HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
tetszik 😊 van még?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Modul - Ez nem csata
Modul - Jelenlegi sztárok
Modul - Katana

ha nem tetszik,jöhet a fika,nem fogok megsértõdni<#hehe><#hehe><#hehe>
de ha bejön........akkor semmi.hallgassátok

písz

\"..ha meg ezek után megsértődsz,azt leszarom, a hip hop nekem etalon....\"

bld
énis utálom fankát és sztem is hiteltelen😊
csak ennyit akartam mondani

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Rockynhooo
<#ravasz1><#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
te menjé vissza a topikodba 😄
nincs meg senkinek a zenéd 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
inkább a zenémet szerezze meg vki 😄 az nyáron vendégem egy sörre 😄

jolvan sztem be lehet fejezni, sztem itt senkit nem érdekel, hogy ti mit veszekedtek, privátban meglehet beszélni, de nem itt!

nyugtassátok meg morFin-t hogy nem lett közutálat tárgya<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Morphin
"lebunkóz,leostobáz ismeretlenül" - te bezzeg szidhatod a Ferit LOL...(akkor most ki itt a hülye?? wtf!? )
jogos...csak azért mert igazam van közútálat tárgya lettem. grat
amúgy a nevemet nem F-el írom...
<#mf1><#mf2><#gunyos1><#gun><#kocsog>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Rockynhooo
Kool Kasko mixtape vkinek megvan ? ez kéne róla: 04. BO-BA-KRO-ME (Bolhás Barlangi Kromanyoni Menyét)

"nemis jövök ide egy hétig az tuti" MIHAHAHA...ehh...Azér még maradnak itt páran rajtad kívül, ne aggódj!!! <#taps><#buck>
de jó.akkor most egy hétig mindenki leírhatja azt amit gondol<#buck>
de utána nagyon vigyázzatok!!
Mindenható Morfin visszatér,és rendet tesz<#boxer><#violent><#boxer>
lebunkóz,leostobáz ismeretlenül<#taps><#taps>.
te kis erkölcs-csõsz<#unalmas>mind1.azért köszi morfin,jót szórakoztam rajtad.hiányozni fogsz ez alatt az egy hét alatt<#integet2>
siess vissza....

krome balkán! az 1jo zene
Morphin
nem akadtam ki...csak egyszerûen már nem bírom nézni h mit csinálnak az ostoba emberek. különben nem irogatnék ide <#gunyos1>
nemis jövök ide egy hétig az tuti <#wave><#circling>

reaper4
értem én. csak szvsz nem kellett volna így kiakadni kilahbwoy hsz-én. bár néha én is ezt teszem 😛

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Morphin
de te legalább nem hirdeted ezt...ez így van rendjén...én sem szeretem siskát meg még sorolhatnám...és akkor mivan? nem szeretem,nem hallgatom ergo nem foglalkozom vele.hagyjuk

reaper4
én is rühellem a ferit 😊. na és?

LasDen
én kérdeztem mi baja vele.... 😄 bár elõbb monta el mint én kérdeztem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Morphin
Hmm Hmm...szólásszabadság...és? Ki kérdezte h neked mi a véleményed a Ferirõl??? Szerintem SENKI!!!!!!! Ellehet menni ha vmi nem tetszik szvsz.Te nemcsak beírtad h itt egy jó szám és "pörgesse aki akarja" , hanem elkezdesz szidni egy embert amihez (szólásszabadság mellett) semmi jogod nincs.Ezt emberileg tessék értelmezni, a magyart ptk elég szar ebbõl a szempontból...na mind1 nem kell itt harcolni csak azért mert vki alapjáraton bunkó. cs

"mire fel?"??? próbáld meg értelmezni a SZÓLÁSSZABADSÁG jelentését<#falbav>
nah arra fel...
de szerintem inkább hagyjuk is ezt.délelõtt annyi volt az alapgondolat,hogy egy számot,ami NEKEM tetszik,megosztok VELETEK,hogy ha esetleg bejön,akkor pörgesse aki akarja,erre itt felháborodtatok,hogy hogy merészelek én leszólni valakit....hát könyörgöm!!hadd mondjam már el a véleményemet ott/akkor/úgy ahol/amikor/ahogy akarom.vagy nem!?ez nem így mûködik szerinted?
mind1.
részemrõl lezárva.
písz out

Morphin
Akkor adjál neki egy pofont...<#banplz><#falbav>

Hi all! Kilahbwoyt nem fikázni mert a bátyám!😄 jha am az elõzökhöz szólva...nem értek vele egyet!😄xD
Morphin
Az a baj h Fanka vitte vmire...próbál megélni abból amihez ért.Eladta magát?? LOL...ennyi erõvel 50 Cent,Snoop, h mondjak is nevet Nas...õk is eladták magukat és szar emberek?? Sztem csak kihasználják a lehetõségeket ahogy csak tudják...Fanka igenis minõséget csinál akinek meg nem tetszik annak jut más. Nem az a bajunk h te itt hirdeted ezt a "nemzetközileg is elismer" crew-t, hanem h egybõl elkezdesz szidni egy olyan embert akihez közöd nincs...mire fel??? Na mind1...további szép napot...

