HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tudnátok nekem ajánlani valami jó kis feka zenét? Társaságba vinném, így tényleg csak az ismertebb, ütõs számok érdekelnének, amiket "mindenki" szeret. Kéne vagy 120 percnyi anyag.
Ilyenekre gondolok pl.:
DMX - Party up
DMX - X gon' Give it to ya
DMX - Where Da Hood At
DMX-Get It On The Floor
Snoop Dogg - Riders on the Storm
Xzibit feat. Snoop Dogg - X
50 Cent - In Da Club
50 Cent - P.I.M.P.
50 Cent - Candy Shop
50 Cent - Just A Lil Bit
Eminem - Bitch Please II
Xzibit - Lax
Nelly - Boom
Sean Paul-nak is van vagy 5-6 ismertebb száma...
Sajnos eddig jutottam....azért kéne még néhány szám.
Remélem tudtok segíteni. Elõre is köszi!
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De összességében szerintem még igy is jobb mint a Krekk, dehát ízlések...
egyébként essemmék jók, elismerem, de az NKS szinthez még gyurni kell. <#vigyor3>#vigyor3>
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
Kérem kapcsolja ki!
ReaL MaDRid x siempre
kúrvanagy lett! olyan éneklõs refrének (rnb szerû az egész) de kibaszott jó!
A korridor nekem is tetszik, nagyon bejövös, megunhatatlan. (Itt egy korridor matrica is a monitorom mellett, még a Tm albumhoz kaptam <#idiota>#idiota>)
De az 2008-as album nem? Méghozzá 2008 augusztus 20.
Egyébként ha már Riddler, akkor most az uj Para Bellum EP lesz még jófféle.
KERSWILL & PARA BELLUM IN BUDAPEST
más:

prá
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
mondjuk, ekkora hátszéllel... csak jó lehet!
na és mi a zizz riddler korridorjával?
számomra az év meglepetéslemeze...
egyébként idén még ez lesz jó, az scbp-töl, meg ugy egyébként is:
http://www.youtube.com/watch?v=lsKdq-WNvDM
Kérem kapcsolja ki!
Kérem kapcsolja ki!
Egyébként sokan mondják még az uj BeatMarket albumot de a Krekk közelébe nem ér szerintem egyik albumnak se.
Kérem kapcsolja ki!
Pedíg próbáltam, de valahogy nemtom... broáf...
Funk meg, igen, legnagyobb, õ mindíg is jó volt, és remélem marad is
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
hihetetlen az az ürge, és nagyon sokat tett a hazai hiphopért
amúgy meg ESCÉ BÉPÉ!!!
mert:
csak jöjjön még idén ki az nks - tdi albuma...
killakikitt meg tarol, nincs mirõl beszélni, kb.
# Az év albuma: killakikitt - ne szarakodj
# Az év dala : killakikitt - nem lakik itt senki
# Az év csapata : itt nem tok dönteni vagy killakikitt vagy NKS
<#vigyor>#vigyor>
http://www.hiphop.hu/sub.php?pg=hir_3_2305
Lehet szavazni!<#vigyor3>#vigyor3> Nálam igy néz ki.
* Az év albuma - Funktasztikus - Jelentések Fanyarországról
* Az év dala - Killakikitt - Az Igazi Kezdet
* Az év csapata - Barbárfivérek
* Az év szóló elõadója - Funktasztikus
* Az év videóklipje - AC - Budapest Nyáron
* Az év külföldi koncertje -
* Az év magyar koncertje -
* Az év rendezvénye - OSG 10
* Az év felfedezettje - Thysta
* Életmûdíj - Funktasztikus
Koncertekre nem járok, szal azokra nemtok szavazni.
Volt olyan idõ, mikor ezek bejöttek, de mostanában inkább nem...
Kocsiban meg rendbenman instru albuma... szvsz nagyon átjön 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ReaL MaDRid x siempre
"isten tuggya mé harap a mézre a medve..."
prá
olyan fos sampleres alapokat szed össze, hogy az elsõ 1-2 másodpercbõl levágom hogy mi az ami tibbah alap (disznóól mixtape? egy vicc sztem, fos "vokálos"/nyikákolós samplerekkel ,stb...)
SZERINTEM! (így bebaszva írok)
kurvagáz amit mûvel. semmi eredeti alapjuk nincs, ez a BB egyik gyenge pontja (kivéve amikr pixa, frog, stb. a producer)
de tibbah nálam leszerepelt azzal amit az utóbbi idõben csinált.
Egyébként istentuggya mé de nekem bejönnek a számai. jó persze nem mind, pl magyargyerek, vagy betiltva nekem sem jön be, de ez az uj Barbáros disznóólos cucc tetszik. 😊
ember te magadnál vagy? Tibbahnál nagyobb gáz nincs a rapszíntéren. a BB utolsó cucca ami bejött az a Nyershús mixtape volt, meg a Halottak Napjáról 1-2 szám.
ha már rapet hallgatok (egyre kevesebbet) akkor inkább NKS, killakikitt, punnany, fhészek meg bobakróm.
"ez a bloose broavaz....csak gyõr csak mi.....más bekaphatja..... jajj dejó..."
Vagy a Rydu - 4, Tkyd - Az én világom EP, Bigmek - Fajjá fe , Diggieman - Lángtenger stb...
És idén is nagyon belehuztak, egyre jobbak lesznek, már Siska szövegei sem csak arról szólnak, hogy "Áll a f*szom", Tibbah is jókat tol. 😊
És nagyon aktívak is, 2-3 havonta jön ki uj album, terv pedig még mindig van, nagyon sok albumot beharangoztak 2009-re is (amiböl jópár áttolódott 2010-re), de nem ugy néz ki, hogy anyira lusták lennének. 😊
Szal BB-t szeressük <#eljen>#eljen>