HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
De tudod a sok kicsi sokra megy.. reméljük<#worship>#worship>
Szívesen.<#smile>#smile>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
(Cham fan 😄)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Találtam egy ilyen oldalt, ahol voksokat lehet gyûjteni egy-egy elõadóra városokra/országokra lebontva.. Ha elegendõ összegyûlik, akkor elvileg elmegy arra a helyre.
Nem tudom ki mennyire szereti Lil Wayne-t és Chamillionaire-t de ha nem nagy fáradtság, megkérnélek titeket szavazzatok! Másokat is találhattok az oldalon egyébként.
Chamillionaire: http://eventful.com/demand/D0-001-001227830-2
Weezy: http://eventful.com/demand/D0-001-000494977-9
ez inkább pop mint rap, de szerintem jó szám.
jah ez nem free attól függetlenül beszt 😛
azért sejtem meg, hogy arra gondolsz mert sokan ott szerették meg 😊
Másik dolog meg az, hogy felesleges magyar hiphopon belül mindenféle ellenségeskedés, örüljünk, hogy kicsiny hazánkban ilyen minõségû rapzenét készítenek az arcok. Az, hogy ki sír meg ki nem, kinek van oka meg kinek nincs csak részletkérdés. Én spec az elõadók közti fight-ot sem szeretem, nem ámárika ez h szidjuk egymást :-DDDD. Én személy szerint mindkettejüket szeretem, mert jó zenéket csinálnak, Fanka lehet, hogy néha sajnáltatja magát meg borongós meg minden, de ez teszi egyedivé szerintem. Siskát meg akkor szerettem meg mikor hallottam egy freestyle-ját a salátában, szal ennyi errõl...
Noobzért meg bocsi, csak a feszültséget akartam oldani :-D
píísz
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Siska meg nem foglalkozik a dolgokkal ás ezt jól is teszi, ennyi...
Másik...miértne sírhatna a legjobban? Szinte csak rajta koppan minden, mivel õ a NC vezetõje...joggal "sír" és mint mondtam ha nem tetszik attol még nem kell fikázni.A "szakmában" sztem a többiek eléggé lenézik (akik nem az õ körében vannak) kérdem én h miért? mert arra törekszik h jobb legyen nekünk? Ez elég érdekes...de hisz ez csak a magyar mentalitás...na mind1 én részemrõl ezt lezárom magamban nem idegeskedek a SZERETET ÜNNEPÉN ilyen kicsinyes dolgokon...szal továbbra is békét én azt mondom XD
csöcs
...szval ez nem fikázás, hanem vélemény :l
pár dologban igazat adok neki, de õ sír a legjobban...
pl. ott van a fankedeli.hu is ha õt nem érdekelné akkor nem írna 80oldalnyi regényt belõle...
tehát pont õ az aki sír, lehet megbántották és egyéb de ugye mindennek 2 oldala van
tisztelem pár dologért amit õ tett a magyar underground-ért + van 1-2 száma ami bejön, de nem kéne mindig azt állítani, hogy csak õ a szegény Ferike 😄
de persze világbéke 😛
adjon ki albumokat, csinálja a salátát, de azért videónaplót már nem kell csinálni :l
...még ha valami jó csaj lenne 😊
BUDA > miskolc.
kövhéten talán lesz sali...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
köszi meg1x.=)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"