HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matt07
Army of the Pharaohs az album,elõadó a Jedi Mind Tricks ^^

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

MikX
persze, szóval kezdettel, meg bankos klipjével igazából össze sem lehet hasonlítani, de szerintem még mások klipjei is simánjobbak, szóval nekem ez átlag alatti sajna, mégha nagyon is szeretem a zenéjüket...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

REPS0L
már megvan 😊
Army of the Pharaohs - Dump the Clip

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

REPS0L
valaki esetleg egy számcímet? :\

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

a zene a lényeg.
amúgy magyar klippek között szerintem simán jó ez is.
akkezdet-zenebuddhizmus és bankos-abc a két kiemelkedõ klip, a többi mind sablon vagy szar a magyar hiphopban, szerintem.
MikX
hááát nemtom, nagyon szeretem ezt a számot, meg úgy alapból szerintem az NKS nagyonnagy így az ötcsillaggal, gecijó az album, de ez a klip... hát elég gyenge szerintem... fõleg most, hogy van egy csomó nagyonjó klip, így szerintem harmatgyenge ez így...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

geciyó volt <#eljen><#eljen><#eljen>

legnagyobb, kár hogy csak a fél számot rakták a klipbe

egyetek trágyát...
Depridol
az xxx-rõl ez a track jut eszembe

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

hunbasser
pont most néztem a promot,sztem odabasz 😊

engem a barbárfivérek ep a featek miatt érdekelni fog,sztem diggieman is tol benne párat meg siska is,a finuccsi - xxx mindenféleképpen érdekel,deego ep is alap,beatologic is szerintem érdekelni fog meg persze tm album.

connections 3-ra is mondjuk kiváncsi leszek

ReaL MaDRid x siempre

nállam Tkyd, Dreamerz a favorit!<#hawaii>

Kérem kapcsolja ki!

LasDen
ebbõl a sok szarból engem max Deego és Landi epje (ami ha nem ingyenes csácsá) és TM elpusztíthatatlan albuma érdekel......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
december 30-án a bb honlapján olyan bejegyzést olvashattunk,amiben Tibbah leírja,hogy 2009-ben ezek fognak megjelenni,de nem biztos,hogy mind:

Barbárfivérek – Halottak napja /finuccsi mixtape/ Dj 50, Dj Fegz
Barbárfivérek – DSP mixtape DJ Gerysson
Barbárfivérek – ep
Tkyd vs. Barbárfivérek ep
RT – Piszkos kezû ártatlanok
Finuccsi – XXX / Míg a halál el nem választ /
Bigmek - Sötétedés után
Bigmek + Frog ep
Deego - street ep
San ep
Frog album
Jiffo album
Dsp album
Beatologic – Coffeologic
Dreamerz 2
Landi ep
Sog ep
TM album
Bloose Broavaz album
Coimbra Bros. Ep
Tibbah ep
Connections 3

na most ebbõl kész van a finuccsi mixtape,most készül még a dsp mixtape,meg nyárra kész lesz a sötétedés után,meg a TM album is majd jön valamikor,talán nyáron.

szerintem jó,ha ennek a fele kész lesz 2009-ben 😄
ezeket a mixtapeket sztem nem nagyon kéne erõltetni,mert oké,hogy fasza beateket tolnak be alá,meg újrarappelik az egészet,de kicsit rókabõr szaga van.nem kell megírni új számokat,megcsináljuk a régieket mégegyszer amik már be vannak tanulva tibibácsi és deego tol rá majd vmi új beatet,gerysson összemixeli és kész az új mixtape. és mondjuk oké,egy siskánál még jó is,mert siska olyan,hogy bárhol tud újat mutatni,meg az õ számai annyira jók,hogy megéri,na de dsp... 3 albumuk van,abból kettõt kb senki nem ismer,mert azok voltak a kezdõ albumok és most a Társadalomklinikával berobbantak,ami amúgy egy nagyszerû album,csak na... 😊 szerintem 4-5 év és akkor egy dsp mixtapet is úgy fogok várni,mint egy finuccsi mixtapet.

remélem több mixtape már idén nem lesz 😄 meg már jöhetne a Deego album is lassan,meg új finuccsi 😊

ReaL MaDRid x siempre

Üdv!Innen lehet tölteni magyar rappet:http://www.rapflash.mlap.hu/
legyen máááá

http://www.bandland.hu/Band.aspx?ID=1251

Szegedi emberkék.nézzétek - halgassátok meg.
megtaláltam.

