HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
azta kurva 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
best

spoiler: 0:58tól mindenkinek beugrik sztem 😄
Challanger
Üdv!

Tudnátok nekem ajánlani valami jó kis feka zenét? Társaságba vinném, így tényleg csak az ismertebb, ütõs számok érdekelnének, amiket "mindenki" szeret. Kéne vagy 120 percnyi anyag.
Ilyenekre gondolok pl.:

DMX - Party up
DMX - X gon' Give it to ya
DMX - Where Da Hood At
DMX-Get It On The Floor
Snoop Dogg - Riders on the Storm
Xzibit feat. Snoop Dogg - X
50 Cent - In Da Club
50 Cent - P.I.M.P.
50 Cent - Candy Shop
50 Cent - Just A Lil Bit
Eminem - Bitch Please II
Xzibit - Lax
Nelly - Boom
Sean Paul-nak is van vagy 5-6 ismertebb száma...

Sajnos eddig jutottam....azért kéne még néhány szám.
Remélem tudtok segíteni. Elõre is köszi!
jax
EP? én úgy tudom 13 szám lesz, az meg már egy szûkös LP 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

köszkösz... én is már kurvára várom 😄

Matt07
klikk 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Matt07
jaja, PKO - Szövetség EP-je, nem bírom már kivárni.. 😄

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Danka88
Hmm, ezt jó tudni.

Egyébként közben kijött Anonim MC uj EP-je, 4 számmal.<#zavart2>
Letölthetö innen (katt a képre):

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Vmi ScarCity cumó jön most péntek 13.án?

hunbasser
persze,nekem õk az etalon 😄

ReaL MaDRid x siempre

Olcsóvér
az a dupla cd-s dolog bennelesz akkezdet címû album meg a az új

Acer Aspire one

Matt07
én is nagyon kíváncsi vagyok, a killa albumon odatette magát, szóval én bizakodó vagyok <#smile>

tigeroo
bezony ám.
LasDen
még mindig az NKS??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Danka88
naja, a killa album alapjai nekem alapból nem tetszenek (csak néhány, az "intro" vagy a "picsán ruglak" pl), szövegben pedig tirpa tolja az egészet (bár Aza-nak is vannak jó sorai, az igaz hogy tirpának viszont nincsenek gyenge sorai<#vigyor3>)
De összességében szerintem még igy is jobb mint a Krekk, dehát ízlések...
egyébként essemmék jók, elismerem, de az NKS szinthez még gyurni kell. <#vigyor3>

kíváncsi vagyok erre a PKO-ra. az biztos, hogy az Alapok nagyon jól fognak szólni 😉

Kérem kapcsolja ki!

hunbasser
hát nem tudom,de szerintem a krekk még a killát is lefõzi alapokban,szövegben meg... a killa csak tirpa miatt jó sztem,meg az alapok faszák,de a krekken sokkan változatosabb meg finomabb alapok vannak,nem olyan "fületverõek" a snarek,kurva hangos a dob,a BM számoknál meg némelyiknél olyan,mintha egy funky dobot tettek volna alá és élvezet hallgatni,na meg az egész sztem merõben másabb.az nks-nek a tdi-vel bizony fel kell kötni a gatyát,mert ez a BM már majdnem van olyan jó,mint az NKS.

ReaL MaDRid x siempre

Danka88

tigeroo
beatmarket is<#eljen>

végre egy színvonalas anyag...

disznóól mixtape után felüdülés...
tigeroo
leszedtem a rockstar EP-t...

kúrvanagy lett! olyan éneklõs refrének (rnb szerû az egész) de kibaszott jó!
tigeroo
hát igazad van! mindegy 😄 hozzám még most jutott el😄
Danka88
tigeroo!
A korridor nekem is tetszik, nagyon bejövös, megunhatatlan. (Itt egy korridor matrica is a monitorom mellett, még a Tm albumhoz kaptam <#idiota>)
De az 2008-as album nem? Méghozzá 2008 augusztus 20.
Egyébként ha már Riddler, akkor most az uj Para Bellum EP lesz még jófféle.
KERSWILL & PARA BELLUM IN BUDAPEST

más:

van rá kettõfelem hogy a killa lesz az év albuma<#buck><#buck><#buck><#lama>

prá

Danka88
Saiid azt mongya hogy 10 szám már teljesen kész, dehát egy dupla cd-s album lesz szal az még nemsok.<#szomoru1>

LasDen
azé mosmá vannak olyan jelek, hogy nemsoká lesz 😄 csak üssön 😄

Rockynhooo
akph lemez 2005 óta mindig majd jövõre <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tigeroo
pko odatette magát a killa lemezen, meglátjuk!
mondjuk, ekkora hátszéllel... csak jó lehet!

na és mi a zizz riddler korridorjával?
számomra az év meglepetéslemeze...
Danka88
furakor nekem sem tetszik, van pár jó szám rajta, de annyira nem adja.
egyébként idén még ez lesz jó, az scbp-töl, meg ugy egyébként is:
http://www.youtube.com/watch?v=lsKdq-WNvDM

tigeroo
furakor annyira nem emészthetõ cucc sztem.

érzõdik az anyagon, na. nem az igazi (még)
*Furakor

Kérem kapcsolja ki!

nekem a Furkaor jobban tetszik, mint a Killa. Bár ez úgyis arcra fogják eldönteni...

Kérem kapcsolja ki!

Danka88
na ja... idén viszont az év albuma killa - ne szarakodj és funk - jelentések fanyarországról között fog eldölni. Kiváncsi leszek melyik lesz. 😊
Egyébként sokan mondják még az uj BeatMarket albumot de a Krekk közelébe nem ér szerintem egyik albumnak se.

Akkezdet lemez mindent fog vinni, de már csak jövõre...na meg Steve.

