HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AP hallgatni Yoo rádio hétfõn yooradio.eu ! meg pixa fürge ujjak Youtubon!
toysoldier
lehet tölteni is

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

LasDen
children of distance nem tölthetõ csak rendelhetõ.....legalábbis én gy tudom......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csabesz6
ww2.salatamagazin.com

nem vagy dunaalmási véletlenül?😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Sziasztok! Nemtudja vki h honnan tok anonim mc/ children of distance albumot letölteni?:S:S elõre is thx😛
eltaláltad Finn.
a dallama tiszta magyarra emlékeztetett.

a svéd qwa yo<#eljen><#eljen>

\"..ha meg ezek után megsértődsz,azt leszarom, a hip hop nekem etalon....\"

bld
A második sztem finn, a peli játékot jelent finnül
svédbõl én a looptroop-ot szeretem de ez is korrekt tetszik fav.-be be is raktam😉

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Morphin
Jól tolják...megtetszett...mind zeneileg mind elõadásmódban ott vannak nagyon! (a szöveget sajna nem értem)
respect<#worship>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

svéd hiphop
7 ars olycka- Lart mig leva med det

ez egy istenszám, találjátok ki a nemzetiséget! 😊
Skaandali-Elama on peli

sztem könnyen rá lehet jönni.

reaper4
raktam fel 1 videót ami ugyan régi és eléggé szar minõség, de szvsz érdemes csekkolni. eme 😊

persze steve is érintett 😄 de mind2 üt.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

a Tha Shiznit konkrétan az egyik legkomolyabb<#worship>

kuci06
Hogyne, a Doggystyle az all-time top10-emben simán benne van 😊 Most is a Tha Shiznit-et nyomatom 😊
Minden albuma itt csücsül a gépen, csak az utóbbi albumaihoz viszonyítva lett "jobb" ez az album... Az a baj, hogy túl sok benne a filler, van pár jó szám rajta, de így pár nap után már nem olyan ütõs 😞
A régi Snoop DOGGY(!) Doggot már sohasem kapjuk vissza 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ha neked tényleg tetszik ez,akkor(igaz hogy hiába..),de ajánlom figyelmedbe a Doggystyle,Doggfather,stb(2000elõtti)albumait 😉
akkor még BIG Snoop Dogg volt.de az utóbbi 2-3 év...pfffffffff.
BITCH Snoop Dogg

broman191
<#eljen><#rinya>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

HELP!

Hi-tek 3 feat. MC Shamrock -- Come on (and dance)

Ez nem létezik az interneten videon!?

Ha valaki RÁTALÁL ,bedigizi a VIDEOklippet vendégem egy SÖRRE!
sztem meg egyenesen XAR!snoop tesó elkorcsosult😞
beszippantotta a mediabiznizzshit...R.I.P.

broman191
Már megvan rég, nem nagy szám-.-

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

kuci06
Kint van Snoop Dogg új albumja a neten! (egyelõre csak clean verzió)

LINK

Érdemes meghallgatni, sokkal jobb lett, mint az elõzõ album (sõt, ha belegondolok, az R&G-nél is jobb) Eddig ez a favorit róla, igen erõs 2pac-changes feelingje van 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kár.azé thanx

foggalmam sincs

holla.ha vki meg tudná mondani,hogy kik ezek(egy mixbõl ollóztam😉),annak pacsi.
http://upload.citromail.hu/dl/?tid=42d0ecda353b71a1b647a00f9ff9832eb

egy hétig él a link.
thanx elõre is

peace

Szia Mindenkinek!
Ennek a videóját keresem.Segítsetek!!!!
hi-tek 3_"Come on and dance"
LasDen
nem bomlottak fel....sõt.....koncerteznek az egész országban.....de idén jön az új Hõsök lemez Klasszik címmel.....
amúgy meg Hõsök.hu....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Helosztok!
Lenne 1-2 kérdésem:
NEmtudtok vmit : Hõsökrõl, emg a többiekrõl?
Mert én kutakodtam ( lehet nem elég alaposan) és nemigazán találtam új számukat, meg úgy amugy róluk.
Eltüntek, felbomlottak, vagy mi van?
😄
Elõre is ksözi az infókat
( ha vmiben tévedtem, az teljesen önhibámon kívül volt)
Peace
LasDen
nekem annyira nem jöttek be...... 😄 viszont érdekes, hogy kispestrõl mennyi arc került elõ...... 😄

közben megtaláltam a darázsfészek albumot. itt

Utolsó Fhészek szám!
http://www.myspace.com/fheszek

a darázsfhészek albumot nem lehet letölteni. wacuumairs.com on nem mûködik.

Sziasztok!Hali
Segítségre volna szükségem:
Keresek egy videoklippet/elõadó/sz.címet 1992-bõl.Amire emlékszem:a klipp elején nyírják a néger táncos haját a fodrásznál,mindenféle csíkokat, aztán 4 fekete táncos versenyeznek egy boxringbe, ki tud jobban táncolni, végigmegy az összes menet.Brutálisan táncolnak!!
Nagyon régóta keresem de nem lelem. Valami Rap, Hip Hop
Köszönöm aki ráismer és közli velem.
toysoldier
yaya, az a legjobb, nagyon ottvan <#worship>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

LasDen
és elméletileg áprilisban jön az LP......

a vigyázz magadra szám a lekkjobb! isteni <#worship>
...régen sportoltál, most behálóz a PC...-magamra ismertem

LasDen
bocsi.....vmié rosszú linkeltem...... 😄

mostmár jó, csak a www.sg.hu/ elõtte ki kell törölni

404 not found

LasDen
ArtosCsaba - IntrO2Outro....
nágyon odaver........durva....

LasDen

nem tudja valaki honnan lehet leszedni Mc Göz-Number 1 albumát?

asfa
adj egy linket videora én nem láttam a trailert..

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

broman191
Azt sem vágom hogy mi az a film-.-'

Denisse91
Na nemtudja valaki esetleg?<#confused>

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

Morphin
Hát az SP uj oldalán nincsen fennt legalábbis én kerestem...nekem máshonnan van meg, és emlékezetem szerint a salátáról szedtem le.Nekem bejön amit az SP csinál mégha kicsit néhol túlságosan is erõltetett,de összességében rendben van a dolog.Kinek a pap...

ui.: megnéztem és a salátán fennt van!

nemtudtam, hogyy ingyenesen letölthetö 😊

nem nagyon komálom azespét xd

Morphin
Salátán is fennt kell lennie szvsz...am ingyenesen letölthetõ...minek regeljen warez oldalra XDD

www.pirateclub.hu

regelj és keress rá, tuti fenn van

vki megtudja nekem mondani hogy honnan tudom--> Sp-srác a szomszéd házból címû albumot letölteni? Elõre is thx!=)
Denisse91
Nemtudja valaki, hogy a Meet the Spartans film bemutatójában a break-es résznél Xzibit melyik száma megy? Elõre is köszi <#wink>

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

broman191
Komoly arcok<#idiota><#smile>

ColdFire
😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Csibusz
Hello. szeretném megkérdezni hogy COD fellépés nme tudjátok mikor lesz legközelebb?