248
Betiltották az ölelkezést és a csókolózást a sulimban!
-
cickoo #248 igazad van de nem lenne rossz -
cickoo #247
szerintem ez nagyon ősies gondolkodasmod -
cickoo #246 szerintem az qrva hülyeség!!!!!!!!!!! -
#245 Lehet ,hogy ő is sorbaállna akkor ... ? :D -
#244 Jobb mintha szopnának a folyosón. -
#243 Ez van ... :DDD -
ujzsulla #242 Itt egész szünetben csak annyit látok, hogy a párok egymás nyakán lógnak. Mindegy, hogy jön-e tanár, vagy diák!
Dühítő! -
#241 Jah valami hasonló :D -
Vlala #240 Szüleid válasza? "Valami ilyesmi. T. Tanárnő, köszönjük, hogy megnyugtatott a fiunk nemi identitásácval kapcsolatban." -
#239 ebben igazad van -
#238 jaj ,de hülye vagyok már megköszöntem ... :) -
#237 utólag is köszi :) -
#236 télleg! sztem is! nem jo suliban smacizni, de a nagyonmenő srácok és csajok azt hiszik, hogy a tapizás olyan dolog, amire mi is kiváncsiak vagyunk... -
Phat Smoker #235 olyan helyen kell egymás szájába suttogni, ahol nem lát titeket senki! -
Phat Smoker #234 ...tipikus! :)
mindig az alábbi dialógus zajlik le:
kérdés #1 -korod ?
kérdés #2 -honnan írsz ?
kérdés #3 -fiú vagy vagy lány ?
vajon hogy állnának szóba pl. a '19SzegedDóri' nevű csetessel ? :D
valszeg zavarba lennének mint egy kisbaba a peepshowban! :)
-
#233 hehehe... nálunk is tilos a smaci. -
#232 Hát nekem annó (úgy 10 éve) beírt ofőm az ellenőrzőmbe, hogy ...fiuk szabályos nemi életet él az iskolában... pedig csak csók volt, ezek a tanárok már el is felejtették milyen az a nemi élet -
Vlala #231 "A virágnak megtiltani nem lehet,
Hogy nyíljon, ha jő a kikelet..." -
Cnut #230 Most hogy jött a tavasz valahogy nem szólnak, vagy csak megszoktak. De most már nagyon nem érdekelne ha megnyalják a saját seggüket se. -
Vlala #229 Van már valami a suli ügyében? Kíváncsi vagyok a folytatásra. -
#228 köszike
(szombaton még melózok utána 2 nap pihi következik és keddtől ismét 4 nap meló - jó,hogy gondoltál (tatok) rám ez felvidított . :) -
Vlala #227 Boldog szülinapot!
(nekem ki tudja, meddig van elbacva...) -
#226 Nyugi,nekem jövőhét szombatig el van b**va.
De fel a fejjel! :) -
Vlala #225 a fenét, nekem az egész hetem, meg a múlt hetem is el van tolva. Pedig nem is vérzek. -
#224 Oké -oké . :)
Ebben az érzésben közösködhetünk... (?)
A mai napom el van baszva rendesen -Tudom erre 1 férfi válasza : menstruációs panaszok . :) -
Vlala #223 inkább lehangolt vagyok -
#222 Lehangoló vagy ... :) -
#221 Felvilágosítást kösz. :) -
Vlala #220 ez még a chates/IRC-s időkből maradhatott, szeretnének minden szalmaszálban megkapaszkodni, hátha az egyik a kezükben marad.
Azok a boldog szép napok...
"szia
Szia. Honnan írsz?
<hely1>. És Te?
<hely2>. Hány éves vagy?
<kor1>. És te?
<kor2>. Hogy nézel ki?"
stb. stb., részlet egy sablon IRC-s beszélgetésből. -
#219 tipikus...egyes emberek meglátnak egy női nemu elolenyt a forumon, akkor koszonnek neki...
A logikat es az ertelmet sztem ne keresd benne :D -
#218 Szia!Esetleg elárulnál vmit magadról?
(félek,hogy vagy hülye vagyok vagy nem beszéltünk még (?) :) ) -
berka #217 Hello, Kriszti! -
#216 -
Cnut #215 Ezt tetszik! :) -
Vlala #214 ezt mondtam, ha valakinek vannak megértő szülei, bele kell íratni az ellenőrzőbe, hogy
Tisztelt Tanárnő/úr!
Kérem, hogy gyermekemet és kedvesét az óraközi szünetekben ölelkezés és csókolózás céljából az iskola épületéből kiengedni szíveskedjék!
Köszönettel,
Szülő
Érted, amikor az igazgató a huszadik ilyet kapja, már vagy enged, vagy megkockáztatja a közútálatot diák és szülő részéről is... -
#213 Szar ügy. -
Cnut #212 Ezt kivédték, portás csak 5. óra után enged ki (dohányzó szünet :)). Vagy ha a tanár írt kikérőt vagy letelefonált vagy szólt neki. Kicsit börtönös, de ha nagyon akarsz ki lehet menni, csak nem rendszeresen :( -
Vlala #211 szünetben menjetek (kéredzkedjetek) ki a suli elé, hogy eleget tehessetek fellángoló szívetek parancsainak. Amikor az n+1. kikérővel mentek az igazgatóhoz, csak észreveszi magát, hogy mekkora marhaságot csinált...
Esetleg 1-1 napot igazoljon a szülő azzal, hogy gyermeke szerelmes. -
brad #210 És úgy látom meg is van . Mind a ketten jól járnátok de , ha komolyabban bele gondolok TE viszed a prímet , neked lenne jobb ... -
Cnut #209 Végig bíztam a csodálatos üzleti érzékemben :)