HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
amúgy magyar klippek között szerintem simán jó ez is.
akkezdet-zenebuddhizmus és bankos-abc a két kiemelkedõ klip, a többi mind sablon vagy szar a magyar hiphopban, szerintem.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
legnagyobb, kár hogy csak a fél számot rakták a klipbe
egyetek trágyát...
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
engem a barbárfivérek ep a featek miatt érdekelni fog,sztem diggieman is tol benne párat meg siska is,a finuccsi - xxx mindenféleképpen érdekel,deego ep is alap,beatologic is szerintem érdekelni fog meg persze tm album.
connections 3-ra is mondjuk kiváncsi leszek
ReaL MaDRid x siempre
Kérem kapcsolja ki!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Barbárfivérek – Halottak napja /finuccsi mixtape/ Dj 50, Dj Fegz
Barbárfivérek – DSP mixtape DJ Gerysson
Barbárfivérek – ep
Tkyd vs. Barbárfivérek ep
RT – Piszkos kezû ártatlanok
Finuccsi – XXX / Míg a halál el nem választ /
Bigmek - Sötétedés után
Bigmek + Frog ep
Deego - street ep
San ep
Frog album
Jiffo album
Dsp album
Beatologic – Coffeologic
Dreamerz 2
Landi ep
Sog ep
TM album
Bloose Broavaz album
Coimbra Bros. Ep
Tibbah ep
Connections 3
na most ebbõl kész van a finuccsi mixtape,most készül még a dsp mixtape,meg nyárra kész lesz a sötétedés után,meg a TM album is majd jön valamikor,talán nyáron.
szerintem jó,ha ennek a fele kész lesz 2009-ben 😄
ezeket a mixtapeket sztem nem nagyon kéne erõltetni,mert oké,hogy fasza beateket tolnak be alá,meg újrarappelik az egészet,de kicsit rókabõr szaga van.nem kell megírni új számokat,megcsináljuk a régieket mégegyszer amik már be vannak tanulva tibibácsi és deego tol rá majd vmi új beatet,gerysson összemixeli és kész az új mixtape. és mondjuk oké,egy siskánál még jó is,mert siska olyan,hogy bárhol tud újat mutatni,meg az õ számai annyira jók,hogy megéri,na de dsp... 3 albumuk van,abból kettõt kb senki nem ismer,mert azok voltak a kezdõ albumok és most a Társadalomklinikával berobbantak,ami amúgy egy nagyszerû album,csak na... 😊 szerintem 4-5 év és akkor egy dsp mixtapet is úgy fogok várni,mint egy finuccsi mixtapet.
remélem több mixtape már idén nem lesz 😄 meg már jöhetne a Deego album is lassan,meg új finuccsi 😊
ReaL MaDRid x siempre
Szegedi emberkék.nézzétek - halgassátok meg.
Kérem kapcsolja ki!
(best of saláta 2 albumon volt talán rajta)
Kérem kapcsolja ki!
minek nézel be ilyen topicba?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
és kéne nagyon!
prá
prá
nincs meg valakinek?

közremûködik: ASK,Töredék,Drap,Csé,Do2,Joe,Dj Globe
Ingyenesen a vinyódra pakolhatod aztán a füledbe bee!!!
ZENE.HU cikk
sendspace
zshare
hiphop.hu
direktlink
BLOG
*Suhov - Esti Bít
*Minden pénteken 22:00-23:00
*online stream: http://stream.gongradio.hu:8000/kecel.ogg.m3u
*Fm 99,6 94,1
*letöltõlinkek: www.greensoldier.blogspot.com
*100%Hip-Hop
Most pénteken kicsit belefolyunk az elekrtonikus hip-háp világába! 2 hét múlva pedig KOOL KASKO vendégmixe fog pörögni az Estitápban!
lustaKecik<#felkialtas>#felkialtas><#lama>#lama>
prá
prá
ReaL MaDRid x siempre
a többi bb-s is követhetné a példáját...😊
ReaL MaDRid x siempre
prá
prá

Acer Aspire one
Nagyon odaverõs, szám is nagyon, és a klipet isrohadtul eltalálták!
Várom már azt a bizonyos új lemezt
Nemaztmondom hogy ez feltétlenül rossz...