HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
saláta fórumon írták....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csabesz6
oh köszi,most megnyugodtam😊
honnan tudod amugy?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

kuci06
http://www.myspace.com/chamillionaire

...
22 Mar 2008 20:00 PERFORMANCE Budapest, Hungary
...

WATAFAKK????
Jól látom??
<#merges2>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

LasDen
héten kezdik el küldözgetni....de nem hétfõn azt tudom.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csabesz6
csütörtökön rendeltem meg a fankadeli-rendezöi változat lpt.lassan meg kéne jönnie nem?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

reaper4
<#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Maco13
hopp ezt elkurtam
launch.yahoo.com
Maco13
nemhiszem, hogy lenne ilyen lista 😄

szevasztok.
már ide fordulok hozzátok mert átkutattam az egész netet de sehol nem találtam meg a teljes listát hogy kik vannak east-en és west-en. valaki nem tud egy linket adni vagy valamit? thx a segítséget.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

ugyanígy vagyok vele, aztán majd megekeresem amit akarok hallgatni...

bld
jó vagány vagy😄, am tetszik a büntipontod😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

ColdFire
nekem az a playlistem, hogy kijelölöm azt a ~100gb zenét ami van, és hallgatom 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

arra gondoltam, hogy megmutathatnátok a track listátokat amit mostanában hallgattok. nekem pl ez:

persze nap mint nap bõvül/cserélõdik.

www.myspace.com/joerobbiemusic
aztán majd kérek kritikát... az utolsó 2 számot nem muszaj meghallgatni 😊
köszi
písz!
Csabesz6
nyah megrenedeltem a "Rendezõi változat"-ot.

nekem Operám van és tökéletes a saláta TV. (épp ma nézegettem)
valami codek vagy internetes flash kiegészítõ kell.

ColdFire
mondjátok melyik video kell nektek, és belinkelem, vagy aki ért HTMLhez, az szétnézhet ott is, és *.mov kiterjesztést keressen, én ott találtam a linket a videokhoz

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Morphin
Nekem egybõl kifagy az Opera,amikor inditanám szal te még jobban is jártál mint én...majd kitalálok vmit mert tényleg vannak ott értékes videok...tanácsot énis szeretnék kérni ezügyben...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Csabesz6
hyak
mitöl lehet az,hogy salátán elkezdek nézni egy klippet a salata tvn,és egy idõ után tök zöld lesz a kép.a hang megy tovabb, és mozdulatlan zöld képet látni.

Csabesz6
<#action><#smile>😄D

ColdFire
rákattintottam a youtube logora, és kijött, míly csoda 😊

Csabesz6
htx

ColdFire
Gangsta Rap Made Me Do It

Csabesz6
mi a címe?

jax
Nagyon Wesszáj' 😄 Jó cucc.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Ismeri itt vki Seregát?
kuci06
Új 'Cube klip <#eljen>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Morphin
Hát nemtudom közelsem ezt mondtam...csak nem kell le"gyengézni"...és semmi vita nem volt ezzel kapcsolatosan sztem...tehát sztem erre reagálni is felesleges volt!
a békét 2 sztem is nagyon jo..a klipje is hasonló mint a békét 1-nek szvsz...

ColdFire
ez a Fanka garantált jó márka 😊

na ez a jó szám!<#vigyor3>

Csabesz6
<#eljen>

ColdFire

LasDen
sztem meg iszonyat jó szám.... 😄
Maga az album nem jött be, de van pár szám ami tetszik róla....de viszont a bulin meg nagyon odavertek a számok.....nagyot buli vót..... 😄

ColdFire
az összes fórum a saját véleményünk kifejtésére való, most akkor ezt hogy gondoltátok, hogy belinkeli egy srác a klippet, és akkor mindenki azt mondja hogy jó? :o

Morphin
na végre vkitõl egy kis önkritika...
és tudod mi a kulcsszó?? az h SZERINTED <#buck>
sztem meg jó szám bár az albumról nem ez a kedvencem XDD
píííísz

Csabesz6
jó nekem ilyen hulye izlesem van😄

nincs. jó tudom, addig nem kéne kritizálni senkit még nem tudok jobbat felmutatni... de sztem ez gyenge ahoz hogy videóklipp kelljen hozzá<#szomoru1>

Morphin
neked van hasonló??

sztem gyenge szám

Csabesz6
wemsical-szegeden szabadon klipp(Y)(Y)<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#hawaii>
respect nekik.mikrofontos te itt regelve vagy nem?😄

Csabesz6
=)

ColdFire

ColdFire
hátnemtom, én ilyen niggereket nem hallgatok 😊

kuci06
Kijötta Wont Let You Down (Extended Texas Remix)!
18 Perces, büntetõs track 😊

"I stick my dick in your mouth, and fuck what'cha sayin"
<#eljen><#nyes>

Chamillionaire.com

Akkor ezer bocsánat, örülök h nem az enyémrõl volt szó<#lookaround>
Válasz 'MrMasta' üzenetére (#1592)

én megszoktam nézni, hogy biztos, hogy nekem küldték e vagy nem?!

kuci06
nem neked írta, hanem MrMasta-nak 😄
(aki a saját honlapját/zenéit reklámozta 😊 )

Nem reklámnak szánom, csak nagyon boldog lennék ha egyszer láthatnám Chamot. Ha meg mégis akkor majd törölnek<#szomoru1>
Sajnos nem tudok más módot szavazat gyûjtésre
jax
"Gyilkosok nepperek", bocs.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer