedig nem is vérzek.

krisztike
Oké -oké . 😊
Ebben az érzésben közösködhetünk... (?)
A mai napom el van baszva rendesen -Tudom erre 1 férfi válasza : menstruációs panaszok . 😊

inkább lehangolt vagyok

krisztike
Lehangoló vagy ... 😊

krisztike
Felvilágosítást kösz. 😊

ez még a chates/IRC-s idõkbõl maradhatott, szeretnének minden szalmaszálban megkapaszkodni, hátha az egyik a kezükben marad.
Azok a boldog szép napok...
"szia
Szia. Honnan írsz?
<hely1>. És Te?
<hely2>. Hány éves vagy?
<kor1>. És te?
<kor2>. Hogy nézel ki?"
stb. stb., részlet egy sablon IRC-s beszélgetésbõl.

Match
tipikus...egyes emberek meglátnak egy nõi nemu elolenyt a forumon, akkor koszonnek neki...

A logikat es az ertelmet sztem ne keresd benne 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

krisztike
Szia!Esetleg elárulnál vmit magadról?

(félek,hogy vagy hülye vagyok vagy nem beszéltünk még (?) 😊 )

Hello, Kriszti! <#wave>
krisztike

Ezt tetszik! 😊

ezt mondtam, ha valakinek vannak megértõ szülei, bele kell íratni az ellenõrzõbe, hogy

Tisztelt Tanárnõ/úr!
Kérem, hogy gyermekemet és kedvesét az óraközi szünetekben ölelkezés és csókolózás céljából az iskola épületébõl kiengedni szíveskedjék!
Köszönettel,
Szülõ

Érted, amikor az igazgató a huszadik ilyet kapja, már vagy enged, vagy megkockáztatja a közútálatot diák és szülõ részérõl is...

krisztike
Szar ügy.

Ezt kivédték, portás csak 5. óra után enged ki (dohányzó szünet 😊). Vagy ha a tanár írt kikérõt vagy letelefonált vagy szólt neki. Kicsit börtönös, de ha nagyon akarsz ki lehet menni, csak nem rendszeresen 😞

szünetben menjetek (kéredzkedjetek) ki a suli elé, hogy eleget tehessetek fellángoló szívetek parancsainak. Amikor az n+1. kikérõvel mentek az igazgatóhoz, csak észreveszi magát, hogy mekkora marhaságot csinált...
Esetleg 1-1 napot igazoljon a szülõ azzal, hogy gyermeke szerelmes.

És úgy látom meg is van . Mind a ketten jól járnátok de , ha komolyabban bele gondolok TE viszed a prímet , neked lenne jobb ...

Végig bíztam a csodálatos üzleti érzékemben 😊

<#taps>Na látod meg van a helyzet megoldása.

Akkor bennelennél egy olyan cserében hogy mi áthozzátok a füstjelzõket hozzánk és nem smároltok helyettünk?

franco
nálunk már a klotyóban is extra füstjelzõ van szal...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Na, tapasztalat! Komolyan veszik... Rámszóltak többször és egyik nap a jófej igazgató helyettes (akit eddig a legrendesebbnek és haladónak tartottam) is és mondta hogy soha ne csináljunk ilyet, meg nem érti hogy ezt mért itt kell. Meg hogy ez egy olyan dolog amit nem szokás az utcára vinni. Valójában akkor jöttem rá hogy mi a különbség az utca és a suli között. Ugyanannyit lehet tanulni mindkettõben, csak az egyik fûtött de korlátozott. Ha a másik ig helyettes vagy akárki más lett volna szarok a fejére, de tõle nagyon meglepõ volt. Szal, mellbe vágott. És ezek után a kövi órán, törin azt tanultuk hogy: "a Szabadság azt jelenti hogy bármi megtehetõ ami másnak nem árt" /1789. aug. 26 Az emberi- és polgárjogok nyilatkozata/ na ez jól felkavart, fel is íródott a folyosó falára (krétával, mert az nem rongálás/. Azóta még jó soxor ránk szóltak, de vagy nem olyan komolyan vagy meg olyan szánalmas tanárok akiktõl nem lep meg. Azóta találtunk egy olyan folyosórész ahol kevesebb tanár mászkál, de akkor is gáz ez a XXI. században. Na csak ezt akartam. Ja, apám volt jófej, elmeséltem neki a sztorit, meg a szabadságos idézetet, erre õ: "Hát így van, ne is csináld! Ezzel ártassz azoknak a kielégítetlen, kivénhedt picsáknak akik ott tanítanak! Tudom milyenek, dolgoztam ilyen helyen" Õ is középiskolában tanított 😊)) De már jó útra tért azóta. Hát itt képeznek engem a társadalom értékes építõkövévé. Ebben a belvárosi elitnek nevezett gimnáziumban (persze azzal hogy wc-ben kik hogy füveznek azzal itt sem törõdnek, de engem basztani kell hogy ott vagyok annak a lánynak az 50m-es körzetében akit szeretek és akkor ne öleljem meg a szünetben... na mind1)

krisztike
A mai világban ez már természetes.:-DDD

uv
és a kezem is remeg<#ijedt>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

krisztike
Ez van...(villany le lehet kapcsolni...:-))

uv
a hajam is hullik, és már a puhasága sem a régi <#idiota>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

krisztike
Höm,még nem ellenõriztelek le.:-)

krisztike
Mi az a 4<#hawaii><#nyes><#nyes>?Tanár nénit is szeretnél?<#ravasz1><#nevetes2>

Oldal 1 / 5Következő →