Kérem kapcsolja ki!

minimal p ft fanka-Olyan egyszerû c. számot keresem. akinek megvan kérem segítsen <#help>

(best of saláta 2 albumon volt talán rajta)

Kérem kapcsolja ki!

tigeroo
szleng. kb. errõl szól ("vagyis így szól") a hip-hop 😄
sambauer
miabajod ?

Turn Me On Dead Man

bodesz
😮
minek nézel be ilyen topicba?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
énis arra gondoltam.
és kéne nagyon!

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

i dont cut

prá

sambauer
ez a Sprite féle It's Rite mi akar lenni ? It's Right ?

Turn Me On Dead Man

Olcsóvér
csá nekem meg az egész mekvárt szleng album kéne nincs meg valakinek?

Acer Aspire one

gugli a barátod

prá

bodesz
Vanis&Crain - Mekvárt szleng
nincs meg valakinek?

Látóhatáron ha végignézek: betonházak az égig érnek.

közremûködik: ASK,Töredék,Drap,Csé,Do2,Joe,Dj Globe

Ingyenesen a vinyódra pakolhatod aztán a füledbe bee!!!

ZENE.HU cikk

sendspace

zshare

hiphop.hu

direktlink

BLOG

*Suhov - Esti Bít
*Minden pénteken 22:00-23:00
*online stream: http://stream.gongradio.hu:8000/kecel.ogg.m3u
*Fm 99,6 94,1
*letöltõlinkek: www.greensoldier.blogspot.com
*100%Hip-Hop

Most pénteken kicsit belefolyunk az elekrtonikus hip-háp világába! 2 hét múlva pedig KOOL KASKO vendégmixe fog pörögni az Estitápban!
nah,megnéztem énis..hát régi cuccok nem nagyon vannak fent,sztem csak simán leszarják😄"szerezd meg ahonnan tudod"-alapon😄
lustaKecik<#felkialtas><#lama>

prá

hunbasser
😊))

ReaL MaDRid x siempre

😄DDDddddd

i dont cut

prá

hunbasser
amúgy én azt nem értem,hogy a régi cuccokat miért nem rakják fel,ha már egy Rydu 4-et felnyomnak,akkor szerintem nyugodt szívvel felrakhatnák a Knyght Ry'DRS 1,2,3-at meg a régi Tibbahkat,meg a DSP-nek is volt pár cucca,amit gondolom nem pénzért árultak

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nem a finuccsi mixtape-pel együtt rakták fel,az még mindig nem ingyenes 😄 a nyers hús mixtape-et rakták fel.amúgy ha csak Siskán múlott volna a dolog,akkor szerintem az is ingyenes lenne,mert megmondta: "azért miért kérjek én lóvét amiért én sem fizettem?" vagy vmi hasonló 😊

a többi bb-s is követhetné a példáját...😊

ReaL MaDRid x siempre

gondolom hogy több emberhez eljusson,rendelések biztos már apadnak..aztán jó ez azoknak akik nem vették meg,vagy nem szerezték be akkor valamilyen úton-módon!

prá

hunbasser
tavalyi 😊

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
oks! amugy gondoltam...a finuccsi mixtéppel együtt rakták fel...
1éves már biztos😊...de nem friss az biztos

prá

tigeroo
tibbahnation 5 az mennyire új cucc? most BB-re felrakták az albumot
hunbasser
reménykedj,hogy hívák õket a szigetre 😊

ReaL MaDRid x siempre

rico1
Lesz vmikor Magyarországon Soulja Boy vagy Bow Wow koncert?

Depridol
2009-04-17. N.K.S. - Bobakrome - Rawase most pénteken!

Olcsóvér
Depridol

hunbasser
Norba most is ugyanez...😄dddd

ReaL MaDRid x siempre

MikX
Áhh... ezmeg... ez...
Nagyon odaverõs, szám is nagyon, és a klipet isrohadtul eltalálták!
Várom már azt a bizonyos új lemezt

MikX
Naja, ez egész jó, sõt, igazábóla többi is egészjól sikerült, de ez az új Gõz nekem már rég nem az, mint amit régebben jelentett, eléggé populár lett szvsz...
Nemaztmondom hogy ez feltétlenül rossz...