HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jax
A "Gyilkos nepperek" számotok alapja nem hajaz picit SP "Mindenki másért"-jára?

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Wu-Tang!!! 😊

kicsit sokat reklámozol, amit ezen az oldalon nem nagyon szabad :S

Ha szavazol a Mobbra, akkor már kattinthatnál Chamra is <#nyes>
báttyó02
én mobbdeep-et akaroom<#smile><#smile>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hát nem gondoltam h ilyen lassan fog haladni, pláne úgy, hogy az idióta myvipen is beírtam egy rakat állítólagos rapper klubba.. ahol ilyen 20 ezres taglétszám van.. Ha csak egy töredéke szavazni, de boldog lennék.

De tudod a sok kicsi sokra megy.. reméljük<#worship>
Maco13
velem együtt már 5-en vagyunk 😄DD Tuti jönni fog ^^
Inkább szavazz mind a kettõre 😄 Nem csak egy valakire lehet O.o
Szívesen.<#smile>
reaper4
én inkább a wu ra szavaztam 😊 de köszi a linket

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

kuci06
MINDENKI. SZAVAZZON. CHAMILLIONAIRE-RE.

(Cham fan 😄)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Sziasztok!

Találtam egy ilyen oldalt, ahol voksokat lehet gyûjteni egy-egy elõadóra városokra/országokra lebontva.. Ha elegendõ összegyûlik, akkor elvileg elmegy arra a helyre.
Nem tudom ki mennyire szereti Lil Wayne-t és Chamillionaire-t de ha nem nagy fáradtság, megkérnélek titeket szavazzatok! Másokat is találhattok az oldalon egyébként.

Chamillionaire: http://eventful.com/demand/D0-001-001227830-2

Weezy: http://eventful.com/demand/D0-001-000494977-9
nem hallottam még azt a számot, de többinek amit hallottam, köze nincs a rap-hez...

cozombolis-mint ha a testvéred volna
ez inkább pop mint rap, de szerintem jó szám.

a köv. adásban még mondta Siska is, hogy az dehogy volt free, mondta, hogy örûlne ha így tudna freestyle-ozni, mert akkor ugye 2 perc alatt összedobna egy szöveget 😄

mabbak
Arra a. Hát basszus pedig mondták is a haverok, h sztük ez nem teljesen ott találta ki, de mondom, á biztos istenadta tehetség :-DDD. Na mind1 attól független igen bejövõs az a rush.
aza " kezeid a 2 kezem közé fogom, szállunk fenn az égben, édes szavaimat a füledbe suttogom" ? erre gondoltál? 😄

jah ez nem free attól függetlenül beszt 😛

mabbak
Szerelem freestyle-ra gondolok, jó lehet, hogy nem volt free, nekem is furcsa volt, hogy ennyire penge a srác :-DDDD. De ez lényegtelen attól az õ gondolatai voltak és szép gondolatok voltak azok :-)
szvsz tudom melyik "free"-re gondolsz, nah az nem volt free 😄DDdddd

azért sejtem meg, hogy arra gondolsz mert sokan ott szerették meg 😊

mabbak
Vkit színe miatt én sem ítéltem el soha. Sõt hosszú ideig egy lila srác volt a legjobb haverom, együtt nõttünk fel meg minden, meccsek után mindig cseszegettük egymást attól függõen kinek a csapata kapott ki, de mindig csak poénból. Azóta mondjuk megszakadt, de nem a színünk miatt :-)))).
Másik dolog meg az, hogy felesleges magyar hiphopon belül mindenféle ellenségeskedés, örüljünk, hogy kicsiny hazánkban ilyen minõségû rapzenét készítenek az arcok. Az, hogy ki sír meg ki nem, kinek van oka meg kinek nincs csak részletkérdés. Én spec az elõadók közti fight-ot sem szeretem, nem ámárika ez h szidjuk egymást :-DDDD. Én személy szerint mindkettejüket szeretem, mert jó zenéket csinálnak, Fanka lehet, hogy néha sajnáltatja magát meg borongós meg minden, de ez teszi egyedivé szerintem. Siskát meg akkor szerettem meg mikor hallottam egy freestyle-ját a salátában, szal ennyi errõl...
Noobzért meg bocsi, csak a feszültséget akartam oldani :-D
neis -.-

Morphin
Nem sértõdtem meg...csak egybõl azzal kezdeni amikor a témában még megsem szólaltál h ,,noobz"... a fradi meg...na jó nem bántom a jó zöldeket XDDDD én amugysem vagyok a híve a "torzsalkodásnak" (merthogy az én vérem lila) de soha mégegyszermondom soha nem szidtam a zöldeket csak azért mert "zöldek" 😄😄
píísz

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

mabbak
Anyám, nem kell megsértõdni a rakás szmájli azt jelezte, hogy csak a poén kedvéért mondtam. Fradinak ehhez meg semmi köze szerintem.
ColdFire
vigyázz vászki, megver :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Morphin
hi nemvok noob...de látom te fradista vagy...már megsem lepõdtem...

mabbak
Az elhangzottakra csak annyit tudok mondani, hogy Anonim Mc 4 life noooobz :-DDDD
reaper4
én meg személy szerint nem bírom fankát 😄 marad a wacuum 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

ColdFire
Háppy ikszmösz (:

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

jax
Van Saláta 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

én nem mondtam, hogy nem joggal sír, csak te pont azt állítottad, hogy õ aztán nem sír 😊

Siska meg nem foglalkozik a dolgokkal ás ezt jól is teszi, ennyi...