Kérem kapcsolja ki!

MikX
szintén...
Pedíg próbáltam, de valahogy nemtom... broáf...

Funk meg, igen, legnagyobb, õ mindíg is jó volt, és remélem marad is

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

LasDen
1 percet nem tuttam hallgatni a killakikitt albumból....

tigeroo
funk tényleg megérdemelné az életmûdíjat...
hihetetlen az az ürge, és nagyon sokat tett a hazai hiphopért

amúgy meg ESCÉ BÉPÉ!!!

mert:

csak jöjjön még idén ki az nks - tdi albuma...
killakikitt meg tarol, nincs mirõl beszélni, kb.
Matt07
nem írok az összeshez, de nekem így néz ki:

# Az év albuma: killakikitt - ne szarakodj
# Az év dala : killakikitt - nem lakik itt senki
# Az év csapata : itt nem tok dönteni vagy killakikitt vagy NKS

<#vigyor>

LasDen
Nah kiváncsi leszek milyen okosságokat jelölnek az emberek 😄

Danka88
Hiphop.hu Zenedíj '09!
http://www.hiphop.hu/sub.php?pg=hir_3_2305
Lehet szavazni!<#vigyor3> Nálam igy néz ki.
* Az év albuma - Funktasztikus - Jelentések Fanyarországról
* Az év dala - Killakikitt - Az Igazi Kezdet
* Az év csapata - Barbárfivérek
* Az év szóló elõadója - Funktasztikus
* Az év videóklipje - AC - Budapest Nyáron
* Az év külföldi koncertje -
* Az év magyar koncertje -
* Az év rendezvénye - OSG 10
* Az év felfedezettje - Thysta
* Életmûdíj - Funktasztikus

Koncertekre nem járok, szal azokra nemtok szavazni.

báttyó02
ez mekkoraa beszarok

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

LasDen
mikor nem volt nagy arca siskának??? 😄

MikX
jaja, õ nem, siskát is féligmeddíg bírom, de sztem régebben õ is jobbvolt, mikor nemvoltekkora arca...
Volt olyan idõ, mikor ezek bejöttek, de mostanában inkább nem...
Kocsiban meg rendbenman instru albuma... szvsz nagyon átjön 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

hunbasser
bb nekem speciel nem adja...ha nem ismerném a wacuumot meg a kriminalt akkor azt mondanám,hogy huh,jók. bb-bõl diggieman/deego tûnik ki,phat aki még nem szar,bom aki ott van flowban is meg esetleg még siska tud rappelni,még tkyd se rossz,a többi az nekem nagyon monoton. az nks megeszi az összeset flow szempontjából. nem úgy értem,hogy övéké a legjobb flow (mondjuk sztem ez így van),hanem úgy értem,hogy õk adják elõ a legtöbb odaadással a cuccokat,tényleg nem csak egy ilyen tibbahféle összecsapott vmi. az õ rapjei nagyon viccek,nem jönnek ki neki sokszor a szótagszámok,szar rímek,0 flow,szar tartalom és az a baj,hogy neki elég nagy hatása van ott a bb-n belül :S félek,hogy bigmekbõl is ilyen lesz.

ReaL MaDRid x siempre

húha pörög ám a topik gyerekek
"isten tuggya mé harap a mézre a medve..."

prá

tigeroo
tibbah ??? neeeeee

olyan fos sampleres alapokat szed össze, hogy az elsõ 1-2 másodpercbõl levágom hogy mi az ami tibbah alap (disznóól mixtape? egy vicc sztem, fos "vokálos"/nyikákolós samplerekkel ,stb...)

SZERINTEM! (így bebaszva írok)
kurvagáz amit mûvel. semmi eredeti alapjuk nincs, ez a BB egyik gyenge pontja (kivéve amikr pixa, frog, stb. a producer)
Matt07
mondjuk én mindig azt mondom h ízlések és pofonok. <#smile>
de tibbah nálam leszerepelt azzal amit az utóbbi idõben csinált.

Danka88
Nyershus mixtape nekem pont nem jött be. <#buck>
Egyébként istentuggya mé de nekem bejönnek a számai. jó persze nem mind, pl magyargyerek, vagy betiltva nekem sem jön be, de ez az uj Barbáros disznóólos cucc tetszik. 😊

GhostR1der
Új Gruppen albumról mit lehet tudni? :o)

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Matt07
"Tibbah is jókat tol."

ember te magadnál vagy? Tibbahnál nagyobb gáz nincs a rapszíntéren. a BB utolsó cucca ami bejött az a Nyershús mixtape volt, meg a Halottak Napjáról 1-2 szám.

ha már rapet hallgatok (egyre kevesebbet) akkor inkább NKS, killakikitt, punnany, fhészek meg bobakróm.

Danka88
A Bloose Broavaz most jó uton halad, egyre jobb cuccok jönnek ki. 2008-as év is az övéké volt, olyan cuccok jöttek ki, mint pl az év albuma, DSP - Társadalomklinika, ami azért egy "ici picit" több, mint hogy
"ez a bloose broavaz....csak gyõr csak mi.....más bekaphatja..... jajj dejó..."
Vagy a Rydu - 4, Tkyd - Az én világom EP, Bigmek - Fajjá fe , Diggieman - Lángtenger stb...
És idén is nagyon belehuztak, egyre jobbak lesznek, már Siska szövegei sem csak arról szólnak, hogy "Áll a f*szom", Tibbah is jókat tol. 😊
És nagyon aktívak is, 2-3 havonta jön ki uj album, terv pedig még mindig van, nagyon sok albumot beharangoztak 2009-re is (amiböl jópár áttolódott 2010-re), de nem ugy néz ki, hogy anyira lusták lennének. 😊
Szal BB-t szeressük <#eljen>