HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egész album jó
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
bár a klipp nekem nem tetszik, valahogy én más milyet csináltam volna ehhez a számhoz
mondjuk nekem a 2. mc szövege az jobban tetszik
Kérem kapcsolja ki!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Punnany Massif - Telik klip lett volna amúgy
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Turn Me On Dead Man
Anonim MC
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Turn Me On Dead Man
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
ponzának nincs véletlenül szólóalbuma? vagy valami olyan album amin nyomja valakivel?
ReaL MaDRid x siempre
prá
Acer Aspire one
multkor volt 1 jókis party dürerben azthiszem vagy nemistudom már hol ahol busa,ponza,zomblaze meg még 1 srác az irei maffiaból voltak.Hát isszonyat jó volt.hogy busa miket beatboxolt else hittem 😄
zuboly - homeopatia
busapista myspace
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ami tény az tény...0dupla kaki fõled Saiidhoz képest
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#wilting>#wilting>
prá
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Jax-sparrow,kapitányunkal viszont teljes mértékben 1etértek😄
nekem is nagy kedvenc részem ez<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
prá
Nem mondom, onullának nem tré a szöveget, de nem ér fel saiidhoz 😄 Nekem személy szerint az a kedvenc saiid-szövegem, iszonyat nagy. Aki kicsit is vágja a hiphopot itthon annak saiid neve elõbb ugrik be, mind odupláé...
És ez nem hiszem, hogy véletlen. Mit csinált odupla? Volt fhészek igen, de azóta? Semmi. Igaz saiidék is kidobhatnák már a lemezt, de azért õk csomó lemezen feltüntek már Akkezdet LP óta, és maradt a magas színvonal minden új szövegükben. Hol maradt le? Odupla mögött??? Úristen...
de fhészek nincs!
www.myspace.com/odupla !!!!!!!!!!!!olyanról még nem hallottatok,hogy a tanítvány messze-messze túlnõ a "mesteren"? A "mester" már réges-régen lemaradt és ezért sértegeti a Hátulgombolóst"?
És Fhészek igeneis van! Csak Steve nélkül!!!!!!!!!!
magyarok közül wacuum, kriminal, scarcity kb. meg a régiek közül páran.
trogaz/dózis, firma, busa pista, árral szemben, meg a klikknek az egyik albuma... kb ennyi ami magyar.
Mentha Bennünk él videot keresem nem a youtubosat.
Valakinek valami ötlete van hol találnám meg?
jah meg fhészek má nincs szal uj album csak nem jön
lolkapolka<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#help>#help>
prá
Tudod mé,mer aza geci saiid, az a beszédhibás amúgy a hosszú göndör pajesz és a fekete kalap hiányzik a fejérõl)na tudod milyen fajta csinálja a feszkót.Féltékeny,hogy a fészeknek sokkal jobb albuma jön ki.Amit aszeretetcsomagban nyom az mind hazugság