Morphin
Most ez megint olyan h Siska miért nem írogat igy a neten? Mert nem akar...de elhiheted h neki is vannak ilyen és hasonlo érzései mint mindenki másnak...hány embernek van a mai világban blogja??? Ez vétek? (megjegyzem nekem nincs XDDD )
Másik...miértne sírhatna a legjobban? Szinte csak rajta koppan minden, mivel õ a NC vezetõje...joggal "sír" és mint mondtam ha nem tetszik attol még nem kell fikázni.A "szakmában" sztem a többiek eléggé lenézik (akik nem az õ körében vannak) kérdem én h miért? mert arra törekszik h jobb legyen nekünk? Ez elég érdekes...de hisz ez csak a magyar mentalitás...na mind1 én részemrõl ezt lezárom magamban nem idegeskedek a SZERETET ÜNNEPÉN ilyen kicsinyes dolgokon...szal továbbra is békét én azt mondom XD
csöcs

ColdFire
azért még annyit megsúgnék hogy fanka összes albuma megvan 😊
...szval ez nem fikázás, hanem vélemény :l

jax
Igazad van. Én személy szerint szeretem Fankát is meg Siskát is. Ha választanom kéne Fankát választanám, de Siskát is tehetségesnek tartom.

"sok minden szar dolog történt a fankával amiért "sírhatna" mégsem teszi" - dehogynem 😄

pár dologban igazat adok neki, de õ sír a legjobban...

pl. ott van a fankedeli.hu is ha õt nem érdekelné akkor nem írna 80oldalnyi regényt belõle...

tehát pont õ az aki sír, lehet megbántották és egyéb de ugye mindennek 2 oldala van

tisztelem pár dologért amit õ tett a magyar underground-ért + van 1-2 száma ami bejön, de nem kéne mindig azt állítani, hogy csak õ a szegény Ferike 😄

de persze világbéke 😛

Morphin
Miért lenne gáz...sztem elég sok minden szar dolog történt a fankával amiért "sírhatna" mégsem teszi, hanem azon van h karira kiadjon egy produktumot ami szvsz elég jó lesz.Ha meg nem tetszik akk. nem tudunk mit cisnálni azokkkal akiknek csak azért nem tetszik a fanka zenéje,élete,és minden amit csinál mert esetleg a másik "side"-ra tette le a voksát...ti dolgotok de ettõl még lehet jó dolog...ne fikázzátok pls. Én pl nem szeretem a Siskát, a zenéje nem rossz, de mint ember chh...és aki azt mondja h nem tett olyan dolgokat amit nem kellett volna az hazudik. Ahogy megfigyeltem itt többnyire olyan emberek írnak akik a siskáék oldalán állnak...sosem oltottam,fikáztam õket, miért ? mert ez egy szabad ország...semmi sem kötelezõ (na jo az általános dolgokon kivül) mindenki hallgassa azt amit szeretne DE NE FIKÁZZA A MÁSIKAT... (már rég nemtudom hova akartam kilyukadni, mind1) szal PEACE!!

ColdFire
nem videonaplót akartam írni, csak ez a beszéd az elején már gáz szerintem :l

jax
Videónapló? Sztem ez az egyetlen része a "videónaplónak".

farkabeli -.-

ColdFire
de azért a muzsika elég zorall... 😊

ColdFire
szerintem ez már erõltetett...
adjon ki albumokat, csinálja a salátát, de azért videónaplót már nem kell csinálni :l

...még ha valami jó csaj lenne 😊

MIJÓ (Y)

BUDA > miskolc.

Morphin
http://youtube.com/watch?v=U5pfbPweFF4 check
kövhéten talán lesz sali...

jax
Annyira keszekusza hogy be se jön 😄 Amúgy azér van, mer megújul az oldal asszem.

Csabesz6
nektek is keszekusza a saláta?:|

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

reaper4
ugyan.nincs mit 😊 és nem álvány, hanem 1 ilyen kis izé 😊 2 fadarabból õsszerakott virágtartó. egyszerû és szép 😊

Csabesz6
ok, asszem ez lesz hogy veszek vmi allvanyt ,meg ragacsot
köszi meg1x.=)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

reaper4
jó <#eljen>

reaper4
én nem cseszném szét a hangfalakat, de te tudod. amúgy amit mondtam az kb 1500-2000-bõl megvan. a ragasztó amit használtam: Palma tex univerzális erõsragasztó. ennyi pénzt meg szvsz megér ,h ne kelljen szétb@szni a cuccot.

n3whous3
az album címet adó szám a beszt <#worship>