csakhogy tisztázzuk.
egy szóval sem mondtam,hogy valaki attól lesz jó,mert régen csinálja.
itt jön képbe a médiashit.azért én úgy gondolom,hogy ha ennyi ideig ténykedik valaki(ahogy mondtad mindegy milyen porondon)és egy csomó ember van ,aki még a nevét sem hallotta,akkor az egyértelmûen a média hibája.(és persze nem a netre gondlok,ott minden fellelhetõ)
miközben konkrétan Mango és a Gimmeshot crew nemzetközi szinten is elismertek évek óta.ez lenne az teljeskörû tájékoztatás??
és mégegyszer hangsúlyozom,SEM A 15ÉV,SEM A KÜLFÖLDI FELLÉPÉSEK NEM JELENTIK AZT,hogy valami jó!(legalábbis mindenki számára semiképp sem.)
de hogy döntse el valaki,hogy valami tetszik e neki,vagy sem,ha nem "szólnak" neki,hogy -Hey,figyelj már,ilyen is van,meg olyan is,és nem csak az a 3-4-5-6-7 ... akiket láthatsz a viván(vagy akárhol..)
arról meg hogy mi a bajom fuckadelivel!?nemtom.egyszerûen nekem hiteltelen,és kamu.ennyi.attól még tetszhet,és tetszik is sokmindenkinek.
csak hát tudod,szólásszabadság,meg iesmik...
peace a fankaklubbnak,meg mindenki másnak

LasDen
attól mert vki 15 éve v x éve van a pályán (bármilyen szakma) még nem jelenti, hogy jól is csinálja.....
és kire/kikre gondolsz az alatt, hogy "hajlandóak kompromisszumokra az eladhatóság érdekében."
meg ezt a mediashitet sem értem.....
meg azt sem, hogy mibajod Fankaval???

Csabesz6
fankamadafakadeli féle kamurepp.

LOL<#rolleyes>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

próbáltam újraelemezni a szöveget,amit írtam,de keresve sem találtam semmiféle "sztárolást"...<#nemtudom>
talán arra gondolsz,hogy kiemeltem azt,hogy fankamadafaka(akitõl egyébként behányok,de ez csak egy vélemény!)rajongóknak valószínûleg nem fog tetszeni..?!ez lenne a sztárolás??
amúgy a Modul Mangót takarja.nem engem/minket <#vigyor2>
nem sztárolásból,hanem inkább azért raktam fel,mert "hála" a médiashitnek,sokan csak olyan arcokat ismernek,hallanak,akik hajlandóak kompromisszumokra az eladhatóság érdekében.
szerintem meg minõségi cuccok többnyire a "föld alól" kerülnek ki.
látod,te sem hallottál még róla/róluk,pedig kb 15éve küldik..
most meghalgattad,és eldönthetted,hogy tetszik,vagy nem.
ennyi!
BIG UP
<#eljen>

azért sztárolod ennyire mert ti csináljátok? 😊

amugy nekem nemtetszik :S

holla.ha vkit érdekel,hajrá 😉
yo kis mádzsár hipháp<#buck>de NEM a fankamadafakadeli féle kamurepp.
aki azt csípi,annak sztem nem fog feküdni<#ravasz1>.
nade hátha mégis...haverok-buli-gyanta.
bless up

Modultrekkk

toysoldier
Hali

Oxid és Falcon számokat honnan tudnék letölteni?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Sziasztok.
Én indegoo albumát szeretném letölteni...valaki tudja h honnan tudnám leszedni az albumot??
köszi elõre is
😄DDdddd nm

Köszi! már jelszó feltörõt indítottam rá <#wink>

pirateclub

letöltöttem és a winrar jelszót kér.

köszönöm! istencsászár vagy <#worship>

jah de hülye vagyok bejelentkezés nélkül nem látod 😄

http://mihd.net/qj8pd7

"így kell letölteni:rámész a linkre,bal oldalt fent rákattintasz a "Request download link"-re,után jobb oldalt fennt a "download file"-ra,és már jön is"

nekem jó

"így kell letölteni:rámész a linkre,bal oldalt fent rákattintasz a "Request download link"-re,után jobb oldalt fennt a "download file"-ra,és már jön is"

azt írja, hogy:
Sajnáljuk, a link, mely erre az oldalra vezetett hibás lehetett.

segítségetek kérem.
Deego számok kellenének nekem.
Látok
Vadászat az angyalokra
meg még, ha van más is akkor írjatok légyszives.
nagyon kellenének. thx

Krezga
De rég hallottam õket😊
Keresek tõlük egy számot, amit nem nagyon találok, olyasmi van a szövegében, hogy: "apa zsebbe a pénz, apa zsebbe a pénzt, mert ellopják hamar", vagy valami hasonló.
Énvagyokazapád
akkor jóa :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

toysoldier
már beküldtem énis nemrég ^^

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Énvagyokazapád
az elsõ kérdõjel helyére loop jött, átírtam :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

toysoldier
igen

Énvagyokazapád
ArtosCs vigyázz magadra szövegét te toltad fel zeneszoveg.hu-ra?

reaper4
a wacuumairs ben a helyük a srácoknak. respect! bár nagy a csend körülöttük ahogy látom...

reaper4
ja 😊

beatmarket
A korosztályom hibája
Burok c számok tetszenek. laza számok tiszta WUUU.